HWSW Informatikai Kerekasztal: YAMADA DVD JÁTÉKOS :D - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

YAMADA DVD JÁTÉKOS :D

#101 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 14. 21:18

azért egy számtech fórumon elég ciki, ha a Umax név ismeretlenül hangzik

#102 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 14. 21:24

idézet:
Ezt írta Degeczi:
LOL, ez még jobb mint a játékos leírása... :D[/quote]

Örülök hogy jól szóakozol :D

#103 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 14. 21:42

Jesszus. Most olvasok 1 aránylag friss árlistát.
Aszongya: :eek:
Yamada asztali DVD-MP3 lejátszó Nettó: 27 240 Ft
Bruttó:34 050 Ft
Na ezek se tejet ihattak mikor írták az árlistát :D
Ez a lehúzás tipikus esete :)
Csak sajnálni tudom aki +veszi ennyiért. :rolleyes:
Bár lehet hogy azér kerül ennyibe, mer ehez már hozzáadják a 'Magyaros Leírások a játékosról' című Hungarise használati útmutató javított, majdnemfinal változatát. :p :D :D
Reklámot nem akarok csinálni az árlistát készítő cégnek, de ha gondoljátok belinkelem.

[ 2003. december 14.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ]

#104 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 14. 21:58

idézet:
Ezt írta **-=M@Xtreme=-**:

Viszont ha az ember biztosra akar menni biztos nem noname terméket vásárol.
De ha te ezt nemígy gondolod, akkor sztem menny el a legközelebbi Tescoba, és vásárolj egy ilyen csodaterméket :)
[/quote]

Ha az ember biztosra akar menni, akkor csak olyat vásárol amit ismer, mert a márka SAJNOS, semmire sem garancia.

Hogy megnyugtassalak: Igen gondolkoztam rajta, hogy veszek egyet, közel is álltam hozzá, de aztán úgy döntöttem, hogy ha asztalai lejátszót veszek, akkor olyat fogok, ami divx-et és xvid-et is lejátszik.

#105 Felhasználó inaktív   Killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 14. 22:20

idézet:
Ezt írta Mumia:

Ha az ember biztosra akar menni, akkor csak olyat vásárol amit ismer, mert a márka SAJNOS, semmire sem garancia.

Hogy megnyugtassalak: Igen gondolkoztam rajta, hogy veszek egyet, közel is álltam hozzá, de aztán úgy döntöttem, hogy ha asztalai lejátszót veszek, akkor olyat fogok, ami divx-et és xvid-et is lejátszik.
[/quote]

Igy van.
Én is azon filózok, hogy lecserélem a Cyberhome dvd-met egy
divx-es gépre. Habár ami jó típus az nem olcsó.

#106 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 14. 23:54

idézet:
Ezt írta Mumia:
ami divx-et és xvid-et is lejátszik[/quote]

milyen érdekes, a német Chip októberi divx lejátszó tesztjének mérésein vmi gagyi Yamada képminősége bizonyult a [url="http://"http://www.chip.de/artikel/c_artikelunterseite_10976921.html?tid1=&tid2="]legjobbnak[/url] - a jóval drágább Kiss-t is lemosva...

a gond csak az, h nálunk egyelőre a németországi ár jó kétszeresét van merszük elkérni az ilyenekért :mad: várni kell még, amíg nagyobb cégek is el nem kezdik forgalmazni

#107 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 09:26

idézet:
Ezt írta **-=M@Xtreme=-**:

Nemaz a léyneg hogy láttunk-e vagy nem. A lényeg itt az, hogy hogyha az ember hozzátesz még 1 kis pénzt a 20e-hez, normális minőségű DVD lejátszót kap, nem ilyen noname sz*rt. Hidd el nekem 1 márkás cuccnál a garanciát is jobban lehet érvényesíteni. (tapasztalat)
Persze nem azt mondom itt is biztos ki lehet fogni normálisabb szériát. De én abba 100%-ig biztos vagyok hogy nem nyujtja ugyanazt a minőséget, mint a nála nemsokkal drágább, márkásabb termék. ;)
Gondolok itt az időtállóságról stb....

[/quote]

Múltkor volt itt egy öreg nő, aki CD-írót akart venni Sulinetre. Mondtam neki, hogy Asust tudunk szerezni. Megkérdezi, hogy nincs-e valami ismertebb márka, mert ő ezt nem ismeri. Visszakérdeztem, hogy milyen CD-író márkákat ismer...néma csönd...'Nos, akkor jó lesz az Asus?' 'Öööö, igen, persze...'.

#108 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 10:35

OFF ugyan de kapcsolodik "kisse" a fordításhoz
--------------------
Hol lehet reklamálni egy film "katasztorfálisan rossz szinkronához". A film az Antiturst cimet viseli, és a magyar fordítása nézhetetlenül rossz.
--------------------
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#109 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 10:38

idézet:
Ezt írta Degeczi:

milyen érdekes, a német Chip októberi divx lejátszó tesztjének mérésein vmi gagyi Yamada képminősége bizonyult a [url="http://"http://www.chip.de/artikel/c_artikelunterseite_10976921.html?tid1=&tid2="]legjobbnak[/url] - a jóval drágább Kiss-t is lemosva...

a gond csak az, h nálunk egyelőre a németországi ár jó kétszeresét van merszük elkérni az ilyenekért :mad: várni kell még, amíg nagyobb cégek is el nem kezdik forgalmazni
[/quote]

A Kiss lejatszo pont ugyanolyan gagyi...

#110 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 11:40

Az Euronics-ban meghirdetett 9999 Ft-os DVD játékosokat egy az egyben visszaküldték mert mind szériahibás volt (boltvezetői ismerős mondta).
:rolleyes:

#111 Felhasználó inaktív   Killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 11:52

[url="http://"http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B0000ESWJS/qid=1071484915/sr=1-2/ref=sr_1_10_2/302-6473651-0147203"]Yamada DVX6000[/url]

#112 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 12:02

idézet:
Ezt írta Killer:
[url="http://"http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B0000ESWJS/qid=1071484915/sr=1-2/ref=sr_1_10_2/302-6473651-0147203"]Yamada DVX6000[/url][/quote]
Lehidalok :eek:
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#113 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 12:36

idézet:
Ezt írta Socket370:

Lehidalok :eek:
[/quote]

No igen, nem rossz ár... :) Lassan elfelejthetjük a TMPGEnc-et és társait?
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#114 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 12:39

ezt mondom: már régóta ennyi a németeknél, nálunk meg 50 rugó... :mad:
rablóbandák monnyanak le

#115 Felhasználó inaktív   Killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 12:41

Ez a Tesoba miért 20000ft?
[url="http://"http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B0000B0A4G/qid=1071488322/sr=1-1/ref=sr_1_10_1/302-"]Itt meg ennyi[/url] :mad:

#116 Felhasználó inaktív   Taranov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 14:58

idézet:
Ezt írta Socket370:
A Yamada benne volt az egyik számitástechnikai lapban , az mpeg4-et is tudott játszani és szerintem igen kedvező lehet az ára, bár árat nem közöltek.Nem tudom mit kell ezen meglepödni, ti is csinálnátok egy céget ami mondjuk DVD lejászókat gyártana a cég magyar lenne ugyebár és az lenne a feleadat, hogy forditsátok le kinaira, japánra, mongolra, héberre, stb... nyelvre a használati útmutatót.Biztos neketek is egyből menne egy fríssen szárnyaikat bontogató cégnek a nyelvforditás.
Persze ez nem kifogás.
Ha meg magyarok csinálták itthon a forditást azok meg szégyelhetik magukat, mert csak az igényességükröl(vagy igyénytelenségükről) vall színt.
Szóval nem kell mindent leszolni, kicsit gondolkozni kell.

[ 2003. november 28.: Socket370 szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Hát ezen nincs mit gondolkozni, ráadásul nem a cégnek kell csinálnia a fordítást, hanem fordítóirodát kell vele megbízni.

#117 Felhasználó inaktív   Balooo 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 15. 15:39

szemszög minden irányból kb 30° :D

tehát hátulró' is 30°

hehe
a windows két féle képpen gyorsítható magasabbról ejted, vagy erősebben dobod....
Ha minden álmod teljesül amire vágytál, akkor az álmaid örökre meghalnak....
Nincs a világon se jó, se rossz. A gondolkodás teszi azzá... – ( W. Shakespeare)

#118 Felhasználó inaktív   Derlie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 05:55

Visszatérve a drága, jó minőséget meg kell fizetni témához:
Philips Magyarország, DVD-játékos gyártás, Székesfehérvár.
Van maximum 6 gyártósor, amelyik csak játékosokat gyárt, az egyszer lejön egy Philips, utána egyből lejön egy pl Yamada, vagy egy Hitachi, vagy olyan kimonhatatlan nevű hogy csuda. Mindegyiket ugyanaz a nő, asszony, 18 éves 8 általánost végzett (tisztelet a kivételnek) emberke állítja be, csavarja rá a hátlapot, fedőt, ugyanazokon a gépeken hangolják (azt hiszem itt is kell ilyet), mindent ugyanazokon csinálnak. Kérdem én van értelme 10e-rel többet fizetnem amikor tudom, hogy ugyanaz van benne és csak a hülye sznobizmus mondja a fejemben, hogy ez mégiscsak Philips.
Tudom nem a Philips a legjobb, de elég drága ahhoz, hogy ilyet ne engedjen meg.

Legfeltünőbb az volt, mikor még videot is gyártott a cég, (ugyanígy 10-20 félét, de ugyanazt), hogy belső vásárlásnál, céges dolgozók vehettek videot, tv-t akkor csak annyit írtak a megrendelőlapra, hogy 2,4,6 fejes legyen-e a készülék...ezután meg már csak abban reménykedtek az emberek, hogy valamennyire jól nézzen ki.
Csak a dizájn más a termékek között, talán még az előlapot ki is lehet cserélni egy az egyben...ennyit a kicsit drágább.
High-end-et azt már meg kell viszont fizetni.pl B&O-t is gyártottak itt annak idején, de ott mások voltak az eljárások, meg azért az mégis B&O volt.

Most jönni fog valaki aki megcáfol :D
-----------------------------------------------------------------------------------------
Aláírás

#119 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 14:05

egyik ismerosomnek van philips asztali dvdiroja...
haaat mitmondjak, nekem nagyon nem jott be az egesz.. valamelyik nap felhivott, hogy teljesen mindegy milyen lemezre, de csak 1oras "superhighquality" modban ohajt felvenni... (elvileg allithato rajta 6 fokozatban a felvetel minosege..)
peldaul mp3-akat ugy jatszik le, hogy semmifele konyvtarkezeles, mint egy szakadt cdjatszon lepegethetsz jobbra-balra a szamok kozott, mikozben el is kezdi jatszani a kovetkezo szamokat.. nem csinalhatod meg, hogy addig jatszon egy zenet amig ki nem keresed a masikat, lepegetni meg egy mp3-akkal teli dvd-n, nos hogy is mondjam:
SZANALMAS! :(

a hasznalati utasitas nem yamada-szeru, tehat magyarul van, de korulbelul 8-10 oldal.. ha 10 oldalba sikerult belesuriteni az osszes funkcio leirasat azzal egyutt hogy megmutogatjak lerajzolva az elo/hatlapot az gaz..

szamomra semmivel sem tobb egy cucc ha philips, mintha mondjuk yamada lenne..

#120 Felhasználó inaktív   Derlie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 17. 21:57

idézet:
Ezt írta deuce:
egyik ismerosomnek van philips asztali dvdiroja...
haaat mitmondjak, nekem nagyon nem jott be az egesz.. valamelyik nap felhivott, hogy teljesen mindegy milyen lemezre, de csak 1oras "superhighquality" modban ohajt felvenni... (elvileg allithato rajta 6 fokozatban a felvetel minosege..)
peldaul mp3-akat ugy jatszik le, hogy semmifele konyvtarkezeles, mint egy szakadt cdjatszon lepegethetsz jobbra-balra a szamok kozott, mikozben el is kezdi jatszani a kovetkezo szamokat.. nem csinalhatod meg, hogy addig jatszon egy zenet amig ki nem keresed a masikat, lepegetni meg egy mp3-akkal teli dvd-n, nos hogy is mondjam:
SZANALMAS! :(

a hasznalati utasitas nem yamada-szeru, tehat magyarul van, de korulbelul 8-10 oldal.. ha 10 oldalba sikerult belesuriteni az osszes funkcio leirasat azzal egyutt hogy megmutogatjak lerajzolva az elo/hatlapot az gaz..

szamomra semmivel sem tobb egy cucc ha philips, mintha mondjuk yamada lenne..
[/quote]

Lényegében erről van szó...van néhány gyártó amelyik kivétel! Egy picit más a Tv-ben a menü, egy picit más az előlap azt már el is lehet adni olcsóbban, vagy drágábban a terméket. Szóval ez a Yamada ez jó?
:confused: :confused: :confused:
-----------------------------------------------------------------------------------------
Aláírás

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.