Idézet: N0zer0 - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 19:05
A kétkedőkkel abban maradtam személy szerint, hogy ha már bírói ítéletről is be lehet számolni, akkor visszatérünk a jótállás témájához. Jogerős bírói ítélet márpedig lesz, nem is egy. Nem tudom hány hónap múlva, de lesz.
Van fejlemény egy ideje, igaz "felemás".
"Megnyertem" a "pert" a Mistral ellen még 2006. novemberben. Azért írtam idézőjelekben, mert peren kívüli ügyszakban eldőlt az ügy, a bírósági formanyomtatványra (fizetési meghagyás) a Mistral nem nyilatkozott, ezzel "hallgatólagosan elismerte", hogy tartozik a vissza nem fizetett vételárral (+költségek+kamatok). Nem azért mert hűde-nagy voltam, hanem mert belátta a Mistral, hogy nincs esélye a bíróságon. Nem is került sor emiatt bírósági tárgyalásra.
A fizetési meghagyás jogerős lett és végrehajtható (ez egyenértékű egy olyan bírósági ítélettel, amely ellen már fellebbezni sem lehet), nyert ügyem lett. A Mistralt nem érdekelte az ügy, írásra sem méltatta. Pedig korábban fenyegetőztek a fogyasztóvédelem fórumán, hogy milyen kemények lesznek a tárgyaláson... kemények voltak, mint a behűtött puding
Az eset felemás, mert ez nekem jó, de a topiknak nem nagyon szolgál jogi tanulsággal. A bíróság ezzel kimondta ugyan, hogy jogilag igazam van, de nem foglalkozott a jótállási szabályokkal, hanem a Mistral "hallgatólagos" "egyetértése" miatt hozta meg a határozatot. Ezért pl. nincs indokolás rész, nincs fejtegetés-tanulság. Talán egy: a Mistralt könnyű legyőzni, mert jogilag tehetetlenek, tudják, hogy a bíróság nem eszi meg a csúsztatásos baromságaikat, amiket a fórumokon is írogattak korábban. Éremes őket perelni, mert egyszerű-gyors, csak formanyomtatvány kitöltése+illeték lerovása az illetékes illetékhivatalban+íratok postázása+45 nap várakozási idő kivárása.
A másik dolog ami még buktató lehet: a végrehajtás. A Mistral nem tesz eleget ugyanis a bírósági határozatnak, nem fizet továbbra sem. Most a végrehajtási eljárás következik, ezt is végig kell csinálnom, ha pénzt szeretnék látni.
Előtte felhívtam őket telefonon, hogy ne kelljen "végrehajtásozni", de a Mistral ügyfélszolgálatos emberke csak azt hajtogatta, hogy csak a külföldi Mistral "tulajdonosok illetékesek" az ügyben, azaz a magyar céget ez nem érdekli.
Nem baj, végigcsinálom, így a végrahajtás költségeit is ki kell majd köhögniük. Nem értem ebben nekik mi a jó... ámde legyen. Nem ért váratlanul, a fogyasztovedelem.com fórumán írták, hogy keménykedés keretében a végrehajtási eljárás végéig is el fogják húzni.
Érdekesség: most, hogy intézem a végrehajtást, kiderült, hogy a Mistral átneveződött 2006-ban:
Mistral COMPUTERWORLD Kft. (székhely: 1139 Budapest, Frangepán u. 26, cégjegyzékszám: 01-09-680170) törlődött.
Jogutódja:
SINCLAR Számítástechnikai Kft. (székhely: 1089 Budapest, Benyovszky Móric utca 27, cégjegyzékszám változatlan).
Ennek ellenére a boltjaik, weboldaluk Mistral néven fut továbbra is. Már lehet "szinkler" kódnéven is emlegetni őket.
Idézet: jazzman - Dátum: 2007. febr. 11.,vasárnap - 14:53
Volt egy 17-es LCD monitor a Mistráltól, ami beszart. Visszavittük a Váci úti üzletbe, kiderült, hogy a monitor gyári száma nem egyezik a dobozon lévő gyári számmal, így a garancia papíron lévővel sem. Hát ezt buktuk. Bizonyítani nem lehet, hogy tényleg ez a monitor volt a dobozban.
Erre sajnos nem lehet gombot varrni, szívás a köbön