HWSW Informatikai Kerekasztal: Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 05. 19:03

ma bebizonyíotta a dunaweb, h a szolgáltatása vhol a "nulla" és a "semmi" közt tengődik!
köszönöm, h hozzászóltam :D !!!
---------------------------------------------------------------
ja igen! felkereshetne vki, aki tud törvényes MEGSZABADULÁST ettől a "ganyéj" cégtől, mert én felrobbantom őket, ha így folytatják, az "hótziher"!
ASUS M2N-E nF570 Ultra; AMD Athlon64 3800+ X2 AM2; Sapphire ATI RADEON HD4650Pro 512Mb DDR3; 2GB DDR2 667MHz; 200GB Maxtor SATAII; Pioneer DVR215D; A4Tech Smart-X750BF 2500dpi; RAZER eXactMat X; Codegen 6043LG4

#362 Felhasználó inaktív   Zoli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 12:48

Egyik ismerősömet engedték áttérni ADSL-re, amikor rossz volt neki a szolgáltatás
Az függetlenül működik minden kis szolgáltatótól, csak a t*-t szidhatod érte

Esetleg próbálkozz ezzel náluk, következő hibabejelentés kapcsán

#363 Felhasználó inaktív   mecha 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 15:43

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 19:03

ma bebizonyíotta a dunaweb, h a szolgáltatása vhol a "nulla" és a "semmi" közt tengődik!
ja igen! felkereshetne vki, aki tud törvényes MEGSZABADULÁST ettől a "ganyéj" cégtől, mert én felrobbantom őket, ha így folytatják, az "hótziher"!

Én is csak azt tudom ajánlani, ha sűrűn rossz és nem tudnak vele mit csinálni, hogy írassátok át a szerződést adsl-re. Nekem is ez volt a járható út, és szerencsémre el is ismerték hogy rossz.....bár igen sok hibajegyet regiszráltak!

#364 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 06. 18:20

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 19:03

Valamivel tesztelni kell folyamatosan a vonalat, pingek, sávszél, stb, készíteni statisztikákat lehetőleg úgy, hogy minél kevésbé lehessen ráfogni, hogy hasraütésszerűen készült, mindig minden hibát bejelenteni (főleg, mert előfordul, hogy nem reagálnak semmilyen módon, és ez már önmagában szerződésszegés), aztán ha semmi sem történik, át kell térni a hagyományos, papíralapú tértis levélre, arra mindenképpen reagálniuk kell hivatalosan- Aztán el kell dönteni, hogy az általad dokumentált szerződésszegő magatartásból levonod-e a konzekvenciát és mondjuk ezekre hivatkozással írásban (egy felszólítás után) felmondod a szerződést és a továbbiakban nem fizetsz nekik egy petákot sem, vagy megvárod, míg lejár a hűség. A felmondást körültekintően kell csinálni, mert ha nem nyelik le és neaggyistan bíróságig jut az ügy, szívás esetén többszörös pénzbe is kerülhet, de tény, hogy szolgáltató is szívhat. Én speciel nem vagyok híve a hírközlési meg fogyasztóvédelmi sóhivataloknál árulkodásnak, nem hiszem, hogy egy alapból vacak szolgáltatót egy kis enyje benyje jobb belátásra bír, de lehet ebbe az irányba is elmozdulni, sőt, párhuzamosan ezt is lehet...

#365 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:48

Idézet: mecha - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 15:43

Én is csak azt tudom ajánlani, ha sűrűn rossz és nem tudnak vele mit csinálni, hogy írassátok át a szerződést adsl-re. Nekem is ez volt a járható út, és szerencsémre el is ismerték hogy rossz.....bár igen sok hibajegyet regiszráltak!

köszi mindent, de van egy apró problémám! mégpedig az, h az ADSL feltöltése nevetségesen alacsony, inkább átszenvedem ezt az 1évet vhogy! de nagyon nehéz lesz. viszont utána, ŐK fognak személyesen jönni, és könyörögni a felbontásért...  :cool:  :box2:
lehet, h ez lesz belőle :nag: , de megéri...
ASUS M2N-E nF570 Ultra; AMD Athlon64 3800+ X2 AM2; Sapphire ATI RADEON HD4650Pro 512Mb DDR3; 2GB DDR2 667MHz; 200GB Maxtor SATAII; Pioneer DVR215D; A4Tech Smart-X750BF 2500dpi; RAZER eXactMat X; Codegen 6043LG4

#366 Felhasználó inaktív   mecha 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 08:12

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 19:48

köszi mindent, de van egy apró problémám! mégpedig az, h az ADSL feltöltése nevetségesen alacsony, inkább átszenvedem ezt az 1évet vhogy! de nagyon nehéz lesz. viszont utána, ŐK fognak személyesen jönni, és könyörögni a felbontásért...  :cool:  :box2:
lehet, h ez lesz belőle :nag: , de megéri...

Ez így ebben a formában nem igaz. A Dw-nél a legnagyobb feltöltési seb. 256kpps a 2mb csomaguknál(de csak 5ghz-n) míg adsl-nél 8mb esetén optimális estben 512, tehát a duplája. Ha az árakat nézed akkor pedig majdnem egyforma  a 8mb és a 2mb. Nos akkor melyikkel is jársz jobban???
De TE tudod , hogy meddog bírod a szenvedéseket....

#367 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 15:31

Idézet: mecha - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 8:12

Ez így ebben a formában nem igaz. A Dw-nél a legnagyobb feltöltési seb. 256kpps a 2mb csomaguknál(de csak 5ghz-n) míg adsl-nél 8mb esetén optimális estben 512, tehát a duplája. Ha az árakat nézed akkor pedig majdnem egyforma  a 8mb és a 2mb. Nos akkor melyikkel is jársz jobban???
De TE tudod , hogy meddog bírod a szenvedéseket....

még egy évig max.! tovább nem, ez biztos! elvi dolog, h 8Mb-al jobb lenne, de nem a DW-nél!
ez egy selejt cég, kíváncsi lennék, h vannak-e olyanok, akik azt mondják, h: "ez igen, ez egy normális, korrekt cég" Ha van ilyen, keressen fel, elbeszélgetek vele!
Első kérdésem ez lenne: "Beteg vagy?"  :D  :p  :cool:

ui.: Bocsi, ha vkit megsértettem?! nem direkt volt!

#368 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 18:43

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 16:31

ez egy selejt cég, kíváncsi lennék, h vannak-e olyanok, akik azt mondják, h: "ez igen, ez egy normális, korrekt cég" Ha van ilyen, keressen fel, elbeszélgetek vele!

Szerintem nem sok jelentkező van!!! ;)
Vagy, tényleg beteg! :confused:
| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

#369 Felhasználó inaktív   Orthanc 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 21:07

Sziasztok!!

Az a problémám a DunaWeb mikrohullámú szolgáltatásával, hogy az utóbbi 3 napban szinte használhatatlan a net a játékokban magasak a pingek nem is kicsit a google-t 10-15 másodperc múlva erős jóindulattal hajlandó megnyitni nem tudom mi lehet a baja az utóbbi 3 hónapban elfogadtható szinten volt a szolgáltatásuk, de mostanában szinte a semmivewl egyenlő. Csak este 8-kor javul meg úgy ahogy de még ilyenkor is csak szenved szerencsétlen net! Lehet nem tetszett nekik, hogy FTP szerverről szedtem játékot 4 napig szinte folyamatosan?

#370 Felhasználó inaktív   djsms 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 21:55

Kitől veszik a betápot? Csinálna valaki egy traceroutot? (tracert www.bix.hu pl)

#371 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 00:25

Idézet: djsms - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 20:55

Kitől veszik a betápot? Csinálna valaki egy traceroutot? (tracert www.bix.hu pl)

Khm. Ehhez nem kell trace.

http://www.ripe.net/fcgi-bin/whois?form_ty...9&submit=Search
www.kevenet.hu

#372 Felhasználó inaktív   Zoli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 12:16

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 14:31

még egy évig max.! tovább nem, ez biztos! elvi dolog, h 8Mb-al jobb lenne, de nem a DW-nél!

ui.: Bocsi, ha vkit megsértettem?! nem direkt volt!

nekem nincs bajom velük mondjuk egyszer kellett beszélnem velük internet ügyben,
amikor a szerződést megkötöttem adsl-re

#373 Felhasználó inaktív   djsms 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 12:54

Idézet: mip - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 1:25

Kolléga, te még nem láttál olyat, hogy valaki kókány adsl-re natolt megoldással IS "szolgáltat"? :)

#374 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 18:51

Idézet: Zoli - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 12:16

nekem nincs bajom velük mondjuk egyszer kellett beszélnem velük internet ügyben,
amikor a szerződést megkötöttem adsl-re

nem vagy véletlenül dunaweb dolgozó???  :cool:  :confused:
azoknak biztos elfogadható a net...
de ha nem, esetleg nagyvárosban élsz? egy aszódi ismerősömnek 'elfogadhatóbb', mint errefelé, de nem jó ott sem!

#375 Felhasználó inaktív   ádéesel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 22:48

Aki a dumazsebről jót tud mondani, az......nem jellemezem. Most telik le a 2 évem. Elképesztő, borzalmas, elfogadhatatlan, dühítő volt, képtelen vagyok megérteni, hogyan működhet még mindíg, habár az országban folyó egyéb dolgokat figyelembe veszem, mégis megértem. Itt nincs olyan, hogy 1024, vagy 192, v. 512. Egyformán hullámzik mint a Balaton, hol megy hol áll, órákat, perceket, naponta többször megszakad, letöltés egyszercsak megáll és sehova, nem ragozom, böngészni való csak, modemes kapcsolatot helyettesít, vagy azon a szinten van. Az interneten több dumazsebes panaszfórum van nyitva, ott már régen nem az illemtudó párbeszéd folyik. Az a szülő aki gyermekének játszani köttette be ezt a csodát, már gyermekestől idegroncs, ezzel nem fog játszani soha. Az a naív user, aki telepíteni akarja gépét és mikor nagynehezen fenn van az xp, megy a netre, hogy leszedje a különféle progikat stb, meg frissítse amit kell, az ha elkezdte délután a telepítést, másnap reggelre van kész. Saját tapasztalat. Nem, nem én csináltam, szakember. Először amikor egy nyulfarknyi progi 20 perc alatt jön le aminek 2-5 perc alatt kellene egy normális 512-vel lejönni, dühöng az ember, majd amikor az apdét oldalon rostokol a gyanútlan polgár már 2 órája, csendesen beletörődik a megmásíthatatlanba. Átverték.

Rengetegen perre mentek. Nem túl sokan nyertek. Hiszen faxa, emberbarát szerződést írattak velünk alá, amikor még minden rózsaszínű volt. Amikor a d.webes szerelők kijönnek a lakásra, nekem kell bebizonyítani, hogy nincs meg még a minimum sebesség sem, persze, közben az ügyeletes úgy odacsűri a sebességet, hogy a monitor majd le ugrik. Persze ezzel mi is tisztában vagyunk, mert érdekes, amikor reklamálunk, már keményen, minden mindegy alapon, akkor egyszer csak száguld a net!! Na, ilyenkor kéne megkérdezni a Szolnok megye másik csücskén netező egyént, hogy mit szól, az ő sebessége meg majd a nullára csökkent, napokig, hetekig! Nekem jó lesz 1 hétig, kezdek csillapodni, de eccer csak megint visszaesek és megint hetekig esz a méreg. Dumazsebes sablonszöveg, két évig hajtották: a hiba a te gépeden van, indítsd újra, kergesd végig az összes vírusirtót, kapcsold ki a géped majd újra be, stb. Ebben az utolsó félévben új a taktika. Mivel szerintem az én kisvárosomban laknak a legközönyösebb emberek, ezért amikor leállt a dumazseb, vártam egy ideig semmi, felhívtam 2-3 ismerőst ott sem ment, ekkor hívtam a zsebet, hogy jelentsem a hibát: kb fél év óta egyszerűen 3-4 csengés után kinyomták a telefont!!! És leshettél, nem kaptál sem előtte emilt, sem utána elnézést kérőt, hogyne, egy Qulazsebtől elnézést kérőt?! Hol élünk?

Megfogadtam, hogy ezeket már nem írom le többször, mert vége, megszabadulok tőlük. De nem birom megállni, azt meg főleeg nem ,ha valaki megpróbál mellettük kiállni. Ezek ott terítettek, ahol egyetlen más netes elérés sem volt. Tudták ők, hogy mit csinálnak. Tárt karokkal vártuk őket. Egész Szolnok megye. Óriási szívás volt. És amikor lemontam, még marasztaltak! Hogy mivel? Hogy ugyanazért a kondícióért, amiért 2 éve közel tízezer forintokat fizettem (768), most már csak közel 6e. ft lenne!!!!!!!! Amikor ezért a pénzért normális 4 Mbit-es adsl-t lehet kapni! Bahhh...hagyjuk... regényt lehetne írni erről az elmúlt 2 évről. Életem legrosszabb döntése volt, amikor beköttettem a Qulazsebet. Mennyi mérgelődés....

#376 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 00:34

Idézet: djsms - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 11:54

Kolléga, te még nem láttál olyat, hogy valaki kókány adsl-re natolt megoldással IS "szolgáltat"? :)

A Dunawebről van szó. Magyarország legnagyobb wireless szolgáltatójáról.
www.kevenet.hu

#377 Felhasználó inaktív   djsms 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 07:55

Idézet: mip - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 1:34

A Dunawebről van szó. Magyarország legnagyobb wireless szolgáltatójáról.

És, a nagyok nem svindlizhetnek? :)

#378 Felhasználó inaktív   Zoli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 11:16

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 17:51

nem vagy véletlenül dunaweb dolgozó???  :cool:  :confused:
azoknak biztos elfogadható a net...
de ha nem, esetleg nagyvárosban élsz? egy aszódi ismerősömnek 'elfogadhatóbb', mint errefelé, de nem jó ott sem!

nógrád megyei kis faluból netezek, mondjuk nálunk az adsl központot kb 1,5 éve csinálták meg
lehet, hogy attól is függ a szolgáltatás minősége, hogy milyen a telefon/adsl központ

#379 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 15:21

Idézet: djsms - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 6:55

És, a nagyok nem svindlizhetnek? :)

Egy dsl vonal lehet backup, lehet karbantartó vonal, de ilyen méretben szolgáltatni róla (a Duna kanyar régióról van szó ezres nagyságrendű ügyfélszámmal) nme lehet.

Természetesen a "nagyok" is svindlizhetnek, de nem ezen fognak, csak ezt akartam érzékeltetni.

Másrészt nem fog valaki a ripen-el svindlire 25 c osztályt kapni....
www.kevenet.hu

#380 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 17:54

Idézet: ádéesel - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 22:48

Bahhh...hagyjuk... regényt lehetne írni erről az elmúlt 2 évről. Életem legrosszabb döntése volt, amikor beköttettem a Qulazsebet. Mennyi mérgelődés....

Együttérzek veled!! én is lehúztam a magam 2 évét náluk!! :reklamacio:
1 éve nincs DW nálam, azóta megtudtam van olyan szolgáltató ahol nem kell hűséget aláírn,nem kell állandóan ügyfélszolgálatot hívni, és így is tud normális netet szolgáltatni!!!
kitartás!

Szerkesztette: blitz 2007. 03. 12. 18:02 -kor

| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.