Idézet: Etele - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 15:34
Ha te itt Mistral védőt látsz, akkor gratula, mert ügyes vagy.

Másrészt meg nehogymár megtiltsd, hogy leírják itt az emberek a véleményüket, vagy kitaláld, hogy csak az szóljon hozzá a témához aki jogi diplomával rendelkezik.

:Đ
Tőled nem vártam volna... feleslegesen mozgatsz meg egy lezárt témát. Nem elég az a pár tizenezer hsz, amid van
Yoisten elmagyarázta, hogy ami ment egy márkás kabáttal, az nem működik a Mistralnál. Én ezt védelemnek veszem. Mondj erre amit akarsz.
...demár... nagy tilalmak vannak érvényben "kéremszépen". Éreztem is, hogy mindenki azonnal reszketni kezdett félelmében

Legfeljebb nem tartja be egy delikvens és magát járatja le, ha mégis a hülyeséget firkál ide. Persze
csakis a jótállás témakörét erintő okoskodásokra értettem, nyilvánvaló.
Ebben a témában nem lehet építő véleménye egy hozzá nem értőnek, aki ráadásul kívülálló is (nem az ő garanciális ügyéről van szó). Sőt egy hozzáértő is csak a vonatkozó szabályokat és a szabályok logikáját tudja ide írni, az pedig már nem vélemény. Ténylegesen csakis a bíróságok döntenek.
A jótállás témáját már a végletekig kimerítettük. Szerepeltek többször a vonatkozó jogszabályok és vázoltak minden pro/contra érvet, jogit/gazdaságit/szociológiait/pszichológiait. Patthelyzet alakult ki. Hiába írtuk le néhányan hogyan is van ez, mindig volt pár ellenokos. Ők kényszerűen elmentek a jogi érvek mellett, de emlékeztettek, hogy a topikban senki nem illetékes hitelesen áment mondani, csak bírói ítélet birtokában. Ezzel az utolsó kártyáját is kijátszotta a Mistralt védő tábor, "hiszem, ha látom" alapon. Valahol van némi igazság ebben, a vita érdemben csak így zárható le.
A kétkedőkkel abban maradtam személy szerint, hogy ha már bírói ítéletről is be lehet számolni, akkor visszatérünk a jótállás témájához. Jogerős bírói ítélet márpedig lesz, nem is egy. Nem tudom hány hónap múlva, de lesz.
Ennek fényében okoskodj nyugodtan, hátha valamit fel lehet hozni ezredszerre is. Sok értelme van feleslegesen 20 oldallal bővíteni a topikot :o