Idézet: Teaway - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 6:38
Inkább tedd úthenger alá.
azbazze, hihetetlen
aki látni akarja, klikk
alul látszik az a műanyag vacak, ami igazából 2 külön darab: a műanyag hdd-tartó és alul az a kis vacak a csavarokkal és lemezdarabokkal
Kicsavartam 4 csavart, ami az aljához fogta, 4-et ami az elejéhez, 3-at ami az oldalához, meg még egy 5 csavarral rögzített műanyag vackot is leszedtem. Most már "csak" egy csavar fogja a HDD-tartót az oldalához, amihez nem férek hozzá. Mert a csavar fogja a hdd tartót, ami karmokkal össze van kapcsolva a másik műanyaghoz, ami tartalmaz egy plexi lapot 1-2 centivel a csavar fölött. Már próbáltam egyszerre több csavarhúzóval feszegetni, de ehhez 2 kéz és 4 csavarhúzó kevés, egyszerűen nem bírtam szétfeszíteni, már a ház is nyeklett-nyaklott úgy erőlködtem. (Pedig nem cg, a gép 15 kiló: 1 ház, 1 táp, 1 alaplap, 1 cpu, 1 gyári amd cooler, 1 odd 3 hdd; szóval van benne anyag). Azt a nyomorult csavart minden irányból legalább 2 réteg plexi (vagy alu
Szóval hogy a francba rakták ezt össze? Mert az egyetlen elképzelhető az, hogy előbb a 2 műanyagot rögzítették a 2 aluhoz (alja/oldala) aztán összeillesztették és szegecselték, de ez nyilván baromság. Akkor pedig maradnak a paranormális magyarázatok, mint a telekinézis, valszeg alkalmazták Uri Gellert órabérbe...
Szerkesztette: xclusiv 2005. 07. 31. 16:36 -kor

Súgó
A téma zárva.