HWSW Informatikai Kerekasztal: YAMADA DVD JÁTÉKOS :D - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

YAMADA DVD JÁTÉKOS :D

#61 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 30. 00:16

idézet:
Ezt írta Degeczi:

biztosan így van, ezzel együtt nagyon nem korrekt egy 20k vs 150+k összehasonlítás: a 20k Yamadának a 40-50k márkás lejátszók az ellenfelei - és ebben a kategóriában semmi szégyenkeznivalója!
a noname-ek közt ez az egyetlen nyugodt szívvel ajánlható (bár a Umax cuccok egyébként sem szoktak rosszak lenni)
[/quote]

Degeczi pedig bizony mondom neked, az 50kHUF-os Kiss DP-500 is leveri képminőségben a yamadákat. Ugyan arra a sigma designs chipre épül mind a kettő. Az eltérés a video/audio DAC implementációjában van.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#62 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 30. 00:20

idézet:
Ezt írta BoGab:
Hát ez hihetetlen :D Aszittem kifexem a végére :D
De azért látom egyesek itt nincsenek tisztában pár dologgal. A fordítás kurva drága!!!!
[/quote]

Igen, kb annyira drága, hogy megnöveled a készülék költségét 1000Ft-tal és az 70.-80. eladott példány után be is jött a fordítás költsége. ezekből a yamadákból pediglen el fog fogyni legalább 1500-2000 db a magyar piacon. az 100. eladott példány után pedig visszaereszted az árat 1000Ft-tal.

#63 Felhasználó inaktív   peterk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 30. 04:02

idézet:
Ezt írta Supposed Former Infatuation Junkie:

Igen, kb annyira drága, hogy megnöveled a készülék költségét 1000Ft-tal és az 70.-80. eladott példány után be is jött a fordítás költsége. ezekből a yamadákból pediglen el fog fogyni legalább 1500-2000 db a magyar piacon. az 100. eladott példány után pedig visszaereszted az árat 1000Ft-tal.
[/quote]

A kérdést persze nem így teszik fel az eladók, hanem úgy, hogy: vajon ha korrekt magyar fordítást készítek hozzá, megemelkedne-e ettől 100db-al az eladások száma? :)

#64 Felhasználó inaktív   CameraMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 30. 06:07

1. Ha nem lenne ez a kis eposz, min röhögnénk betegre magunkat? :)
2. Vajh a Fogyvédők mit szólnak ehhez a Használhatatlansági utasításhoz?
3. Már klasszikussá vált mondat egy japcsi biciklihez tartozó leírás első mondata: "Japáni kerékpárnak szerelése lelki nagy békét kíván" (Forrás: Robert M. Pirsig: A zen meg a motorkerékpárápolás művészete)

[ 2003. november 30.: AspectRatio szerkesztette a hozzászólást ]
"A kanok fantomra ugratása során, az ugratóhelyiségben tilos a hangoskodás, a gyors mozgás, továbbá az állat nyugalmát zavaró tevékenység. Ondóvételkor úgy kell elhelyezkedni, hogy az oldalra lecsúszó kan a munkavállalóban kárt ne tegyen."
16/2001. (III. 3.) FVM rendelet

#65 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 11. 30. 09:52

idézet:
Ezt írta peterk:

A kérdést persze nem így teszik fel az eladók, hanem úgy, hogy: vajon ha korrekt magyar fordítást készítek hozzá, megemelkedne-e ettől 100db-al az eladások száma? :)
[/quote]

Valószínűleg indulna egy topik, hogy ez a szar 1000 forinttal drágább, és ki a fenét érdekel a használati utasítás, hiszen én úgy is tudom......
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#66 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 30. 14:19

1. X összeget spórolt a fordításon
2. X^a nagyonsokadikon összeget spórolt a reklámon :D

Mert én istenlássalelkem addig jártam a boltokat, míg nem találtam Yamada DVD lejátszót. Igaz nem vettem meg, de azért jól megnéztem magamnak :D

Szerintetek nyílt volna topic, ami így pörgött volna, ha a használati tök normális lett volna... És nem csak itt, hanem a tv-ben is volt erről a csúcsszuper használatiról szól.

Egy biztos, a DVD Játékost elég sokan ismerik :D

SF
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#67 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 30. 16:12

idézet:
Ezt írta Sasfióka:
Egy biztos, a DVD Játékost elég sokan ismerik :D

SF
[/quote]

A kérdés csak az, hogy hányan vásárolják meg. :D Én valahogy reflexből nem szeretem az adios és reobek sportcipőket...

#68 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 30. 16:27

idézet:
Ezt írta Supposed Former Infatuation Junkie:

A kérdés csak az, hogy hányan vásárolják meg. :D Én valahogy reflexből nem szeretem az adios és reobek sportcipőket...
[/quote]

Ki ne hagyjuk az "Adiolas" márkát, ahol az "o" és az "l" jóóó közel van varrva egymáshoz :D

#69 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 30. 18:41

Amúgy az sem lehetetlen, hogy valakinek a valakije tette zsebre a lét a fordításért, a valaki, akinek a valakije csinálta a fordítást úgysem ellenőrzi :D

Valahol ez a legvalószinűbb :D

Másik meg lehet, hogy kínában fordították, beírtak vmi fordító oldalt aztán bepötyögték angolul :D

Láttam egy filmet, ami sportolókról szólt és egyszercsak benyögték, hogy elment a távolsági busz, aszittem meghalok, persze csak azután miután abbahagytam a megrökönyödést :D (egy kis help coach=edző=távolsági busz) Tehát a magyar szonkronok se semmik :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#70 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 30. 18:43

Ja nem tudja valaki esetleg, hogy ez a DVD gyerek tagja a magyar nemzeti fociválogatottnak? :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#71 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 30. 21:23

idézet:
Ezt írta NeoPampalini:

Ki ne hagyjuk az "Adiolas" márkát, ahol az "o" és az "l" jóóó közel van varrva egymáshoz :D
[/quote]

akkor már az, mikor a "PUMPA" felirat fölött egy ló ugrik! :D
Rhino666

#72 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 30. 21:24

idézet:
Ezt írta BoGab:
Ja nem tudja valaki esetleg, hogy ez a DVD gyerek tagja a magyar nemzeti fociválogatottnak? :D[/quote]

Nézd meg a használati utasításban! :D :D
Rhino666

#73 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 01. 18:23

Nem ezt a fajta csúcs minőségű dvd-játékost lehetett nyerni a tahó-világban a telefonálóknak?
Ha már erre volt kerete a cégnek, hogy ott reklámoztassák...igazán kitelhetett volna egy normál leírás.
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#74 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 01. 18:43

Ott aligha a gyártó reklámozta, sokkal inkább a magyarországi forgalmazó.

#75 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 01. 19:28

idézet:
Ne nagyibitsa az elektromos vezeteket vagy a térfogatát, máskülönben tűzkárt okoz vagy megrázza az áramot. [/quote]

Tehát ha a DVD játékos térfogatát megnagyobítom, akkor megárzom az áramot? :confused: Még a végén szegény áram emberütést kap. :D

Daihelyon
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#76 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 01. 20:51

idézet:
Ezt írta Daihelyon:

Tehát ha a DVD játékos térfogatát megnagyobítom, akkor megárzom az áramot? :confused: Még a végén szegény áram emberütést kap. :D

Daihelyon
[/quote]

Ekkorát!! :D :D :D
Rhino666

#77 Felhasználó inaktív   Zoz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 02. 12:10

Sajnos vannak hamisított YAMADA-k is a piacon, amikben olyan vacak leírás van, ami DVD lejátszóról mesél tökéletesen magyarul :-(((
Enterprise 128 / Zilog Z80A@7.12Mhz / 1MB DIP RAM 80ns / 32KB CMOS SRAM / 512KB ROM / Quantum Fireball 540 / WD1772@8/16Mhz / Teac FD55FV / TEAC FD55GFR / NEC FD1305 / ALPS DFP723A
Enterprise Forever!

#78 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 02. 12:51

Itt pedig mindent megtudhatunk a fejlett másolásvédelemről: "CSS 'Tartalom Tülekedés Rendszere'. Mint az adat tülekedési módja rendetlenül rendezzi a DVD-lemez tartalmát. Általánosságban szólva a CSS célja, megerősítse e forma kiadási információja felhasználását azzal a feltételéssel, hogy a DVD-visszajátszási szervezet az engedélyt kapta meg."

Ami érdekes: az első oldalon gondolom a 'thinner'-t (higító) fordította elszorítónak, kicsit lejjebb viszont szerepel a higító, mint fordítás. Ki érti ezt?

Amit még nem értek: addig ok, hogy programmal fordították, de ki volt az, aki ezt ilyen szöveggel betördelte és füzetet csinált belőle? A nyomda sem szólt, hogy itt valami nagyon nem ok?
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#79 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 02. 13:01

idézet:
Ezt írta EV6:
Ami érdekes: az első oldalon gondolom a 'thinner'-t (higító) fordította elszorítónak, kicsit lejjebb viszont szerepel a higító, mint fordítás. Ki érti ezt?[/quote]

Jaj, te buta, hát nem hallottál még az intelligens fordítóprogramról, ami elemzi a szövegkörnyezetet és aszerint fordít? :D

idézet:
Ezt írta EV6:
Amit még nem értek: addig ok, hogy programmal fordították, de ki volt az, aki ezt ilyen szöveggel betördelte és füzetet csinált belőle? A nyomda sem szólt, hogy itt valami nagyon nem ok?[/quote]

Valószínűleg nem magyar nyomdában készült a füzetecske. ;) Könnyen lehet, hogy egy már megszerkesztett, tördelt szövegre küldték rá a fordítót.

#80 Felhasználó inaktív   tr00p3r 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 02. 14:13

ez nagyon dúrva! erre mást nem is lehet mondani. szerintem azt aki engedélyzte ennek a füzetnek a kiadását fel kéne négyelni! bár nekem szerzet 5-10 boldog percet! ;)

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.