idézet:
Ezt írta Zoch:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=006103"]Mintha Fiery egy alkalommal fordítva rakott volna be egy RAM modult...[/url] :gonosz smiley:
[/quote]
Ez nekem is eszembejutott, de nem akartam beírni![]()
AMD Athlon 64/FX
Elküldve: 2003. 10. 04. 20:42
Elküldve: 2003. 10. 04. 21:11
Szoval kitartas emberek, amint futtatja a cucc a WinXP-t, jovok az eredmenyekkel es az egesz sztorit lefirkalom, elejetol a vegeig

Fiery
[ 2003. október 04.: Fiery szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 04. 21:15
A CMOS Setup egyebkent egesz kellemes, jo sok kacat van ezen az alaplapon (SATA, masik SATA, PATA, FireWire, Realtek Gigabit LAN, mindenfele digit kimenetes hangcucc -- na ezt se fogom hasznalni -- stb)
Fiery
Elküldve: 2003. 10. 04. 21:18
Üdv.: miz
A két hely között: Dell Inspiron 5100
WORK:Intel 865 PERL "Rock lake";P4 3.0 HT;2x512 PC3200 Hyundai;C3D 9800PRO;Samsung 80;Fujitsu 20";Noname 250W
Elküldve: 2003. 10. 04. 21:26
Végre megjöttél. Nagyon örülök, hogy elindult a masina.

Számíthatunk a sztorira a mai nap folyamán??? Az első teszteredményekre kb. mikor????? AIDA64-re mikor???? Lesz majd?????
Üdv
macska

ui: Szegény Fiery, most aztán kapott tőlem néhány kérdést, csak győzze megválaszolgatni.

Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2003. 10. 04. 21:30
idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv Fiery
Végre megjöttél. Nagyon örülök, hogy elindult a masina.Használd egészséggel, de azért mi is szeretnénk részesedni belőle oly tekintetben, hogy sok-sok-sok infót kapunk a K8-ról általad. Meg is mondom miért. Mert sokan vagyunk itt, akik ilyenre pályázunk, persze időben kicsit késöbb, valószínű pénztárca függés miatt. Azonban tudni fogjuk, mit is veszünk majd, mivel gyakorlati tapasztalatokra tudunk támaszkodni.Segítséged előre is köszönjük.
![]()
Számíthatunk a sztorira a mai nap folyamán??? Az első teszteredményekre kb. mikor????? AIDA64-re mikor???? Lesz majd?????
Üdv
macska![]()
ui: Szegény Fiery, most aztán kapott tőlem néhány kérdést, csak győzze megválaszolgatni.![]()
[/quote]
A vinyo backupolasa mar 80% korul jar, ha a WinXP telepitoje tobbszor nem tesz keresztbe nekem, akkor talan ejfelre mukodhet a WinXP az Athlon 64-en. A teszteredmenyeket meg azonnal nyomatom szepen sorban ezutan, majd kedden jonnek elvileg a 64 bites WinXP eredmenyek is (hacsak nem a WinXP64 telepitoje is keresztbe rak valamit nekem). AIDA64-re pedig nincs szukseg, csupan egy 64 bites kernel driverre, aminek a fejlesztese jovo heten kezdodik.
A megoldasrol pedig majd irok, ha fenn lesz a WinXP vegre, most notebookrol nyomulok, szet van robbantva majdnem az osszes gepem... Es ez a notebook bill. kevesbe kenyelmes
Fiery
Elküldve: 2003. 10. 04. 21:43
idézet:
Ezt írta Fiery:
A vinyo backupolasa mar 80% korul jar, ha a WinXP telepitoje tobbszor nem tesz keresztbe nekem, akkor talan ejfelre mukodhet a WinXP az Athlon 64-en. A teszteredmenyeket meg azonnal nyomatom szepen sorban ezutan, majd kedden jonnek elvileg a 64 bites WinXP eredmenyek is (hacsak nem a WinXP64 telepitoje is keresztbe rak valamit nekem). AIDA64-re pedig nincs szukseg, csupan egy 64 bites kernel driverre, aminek a fejlesztese jovo heten kezdodik.
A megoldasrol pedig majd irok, ha fenn lesz a WinXP vegre, most notebookrol nyomulok, szet van robbantva majdnem az osszes gepem... Es ez a notebook bill. kevesbe kenyelmes
Fiery[/quote]
Üdv Fiery
Köszi a gyors választ.Várjuk a fejleményeket, a teszteket.Most már dolgozik a gép,a fejlemények pedig jönnek majd szépen ,sorban, a tesztekkel együtt.Az első lépés megvan, és követi majd a többi.
Sok sikert kívánok neked a géphez.![]()
Üdv
macska![]()
Elküldve: 2003. 10. 04. 21:53
Nem valami forrofeju ez a proci

Az URL-ben a 39-et valtoztatva meg lehet tekinteni a 14 uj kepet, amit most toltottem fel (01-26-ig vannak a regi kepek, 27-40-ig a 14 db uj kep)
Fiery
Elküldve: 2003. 10. 04. 21:57
idézet:
Ezt írta Fiery:
[url="http://"http://www.aida32.hu/athlon64/a64-39.jpg"]http://www.aida32.hu...on64/a64-39.jpg[/url]
Nem valami forrofeju ez a proci
Az URL-ben a 39-et valtoztatva meg lehet tekinteni a 14 uj kepet, amit most toltottem fel (01-26-ig vannak a regi kepek, 27-40-ig a 14 db uj kep)
Fiery[/quote]
Üdv Fiery
Persze, nem forrófejű,sapka van rajta.
Üdv
macska![]()
Elküldve: 2003. 10. 04. 22:00
idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv Fiery
Persze, nem forrófejű,sapka van rajta.
Üdv
macska[/quote]
Pont attol lenne forrofeju, Neked is melegebb lesz a fejed, ha sapkat huzol ra
Fiery
Elküldve: 2003. 10. 04. 22:06
idézet:
Ezt írta Fiery:
Pont attol lenne forrofeju, Neked is melegebb lesz a fejed, ha sapkat huzol ra
Fiery[/quote]
Üdv Fiery
Igen, de az hőmérséklet azt mutatja, hogy hűtősapka.Én egyszer láttam a TV-ben fejfedőt, amibe valami anyag volt, és az erős naptól védve, hűtötte a fejet.Szóval, talán többet kellene TV-t nézned
![]()
![]()
.
És különben is. Én terveztem a sityakot.![]()
Üdv
macska![]()
Elküldve: 2003. 10. 04. 22:08
Mióta hazaértem percenként tenyerelek az F5-re, hogy ne maradjak le semmiről

Elküldve: 2003. 10. 04. 22:16
idézet:
Ezt írta PAraNoIA21:
De mi volt a problem?
Mióta hazaértem percenként tenyerelek az F5-re, hogy ne maradjak le semmiről[/quote]
Üdv
Fiery megígérte, amint a rendszer feltelepítésre kerül,választ ad a kérdésre.
Üdv
macska
ui: Olvass vissza néhány hozzászólást, abban megleled a kérdésedre leendő válasz feltételezhető időpontját.
[ 2003. október 04.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 04. 22:21
idézet:
Ezt írta PAraNoIA21:
De mi volt a problem?
Mióta hazaértem percenként tenyerelek az F5-re, hogy ne maradjak le semmiről[/quote]
Huu, enis lazasan refreshelek, nagyon kivancsi vagyok a
kicsikere)
Elküldve: 2003. 10. 04. 22:21
idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv
Fiery megígérte, amint a rendszer feltelepítésre kerül,választ ad a kérdésre.
Üdv
macska[/quote]
Csak már alig birom kivárni, még a végén bealszok a laptop előtt és akkor lemaradok a "live" beszámolóról![]()
Elküldve: 2003. 10. 04. 22:26
Fiery épp azon dolgozik, hogy a gépecske rendszerrel száguldjon.Hagyjuk egy kicsit dolgozni, amint teheti bizton válaszol.Tudja jól, hogy néhányan várokozunk rá.

Én is szeretném tudni a gond okát, de inkább nyugodtan dolgozzon, hogy a csodagéppel tudja már megadni a választ.
Üdv
macska

Elküldve: 2003. 10. 04. 22:33
idézet:
Ezt írta AEomega:
/off - bocs
Hogyan lehet beállítani, hogy ez az oldal mondjuk 5 percenként frissüljön?![]()
off[/quote]
Operat kell haszsnalni, mint en.
Abban meg jobb klikk az aldal felet...
Elküldve: 2003. 10. 04. 22:48
idézet:
Ezt írta T2k:
Abban meg jobb klikk az aldal felet...[/quote]
Lehet.
Fiery: örülök, hogy megy a gép!![]()
Elküldve: 2003. 10. 04. 22:51
idézet:
Ezt írta T2k:
Abban meg jobb klikk az aldal felet...[/quote]
Bár ne nekem szólt, azért gyorsan átkapcsoltam Operára és így már sokkal egyszerűbb az életem THX![]()