idézet:
Ezt írta subvoice:
Valószínűleg nem magyar nyomdában készült a füzetecske.Könnyen lehet, hogy egy már megszerkesztett, tördelt szövegre küldték rá a fordítót.[/quote]
Milyen igaz, mi is szoktunk Kínában meg Hong-Kongban nyomtatni![]()
YAMADA DVD JÁTÉKOS :D
Elküldve: 2003. 12. 02. 14:56
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222
Elküldve: 2003. 12. 02. 14:59
Elküldve: 2003. 12. 08. 15:27
Na ez olyan jó hogy megvettem eredetiben ...
Szóval adnak hozzá korrekt magyar kezelésit is hibátlanul.
Ezt a szórakoztató kiadványt is benne hagyták hagy örüljön a nép.
A DVD játékos pedig ennyi pénzért nagyon jó

Elküldve: 2003. 12. 08. 22:07
idézet:
Ezt írta **-=M@Xtreme=-**:
EZ QRVA YO:![]()
DVD-játékos magas minőségű lézer gyártmánya.
A játékos a látható lézer szállal rendelkezik, EZÉRT NE EGYENESEN NÉZZE A JÁTÉKOST.
![]()
![]()
![]()
[/quote]
Ezen a ponton balesetveszélyes. Ha valakinek van kedve a fogyasztóvédelemmel betiltathatja az egészet, mert burkoltan arra szólít, hogy a lézert nézzed.
Elküldve: 2003. 12. 08. 22:41
Elküldve: 2003. 12. 10. 19:51
Amúgy a [url="http://"http://www.yamada.co.jp-n"]www.yamada.co.jp-n[/url] elég érdekes tevékenységi körök vannak megjelölve.
Elküldve: 2003. 12. 10. 20:20
idézet:
Ezt írta Dani198:
Amúgy a [url="http://"http://www.yamada.co.jp-n"]www.yamada.co.jp-n[/url] elég érdekes tevékenységi körök vannak megjelölve.[/quote]
érdekesek, de a véletlen névazonosságon túl a témához nincs köze...
az érintett cég a umax.com (esetleg .tw-vel kiegészítve, nem japánok)
Elküldve: 2003. 12. 12. 06:44
idézet:
Ezt írta panizzi:
mennyi ez az annyi pénz ?[/quote]
Tecso-ban olyan húszezer pénz darabja. De adnak hozzá egy filmet...![]()
Az az igazság, hogy ilyet néztem rokonnak, de a hátulját kémlelve az RCA kimenetek közül egyik másik mintha ferdén állt volna egy kicsit. Milyen lehet a többi...? Így egy Hunyadi mellett döntöttem, ez mégiscsak magyar, neeeeem...![]()
![]()
No meg ehhez két film volt!!!
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 12. 13. 16:47
Elküldve: 2003. 12. 13. 18:48
Nem a leiras a vicc, hanem az, hogy egyesek megveszik.
Elküldve: 2003. 12. 13. 20:51
idézet:
Ezt írta H.Andras:
Gratulalok mindeazoknak akik megvettek! Hiba lett volna kiadni +10K forintot egy Pioneer lejatszoert. Ez nagyon megeri! Igaz, hogy szarul nez ki, igaz, hogy fos a kep es hangminosege, de legalabb nagy valoszinuseggel tonkre is megy fel ev alatt...
Nem a leiras a vicc, hanem az, hogy egyesek megveszik.[/quote]
Ebbe sajnos 1et kell értenem
Nemsokkal drágábbér lehet kapni már egész türhető minőségű dvd playereket (játékosokat) is. Pl asszem a Samsungok olyan 30 körül mozognak, ami sztem nem 1 rossz márka (Dvd lejátszóját monyguk nem ismerem, de a Tv-jük és a monitor-juk sztem verhetetlen
)
[ 2003. december 13.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 13. 21:34
idézet:
Ha szennyezett a lemez arca, akkor a sósavas oldattal törölje, majd vakolja.[/quote]
Hát megnézném mi lenne ha egy dvdlemezt először letörölném Domestossal majd levakolnám![]()
Elküldve: 2003. 12. 14. 10:42
Volt egy olyan 5.1-es hangrendszer kompakt, amiről semmit nem tudtak, de még ilyen hűde nagy PMPO szám sem volt rajta!
Eladó fogja, lehajlítja az előlapját, azt mondta felejtsem el, meg amugy is 10-ből 3 ha elindul!!! Még ha viccelt is mert cska 10-ből 5 indul el...
De a YAMADA az YAMADA, 20eFt alatt ő viszi a fámát???

Aláírás
Elküldve: 2003. 12. 14. 16:36
idézet:
Ezt írta H.Andras:
Gratulalok mindeazoknak akik megvettek![/quote]
idézet:
Ebbe sajnos 1et kell értenem
[/quote]
Gondolom mind a ketten, jól ismeritek a címben szereplő dvd lejátszót, és nem légbőlkapott véleményt mondtok róla, igaz? Nos?
Azt hiszem ez eléggé eltérő vélemény:
idézet:
az olcsó lejátszók közül magasan kiemelkedik, és nem egy nagynevűt is lepipál... [/quote]
Ezek után kétlem, hogy ti láttatok volna ilyen lejátszót, nemhogy működés közben, de egyáltalán.
[ 2003. december 14.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 14. 19:27
idézet:
Ezt írta Mumia:
Ezek után kétlem, hogy ti láttatok volna ilyen lejátszót, nemhogy működés közben, de egyáltalán.
[ 2003. december 14.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nemaz a léyneg hogy láttunk-e vagy nem. A lényeg itt az, hogy hogyha az ember hozzátesz még 1 kis pénzt a 20e-hez, normális minőségű DVD lejátszót kap, nem ilyen noname sz*rt. Hidd el nekem 1 márkás cuccnál a garanciát is jobban lehet érvényesíteni. (tapasztalat)
Persze nem azt mondom itt is biztos ki lehet fogni normálisabb szériát. De én abba 100%-ig biztos vagyok hogy nem nyujtja ugyanazt a minőséget, mint a nála nemsokkal drágább, márkásabb termék.![]()
Gondolok itt az időtállóságról stb....
[ 2003. december 14.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 14. 19:51
idézet:
Nemaz a léyneg hogy láttunk-e vagy nem. A lényeg itt az, hogy hogyha az ember hozzátesz még 1 kis pénzt a 20e-hez, normális minőségű DVD lejátszót kap, nem ilyen noname sz*rt. Hidd el nekem 1 márkás cuccnál a garanciát is jobban lehet érvényesíteni. (tapasztalat)
[/quote]
Engedd meg nekem, ne higgyek neked, mégis mire fel? Soha az életben nem láttad a cuccot, de én higgyem el, hogy az szar mert neked ez a teljesen megalapozatlan véleményed? Ugyan már...
[ 2003. december 14.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 14. 20:03
idézet:
Ezt írta Mumia:
Engedd meg nekem, ne higgyek neked, mégis mire fel? Soha az életben nem láttad a cuccot, de én higgyem el, hogy az szar mert neked ez a teljesen megalapozatlan véleményed? Ugyan már...
[ 2003. december 14.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Senki sem mondta hogy higgy nekem, ez csak az én magánvéleményem. Nem bízom a márkátlan cuccokba ennyi. Sajnos elég negatív tapasztalataim vannak az ilyen semmimárkájasincs sza**ol. (igaz nem dvd-ről)
Különben is miattam mindenki azt vesz amit akar, semmi közöm hozzá. Viszont ha az ember biztosra akar menni biztos nem noname terméket vásárol.
De ha te ezt nemígy gondolod, akkor sztem menny el a legközelebbi Tescoba, és vásárolj egy ilyen csodaterméket
Részemről a vita lezárva.
[ 2003. december 14.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ]