HWSW Informatikai Kerekasztal: Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 23. 21:09

Már hamarabb is írtam volna, ha normálisan menne a netem... :-( De ami csak úgy meg tud "gyógyulni", az ugyanígy fog elromlani... Azt hiszem, holnap kénytelen leszek utánaérdeklődni, hogy mégis minek köszönhetem azt a kegyet, hogy több, mint 2 hétig normálisan üzemelt a kapcsolat...  :reklamacio:

#122 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 22:06

Idézet: desiderius - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 21:09

Már hamarabb is írtam volna, ha normálisan menne a netem... :-( De ami csak úgy meg tud "gyógyulni", az ugyanígy fog elromlani... Azt hiszem, holnap kénytelen leszek utánaérdeklődni, hogy mégis minek köszönhetem azt a kegyet, hogy több, mint 2 hétig normálisan üzemelt a kapcsolat...  :reklamacio:

lehet csak valamit elrontottak azért volt jó!! :D
| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

#123 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 17:44

Na, megvolt a telefonálás. Szokás szerint semmi érdemlegeset nem tudtak mondani. A hibabejelentő forródróton még azt is állították, hogy egész Erdőkertesen csak nekem van ilyen gondom - más kérdés, hogy haver nem sokkal később hívott, nálam van-e net.

Kezdek kételkedni abban, hogy nem lett-e volna célszerűbb várni még pár hónapot ADSL-re és nem kezdeni egy ilyen céggel...

Annak aki olvassa ezt a topicot, és Dunaweben töri az agyát: ha van alternatíva, KERÜLJE EL MESSZIRE!!!  (Hacsak nem elégszik meg az udvarias hangokkal a telefonban...). Lassú, instabil, drága, nincs egy év, csak kettő, nincs ingyenes, de még helyi hívású ügyfélszoli sem, az ÁSzF meg egész egyszerűen röhej - túltesz még a Chellon is...  :reklamacio:

#124 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 18:04

Ha nálunk lenne valamimás alternatíva akkor én sem választottam volna a dunaweb-et!!Nem egy stabil szolgáltatás!
De legalább ez van!!!(semminél azért jobb)
Persze könnyen beszélek nálam müködget!
| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

#125 Felhasználó inaktív   Jet 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 25. 08:20

GYEREKEK VAN AMI A CSODA VAGY X AKTA EZT KELL ELDŐNTENI , HOGY MELYIK.... :)
Az igazság odaát van.

Szerkesztette: Jet 2004. 11. 25. 08:24 -kor

#126 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 16:50

Idézet: Jet - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 8:20

GYEREKEK VAN AMI A CSODA VAGY X AKTA EZT KELL ELDŐNTENI , HOGY MELYIK.... :)
Az igazság odaát van.

Erre nem szeretnék válaszolni, mert ADSL, kábelnet melett könnyű dumálni!! !!! :down:  :reklamacio:

#127 Felhasználó inaktív   Jet 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 10:36

Idézet: blitz - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 17:50

Erre nem szeretnék válaszolni, mert ADSL, kábelnet melett könnyű dumálni!! !!! :down:  :reklamacio:

Ezt a hozzászólást nem lenézésből írtam, pusztán elég gáz ha "ki tudja mitől javult meg a net és remélem nem megy tönkre" elhangzik. Ha sértő volt bocsi. Csak ne feledd te ezért fizetcccccccsz. :)

#128 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 26. 10:43

Már másodszorra gyógyult meg a net. Ismét olyan időpontban, amikor nem valószínű, hogy szakemberkéink dolgoztak a probléma megoldásán... Igazából próbálok válaszokat kicsikarni a Dunawebből, de vagy "technikus kolléga", vagy a "főnök", vagy más illetékes válaszára kell várni, természetesen mindig egy-két napot. Szóval bürokratikus útvesztő gyártásban profik - ha feleennyire jó volna a szolgáltatás, mint amennyire tudnak bürokratizálni, nem lenne versenytársuk a környéken.  Adja a jóisten, hogy egyszer megszabaduljak tőlük, de soha még csak meg sem nézem többé a honlapjukat, vagy bármit...  :reklamacio:
Ezek tényleg azt hiszik, hogy faluhelyen a parasztnak mindent le lehet nyomni a torkán, és hogy úgyis hülye, azt se érti, mi az az internet...  :reklamacio:

#129 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 27. 15:06

Idézet: Jet - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 10:36

Ezt a hozzászólást nem lenézésből írtam, pusztán elég gáz ha "ki tudja mitől javult meg a net és remélem nem megy tönkre" elhangzik. Ha sértő volt bocsi. Csak ne feledd te ezért fizetcccccccsz. :)

Mint mondtam, nálunk nincs más  lehetőség!!! :down:
Még vonalas telefont sem hajlandó ide drága egyetlen invitel telepíteni!! :reklamacio:  :reklamacio:
Örülj hogy nálad van más lehetőség internetezni!!!

#130 Felhasználó inaktív   toktelen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 27. 20:49

Idézet: blitz - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 16:06

Mint mondtam, nálunk nincs más  lehetőség!!! :down:
Még vonalas telefont sem hajlandó ide drága egyetlen invitel telepíteni!! :reklamacio:  :reklamacio:
Örülj hogy nálad van más lehetőség internetezni!!!

:eek:
(nem én tehetek róla).

Szerkesztette: toktelen 2004. 11. 27. 20:51 -kor

#131 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 28. 15:42

Idézet: toktelen - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 20:49

(nem én tehetek róla).

Egy szóval sem mondtam, hogy tehetsz róla!!!!! :eek:
Nekem ez jutott!! :down:

#132 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 08:44

Alapvetően korrekten jártak ela  Dunawebesek. Egészen konkrétan rákérdeztem (a panaszaim okán), hogy mit szólnának egy közös megegyezéses szerződésbontáshoz, és az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján nem volt ellene kifogásuk. :)

ADSL megrendelve, bízom benne, hogy nem én fogok kilógni a másfél hetes átlagos beszerelési időből...  :cool:

Szerkesztette: desiderius 2004. 12. 02. 08:45 -kor

#133 Felhasználó inaktív   gma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 12:56

Idézet: desiderius - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 7:44

Alapvetően korrekten jártak ela  Dunawebesek. Egészen konkrétan rákérdeztem (a panaszaim okán), hogy mit szólnának egy közös megegyezéses szerződésbontáshoz, és az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján nem volt ellene kifogásuk. :)

ADSL megrendelve, bízom benne, hogy nem én fogok kilógni a másfél hetes átlagos beszerelési időből...  :cool:

Hidd el, hogy nem szándékosan csinálják. Ismerem őket, rengeteg munkájuk van. Ezért ez az egy-két napos késés a válasszal. De az bizonyos, hogy ADSL sokkal stabilabb lesz bármilyen wireless szolgáltatástól.
$ screen bash

#134 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 02. 13:16

Idézet: gma - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 13:56

Hidd el, hogy nem szándékosan csinálják. Ismerem őket, rengeteg munkájuk van. Ezért ez az egy-két napos késés a válasszal. De az bizonyos, hogy ADSL sokkal stabilabb lesz bármilyen wireless szolgáltatástól.

Végülis így, hogy normálisan rendeződött a dolog, sokminden helyre került. Még egy kicsit lelkiismeretfurdalásom is van amiatt, hogy volt, hogy naponta többször telefonáltam, de azért az sem járja, hogy ölbe tett kézzel várjam a csodát. Összefoglalva, korrekten jártak el, de tény, hogy nem választanám újra a vezetéknélküli technológiát.

#135 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 16:38

Idézet: desiderius - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 8:44

Több szerencsét az ADSL-hez mint a mikrohullámhoz volt!!!! :up:

#136 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 18:15

Idézet: blitz - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 17:38

Több szerencsét az ADSL-hez mint a mikrohullámhoz volt!!!! :up:

Ha nem nagtyon írogatok többé, akkor nem jött be...  :D

#137 Felhasználó inaktív   srg.bilko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:03

Idézet: gma - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 19:01

Aha, szóval semmi konkrétum... Valamilyen szinten sejtettem. Én is szitkozódtam egy-két órát, de most azért nagyon visszasírom, amikor VodaNetem van....

no én lennék az az ösmerős :)
a konkrétum? íme: google betöltődése 25-30mp!!! sávszél elméletileg 256/256-os kellen legyen, sokszor örülök, ha nem lassabb mint a modemes net. fater gyorsabban szedi le az oldalakat, mint én.
ami pedig azt illeti légvonalban 250m-re van a szektorsugárzójuk, tiszta rálátással. mostanában írtam nekik egy lettert az egyoldalú szerződésmodosításról, és hát furcsa mód pár napig (10-15napra) rendeződőtt is a dolog. ami meg a sávszéleket illeti 11Mbites a hálójuk, és arra kötnek kb 300 user-t. na lehet számolni. ez biztos nfo, haver sajna náluk kötözget. már nincs pofám hivogatni, hogy megen szar a cuccuk. ja nem csőantennám van hanem parabola, tehát nagyobb szögben tudnám venni.

#138 Felhasználó inaktív   srg.bilko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:15

egyébként bevett szokásuk a sávszéllel játszani, mert ha vmlyik T. DW főnök töltöget, áttol némi sávszélt magának (úgy 3-4 Mbitet) és mindenki szopik rajta kívül. pillanatnyilag a csányi tornyukon 2-5.5Mbit között ingázik a sebességük, jelerőssége 63% a sugárzónak, 250m-re...nagy teljesítmény, mondhatom...elötte Nagymaroson használtam (más akkor még nem volt csak 128-as isdn), ott egyedüli userként voltam a Visegrad2 tornyukon, és ott furcsa mód nem szakadozott ennyit.:DDD
hogy mik vannak? :D

#139 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:16

Idézet: srg.bilko - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 19:03

no én lennék az az ösmerős :)
a konkrétum? íme: google betöltődése 25-30mp!!! sávszél elméletileg 256/256-os kellen legyen, sokszor örülök, ha nem lassabb mint a modemes net. fater gyorsabban szedi le az oldalakat, mint én.
ami pedig azt illeti légvonalban 250m-re van a szektorsugárzójuk, tiszta rálátással. mostanában írtam nekik egy lettert az egyoldalú szerződésmodosításról, és hát furcsa mód pár napig (10-15napra) rendeződőtt is a dolog. ami meg a sávszéleket illeti 11Mbites a hálójuk, és arra kötnek kb 300 user-t. na lehet számolni. ez biztos nfo, haver sajna náluk kötözget. már nincs pofám hivogatni, hogy megen szar a cuccuk. ja nem csőantennám van hanem parabola, tehát nagyobb szögben tudnám venni.

Ha jól értem, arra próbálsz utalni, hogy (a Beltávhoz hasonlóan) a Dunaweb is túlvállalta magát. Ha igen, akkor annak ellenére egyetértek veled, hogy nem látok bele ilyen mélyen. Amúgy kár, mert nem lenne ez rossz, de szerintem Erdőkertesn 1 éven belül nem marad előfizetőjük, mert:
1. A nem DECTes területeken van ADSL.
2. Már 2 hete kábeleznek a kábeltévések - itt a Fibernetes kábelnet. Remélhetőleg jobb, mint a TV szolgáltatás, de a lényeg, hogy vezetékes, és nagyon nagyon versenyképes az árait tekintve.

#140 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:18

Idézet: srg.bilko - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 19:15

egyébként bevett szokásuk a sávszéllel játszani, mert ha vmlyik T. DW főnök töltöget, áttol némi sávszélt magának (úgy 3-4 Mbitet) és mindenki szopik rajta kívül. pillanatnyilag a csányi tornyukon 2-5.5Mbit között ingázik a sebességük, jelerőssége 63% a sugárzónak, 250m-re...nagy teljesítmény, mondhatom...elötte Nagymaroson használtam (más akkor még nem volt csak 128-as isdn), ott egyedüli userként voltam a Visegrad2 tornyukon, és ott furcsa mód nem szakadozott ennyit.:DDD
hogy mik vannak? :D

Együttérzek veled - még egészen pontosan 8 napig magam is átélem ezt a kalandot... Azért remélem a 768-as madzag hamarabb benn lesz...  :D

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.