HWSW Informatikai Kerekasztal: Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 05. 18:01

Idézet: arsenlupin - Dátum: 2007. máj. 5., szombat - 14:53

... A csapda ott van benne, hogy lesz mire hivatkozniuk miért lassú a net-ed...... :Đ :Đ ...

Ez igaz, viszont azt nem írták bele, h be kell-e nekik jelenteni, h megvagy osztva, vagy sem?!
Szánalmas, h ilyet még le is tiltotak...!  :down:
Egyik szolg. sem tiltja meg a megosztást, csak házon kívül! (de már arra sem mind1ik)
Na de ezek ellenére lesz még ------->  :reklamacio: , szerintem!
Kívánjunk nekik azért sok sikert, a minőség javítására!  :D (és ezt most nem negatív értelemben)
ASUS M2N-E nF570 Ultra; AMD Athlon64 3800+ X2 AM2; Sapphire ATI RADEON HD4650Pro 512Mb DDR3; 2GB DDR2 667MHz; 200GB Maxtor SATAII; Pioneer DVR215D; A4Tech Smart-X750BF 2500dpi; RAZER eXactMat X; Codegen 6043LG4

#482 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 15. 15:36

szeretném veletek megosztani, bő 2 perc termését...
kommentet nem kérek, mindenki tartsa magában a sajátját, nekem elegem volt!

http://images.netbag...6314571208.jpeg

szeretném hozzátenni, h nem ment sem msn, ill. skype, nem szedtem semmit, csak win, és cmd!
:down:  :down:  :down:  :reklamacio:
és részemről:  :offtopic:    .....rom őket!
ASUS M2N-E nF570 Ultra; AMD Athlon64 3800+ X2 AM2; Sapphire ATI RADEON HD4650Pro 512Mb DDR3; 2GB DDR2 667MHz; 200GB Maxtor SATAII; Pioneer DVR215D; A4Tech Smart-X750BF 2500dpi; RAZER eXactMat X; Codegen 6043LG4

#483 Felhasználó inaktív   Norc 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 15. 20:20

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. máj. 15., kedd - 15:36

szeretném veletek megosztani, bő 2 perc termését...
kommentet nem kérek, mindenki tartsa magában a sajátját, nekem elegem volt!

http://images.netbag...6314571208.jpeg

szeretném hozzátenni, h nem ment sem msn, ill. skype, nem szedtem semmit, csak win, és cmd!
:down:  :down:  :down:  :reklamacio:
és részemről:  :offtopic:    .....rom őket!

Igen kedves TomcaT86.
Ez a valóság. Üdvözlünk a D. web világában. 

#484 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 15. 21:28

Idézet: Norc - Dátum: 2007. máj. 15., kedd - 20:20

Igen kedves TomcaT86.
Ez a valóság. Üdvözlünk a D. web világában.

csak még egy kérdés!
mikor lesz végre, ELFOGADHATÓ, normális PING ebben a k*rva rendszerben?
nem kérem, h legyen állandóan net, mert ez alap, egy internet szolgáltatónál... (gondolom én laikus fejjel)!
még pár hónapot kihúzok, na de utána...
:reklamacio:  :down:  :box2:  :doom:  :nag:  :fuck2:  :fuck2:  :pokeas2:

#485 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 15. 22:04

en csak azt nem ertem, hogy miert varsz meg par honapot?
mond fel, es kesz.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#486 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 05:21

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. máj. 15., kedd - 22:28

csak még egy kérdés!
mikor lesz végre, ELFOGADHATÓ, normális PING ebben a k*rva rendszerben?
...

Szerintem nem is volt és nem s lesz normális!!!! Ez Dumazseb!!
| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

#487 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 05:22

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. máj. 15., kedd - 22:04

en csak azt nem ertem, hogy miert varsz meg par honapot?
mond fel, es kesz.

mert nem engednek, amíg a 2 év le nem telik! próbálkoztam már! hidd el!
pedig egy ember, nem hiszem, h sokat jelent a fizetés szempontjából!! akkor bevéltelnlé el tudnának nézni 4E Ft mínuszt... szerintem!

#488 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 08:43

hulyeseg, hogy nem engednek. az csak duma! ha a vallalt szolgaltatasi szinvonalat nem erik el (ennek alaposan nezz utana az AFSz-ben!!! sokan hittek, hogy egy szolgaltato hibasan szolgaltat, de az AFSz nem adott Nekik igazat..), akkor egyoldaluan felmondhatod a szerzodest.

azaz ird meg nekik (ajanlott level), hogy az AFSz mely pontjat nem teljesitik, adj egy ertelmes hataridot, ami alatt kijavithatjak (mondjuk keltezestol kezdve 30 nap), es ha addig nem javul meg, akkor kuldesz egy emailt (hivatkozva az ajanlott levelben foglaltakra), hogy szerzodesszeges miatt egyoldaluan elallsz a szerzodestol. kikotod (ez fontos, hogy utana mar tenyleg ne hasznald!), es nem fizetsz egy petakot sem.

ezek utan ket dolog (ami harom) lehetseges:
1) 30 napon belul megjavitjak.
2) nem szolnak egy szot sem, vagy kuldenek nehany felszolitast, hogy fizess, amire Te emailben valaszolsz, hogy nincs alapja a fizetesi felszolitasaiknak.
3) birosagnal kerik a penz behajtasat, amit a birosag megkuld neked, amire Te "ellentmondassal elsz". ez utobbi esetben lep birosagi szakaszba a dolog, aminek kozel 0% a valoszinusege, ha koveted a fentieket, masfelol bemutatva az ajanlott levelet neked ad igazat, es meg az ugyved baratod is keres rajta, mert a perkoltseget ok alljak.

van meg kerdes?
a forum ma:

#489 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 08:45

ja igen, persze lehet olyan is, hogy ok a leveledre valtig allitjak majd, hogy de hat ez jo, meg kijonnek merni, meg hasonlok. de ez abszolute nem valoszinu.
a forum ma:

#490 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 21:29

Ja és ha már mérésnél tartunk, akkor ugye hozzanak egy igazságügyi szakértőt aki mér, mert ők nem mérhetnek, mivel érdekelt felek az ügyben...
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#491 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 21:52

Idézet: VKP - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 21:29

Ja és ha már mérésnél tartunk, akkor ugye hozzanak egy igazságügyi szakértőt aki mér, mert ők nem mérhetnek, mivel érdekelt felek az ügyben...

pl.: hírközlési hatóság? (-tól)  :Đ  :]  :]  :]

Szerkesztette: TomcaT86 2007. 05. 16. 21:53 -kor

#492 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 05:38

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 22:52

pl.: hírközlési hatóság? (-tól)  :Đ  :]  :]  :]

Hidd el a NHH-nak írt levél sokat nyom a latban,bár nem sok hatása van! De legalább Dumaszeb is tudja, hogy nem ülhet a babérjain!! Nehogy csak ők szivathatják a felhasználókat, ezzel a s**r szolgáltatással!!! :reklamacio:
| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

#493 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 06:27

Idézet: VKP - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 22:29

Attól, hogy érdekelt valaki, még mérhet, max vita esetén az eljáró hatóság ennek megfelelően értékeli a mérési eredményeket. Igazságügyi szakértők munkadíját százezrekben szokták mérni, szóval egy néhány tízezer forintos vitánál senkinek nem érdeke igénybe venni a szolgáltatást.

#494 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 06:31

Viszont ha eljut bíróságig az ügy akkor már lehet, hogy érdekes a dolog, de csak akkor érdemes megjátszani a dolgot, ha tényleg nem teljesül az a minimum amit tartalmaz az ÁSZF.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#495 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 06:32

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 9:43

[...] ez utobbi esetben lep birosagi szakaszba a dolog, aminek kozel 0% a valoszinusege, ha koveted a fentieket, masfelol bemutatva az ajanlott levelet neked ad igazat, es meg az ugyved baratod is keres rajta, mert a perkoltseget ok alljak.

Az attól függ, milyen ügyvédjük van, ugyanis egy állandó megbízással dolgozó ügyvéd vélhetően annak ellenére is pert indít, hogy ezen a megbízónak semmilyen komoly haszna nincs.

Amúgy meg nekem is az a véleményem, hogy júzer részéről van esélye pernyertességnek, de ügyvéd tényleg haver kell legyen, mert a perérték többszöröse is lehet az ügyvédi munkadíj (biztos van ügyvéd, aki 20k-ért is elvállal pert, de én inkább 100 vagy 200k-ra tippelnék, mint minimum, sőt, olyan ügyvédismerősöm is van, aki 500 alatt nem is hallgatja meg az ügyfelet, ez utóbbi meg már többmilliós perértéket feltételez).

Ja, és mondjuk 30k perérték esetén a bíróság szerintem nem fog 200k ügyvédi munkadíjat megítélni...

#496 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 06:34

Idézet: VKP - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 7:31

Viszont ha eljut bíróságig az ügy akkor már lehet, hogy érdekes a dolog, de csak akkor érdemes megjátszani a dolgot, ha tényleg nem teljesül az a minimum amit tartalmaz az ÁSZF.

Nem biztos, mert ha belemélyedünk, esetleg meg lehet támadni tisztességtelen szerződési kikötés címszó alatt akár az ÁSzF-et is. De ez biztos tovább húzza az időt, növeli a költségeket és nem biztos, hogy sikerre vezet.

Ps.: Ahhoz már tényleg szakértő kell, hogy bebizonyítsuk, hogy 10% csomagvesztés esetén a net használhatatlan.

Szerkesztette: desiderius 2007. 05. 17. 06:35 -kor

#497 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 13:20

Van itt aki péteriben használja ezt a remek szolgáltatást?

#498 Felhasználó inaktív   Norc 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 08. 19:49

Nemsemmi a dunaweb legújabb haszonszerzési ötlete!  :eek: 
A minap nézegettem a duna honlapján a híreket, és mire akadtam? Figyelmeztetnek a villámok okzta károkra, mondom mi a manó de rendesek lettek. Tovább olvasva a bövebb tájékoztatót, leírják a következőt: Tudta, hogy a villámhárító nem az egyetlen és elegendő villámvédelmi eszköz? Az elsődleges villámvédelem ellenére (pl. villámhárító) sincsenek biztonságban az elektronikát használó eszközeink. Még az épületet nem roncsoló villámok is károsíthatják számítógépeinket és híradástechnikai berendezéseinket. A villámok elektromágneses tere a villamos hálózaton vagy a telefonhálózaton keresztül a hírközlési és informatikai rendszereinkbe túlfeszültséget juttat, ez a túlfeszültség tönkreteheti az érzékeny berendezéseket, esetenként zárlatokat vagy tüzeket okozhat.  :up:  Még a végén nézik a szerencsétlan ügyfél érdekeit is? Olvason tovább, és egyszer csak erre akadtam: :eek:  : Felhívjuk figyelmét, hogy a szolgáltató által elhelyezett eszközökért az előfizető felelősséggel tartozik, amibe beletartozik a telepített eszközök védelme és biztosítása is! Ilyen esemény bekövetkeztekor kérje ügyfélszolgálatunk vagy hibaügyeletünk segítségét.  Szép nem?  Ha őket éri villámcsapás, akor VIS MAIOR, és le van rendezve, ha pedig az ügyfelet akkor ő a felelős meg minden! :reklamacio:  És hogy ha ezt dunás illetékes is olvassa, akkor olvassa el az ászf-et, de ha neki ez bonyolult, akkor itt van az erre az esetre kitérő rész a duna ászf-ből:

VIS MAIOR
Vis maiornak számít, tehát sem a Szolgáltató, sem az Elıfizetı nem tartozik
felelısséggel a rajtuk kívül álló, pl.: háborús cselekmények, szabotázs, robbantásos
merénylet, elemi csapás, tőzvész, munkabeszüntetés miatti intézkedések esetében, ha
ezek az esetek a szerzıdı feleket a szerzıdésben vállalt kötelezettségeik teljesítésében
korlátozzák vagy gátolják, és ennek eredményeképpen vétlen módon vagyoni, vagy
nem vagyoni kárt okoznak.

És a csúcs.
Ezek után még jön  areklám is náluk:  :down:

BACK 500 VA Szünetmentes táp
500VA/300W,
- A történelem legmegbízhatóbbnak tartott asztali UPS egységének újrafelfedezése: a Back-UPS!
Tipikus áthidalási idő:
Fél terhelésnél 13.9 perc (150 Watt)
Teljes terhelésnél 2.4 perc (300 Watt)
3 csatlakozó (IEC 320 C13) szünetmentes
1 csatlakozó ( IEC 320 C13) túlfeszültség védett

Termék védelmi szolgáltatásai:
- ethernet védelem
- 230V elektromos hálózat védelem
- fax/ telefon (ADSL kompatibilis) elosztó, túlfeszültség védelemmel

Bruttó ár: 22.100 Ft

Háát ennyit a dunárol, egy aljas próbálkozás, hogy az ügyfeleket beszarasszák, miszerint ha villámcsapás éri őket, és a duna cucca is sérül akkor az ügyfél a felelős érte. Majd ha beszart eléggé akkor vegye meg tőlök a védelmi ezközt is.

Mindenki figyeljen oda rájuk, és mielőtt bedől nekik, szigorúan olvassa át az ászf-et, mert ezek a szerződés ellenére is behajtanának mindent az ügyfélen!!!  :up:

#499 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 09. 05:39

Idézet: Norc - Dátum: 2007. jún. 8., péntek - 20:49

A minap nézegettem a duna honlapján a híreket, és mire akadtam? Figyelmeztetnek a villámok okzta károkra, mondom mi a manó de rendesek lettek. Tovább olvasva a bövebb tájékoztatót, leírják a következőt: Tudta, hogy a villámhárító nem az egyetlen és elegendő villámvédelmi eszköz? Az elsődleges villámvédelem ellenére (pl. villámhárító) sincsenek biztonságban az elektronikát használó eszközeink. Még az épületet nem roncsoló villámok is károsíthatják számítógépeinket és híradástechnikai berendezéseinket. A villámok elektromágneses tere a villamos hálózaton vagy a telefonhálózaton keresztül a hírközlési és informatikai rendszereinkbe túlfeszültséget juttat, ez a túlfeszültség tönkreteheti az érzékeny berendezéseket, esetenként zárlatokat vagy tüzeket okozhat.  :up:  Még a végén nézik a szerencsétlan ügyfél érdekeit is? Olvason tovább, és egyszer csak erre akadtam: :eek:  : Felhívjuk figyelmét, hogy a szolgáltató által elhelyezett eszközökért az előfizető felelősséggel tartozik, amibe beletartozik a telepített eszközök védelme és biztosítása is! Ilyen esemény bekövetkeztekor kérje ügyfélszolgálatunk vagy hibaügyeletünk segítségét.  Szép nem?  Ha őket éri villámcsapás, akor VIS MAIOR, és le van rendezve, ha pedig az ügyfelet akkor ő a felelős meg minden! :reklamacio:  És hogy ha ezt dunás illetékes is olvassa, akkor olvassa el az ászf-et, de ha neki ez bonyolult, akkor itt van az erre az esetre kitérő rész a duna ászf-ből:

VIS MAIOR
felelısséggel a rajtuk kívül álló, pl.: háborús cselekmények, szabotázs, robbantásos
merénylet, elemi csapás, tőzvész, munkabeszüntetés miatti intézkedések esetében, ha
ezek az esetek a szerzıdı feleket a szerzıdésben vállalt kötelezettségeik teljesítésében

És a csúcs.

500VA/300W,
- A történelem legmegbízhatóbbnak tartott asztali UPS egységének újrafelfedezése: a Back-UPS!
Tipikus áthidalási idő:

- ethernet védelem

Háát ennyit a dunárol, egy aljas próbálkozás, hogy az ügyfeleket beszarasszák, miszerint ha villámcsapás éri őket, és a duna cucca is sérül akkor az ügyfél a felelős érte. Majd ha beszart eléggé akkor vegye meg tőlök a védelmi ezközt is.

Mindenki figyeljen oda rájuk, és mielőtt bedől nekik, szigorúan olvassa át az ászf-et, mert ezek a szerződés ellenére is behajtanának mindent az ügyfélen!!!  :up:

Dumazsebtől nem is vártam mást!  :eek:

#500 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 18:24

Idézet: Norc - Dátum: 2007. jún. 8., péntek - 18:49

A minap nézegettem a duna honlapján a híreket, és mire akadtam? Figyelmeztetnek a villámok okzta károkra, mondom mi a manó de rendesek lettek. Tovább olvasva a bövebb tájékoztatót, leírják a következőt: Tudta, hogy a villámhárító nem az egyetlen és elegendő villámvédelmi eszköz? Az elsődleges villámvédelem ellenére (pl. villámhárító) sincsenek biztonságban az elektronikát használó eszközeink. Még az épületet nem roncsoló villámok is károsíthatják számítógépeinket és híradástechnikai berendezéseinket. A villámok elektromágneses tere a villamos hálózaton vagy a telefonhálózaton keresztül a hírközlési és informatikai rendszereinkbe túlfeszültséget juttat, ez a túlfeszültség tönkreteheti az érzékeny berendezéseket, esetenként zárlatokat vagy tüzeket okozhat.  :up:  Még a végén nézik a szerencsétlan ügyfél érdekeit is? Olvason tovább, és egyszer csak erre akadtam:   :eek:  : Felhívjuk figyelmét, hogy a szolgáltató által elhelyezett eszközökért az előfizető felelősséggel tartozik, amibe beletartozik a telepített eszközök védelme és biztosítása is! Ilyen esemény bekövetkeztekor kérje ügyfélszolgálatunk vagy hibaügyeletünk segítségét.  Szép nem?  Ha őket éri villámcsapás, akor VIS MAIOR, és le van rendezve, ha pedig az ügyfelet akkor ő a felelős meg minden! :reklamacio:  És hogy ha ezt dunás illetékes is olvassa, akkor olvassa el az ászf-et, de ha neki ez bonyolult, akkor itt van az erre az esetre kitérő rész a duna ászf-ből:

VIS MAIOR

És a csúcs.

500VA/300W,
Tipikus áthidalási idő:

- ethernet védelem

Mi elég hülyék vagyunk! :rolleyes: Mi meg cseréljük szó nélkül gariba a viharkárosult eszközöket... Jó! Mondjuk nekünk is cserélik őket sorozatban, szóval semmi gond. Elmúlt időszkaban elég nagy veszteségek voltak. kb 15-20 ügyfélnél halt be az eszköz. Eddig 2 volt amit le kellett nyelnünk. Mondjuk nem értem, hogy miért az ügyfél lenne felelős azért, hogy elhalálozik egy elektronikus kütyü. Szerintem erről senki sem tehet, legkevésbé az ügyfél. Többnyire nem lehet kiszámítani, mikor jön vihar, és mikor csap bele a mi házunkba. Szerintem nem lehet az ügyfélt kényszeríteni arra, hogy üljön otthon egész nap, és húzza ki a rádiós kütyüjét, csavarja le róla az antennakábelt, vigye le a mélygarázsba, ha jön a vihar. Egyszerűen lehetetlen kiszámítani, mikor mi lesz a kárunk, és mint szolgáltatónak nem az a célunk, hogy kibasszunk az ügyféllel, illetve rossz szájízzel válljunk el egymástól, hanem, hogy minél tovább jó viszonyt ápolhassunk.  :think:  Nem? :Đ
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.