- Mondja Jean, hol van az Úr ?
- Felment az emeletre a szobalánnyal ?
- A szobalánnyal ?
- Nem az Úr.
--------------------------------------------
Két részeg beszélget a kocsmában:
-Teee, mmi azzz ? Zöldd.., 10 csápja van, 3 gülü sssszeme..és véres fogaiból mméreg csöpög ?
- Nnemm, t'ommm ! Mmmiii.. ?
- Hukk ! Hát én sem, de a hellyedben leszedném a vállamrról..
--------------------------------------------
Józsi bemegy a kocsmába. Látja ám, hogy barátja Sanyi vidáman borozgat a pultnál.
Odamegy: -Na mi van haver ? De boldognak látszol !
Sanyi: -Az is vagyok. Elmegyek horgászni, bepakolok a csónakba, egyszercsak megjelenik egy isteni szőke bombázó a parton és megkérdi, átviszem-e a túlsó parta. Mondom persze. Éppen a tó közepén járunk, amikor megállok és azt mondom neki:
- Baszol vagy úszol !?!.. Nem tudott úszni apám, nem tudott úszni !!!
Másnap megint bemegy Józsi a kocsmába, látja, hogy Sanyi még vidámabb, mint előző nap.
Kérdezi: - Na mi az haver ? Nagyon boldog vagy ! Csak nem...?
Sanyi: - De, de ! Elmegyek horgászni, bepakolok a csónakba, egyszercsak megjelenik egy isteni vörös bombázó a parton. Hatalmas dudák, hosszú combok... és megkérdi, átviszem-e a túlsó parta. Mondom persze. Éppen a tó közepén járunk, amikor megállok és azt mondom neki:
- Baszol vagy úszol !?!.. Nem tudott úszni apám, nem tudott úszni !!!
Másnap megint megy Józsi a kocsmába, Látja, hogy Sanyi a pultra borulva zokog, előtte számtalan üres vodkáspohár.
Józsi: -Mi a fene történt haver ? Életemben nem láttalak ilyen elkenődöttnek.
Sanyi:- Jaaaj, ne is kérdezd ! Elmegyek horgászni, bepakolok a csónakba, egyszercsak megjelenik egy isteni fekete hajú, néger bombázó a parton. Hatalmas dudák, hosszú combok, formás popsi... és megkérdi, átviszem-e a túlsó parta. Mondom persze. Éppen a tó közepén járunk, amikor megállok és azt mondom neki:
- Baszol vagy úszol !?!... Erre nekiáll vetkőni, hát látom ám, hogy akkora farka van, mint az evezőnyél !!!
ÉS ÉN NEM TUDOK ÚSZNI APÁM? NEM TUDOK ÚSZNI !!!!!
[ 2002. július 11.: piftuka szerkesztette a hozzászólást ]