Elküldve: 2008. 01. 28. 18:52
Lenne egy óriási kérésem!
Tudom, hogy nem ilik olyat kérni, hogy csináljátok meg nekem az oldalt, de mégis ezt fogom tenni.
Nem értek a webprogramozáshoz, csak minimális szinten.
Az a baj, hogy egy free tárhelyen vagyok.
Van egy portál rendszerem, amit megcsináltam frankón localhoston, és működik is, csak kisebb kellemetlenségek értek.
Mégpedig az, hogy ha beírom a böngésző címsorába, hogy www.valami.akármi.hu/?q=admin (drupalról van szó), akkor az első (alapértelmezett) írás tölt be. Az ami a www.valami.akármi.hu beírásakor.
Törtem a fejem a megoldáson, és jutottam egy megoldásra, amit sajnos nem tudok kivitelezni.
Kéne egy 2 frames oldal, aminek a felső részébe van egy beviteli mező, és egy OK gomb (ami jó lenne, ha default lenne, tehát Enter leütés egyenértékű legyen vele). A működést úgy képzeltem el, hogy beírom az url-t a beviteli mezőbe, majd OK-ra kattintok, és betltődik a kért oldal a másik frame-ben.
Ezt nem látnák az userek, mert ha csak kattintgatnak tökéletes az oldal, de ha én adminkodom, akkor nekem sokszor pontos címet kéne beírnom, tehát nem megfelelő ha csak oda katingatok. Többek közt azért sem, mert ha kirakom a karbantartás oldalt, akkor nem bírok be jelentkezni.
Ha vaaki tudna segíteni, akkor úgy kéne megoldani, hogy felni frame-ben legyen maga az oldal, az alsóban meg a beviteli mező.
Ha valaki megcsinálná nekem, nagyon sokat segítene. Szerintem nem lehet sok munka megcsinálni.
HTML a megfelelő nekem? Vagy PHP?