HWSW Informatikai Kerekasztal: MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! Értékeld a témát: -----

#271 Felhasználó inaktív   DuRaCeLl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 19. 17:03

itthon soha semmi nem változik mert itt mindenki azt nézi hogyan tudna gyorsan meggazdagodni csak azt nem tudom miért engedi ezt a fogy védelem??
persze azért vannak kivételek!! :D
Gigabyte Gigabyte 965P DS3 6400,2Gb A-Data Hc 800, club-3d 7800gt pci-x, g5

#272 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 20:40

Nem semmi az osztrák Misrtal! :omg: Ott mindent lehet kapni, itt beszarás. :down: :(
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#273 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 06. 23. 21:01

Idézet: bolic system - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 21:40

Nem semmi az osztrák Misrtal! :omg: Ott mindent lehet kapni, itt beszarás. :down: :(

Kicsit azért túlzás. Ráadásul Intel alaplap nincs is, így már nem olyan jó hely.
Make love not Wor.

#274 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 22:08

Tavol alljon tolem, hogy vedjem a Mistralt, csak megprobalom obijektiven szemlelni a dolgokat.
En vegigkovettem az egesz palyafutasukat, a Sectoros, pinyobolarulos idoktol kezdve.
Regebben tolunk is vasaroltak ezt-azt. :)
A ceg mar par evvel ezelott is europai szinvonalat kepviselt, mind marketing, mint vevoorientaltsagi szempontbol.
A baj tobbnyire a vasarlokkal van, persze ez nem azt jelenti, hogy minden esetben.
Nezzetek meg egy barmilyen hasonlo kaliberu, legalabb ennyi vasarloval rendelkezo, eves szinten ennyi bevetelt produkalo ceget, es hasonlitsatok ossze a reklamaciok szamat.
Semmivel nem lesz tobb a Mistralnal, mint mashol.
A Vaci uti szervizt is atalakitottak mar egy ideje, megszunt az oras sorbanallas, etc...
A szervizesek megvalasztasanal valoban korultekintobben kene eljarniuk, mert en is tapasztaltam, hogy nehanyan vagy teljesen hulyenek neznek, vagy ok azok.
Ennek ellenere en sok siker kivanok nekik, mert par ev mulva lesz egy uzlethalozat europa szerte, amire kicsit talan mi is buszkek lehetunk.
Irom mindezeket annak tukreben, hogy valamikor nekunk is konkurenciat jelentettek. :)
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#275 Felhasználó inaktív   bundas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 23:17

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 16:19

ajjaj szegény osztrákok  :rolleyes:
azért azzal a mentalitással ami nekik van kint rövid úton lehúzhatják a rolót
kiváncsi lennék egy kinti garanciális ügyintézésre

Ja, biztos onnét is Pestre kell hordani garis ügyekben a cuccot  ;)

#276 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 05:52

Idézet: bundas - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 0:17

Ja, biztos onnét is Pestre kell hordani garis ügyekben a cuccot  ;)

:nevet2:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#277 Felhasználó inaktív   Beerka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 07:02

Idézet: g@by - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 21:08

Tavol alljon tolem, hogy vedjem a Mistralt, csak megprobalom obijektiven szemlelni a dolgokat.
En vegigkovettem az egesz palyafutasukat, a Sectoros, pinyobolarulos idoktol kezdve.
A ceg mar par evvel ezelott is europai szinvonalat kepviselt, mind marketing, mint vevoorientaltsagi szempontbol.
A baj tobbnyire a vasarlokkal van, persze ez nem azt jelenti, hogy minden esetben.
Nezzetek meg egy barmilyen hasonlo kaliberu, legalabb ennyi vasarloval rendelkezo, eves szinten ennyi bevetelt produkalo ceget, es hasonlitsatok ossze a reklamaciok szamat.
A Vaci uti szervizt is atalakitottak mar egy ideje, megszunt az oras sorbanallas, etc...
A szervizesek megvalasztasanal valoban korultekintobben kene eljarniuk, mert en is tapasztaltam, hogy nehanyan vagy teljesen hulyenek neznek, vagy ok azok.
Ennek ellenere en sok siker kivanok nekik, mert par ev mulva lesz egy uzlethalozat europa szerte, amire kicsit talan mi is buszkek lehetunk.
Irom mindezeket annak tukreben, hogy valamikor nekunk is konkurenciat jelentettek. :)

Passzolok, en par eve egyszer egy eloadason unatkoztam (ez nem azert volt ritka mert elveztem mindet hanem mert sosem jartam be:) ) es elolvastam az 1 oldalas aprobetűs garanciát. Hat no comment, gratula a jogasznak. Olyan szepen van megfogalmazva, hogy ha ugy nezzuk akkor van garancia ha ok akarjak.

1x szegedi mistralban voltam tap problemaval. Csoka visszahozta a moncsit es kozoltek vele hogy ez kulso garis, vigye fel pestre. Na mind1 no comment, a lenyeg hogy tudatlan vasarlonak faszert nem lehet szolni vasarlaskor? Gyerek meg rohogott amikor a faszi kiment a boltbol, es magyarazza nekem hogy o mindig mindent elolvas amit alair... No comment. Erdekes hogy amugy a legtobb nem-szamtech boltban tudnak ertelmesen kiszolgalni, szamtech boltokban meg meg ki is rohognek... Egy masik varos mistral boltjaban, meg radumaltak a vevot egy gaba moncsira utana kiment a csavo, akkor is ment a rohoges. Mondjon nekem akarki akarmit de szerintem aki szamtech boltba elado annak ne legyen nagy az arca, mert keves van kozuluk akinek lehet mire. Jartam mar ugy hogy gyerek kb programozasbol akart kioktatni kozbe akkor hulyesegeket mondott...
Bar ez ma tendencia hogy mindenki qrva okos, sajnos!

#278 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 07:15

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 16:19

ajjaj szegény osztrákok  :rolleyes:
azért azzal a mentalitással ami nekik van kint rövid úton lehúzhatják a rolót
kiváncsi lennék egy kinti garanciális ügyintézésre

Gondolom náluk nem lehet kiadni utászba, hogy a garanciális ügyek 30%-át alapból el kell utasítani, mert különben csökken a nyereség.  :reklamacio:

#279 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 10:44

Olyan nincs, hogy külső garis és vidd fel pestre...
A monitro ugye nehezbb 10 kilónál vagyis a boltnak kell eljönni érte és elvinni.
Az meg senkit ne érdekeljen, hogy mi van a Mistral papírjára írva az számít, hogy mi van a ptk-ban.
Bár nem nagyon írnak a ptk-val ellentétes dolgot a Mistralos papírra.

#280 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 11:31

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 11:44

Olyan nincs, hogy külső garis és vidd fel pestre...
A monitro ugye nehezbb 10 kilónál vagyis a boltnak kell eljönni érte és elvinni.

Olyan viszont van, hogy a garancialevél alapján nem a bolt intézi a jórállást. De ekkor a szakszervízre vonatkozik a beszállítási kötelezettség. És ez független mist@léktól.

#281 Felhasználó inaktív   DuRaCeLl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 12:45

100 szónak is 1 a vége ne vegyél semmit a mistráltól és nem lesz gondod!!!
van náluk olcsobb bolt is söt nem bolt hanem csak internetes eladás!!

#282 Felhasználó inaktív   DuRaCeLl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 12:46

Idézet: g@by - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 23:08

a mistrálra soha nem leszek büszke söt ha tehetném halomra löném mindet!!!  :cool:

#283 Felhasználó inaktív   dr.PAra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 13:03

Azért talán a fórumszabályzatot nem ártana végigolvasnod...  :rolleyes:  :reklamacio:

"Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni."

Nekem sem tetszik a Mistral ténykedése, de azért felelőtlenül nem kellene sértő dolgokat írkálnod...

#284 Felhasználó inaktív   turho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 09:14

Én azt nem értem, hogy miért romlott így le a Mistral az elmúlt 2 évben. Akkor még sokkal több mindent lehetett náluk kapni. Nagyobb volt a választék és volt sok versenyképes árú termék. Jópár hónapja ha megnyitom az árlistát, azt látom, alig van valamilyük és az árak se valami fényesek....eszerint nem akarnak már annyit eladni? :D

#285 Felhasználó inaktív   Hani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 10:02

Szerintem nem akarnak annyit futkozni, mint 1-2 helyről beszereznek, aztán kész. Ahogy nézem, ők sokmindenben a márkátlant részesítik előnyben.

Tegnap láttam egy "mistral" márkájú biciklit, aszittem leesek az erkélyől,akkorát röhögtem.

#286 Felhasználó inaktív   DuRaCeLl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 17:55

Idézet: -=PAraNOia=- - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 14:03

Azért talán a fórumszabályzatot nem ártana végigolvasnod...  :rolleyes:  :reklamacio:

"Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni."

Nekem sem tetszik a Mistral ténykedése, de azért felelőtlenül nem kellene sértő dolgokat írkálnod...

ebben nem tudom mi a csunya de ha téged sért akkor te ne olvasd!!  :cool:

#287 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 17:56

Idézet: DuRaCeLl - Dátum: 2005. jún. 27., hétfő - 18:55

ebben nem tudom mi a csunya de ha téged sért akkor te ne olvasd!!  :cool:

Ha igy folytatod akkor valoszinuleg teged se fogunk sokaig... :rolleyes:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#288 Felhasználó inaktív   DuRaCeLl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 18:31

ha jól tudom ez itt egy olyan forum ahol a kritikákat  és a vélményeket le lehet írni ha valakit zavar a véleményem ami nem + akkor nincs mit hozzá tennem ehez egyébként senkinek se sértettem az emberi méltoságát!!!
ha valaki itt sérti a jogokat akkor az a mistrál!! :p

#289 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 18:57

Idézet: DuRaCeLl - Dátum: 2005. jún. 27., hétfő - 19:31

ha jól tudom ez itt egy olyan forum ahol a kritikákat  és a vélményeket le lehet írni ha valakit zavar a véleményem ami nem + akkor nincs mit hozzá tennem ehez egyébként senkinek se sértettem az emberi méltoságát!!!
ha valaki itt sérti a jogokat akkor az a mistrál!! :p

Az öngyilkosság az önkritika legőszintébb formája.  - Ez egy irónikus graffity

Az, hogy halomra lőnél embereket, már csöppet sem humoros. Még csak nem is kritikai hozzászólás. Én azt hiszem igencsak megsértődnének ezen azok, akiket halomra akarnál gyilkolni. Hogy milyen a M* üzletvitele, nem kétséges - kritikán aluli. De ez nem ad Neked jogalapot arra, hogy gyilkossággal fenyegesd meg az alkalmazottakat vagy a tulajdonosokat. De ha ezt magyarázni kell Neked, akkor már régen baj van. :(

#290 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 07:30

Idézet: Hani - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 9:02

Szerintem nem akarnak annyit futkozni, mint 1-2 helyről beszereznek, aztán kész. Ahogy nézem, ők sokmindenben a márkátlant részesítik előnyben.

Tegnap láttam egy "mistral" márkájú biciklit, aszittem leesek az erkélyől,akkorát röhögtem.

Nem ők részesítik a márkátalant előnyben, hanem a vevők, szerintem csak azt árulják amire van igény.

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.