Helló fijúk!
Olyan jót mulatok ezeken a boltos törpéneteken. Már csak azért, mert épp most jártam ki én is egy hasonló iskolát. Mondok egy bolt nevet: COMPUTER GALAXY. Na aki a türelmét szeretné próbára tenni, az menjen oda

. Alaplapomat vittem be a szervizébe, mert fosott. A szervizes ember mondta: "két hét mulva". Fel is hívtam nagy naívan, "még nincs meg" mondta az ember. Akkor még megértően aztmondtam, hogy majd jelentkezem később, hisz előfordul, hogy sok a melójuk és csúszás van. Harmadik héten csöppet morcosan, de illedelmesen ismét hívom, persze nincs kész. A negyedik héten ingerülten hívom, hogy mi a répa van? Nincs kész. Ja, és közben elköltöztek a Koszt Térről, de annyit nem tettek meg, hogy felmondják egy üzenetrögzítőre, hogy mi van? Aztán valakihez bekönyörögtem magam internetezni, és onnan megtudtam, hogy költöznek, más a telefonszám. Akkor bementem és megmomdtam az arcnak, hogy kurvagyorsan adja vissza a pénzem, mert ez lesz meg az lesz.Úgy felhúzott, hogy azt hittem, leszúrom. De végiggondoltam, hogy nem akarok ülni egy szar alaplapért, meg talán nem is ő tehet róla, csak egy adatrögzítő. Végül ötödik héten kaptam másik alaplapot, persze más tipust és valami használtat.De legalább működik. Én megértem a boltot is, csak szerintem nem korrekt amit csinálnak. Ugyanis az összes kockázatot a vevőre hárítják. Tehát ők semmit nem akarnak bukni, ami szerintem kimeríti a "cigánykodás" fogalmat. Egy üzletben ugyanis van nyereség és veszteség. Vagy tudja ezt vállalni egy üzlet, vagy zárjon be. Ez a Mistralra is vonatkozik. Mostmár tudom, hogy hová nem kell menni. Szerintem nincs értelme ezen sírni, tanultam. Mostmár így megyek be számítógépboltba:
"jó napot kívánok, milyen garanciális feltételekkel lehet itt vásárolni?". Majd röviden ecsetelem a problémát. És inkáb fiztek egy KOMOLY boltban 3-4 ezerrel többet. Mert tudom, hogy hosszútávon megtérül. És a hibás terméket 2-3 napon belül kicserélik. Ugyanis a boltos visszaviszi nagykerbe és beleállítja a faszi fejébe a szart, ha nem cseréli ki tüstént.