Idézet: didyman - Dátum: 2005. júl. 3., vasárnap - 10:48
Aha...
Annak a terméknek minden, szabványos készülékben működnie kell. Mert szabványos a csatija, szabványos az aljzat. Ha válogat, akkor nem fekszik a szabványnak, vagyis hibás. Ennyi.
Egyébként a srác egyáltalán nem fikázós stílusban nyilvánult meg, nem értem Yoisten hangvételét. Én is bemegyek abba aboltba, épp a légkondi miatt, vagy mert valamire szükségem van pronto. Ebben nincs semmi különös, ettől még fikázhatom (pl), de a szükség az szükség. Az, hogy valahova emiatt bemegyek, nem jelenti azt, hogy a játékszabályaikkal egyet kell értenem és szó nélkül, farkam behúzva távoznom.
Van, aki panaszkodik, hogy átverik, spílernek nézik, elhajtják. Ezek után ismét oda megy vásárolni és csodálkozik, ha megint nem cserélnek ki nekiv valamit. Könyörgöm, ahol egyszer átbuzeráltak, oda nem megyek vissza többet. Nincs más szankció, csak ez.
Az ő jogszabályértelmezésük ilyen, még le is írták az összes fórumban az álláspontjukat.
A srác nem fikázott, csak tágra nyílt szemekkel csodálkozott, hogy a szervízbeli gépbe dugják a cuccot és nem az övébe. Ha ott megy, akkor IJ póló. Ezzel lehet vitatkozni, egyet nem érteni, felháborodni, perelni, sít. csak éppen semmi értelme. Ha nem megfelelő ez a kiszolgálás, nem kell odamenni.
Nem akartam senkit megsérteni, csak képtelen vagyok felfogni, hogy ennyi oldal után még mindig van, aki csodálkozik a misztrálos szervízmeneten.
Szerkesztette: Yoisten 2005. 07. 03. 22:04 -kor