idézet:
Ezt írta vb:
Valaki próbálta már, hogy hova jobb a házventit szerelni? A hátsó két hely valamelyikére vagy a ház tetejébe?[/quote]
a két hátsó sokat számít, még ha van alsó venti a tápodban, akkor is. ezenkívül én még előre raktam a vinyók miatt.
Most valószínűleg az lesz, hogy kettő marad elől a vinyóknál, egy megy hátra és egy az oldalra hogy fújja a friss levegőt a vidkarira.
[ 2004. március 06.: MyCroft szerkesztette a hozzászólást ]
Casetek CK-1018-1A & 2A - tapasztalatokat ide.
Elküldve: 2004. 03. 06. 11:47
Elküldve: 2004. 03. 15. 13:09
Gratulálok a plexis oldallapodhoz MyCroft!

És egyúttal kérném, hogy ha van még valakinek plexis, újszerű állapotú oldallapja, amitől úgy érzi, hogy meg tudna válni, az szóljon! Please!

Elküldve: 2004. 03. 15. 13:22

Annak ellenére, hogy már rég' kinéztem magamnak, sajnos sürgősen kellett vennem, mert a gépem kezdte nem bírni a falra lógatott állapotát.

Rendelni nem akarok, annyit nem ér, meg nincs is szükségem két oldallapra szóval; PLEASE, ha valakinek nem annyira számít a külső...!
Elküldve: 2004. 03. 15. 13:54

- A B-B-B olyannyira névleges, hogy a BX inkább világosszürke volt "őfeketesége" mellett!
- A Ch doboza volt kb. akkora, mint az egész CK ház. Szóval maga a BX sokkal kisebb a CK-nél -> nehezebben szerelhető.
- PCI/AGP kártyát a Ch-ben mozgatni csak úgy tudsz, hogy az összesről leveszed a rögzítőt (egyetlen hosszú fém)
- A csavarmentes összeszerelésért a Ch annyit tett, hogy egy halom csavart kell rárögzíteni a meghajtókra... Bár hővezetés szempontjából tényleg nem szerencsés ez a műanyag sínes téma, de a rezgéseket mindenképp jobban elnyeli!
- Gondolom senkinek nem kell bemutatnom a "bálnapúpot", a fenti ventilátor-helyet, a NÉGY légszűrőt, a kifelé fordított HDD kereteket vagy a lenyíló CD/DVD ablakot az előlapon?! (nekem is tökéletesen működik)
Ezek alapján még inkább becsülendő a Casetek házunk!! (pláne hogy most már Enermax is egyben [url="http://"http://www.bigbruin.com/html/enermax-cs10182.htm"]Enermax CS-10182-BA[/url]

Bocsi ha hosszú voltam.
Elküldve: 2004. 03. 15. 15:59

Elküldve: 2004. 03. 15. 16:01

Elküldve: 2004. 03. 15. 22:27
idézet:
Ezt írta -= CsoCso =-:
Hogy én miért tudok ilyen rosszkor feliratkozni egy fórumra...!
Gratulálok a plexis oldallapodhoz MyCroft!![]()
És egyúttal kérném, hogy ha van még valakinek plexis, újszerű állapotú oldallapja, amitől úgy érzi, hogy meg tudna válni, az szóljon! Please![/quote]
köszönöm.. nézegetem is bőszen
roll kábelileg még le vagyok maradva.. csak a floppy büszkélkedhet vele, de amint megjön a zsém az egyetemről...
Amúgy örülök, hogy meg vagy vele elégedve![]()
Elküldve: 2004. 03. 15. 22:30
idézet:
Ezt írta -= CsoCso =-:
...
Ezek alapján még inkább becsülendő a Casetek házunk!! (pláne hogy most már Enermax is egyben [url="http://"http://www.bigbruin.com/html/enermax-cs10182.htm"]Enermax CS-10182-BA[/url])
Bocsi ha hosszú voltam.[/quote]
Nahát.. nem is tudtam, hogy az Enermax "megvette a licenset" vagy mi...![]()
Elküldve: 2004. 03. 16. 13:17
Kineztem en is ezt a hazat. Az lenne a kerdesem, hogy mit adnak a csomagban? Kabel rogzitok, ventitartok ilyesmire gondolok. Azert kerdezem, mert haver jon haza Nemeto-bol, onnet hoz majd egyet.

Elküldve: 2004. 03. 16. 14:04
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
Hi,
Kineztem en is ezt a hazat. Az lenne a kerdesem, hogy mit adnak a csomagban? Kabel rogzitok, ventitartok ilyesmire gondolok. Azert kerdezem, mert haver jon haza Nemeto-bol, onnet hoz majd egyet.[/quote]
- 4 porszűrő, ahogy a kolléga is írta
- oldalsó kivehető ventitartó (2 ventinek)
- kábelrögzítők "beszerelve a házba"
- 2 kulcs az előlaphoz
- csavarok, tápkábel, meg minden ami a szereléshez kell
- venti az nincs sajna
mit hagytam ki?![]()
Elküldve: 2004. 03. 16. 19:23
Azt hittem táp nélkül vesztegetik ezt a típust.
Kifejtenéd bővebben, lécci, mert nem értem!
"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."
Elküldve: 2004. 03. 16. 19:33
idézet:
Ezt írta INT21H:
MyCroft, mi az hogy tápkábel?
Azt hittem táp nélkül vesztegetik ezt a típust.
Kifejtenéd bővebben, lécci, mert nem értem![/quote]
Így van, táp nélkül adják, viszont amennyire én emlékszem a csavarok, sínek és miegymások mellett volt egy tápkábel is, de lehet hogy beszélek hülyeségeket itt
Mindenesetre eddig mindig úgy adtam el házat/tápot, hogy adtam mellé a kábelt is, most pedig van egy plusszban a szekrényben, mivel az UltraPower táphoz is adtak és most azt használom.
Úgyhogy vhonnan van egy bónusz kábelem, és nekem úgy rémlik, mintha a házhoz adták volna.
Elküldve: 2004. 03. 17. 13:21
idézet:
Ezt írta MyCroft:
- 4 porszűrő, ahogy a kolléga is írta
- oldalsó kivehető ventitartó (2 ventinek)
- kábelrögzítők "beszerelve a házba"
- 2 kulcs az előlaphoz
- csavarok, tápkábel, meg minden ami a szereléshez kell
- venti az nincs sajna
mit hagytam ki?[/quote]
Thx, kicsit aggodok, a muanyag vackok miatt, hogy konnyen letornek, ahogy azt vki irta korabban.. Megdobom meg a hazat egy hardcano 12-vel is.Remelem jol fog kinezni. Ha meg lesz, akkor majd csinalok kepeket.
Elküldve: 2004. 03. 17. 14:20
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
Thx, kicsit aggodok, a muanyag vackok miatt, hogy konnyen letornek, ahogy azt vki irta korabban.. Megdobom meg a hazat egy hardcano 12-vel is.Remelem jol fog kinezni. Ha meg lesz, akkor majd csinalok kepeket.[/quote]
Ami a műanyagokat illeti.. a beépítő sínt szerintem művészet lenne eltörni, a kártya fogató bigyuszok pedig nagyon masszívak.. hidd el.. én már küzdöttem velük egy sort és még egyben van mind
, a ventitartót meg ne dobáld és akkor az se törik
A képet meg várjuk ofkósz
Elküldve: 2004. 03. 17. 14:35
idézet:
Ezt írta MyCroft:
Ami a műanyagokat illeti.. a beépítő sínt szerintem művészet lenne eltörni, a kártya fogató bigyuszok pedig nagyon masszívak.. hidd el.. én már küzdöttem velük egy sort és még egyben van mind
, a ventitartót meg ne dobáld és akkor az se törik
A képet meg várjuk ofkósz[/quote]
konkrete az ajtora es azon elofordulo kis kiallo izekre gondoltam. No, es mennyire csendes a haz?
Elküldve: 2004. 03. 17. 15:33
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
konkrete az ajtora es azon elofordulo kis kiallo izekre gondoltam. No, es mennyire csendes a haz?[/quote]
hát erre inkább más válaszoljon, én ugyanis nem vagyok zajérzékeny
De mindenképp hallható jelentős(?) különbség aközött, amikor nincs fent az oldallap, ill. mikor fent van.
Ha esetleg zörgésre vagy rezonálásra gondoltál, az nálam abszolút nincs.
Elküldve: 2004. 03. 18. 10:23
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
No, es mennyire csendes a haz?[/quote]
A ház az abszolúte néma!
Persze, ha telepakolod számítástechnikai alkatrészekkel, amiket még be is kapcsolsz, sőt ventik is működnek benne, akkor már más a helyzet...![]()
Na jó, komolyan szólva:
Semmi sem rezonál, a többi meg úgyis a beletett cuccon és a fordulatszámoktól függ.![]()
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos
Elküldve: 2004. 03. 20. 20:32
Legyen elég az, hogy pl. az oldalsó venti-tartón kis puha "gumitalpak?" vannak a rezonancia csökkentése szempontjából! Szóval szerintem mindenre odafigyeltek.
Elküldve: 2004. 03. 20. 20:42
az oldallapi "kilincs-szerkezetet" (igazából csak az oldallap leemelésére szolgál) még belülről is védi egy odacsavarozott fém dobozka.
Az ajtók az én házamon passzentosak, már-már túlságosan is. A felső rögzítő például annyira megfogta az ajtót, hogy egyszer mikor kinyitottam, a kezemben maradt a rögzítő. Azt hittem eltört, de csak kipattant a helyéről. Azóta elnyűhetetlennek nyilvánítottam.

Elküldve: 2004. 03. 22. 21:43
idézet:
Ezt írta -= CsoCso =-:
A kis kiálló bisz-baszokról;
az oldallapi "kilincs-szerkezetet" (igazából csak az oldallap leemelésére szolgál) még belülről is védi egy odacsavarozott fém dobozka.
Az ajtók az én házamon passzentosak, már-már túlságosan is. A felső rögzítő például annyira megfogta az ajtót, hogy egyszer mikor kinyitottam, a kezemben maradt a rögzítő. Azt hittem eltört, de csak kipattant a helyéről. Azóta elnyűhetetlennek nyilvánítottam.[/quote]
Ertem. Na most annyiban valtozott a helyzet, hogy nmaradt az eredeti kiiras egy Casetek 1020-as haz. Tegnap meg lett rendelve neten. Aprilis kozepen jon haza NemetorszagbolMar alig varom a dragaszagomat!
![]()