HWSW Informatikai Kerekasztal: MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! Értékeld a témát: -----

#1281 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 24. 18:56

a Mistral lehúzza a rolót? Nézzétek meg az árlistáját, 3 alaplap, no pendrive, no billentyűzet, intel hűtő btóó 1e forintért....olyan mintha kiárusítana és nem pótolná a raktárkészletet.  Én szoktam ott vásárolni, legutoljára már igen gyanus volt, hogy a hozzám közel lévő  boltjukban 1 ember tartotta a frontot, és ez biztos, mert vagy 15 percet álltam a "mindjárt jövök" papír előtt, 11h körül, mikor kinyitott....belűlről. Gondolom klotyón volt.  :) Előtte mindíg legalább 4 munkásember volt a boltban.
Garancia, khömm.
Business as usual. We fucked up everything.

#1282 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 24. 22:37

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 20:05

... Ebben a témában nem lehet építő véleménye egy hozzá nem értőnek, aki ráadásul kívülálló is (nem az ő garanciális ügyéről van szó). Sőt egy hozzáértő is csak a vonatkozó szabályokat és a szabályok logikáját tudja ide írni, az pedig már nem vélemény. Ténylegesen csakis a bíróságok döntenek. ....

Én, bár nem vagyok jogász. úgy vélem, hogy sokszor a jog és ez igazság az két különbötő kategória.
Ezt (általában az értelmes) jogot végzett emberek is elismerik, neveket most nem szeretnék sorolni.
A törvényeket illik végrehajtani, de ez nem azt jelenti hogy jók!  :omg:  Azt meg végkép, hogy ne lehessen róluk beszélni, kritizálni.
Én (és vagyunk még páran) álltam a pult mindkét oldalán, és sokak szerint át kéne gondolni a törvényeket.

#1283 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 12:59

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. nov. 24., péntek - 22:37

Én, bár nem vagyok jogász. úgy vélem, hogy sokszor a jog és ez igazság az két különbötő kategória.

Igazad van a különbözőségben, de ebben az esetben nem a jog általánossága-egésze áll szemben az igazsággal.

A jótállás kérdésében az igazság és a jogi szabályozás pont egybeesik az egyszerű logika miatt.
Hasonlóan egyszerű, mint pl. aki (másnak jogellenesen) másnak kárt okoz, térítse meg (aki hibázik, hozza helyre). Az ilyen szabályok nem igazságtalanok. Csak egyes kereskedők próbálják feltalálni a spanyolviaszt, de majd csak belátják (beláttatják velük), hogy ez nem megy.

Ezen nincs mit átgondolni.
A büntetőjogi része sem bonyolult: aki csal azt szépen büntessék meg, essen el a megszerzett illetéktelen előnyöktől.

Szerkesztette: N0zer0 2006. 11. 27. 13:00 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1284 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 16:19

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 20:05

Tőled nem vártam volna... feleslegesen mozgatsz meg egy lezárt témát. Nem elég az a pár tizenezer hsz, amid van :smoker:

Pont leszarom mennyi hozzászólásom van, de ezek szerint téged érdekel. :omg: Nyugodtan kérd meg a modokat, szívesen átadok pár ezret, és akkor nem kell irigykedned. :Đ

Idézet

Ebben a témában nem lehet építő véleménye egy hozzá nem értőnek, aki ráadásul kívülálló is (nem az ő garanciális ügyéről van szó). Sőt egy hozzáértő is csak a vonatkozó szabályokat és a szabályok logikáját tudja ide írni, az pedig már nem vélemény. Ténylegesen csakis a bíróságok döntenek.

Már megint kezded? :D
A következő az lesz, hogy csak a Fogyasztóvédelemnél dolgozók postolhatnak ide.

Idézet

Ennek fényében okoskodj nyugodtan, hátha valamit fel lehet hozni ezredszerre is. Sok értelme van feleslegesen 20 oldallal bővíteni a topikot  :o

Hehe, rajtam számonkéred hogy hogy merészelek postolni ide, de te egy sokkal-sokkal hosszabb hozzászólásban feszegeted az általad lezárt és feleslegesnek aposztrofált témát. Hajrá következetesség! :rolleyes:

#1285 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 09:08

Ezt nem értem a fórumokban. Leírnak valamit jól (pl. Maxtort ne!), erre pár okos dicséri, nekik milyen eszetlenül bevállt és emiatt elvárják, hogy más is Maxtort vegyen, kockáztasson :omg:

Engem pl. a te fene nagy következetességed és végtelen bölcsességed nem érdekel. Tőlem leírhatjátok a Mistral mekkora király és az ember pénze nem jár vissza, el kell fogadnia a csökkentett árbeszámítást, az újra nem induló jótállást, el kell fogadni a cserét szarabbra, a veszteséget a feltételenül a fogyasztónak kell lenyelnie, másképp ez nem is lehet véletlenül sem. Elő sem fordulhat. Tiszta magyar mentalitás: ez van, én ráfáztam, fázz rá te is  :omg: Mindezt komoly érvek nélkül.

Csak hogy örülj: a születő két bírói ítéletet (amelyeket emlegettem korábban) már ássa alá a gazdaság. Úgy néz ki, hogy fogyasztókra kedvező ítéletek születnek majd jogilag. De az egyik esetben a perelt céget már felszámolták, a Mistral pedig most készül tönkremenni, előfordulhat, hogy hiába ítélik meg a vételárat+költséget+kamatokat, nem fogunk pénzt látni, nem lesz kin behajtani. Nem biztos, de jó esély van rá sajnos. Remélem a Mistral még tartani tudja magát 1-2 hónapig, illetve a másik cégnél a hitelezői bejelentés (bírói ítélet alapján kifizetés) a felszámolási eljárásban még sikeres lesz, marad annyi vagyon.

Vajon miért is mennek tönkre ezek a cégek? Talán mert korrektek voltak magas színvonalú szolgáltatás mellet, hatékonyan és szabályosan működtek??? Persze... persze... "szegénykék" szimplán a jelen gazdasági helyzet áldozatai, semmiképp sem hibáztathatók  :omg:

Na mindegy, azért az is eredmény, hogy kihullanak a gazdasági színtérről ezek a PC-s csodahálózatok. Részemről akkor postolok majd újra ide, ha már meglesz az engem érintő ítélet. Addig zengjenek a nagy eszmefuttatások!
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1286 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 10:01

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 10:08

Engem pl. a te fene nagy következetességed és végtelen bölcsességed nem érdekel.

Mégis megint velem foglalkozol... jó lenne rendberakni magadban a dolgokat, mert egyre viccesebb amit művelsz. :D

Idézet

Tőlem leírhatjátok a Mistral mekkora király és az ember pénze nem jár vissza, el kell fogadnia a csökkentett árbeszámítást, az újra nem induló jótállást, el kell fogadni a cserét szarabbra, a veszteséget a feltételenül a fogyasztónak kell lenyelnie, másképp ez nem is lehet véletlenül sem. Elő sem fordulhat. Tiszta magyar mentalitás: ez van, én ráfáztam, fázz rá te is  :omg: Mindezt komoly érvek nélkül.

Hehe, a paranoia gyógyítható, javaslom keress fel egy orvost. :) De az is lehet, hogy hős-komplexusod van, te egyedül a gonosz világ ellen... :think:

SENKI nem írta itt - köztük én sem, bármennyire is nekem írod ezeket a tök felesleges monológjaidat - hogy mekkora király a Mistral. Azt sem, hogy vásároljon nyugodtan mindenki náluk. Sőt.
Na mindegy, tőlem gyártsd tovább a fantazmagóriáidat, egészségedre. :rolleyes:

#1287 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 20:02

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. nov. 24., péntek - 19:56

a Mistral lehúzza a rolót? Nézzétek meg az árlistáját, 3 alaplap, no pendrive, no billentyűzet, intel hűtő btóó 1e forintért....olyan mintha kiárusítana és nem pótolná a raktárkészletet.  Én szoktam ott vásárolni, legutoljára már igen gyanus volt, hogy a hozzám közel lévő  boltjukban 1 ember tartotta a frontot, és ez biztos, mert vagy 15 percet álltam a "mindjárt jövök" papír előtt, 11h körül, mikor kinyitott....belűlről. Gondolom klotyón volt.  :) Előtte mindíg legalább 4 munkásember volt a boltban.
Garancia, khömm.

Érdeles, ém megnéztem az árlistájukat ma, de sajnos nem tapasztaltam az általad leírtakat :(
Úgyhogy valamit elnézhettél, a mistral nem lépett rá a megszűnés mindenki mást boldogító útjára.

#1288 Felhasználó inaktív   Ariadne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 10:24

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 21:02

Úgyhogy valamit elnézhettél, a mistral nem lépett rá a megszűnés mindenki mást boldogító útjára.

Sajnos ennek megállapításához ma már nemcsak az árlista böngészése, de még a cégjegyzékbeli adatok is kevésnek bizonyulhatnak. Pl. gondoltad volna, hogy a Bluefish mint olyan megszűnt, pontosabban most szűnik éppen, ugyanis felszámolás alatt áll? Tény, Cégközlönyben is megjelent már a felhívás a hitelezőknek, hogy sorakozzanak fel azért, ami maradt a cégből (ha egyáltalán van valami...). A régi cég tagjai meg új cégnév alatt, azonos logóval nyomják tovább a business-t...  :rolleyes: Szóval ennyi erővel simán lehet, hogy a Mustár is halódik, bár egy könnycseppet sem ejtek érte, ha igen, az biztos. Csak azok szívnak ilyen esetben, akiknek tartozott a cég.  :mad:
Muszáj mindig megoldást találnunk? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?

#1289 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 20:00

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 21:02

Érdeles, ém megnéztem az árlistájukat ma, de sajnos nem tapasztaltam az általad leírtakat :(

namost vagy én nézem kitisztott kessből az árlistát, vagy te.
nincs billentyűzet, nincs pendrive, például.
3 féle alaplap van?
valamit elnéztél, de mindenki megnézheti............
:(

#1290 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 20:07

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. nov. 29., szerda - 20:00

namost vagy én nézem kitisztott kessből az árlistát, vagy te.
nincs billentyűzet, nincs pendrive, például.
3 féle alaplap van?
valamit elnéztél, de mindenki megnézheti............
:(

Ez már sok-sok hónapja így van.

#1291 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 20:37

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. nov. 29., szerda - 21:07

Ez már sok-sok hónapja így van.

hát én szoktam venni a délpesti részlegben, utoljára 2 hete, ezek mind voltak a netes árlistában, sőt én mondtam az eladónak, hogy kell lennie, végülis 512-es cf kártyt vettem ajándékba -ma már az sincs.
(de lesz, mert visszaviszem, el sem indult)

Szerkesztette: TroppauerHümér 2006. 11. 29. 20:38 -kor

#1292 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 22:06

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. nov. 29., szerda - 20:37

hát én szoktam venni a délpesti részlegben, utoljára 2 hete, ezek mind voltak a netes árlistában, sőt én mondtam az eladónak, hogy kell lennie, végülis 512-es cf kártyt vettem ajándékba -ma már az sincs.
(de lesz, mert visszaviszem, el sem indult)

Érdekes, mert én a nyár elején raktam össze gépet valakinek; néztem az ő listájukat is. Határozottan az az emlékem, hogy alig volt pár dolog fenn. :think: Persze ettől még emlékezhetek rosszul.

#1293 Felhasználó inaktív   jazzman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 14:53

Én is leírok egy történetet. Bár már igazából felesleges...

Volt egy 17-es LCD monitor a Mistráltól, ami beszart. Visszavittük a Váci úti üzletbe, kiderült, hogy a monitor gyári száma nem egyezik a dobozon lévő gyári számmal, így a garancia papíron lévővel sem. Hát ezt buktuk. Bizonyítani nem lehet, hogy tényleg ez a monitor volt a dobozban.

#1294 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 16:04

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 19:05

A kétkedőkkel abban maradtam személy szerint, hogy ha már bírói ítéletről is be lehet számolni, akkor visszatérünk a jótállás témájához. Jogerős bírói ítélet márpedig lesz, nem is egy. Nem tudom hány hónap múlva, de lesz.

Van fejlemény egy ideje, igaz "felemás".

"Megnyertem" a "pert" a Mistral ellen még 2006. novemberben. Azért írtam idézőjelekben, mert peren kívüli ügyszakban eldőlt az ügy, a bírósági formanyomtatványra (fizetési meghagyás) a Mistral nem nyilatkozott, ezzel "hallgatólagosan elismerte", hogy tartozik a vissza nem fizetett vételárral (+költségek+kamatok). Nem azért mert hűde-nagy voltam, hanem mert belátta a Mistral, hogy nincs esélye a bíróságon. Nem is került sor emiatt bírósági tárgyalásra.

A fizetési meghagyás jogerős lett és végrehajtható (ez egyenértékű egy olyan bírósági ítélettel, amely ellen már fellebbezni sem lehet), nyert ügyem lett. A Mistralt nem érdekelte az ügy, írásra sem méltatta. Pedig korábban fenyegetőztek a fogyasztóvédelem fórumán, hogy milyen kemények lesznek a tárgyaláson... kemények voltak, mint a behűtött puding  :D

Az eset felemás, mert ez nekem jó, de a topiknak nem nagyon szolgál jogi tanulsággal. A bíróság ezzel kimondta ugyan, hogy jogilag igazam van, de nem foglalkozott a jótállási szabályokkal, hanem a Mistral "hallgatólagos" "egyetértése" miatt hozta meg a határozatot. Ezért pl. nincs indokolás rész, nincs fejtegetés-tanulság. Talán egy: a Mistralt könnyű legyőzni, mert jogilag tehetetlenek, tudják, hogy a bíróság nem eszi meg a csúsztatásos baromságaikat, amiket a fórumokon is írogattak korábban. Éremes őket perelni, mert egyszerű-gyors, csak formanyomtatvány kitöltése+illeték lerovása az illetékes illetékhivatalban+íratok postázása+45 nap várakozási idő kivárása.

A másik dolog ami még buktató lehet: a végrehajtás. A Mistral nem tesz eleget ugyanis a bírósági határozatnak, nem fizet továbbra sem. Most a végrehajtási eljárás következik, ezt is végig kell csinálnom, ha pénzt szeretnék látni.
Előtte felhívtam őket telefonon, hogy ne kelljen "végrehajtásozni", de a Mistral ügyfélszolgálatos emberke csak azt hajtogatta, hogy csak a külföldi Mistral "tulajdonosok illetékesek" az ügyben, azaz a magyar céget ez nem érdekli.
Nem baj, végigcsinálom, így a végrahajtás költségeit is ki kell majd köhögniük. Nem értem ebben nekik mi a jó... ámde legyen. Nem ért váratlanul, a fogyasztovedelem.com fórumán írták, hogy keménykedés keretében a végrehajtási eljárás végéig is el fogják húzni.

Érdekesség: most, hogy intézem a végrehajtást, kiderült, hogy a Mistral átneveződött 2006-ban:
Mistral COMPUTERWORLD Kft. (székhely: 1139 Budapest, Frangepán u. 26, cégjegyzékszám: 01-09-680170) törlődött.
Jogutódja:
SINCLAR Számítástechnikai Kft. (székhely: 1089 Budapest, Benyovszky Móric utca 27, cégjegyzékszám változatlan).
Ennek ellenére a boltjaik, weboldaluk Mistral néven fut továbbra is. Már lehet "szinkler" kódnéven is emlegetni őket.

Idézet: jazzman - Dátum: 2007. febr. 11.,vasárnap - 14:53

Volt egy 17-es LCD monitor a Mistráltól, ami beszart. Visszavittük a Váci úti üzletbe, kiderült, hogy a monitor gyári száma nem egyezik a dobozon lévő gyári számmal, így a garancia papíron lévővel sem. Hát ezt buktuk. Bizonyítani nem lehet, hogy tényleg ez a monitor volt a dobozban.

Erre sajnos nem lehet gombot varrni, szívás a köbön  :(

#1295 Felhasználó inaktív   Lancelot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 06:27

Így van.
A PH-n is ezt írták nemrég a Razer Copperhead topicban :

"Mistral-al, vigyázni!
Megszűnt a cég, valami himi-humi kft ad papírt és 3 nap! jótállást ahhoz amit ott vettél. Meg a polcok is elég kopaszok, mintha csak a maradékokat akarnák már eladni..."

Ezt egyszer már eljátszották, ha jól emlékszem.

Szerkesztette: Lancelot 2007. 02. 17. 06:30 -kor

#1296 Felhasználó inaktív   nyikszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:21

Ezt jó lesz megjegyezni szinkler, pfúúúj.

#1297 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 09:57

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 16:04

Van fejlemény egy ideje, igaz "felemás".

"Megnyertem" a "pert" a Mistral ellen még 2006. novemberben. Azért írtam idézőjelekben, mert peren kívüli ügyszakban eldőlt az ügy, a bírósági formanyomtatványra (fizetési meghagyás) a Mistral nem nyilatkozott, ezzel "hallgatólagosan elismerte", hogy tartozik a vissza nem fizetett vételárral (+költségek+kamatok). Nem azért mert hűde-nagy voltam, hanem mert belátta a Mistral, hogy nincs esélye a bíróságon. Nem is került sor emiatt bírósági tárgyalásra.

A másik dolog ami még buktató lehet: a végrehajtás. A Mistral nem tesz eleget ugyanis a bírósági határozatnak, nem fizet továbbra sem. Most a végrehajtási eljárás következik, ezt is végig kell csinálnom, ha pénzt szeretnék látni.
Előtte felhívtam őket telefonon, hogy ne kelljen "végrehajtásozni", de a Mistral ügyfélszolgálatos emberke csak azt hajtogatta, hogy csak a külföldi Mistral "tulajdonosok illetékesek" az ügyben, azaz a magyar céget ez nem érdekli.
Nem baj, végigcsinálom, így a végrahajtás költségeit is ki kell majd köhögniük. Nem értem ebben nekik mi a jó... ámde legyen. Nem ért váratlanul, a fogyasztovedelem.com fórumán írták, hogy keménykedés keretében a végrehajtási eljárás végéig is el fogják húzni.

Érdekesség: most, hogy intézem a végrehajtást, kiderült, hogy a Mistral átneveződött 2006-ban:
Mistral COMPUTERWORLD Kft. (székhely: 1139 Budapest, Frangepán u. 26, cégjegyzékszám: 01-09-680170) törlődött.
Jogutódja:
SINCLAR Számítástechnikai Kft. (székhely: 1089 Budapest, Benyovszky Móric utca 27, cégjegyzékszám változatlan).
Ennek ellenére a boltjaik, weboldaluk Mistral néven fut továbbra is. Már lehet "szinkler" kódnéven is emlegetni őket.

Erre sajnos nem lehet gombot varrni, szívás a köbön  :(

Na valami hasonlóról beszéltem x oldallal előrébb. Mit érsz egy megnyert akármivel, ha addigra nem tudod majd behajtani rajtuk?
Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy ennyi volt a mistral pénzmosási tevékenysége (és az ehhez szükséges rosszként csapodó "országos számítástechnikai hálózat"), mert így utólag másnak aligha lehet nevezni.
A másik verzió meg az, hogy amit tudtak pénzt már kiszedtek a cégből, így a mór megtette kötelességét alapon ennyi volt.
Az új gt szerint ugye már utána lehet menni egy korlátolt felelősségű tag témáinak is, valamint a hajléktalanoknak elpasszolt bt sem akkora ötlet már.

Azért a helyedben sok pénzt már nem feccölnék az ügybe, mert nagyon úgy tűnik sosem látod viszont, hiába tapétázhatod a szobád jogerős bírósági papirokkal.

#1298 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 10:52

Idézet: Yoisten - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 9:57

Azért a helyedben sok pénzt már nem feccölnék az ügybe, mert nagyon úgy tűnik sosem látod viszont, hiába tapétázhatod a szobád jogerős bírósági papirokkal.

Egyelőre még nem ment tönkre. Még van esély hogy pénzt látok. Esetemben nem drága a végrehajtás sem (kb 3-4000 Ft ideiglenes kiadás, a követelésem pedig 17000 Ft).
Ráadásul nem a pénzért csináltam, hanem mert hülyének néztek.

#1299 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 16:03

Olvasom itt ezt a topikot, és azon jár az agyam, hogyha ilyen pocsék ez a cég, akkor miért vásárolnak náluk az emberek, annak ellenére is, hogy csak itt a fórumon rengeteg olyan ember van akinek keresztbe tettek így úgy amúgy, és a többiek csakugyan besétáltak.
El kell menni máshova vásárolni, még akkor is, ha a másik üzlet kicsit drágább mertugye olcsó húsnak híg a leve!
Kép

Xfire profil

LordRolee

#1300 Felhasználó inaktív   derringer030 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 23. 20:46

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 10:52

Egyelőre még nem ment tönkre. Még van esély hogy pénzt látok. Esetemben nem drága a végrehajtás sem (kb 3-4000 Ft ideiglenes kiadás, a követelésem pedig 17000 Ft).
Ráadásul nem a pénzért csináltam, hanem mert hülyének néztek.

Ki kell ábrándítsalak  a misztráltól pénzt nem fogsz látni. Lehet, hogy nem drága a behajtás, de ha 0 ft-ot tudsz beszedni tőlük + elszúrtad egy csomó idődet, sok értelmét nem látom. Gondolod, hogyha a fél magyar IT piacnak nem fizettek, neked fognak? Ne érts félre szeretném látni, hogy valaki érvényesíti a törvényt velük szemben, de sok esélyt nem adok.

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.