HWSW Informatikai Kerekasztal: Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   gyoztes 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 28. 08:21

Idézet: arsenlupin - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 19:21

Basszus jöhettél volna előbb, cirka 50 fő jelentkezett a Dunawebre nálunk.......... :rolleyes:

Hol nálatok?

Norc: köszi a listát, akkor ezekre is lehet szavazni.

gyoztes

#422 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 15:07

Idézet: gyoztes - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 8:21

Hol nálatok?

Norc: köszi a listát, akkor ezekre is lehet szavazni.

gyoztes

Hello gyoztes! Először is köszi, h 'meghallgattad szavainkat'! :D Rendes tőled!
De én előbb kérdeznék, ha nem baj! Ha tudsz segíteni, mégis hogyan? Tehát a hatáskörödre volnék kíváncsi!

A tov.: Annyit elmondhatok, h Horton, nagyon rossz/gyenge a szolgáltatás minősége!
Csányon, mint hallom, ugyan ez a helyzet! Ismerősök Markazon nem a minőségre, hanem a mennyiségre dühösek, mert sokat szünetel(T) a net! (már nem tudom, h változott-e a helyzet, de annyit tudok, h ott más fajta a kábelezés, mint errefelé! vmivel jobb minőségűek a kábelek!
Még vmi esetleg érdekel?
ASUS M2N-E nF570 Ultra; AMD Athlon64 3800+ X2 AM2; Sapphire ATI RADEON HD4650Pro 512Mb DDR3; 2GB DDR2 667MHz; 200GB Maxtor SATAII; Pioneer DVR215D; A4Tech Smart-X750BF 2500dpi; RAZER eXactMat X; Codegen 6043LG4

#423 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 28. 15:48

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 15:07

Hello gyoztes! Először is köszi, h 'meghallgattad szavainkat'! :D Rendes tőled!
De én előbb kérdeznék, ha nem baj! Ha tudsz segíteni, mégis hogyan? Tehát a hatáskörödre volnék kíváncsi!

A tov.: Annyit elmondhatok, h Horton, nagyon rossz/gyenge a szolgáltatás minősége!
Csányon, mint hallom, ugyan ez a helyzet! Ismerősök Markazon nem a minőségre, hanem a mennyiségre dühösek, mert sokat szünetel(T) a net! (már nem tudom, h változott-e a helyzet, de annyit tudok, h ott más fajta a kábelezés, mint errefelé! vmivel jobb minőségűek a kábelek!
Még vmi esetleg érdekel?

Ha érdekel akkkor elmondom neked, hogy mindenhol ilyen a szolgáltatás minősége :)

#424 Felhasználó inaktív   djsms 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 17:04

gyoztes

Csak aztán nehogy átess a ló túloldalára és a sok új ügyfél miatt leromoljon neked is a minőség :)
Nem irigységből mondom, inkább a tapasztalat beszél belőlem. Ha egy isp túlnövi a saját határait abból jó még sosem lett.

#425 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 17:16

Nagykátán elég ramaty sokaknál, leginkább a kapcsolat állandóságával van gáz, a letöltés még nagyjából megvan (dehogy van...), de igen gyakran szakad meg, ez főleg IM progiknál nagyon idegesítő...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#426 Felhasználó inaktív   gyoztes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 20:15

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 15:07

...

Még vmi esetleg érdekel?

Sziasztok!

Köszi ez első hozzászólásokat!

Nem baj, hogy kérdezel. Úgy tudok segíteni, hogy ahol sokan panaszkodnak, ott elindítjuk a mi szolgáltatásunkat, és az meg működik. Tehát egyenlőre az érdekel, hogy honnan üvöltenek a legtöbben és a leghangosabban (Dévényi Tibi bácsi? :->) Utána pedig az fog érdekelni, hogy mindebből mennyien gondolják komolyan, hogy lépni is akarnak.

Persze a legnagyobb segítség az lenne, ha egy településen lenne egy szószóló, aki azt mondaná, hogy van itt x ember, akinek kellene, és komolyan is gondolják. Azt még aznap felhívom, ha ad egy számot.

djsms: ebben teljesen igazad van, és kérlek ne fesd az ördögöt a falra. :-) Eddig tudtuk venni az akadályokat, és annak a híve vagyok, hogy inkább induljunk el lassan a jó irányba, mint gyorsan bármerre más fele.

gyoztes

Ui: ennél azért több hozzászólást vártam! :->

#427 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 20:57

Idézet: gyoztes - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 20:15

(...)
gyoztes

Ui: ennél azért több hozzászólást vártam! :->

én is...

itt az a legnagyobb baj, h legnagyobb szószólók most léptek ki, mert lejárt agy 1-2 év!
viszont benne vannak mindenben, amivel lehet bizonyítani az igazunkat!
nekem csak ez b*ssza a csőröm, HÜLYÉNEK NÉZIK AZ EMBERT!!!
de azt nagyon!

ui.: köszi minden segítséget gyoztes, remélem segíteni tudunk, de egy kikötésem van, leírok bármit, elmondok bármit, de tv-ben nem szereplek! nekem csak EGY célom van: idő előtt kilépni a dunaweb-től! mert a hülyeséget nem bírom!
ASUS M2N-E nF570 Ultra; AMD Athlon64 3800+ X2 AM2; Sapphire ATI RADEON HD4650Pro 512Mb DDR3; 2GB DDR2 667MHz; 200GB Maxtor SATAII; Pioneer DVR215D; A4Tech Smart-X750BF 2500dpi; RAZER eXactMat X; Codegen 6043LG4

#428 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 21:12

gyoztes te melyik céget képviseled?

#429 Felhasználó inaktív   gyoztes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 22:05

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 20:57

itt az a legnagyobb baj, h legnagyobb szószólók most léptek ki, mert lejárt agy 1-2 év!

hogyhogy? nem azt mondtátok, hogy nem vagytok elégedettek a szolgáltatással? gondolom azért, mert műszakilag nem megfelelő, nem? ha meg valami nem megfelelő, akkor meg minek kell 1-2 évet várni?

TomcaT86: ui.: köszi minden segítséget gyoztes, remélem segíteni tudunk, de egy kikötésem van, leírok bármit, elmondok bármit, de tv-ben nem szereplek! nekem csak EGY célom van: idő előtt kilépni a dunaweb-től! mert a hülyeséget nem bírom!

:-> hogy jön ide a tévé? :-> vannak rossz tapasztalataid? gyoztes <> győzike só.

nekem is EGY célom van: _szolgáltatást_ nyújtani, mert akkor sokáig nálunk maradnak nálunk az előfizetők, és az mindenkinek jó.

dnyl: nem túl korai még a kérdés? nem volt elég nagy pofátlanság tőlem eleve az, hogy beleírtam ebbe a fórumba? természetesen aki először kinyomozza ezt és ideírja, az helyből kap egy hónap ingyen netet. ezt garantálom. (ja, az megint egy másik cég...)

gyoztes

#430 Felhasználó inaktív   andrás.nagy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 22:08

Idézet: dnyl - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 21:12

gyoztes te melyik céget képviseled?

Sziasztok

Göztes=extralink  ;)
Ha nem tévedek nagyot.

Győztes mi elkezdtük Monoron és annyian jönnek át a dumawebtöl hogy nem is gyözük.
Azon a környéken annyira rossz a helyzet hogy nagyon. A legnagyobb baj az hogy nagyon elrontotta a dumaweb az egészet, és már nehezen bíznak az emberek a wifis nettben.
A másik nagy gond hogy nehéz már helyeket találni központnak. (legalábbis monoron és környékén). Bár gondolom ezt neked nem kel bemutatni.
Úgyhogy én azt mondom nyugodtan, mehetsz bármerre ahol a dumawebvan és nemfoksz csalódni, lesz ügyfél rendesen.

#431 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 22:41

Idézet: andrás.nagy - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 22:08

Sziasztok

Göztes=extralink  ;)
Ha nem tévedek nagyot.

Győztes mi elkezdtük Monoron és annyian jönnek át a dumawebtöl hogy nem is gyözük.
Azon a környéken annyira rossz a helyzet hogy nagyon. A legnagyobb baj az hogy nagyon elrontotta a dumaweb az egészet, és már nehezen bíznak az emberek a wifis nettben.
A másik nagy gond hogy nehéz már helyeket találni központnak. (legalábbis monoron és környékén). Bár gondolom ezt neked nem kel bemutatni.
Úgyhogy én azt mondom nyugodtan, mehetsz bármerre ahol a dumawebvan és nemfoksz csalódni, lesz ügyfél rendesen.

Tisztelt bármelyik szolg.! :)

Horton szívesen látunk titeket, csak tegyétek a föld alá az illetékest!
Viszont megfelelő árak mellé, megfelelő sebességet lehetne :D !?
Csak egy gondolat! De egyébként árakkal hogy álltok tényleg, mert az nem utolsó, bár ennél csak nem rosszabb?! Azt azért meglehet kérdezni!

#432 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 22:50

Idézet: gyoztes - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 22:05

hogyhogy? nem azt mondtátok, hogy nem vagytok elégedettek a szolgáltatással? gondolom azért, mert műszakilag nem megfelelő, nem? ha meg valami nem megfelelő, akkor meg minek kell 1-2 évet várni?

TomcaT86: ui.: köszi minden segítséget gyoztes, remélem segíteni tudunk, de egy kikötésem van, leírok bármit, elmondok bármit, de tv-ben nem szereplek! nekem csak EGY célom van: idő előtt kilépni a dunaweb-től! mert a hülyeséget nem bírom!

:-> hogy jön ide a tévé? :-> vannak rossz tapasztalataid? gyoztes <> győzike só.

nekem is EGY célom van: _szolgáltatást_ nyújtani, mert akkor sokáig nálunk maradnak nálunk az előfizetők, és az mindenkinek jó.

dnyl: nem túl korai még a kérdés? nem volt elég nagy pofátlanság tőlem eleve az, hogy beleírtam ebbe a fórumba? természetesen aki először kinyomozza ezt és ideírja, az helyből kap egy hónap ingyen netet. ezt garantálom. (ja, az megint egy másik cég...)

gyoztes

Üdv. gyoztes!

(természetesen aki először kinyomozza ezt és ideírja, az helyből kap egy hónap ingyen netet. ezt
garantálom.) ---> Nem kérek ingyen netet, csak megfelelőt!

(hogyhogy? nem azt mondtátok, hogy nem vagytok elégedettek a szolgáltatással? gondolom azért, mert műszakilag nem megfelelő, nem? ha meg valami nem megfelelő, akkor meg minek kell 1-2 évet várni?)--->
a dunaweb nálunk 1-1,5 éve van, akinek volt szerencséje, 1 évre írta alá, de az már kilépett! várni azért kell nekem pl. mert 2 évre van a papír, és nem engednek el, közös megegyezéssel sem! pedig nekik lenne jobb! (is)

(:-> hogy jön ide a tévé? :-> vannak rossz tapasztalataid? gyoztes <> győzike só.) --->
győzike más eset :D, nem erről van szó, de van egy ismerősöm, akinek felajánlották, h szerepljen a Mónikában, és nem a történet miatt, hanem a botrány miatt! de attól mindenki rosszul járt volna!
Horton sokan váltanának ez nem kérdés, csak sokan az a baj, h azt sem tudják, mi az a FÓRUM, és nem olvassák ezeket! érthető eddig? vagy bonyolultan írok?

és még vmi!:
(nekem is EGY célom van: _szolgáltatást_ nyújtani, mert akkor sokáig nálunk maradnak nálunk az előfizetők, és az mindenkinek jó.) ----> EZT VÁRTAM, H VKI EZT MONDJA! KÖSZI!
sajnos ugyan ezt ecsetelem NEKIK(...) is! De őket hidegen hagyja!
mindenesetre, THX előre bármit is!

#433 Felhasználó inaktív   Norc 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 22:58

gyoztes

Írtam mailt, remélem reagálsz rá, én örülök hogy irtál.

"nekem is EGY célom van: _szolgáltatást_ nyújtani, mert akkor sokáig nálunk maradnak nálunk az előfizetők, és az mindenkinek jó."

Itt nálunk készek vagyunk segíteni, rajtad múlik!!
Várom a reakciód.
Tomcat is benne lenne, mivel már háborúztunk a dwb-el.
Ja és a bázisállomáson se izgulj magas ponton lakok  :cool:  de ezt majd ha komoly a dolog.

Szerkesztette: Norc 2007. 03. 28. 23:04 -kor

#434 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 23:05

Idézet: Norc - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 22:58

Írtam mailt, remélem reagálsz rá, én örülök hogy irtál.

"nekem is EGY célom van: _szolgáltatást_ nyújtani, mert akkor sokáig nálunk maradnak nálunk az előfizetők, és az mindenkinek jó."

Itt nálunk készek vagyunk segíteni, rajtad múlik!!
Várom a reakciód.
Tomcat is benne lenne, mivel már háborúztunk a dwb-el.

szívemból szóltál Norc :D!

"Itt nálunk készek vagyunk segíteni, rajtad múlik!! Várom a reakciód. Tomcat is benne lenne, mivel már háborúztunk a dwb-el."

ez igaz! a csata első részét megnyerték, de a háborút nem :D !!!
várjuk a jelentkezéseteket!

#435 Felhasználó inaktív   gyoztes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 23:14

Idézet: andrás.nagy - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 22:08

Göztes=extralink  ;)
Ha nem tévedek nagyot.

Gyorsan végetért a verseny úgy látom, de vajon egy másik szolgáltatónak szüksége van-e 1 hónap ingyen netre? :-)

És jól megcsináltátok Monoron? Stabilan megy? Van jó betápotok?

>A másik nagy gond hogy nehéz már helyeket találni központnak.

Eddig az ingyennetért cserébe nagyon jókat tudtunk üzletelni szinte mindenhol.

TomcaT86:

> Csak egy gondolat! De egyébként árakkal hogy álltok tényleg, mert az nem utolsó, bár ennél csak nem rosszabb?! Azt azért meglehet kérdezni!

Természetesen, de most, hogy kiderült a cégnév ilyen gyorsan, az már nem titok. Ugye?! :-)

> a dunaweb nálunk 1-1,5 éve van, akinek volt szerencséje, 1 évre írta alá, de az már kilépett! várni azért kell nekem pl. mert 2 évre van a papír, és nem engednek el, közös megegyezéssel sem! pedig nekik lenne jobb! (is)

Az a baj továbbra is, hogy a kedves előfizetők azt hiszik, hogy a hűségszerződés börtön. Pedig ez is csak egy _szerződés_ Egy szerződés úgy néz ki, hogy le van benne írva, hogy ki mit vállal, és mik a kötelességei. Namármost ugye ott van az ÁSZF, aminek kötelező eleme a szolgáltató által vállalt műszaki paraméterek. Ha ezt nem teljesíti, akkor fel lehet bontani a szerződést. Mi az, hogy közös megegyzéssel? Ilyenkor nem kérdőjel van a mondat végén, hanem pont. Szerződés felmondás ... az ilyenolyan számú pont nem teljesítése miatt az előfizető részéről. A baj inkább az, hogyha nincs más szolgáltató a környéken. Bár szerintem egy analóg telefonos is jobb, mint egy rossz szélessávú.

> Horton sokan váltanának ez nem kérdés, csak sokan az a baj, h azt sem tudják, mi az a FÓRUM, és nem olvassák ezeket! érthető eddig? vagy bonyolultan írok?

Igen. Erre valók a viszonteladók, pl te. El kell hinteni a környéken, hogy van más, összegyűjteni az érdeklődőket, utána szólni nekem, és akkor tárgyalunk. Hidd el, hogyha azzal jössz hozzám, hogy itt van x előfizető (szerződés és aszf a honlapunkról letölthető!!!), annak nem fogok tudni ellenállni!

gyoztes

gyoztes

#436 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

(...természetesen aki először kinyomozza ezt és ideírja, az helyből kap egy hónap ingyen netet. ezt garantálom. (ja, az megint egy másik cég)

gyoztes...)

akkor 'én is kiestem'! nekem elmondták! de nem modom meg ki, mert úgyis tudod! :D

#437 Felhasználó inaktív   Norc 

• Újonc
  • Pipa

Győztes:
Remélem minél előbb neki tudunk, látni a dolognak, egy talit összehozhatnánk, a pontosabb egyeztetés céljából. A telszámot megkaptad? Holnap várom hívásod. ;)

#438 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 23:17

Idézet: gyoztes - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 23:14

Gyorsan végetért a verseny úgy látom, de vajon egy másik szolgáltatónak szüksége van-e 1 hónap ingyen netre? :-)

És jól megcsináltátok Monoron? Stabilan megy? Van jó betápotok?

>A másik nagy gond hogy nehéz már helyeket találni központnak.

Eddig az ingyennetért cserébe nagyon jókat tudtunk üzletelni szinte mindenhol.

TomcaT86:

> Csak egy gondolat! De egyébként árakkal hogy álltok tényleg, mert az nem utolsó, bár ennél csak nem rosszabb?! Azt azért meglehet kérdezni!

Természetesen, de most, hogy kiderült a cégnév ilyen gyorsan, az már nem titok. Ugye?! :-)

> a dunaweb nálunk 1-1,5 éve van, akinek volt szerencséje, 1 évre írta alá, de az már kilépett! várni azért kell nekem pl. mert 2 évre van a papír, és nem engednek el, közös megegyezéssel sem! pedig nekik lenne jobb! (is)

Az a baj továbbra is, hogy a kedves előfizetők azt hiszik, hogy a hűségszerződés börtön. Pedig ez is csak egy _szerződés_ Egy szerződés úgy néz ki, hogy le van benne írva, hogy ki mit vállal, és mik a kötelességei. Namármost ugye ott van az ÁSZF, aminek kötelező eleme a szolgáltató által vállalt műszaki paraméterek. Ha ezt nem teljesíti, akkor fel lehet bontani a szerződést. Mi az, hogy közös megegyzéssel? Ilyenkor nem kérdőjel van a mondat végén, hanem pont. Szerződés felmondás ... az ilyenolyan számú pont nem teljesítése miatt az előfizető részéről. A baj inkább az, hogyha nincs más szolgáltató a környéken. Bár szerintem egy analóg telefonos is jobb, mint egy rossz szélessávú.

> Horton sokan váltanának ez nem kérdés, csak sokan az a baj, h azt sem tudják, mi az a FÓRUM, és nem olvassák ezeket! érthető eddig? vagy bonyolultan írok?

Igen. Erre valók a viszonteladók, pl te. El kell hinteni a környéken, hogy van más, összegyűjteni az érdeklődőket, utána szólni nekem, és akkor tárgyalunk. Hidd el, hogyha azzal jössz hozzám, hogy itt van x előfizető (szerződés és aszf a honlapunkról letölthető!!!), annak nem fogok tudni ellenállni!

gyoztes

gyoztes

örülök, h ilyen hamar válaszoltál, mindezt személyesen kéne megbeszélni, de Norc, tájékoztat mindenről, segíteni amiben csak tudok! ígérem!

Szerkesztette: TomcaT86 2007. 03. 28. 23:32 -kor

#439 Felhasználó inaktív   andrás.nagy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 23:17

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 22:41

Tisztelt bármelyik szolg.! :)

Horton szívesen látunk titeket, csak tegyétek a föld alá az illetékest!
Viszont megfelelő árak mellé, megfelelő sebességet lehetne :D !?
Csak egy gondolat! De egyébként árakkal hogy álltok tényleg, mert az nem utolsó, bár ennél csak nem rosszabb?! Azt azért meglehet kérdezni!

Monoron ezek az áraink.

(privát) szélessávú internet

256k  512k  1M      2M      4M

korlátlan  2 500  4 000  5 500  7 500  12 000

(üzleti) szélessávú internet 
                2M      3M      4M      5M

korlátlan 9 600 12 800 19 200 24 000

Feltöltőkártya
Értéke: 4 000 Ft

És mind két irányban szimmetrikus és nincs hűség idő egyáltalán.

#440 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 23:23

Idézet: andrás.nagy - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 23:17

...Monoron ezek az áraink.

(privát) szélessávú internet

256k  512k  1M      2M      4M
...

igen, megnéztem, csak későn vettem észre, a dolgokat!
de azért THX :)

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.