HWSW Informatikai Kerekasztal: MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! Értékeld a témát: -----

#251 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 22. 19:43

Idézet: kalman83 - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 17:32

de én még azt szeretném hozzáfüzni hogy az nem jelentti azt hogy hamisitvány azért   mert nem  kingmaxot ír ki az everest! mivel a nagy gyártók mástol veszik nagyrészben a memeket! ( az olcsó kingston se kingston hanem samsung cumó van rajta! )

Akkor ejtsünk a témámat, hiszen utoljára vásároltam 5 évvel ezelőtt memóriát. :D Ez érdekes, tehát oké!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#252 Felhasználó inaktív   kalman83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 20:02

Idézet: bolic77 system - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 20:43

Akkor ejtsünk a témámat, hiszen utoljára vásároltam 5 évvel ezelőtt memóriát. :D Ez érdekes, tehát oké!

látod ha utánnaolvastál volna akkor jobban jött volna ki a dolog :)  de a lényeg hogy semmi sem az aminek látszik :D
Gigabyte GA-965p-DS-4 , Core 2 Duo 6300 , 2x 1 GB ddr2 800Mhz , msi 7600GT, 400w NORTHQ 4775, SAMSUNG 940B , SilverStone Temjin 02 ,  Logitech Z5500digital , Logitech G-7 , SAITEK CYBORG EVO

#253 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 07:30

Idézet: nyikszi - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 6:49

Nos sikerült megvenni a Gecube 9550-t és a Leadtek winfast 2000 PVR-t. Scanner nem volt készleten (telefonon érdeklődtem, aztán neten se volt már :( ), csak a Váci úti boltban, de oda elvből nem mentünk :o A srác, aki kiszolgált minket elég normális volt. A Leadtekkel semmi probléma nem volt, meg volt minden driver, software, kábel stb. A Gecube dobozából viszont hiányzott a mistral honlapján feltüntetett DVD lejtszó software és a crt-dvi átalakító. Mondtam srácnak, hogy mi van. Elővett másik dobozt ua. :confused: Mivel egyikre sincs szükségem (crt-dvi átalakító minek, DVD lejátszó már van és adtak a Leadtekhez is :D ) mondtam elviszem így. Egyébként a gyártó honlapján nincsenek ezek benne, ami "hiányzott" :smoker: Röviden ennyi, szóval már csak abban bízok, hogy működik és nem fog elromlani :dance:

Nekem is ilyen kártyám van, és amikor vettem, akkor 4 verziót lehettt kapni, persze mind a 4 dobozában más és más volt.
Volt sima, extreme, GU, meg gamer azt hiszem..
Csak dobozban különboztek, kivvéve az extremet,mert az elvileg emelt órajelen dolgozna , az egy más kérdés, hogy ezt vettem, és ez is csak 400-500, tehát NEm emelt órajeles, mint ahogy a dobozon fel van tűntetve, és amiért 4k-val drágább volt....
(De jobban bírja a tuningot:-))
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#254 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 15:06

Eszembe jutott valami, ma voltam bent a kaposvári Mistrál boltban, sajnos nem tudom, hogy hogy hívják az eladó srácot, de szokott erre járni, az kiderült  ;)  (egyébként amennyit beszéltünk a hozzáálásával, hozzáértésével nem volt gond a kiszolgálás is rendben volt) csak múltkor nem engedte, hogy belenézzek a Panaszkönyvbe, azzal, hogy nem szabad... csak annyi lenne, hogy ha nem én megyek be, hanem véletlenül egy fvf ellenőr, akkor ezért rendessen megbüntetnek, a panaszkönyv az nyilvános, bárki belenézhet, beleolvashat, senkinek nem tilthatod meg!

#255 Felhasználó inaktív   kalman83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 21:12

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 16:06

Eszembe jutott valami, ma voltam bent a kaposvári Mistrál boltban, sajnos nem tudom, hogy hogy hívják az eladó srácot, de szokott erre járni, az kiderült  ;)  (egyébként amennyit beszéltünk a hozzáálásával, hozzáértésével nem volt gond a kiszolgálás is rendben volt) csak múltkor nem engedte, hogy belenézzek a Panaszkönyvbe, azzal, hogy nem szabad... csak annyi lenne, hogy ha nem én megyek be, hanem véletlenül egy fvf ellenőr, akkor ezért rendessen megbüntetnek, a panaszkönyv az nyilvános, bárki belenézhet, beleolvashat, senkinek nem tilthatod meg!

kicsit félre vagy tájékoztatva mert ha te bemész a boltba és nekiálsz olvasgatni a panaszkönyvben azt nem lehet!(illetve nem is azért van kitéve hogy a vásárlók olvasgassák!) csak akkor van rá lehetőség ha irsz is bele! de akkor sem lehet elolvasni az előző   
beírásokat! nézz utánna! :D   (de ha nem így van akkor tévedtem)

Szerkesztette: kalman83 2005. 06. 15. 21:17 -kor

Gigabyte GA-965p-DS-4 , Core 2 Duo 6300 , 2x 1 GB ddr2 800Mhz , msi 7600GT, 400w NORTHQ 4775, SAMSUNG 940B , SilverStone Temjin 02 ,  Logitech Z5500digital , Logitech G-7 , SAITEK CYBORG EVO

#256 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 06:49

Idézet: kalman83 - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 22:12

(de ha nem így van akkor tévedtem)

Itt most ez az eset forog fenn  :)

Biztos hogy bele lehet nézni bárkinek, ha lesz időm kikeresem a jogszabályi hátteret is.

Logikailag is el lehet jutni erre az eredményre: ha csak olvasni szeretnéd, de szerinted azt csak beleírással lehet megtenni, akkor elkéred, hogy bele szeretnél írni  (mert már vásárlás előtt felháborító dolgot tapasztalsz címszóval) -> odaadják, te kedvedre lapozgatod, majd nem írsz bele semmit, "meggondoltam magam" alapon. Ezt a színészkedést visszafelé gondolva belátható, hogy nincs beleíráshoz kötve a dolog.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#257 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 06:54

Tévedsz, a panaszkönyv publikus bárki belenézhet, beleolvashat, a visszatartása jogszabályba ütközik, szabálysértésnek minősül.
Egyébként azzal, hogy nem nézhettem bele, már lett volna indok, arra, hogy beleírjak....
De utána néztem, megkérdeztem az FVF helyettes szóvivőjét, ő is ezt mondta.

#258 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 06:55

Nem kell szinészkedni, kötelesek odadani ha bele akarsz nézni.

#259 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 06:58

Most én vagyok hülye vagy tényleg 5.50 perc van?

#260 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 07:06

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 7:55

Nem kell szinészkedni, kötelesek odadani ha bele akarsz nézni.

Nem kötelesek oda adni. ;)
Olyan helyen kel lennie, ahol kérés nélkül is eléred, és jól látható. :smoker:
Üdvözlettel:
Gabi

#261 Felhasználó inaktív   Viktorka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 09:24

Mistralrol én még jót nem hallottam.
Van egy bolt, ahova rendszeresen járok vásárolni (konkurencia nekik), ott még a bedöglött billentyüzetet is kicserélték szó nélkül, kb. 1,5 év után, ugy, hogy bementem érdeklődni, hogy milyen billzet van, mert a régi csak 1,5 évet birt. De ennél lényegesen nagyobb értékű cuccoknál is úgy álltak az ügyhöz, hogy próbáljuk megoldani, és ne máshol akarja a jövőben vásárolni. Mistralnál ennek a közelébe sem érnek soha. De hosszútávon nem lesz kifizetődő.

#262 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 09:43

Idézet: Viktorka - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 10:24

Mistralrol én még jót nem hallottam.
Van egy bolt, ahova rendszeresen járok vásárolni (konkurencia nekik), ott még a bedöglött billentyüzetet is kicserélték szó nélkül, kb. 1,5 év után, ugy, hogy bementem érdeklődni, hogy milyen billzet van, mert a régi csak 1,5 évet birt. De ennél lényegesen nagyobb értékű cuccoknál is úgy álltak az ügyhöz, hogy próbáljuk megoldani, és ne máshol akarja a jövőben vásárolni. Mistralnál ennek a közelébe sem érnek soha. De hosszútávon nem lesz kifizetődő.

Irigyellek hogy felétek van normális bolt. Itt nálunk vidéken nem lehet ilyet találni. Pedig inkább fizetnék sokkal(!) magasabb árat, csak ne szemétkedjenek az emberrel, legyen mindenre rendes gari tisztességes ügyintézéssel és ne kéz alatt beszerzett keleti hamisítványokat dobnának az ember pofájába, ne olyan guberált hulladékot amit nyugaton el sem lehetne adni  :mad:

Csongrád megyében minden bolt M*str*l színvonalú sajnos  :( Majdnem teljesen mindegy hova megy az ember vásárolni...
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#263 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 06. 16. 09:51

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 9:43

Irigyellek hogy felétek van normális bolt. Itt nálunk vidéken nem lehet ilyet találni. Pedig inkább fizetnék sokkal(!) magasabb árat, csak ne szemétkedjenek az emberrel,

Vásároljál tőlem, aztán elküldöm futárral... Nem lesz sokkal drágább, de azért cucc kérdése a dolog.
Make love not Wor.

#264 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 10:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 10:51

Vásároljál tőlem, aztán elküldöm futárral... Nem lesz sokkal drágább, de azért cucc kérdése a dolog.

Okéé  ;) Ha írsz valami elérhetőséget, akkor észben tartom  :up:

#265 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 06:35

Idézet: kalman83 - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 17:32

de én még azt szeretném hozzáfüzni hogy az nem jelentti azt hogy hamisitvány azért   mert nem  kingmaxot ír ki az everest! mivel a nagy gyártók mástol veszik nagyrészben a memeket! ( az olcsó kingston se kingston hanem samsung cumó van rajta! )

Lehet kapni Samsung IC-vel szerelt memóriákat, aka brand néven. Az valahogy mégsem Samsung, és mostanában mégis sok döglik belőle. Tehát ami majdnem az, az nem ugyanaz. A Hynix D43 feliratú (mert ki tudja..) IC-kkel szerelt lapka is lehet olcsójános tömegtermék. Nem mindegy..
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#266 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 12:28

Errol csak en nem tudtam?

Mistral

#267 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 12:47

vilaguralomra tornek  :eek:  :D
what the fuck is WTF?

#268 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 15:19

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 12:28

Errol csak en nem tudtam?

Mistral

ajjaj szegény osztrákok  :rolleyes:
azért azzal a mentalitással ami nekik van kint rövid úton lehúzhatják a rolót
kiváncsi lennék egy kinti garanciális ügyintézésre
HP Pavilion DV-5 1160eh

#269 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 22:06

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 16:19

ajjaj szegény osztrákok  :rolleyes:
azért azzal a mentalitással ami nekik van kint rövid úton lehúzhatják a rolót
kiváncsi lennék egy kinti garanciális ügyintézésre

Geizhals fooldalan volt a bannerjuk!

Ok legalabb rajottek, h nem cukraszdat kell nyitni Becsben! :)

#270 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 19. 06:30

:lol:

Csatolt fájl:

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.