HWSW Informatikai Kerekasztal: MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! Értékeld a témát: -----

#911 Felhasználó inaktív   Cilinder 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 13. 14:55

Idézet: Joooe - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 14:36

Megjegyzés: nekem biztosan teljeskörű jótállásom van a teljes időtartam alatt, mert ennek ellenkezőjéről szó sem volt, leírva sincs sehol.

Azt sem tudnám elképzelni, hogy Magyarországon egy megkötött szerződés tartalmát az egyik fél kénye-kedve szerint visszamenőleg megváltoztathatná.  :cool:

Te álomvilágban élsz!!!

Csak egy példa:
OTP hosszúlejáratú hitelek lakáshitelkamatok egyoldalú megváltoztatása, amelyet még az Alkotmány Bíróság is szentesített!!!
vagy
A köztisztviselők 13. havi bérének ki nem fizetése, amely benne van a kollektív szerződésben.

#912 Felhasználó inaktív   Ariadne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 15:12

Jaj, Cilinder, ne keverjük a szezont a fazonnal... Ne legyen már a kollektív munkajog meg a pénzügyi jog ugyanaz, mint a fogyasztóvédelem...  Bár tény, hogy egyes esetekben a banki szolgáltatások bejönnek a fogyvédelembe, de szabad a választás ott is, mindig a pénzünkkel szavazunk... (OFF: Az OTP-nél meg nem tudom, pontosan milyen alapon történt, de véletlenül nem a sok láma devizahitelt felvevő panaszkodik, hogy a forint-euró/svájci frank/mittudoménmi árfolyam változás miatt többet kell fizetni? Mert a pszáf rojtosra járatta a száját erről, és sokan nem merülnek bele eléggé a témába, mielőtt aláírnák a szerződést. Tudom, nekem is szükségem lesz rá, nem azért mondom...)
Muszáj mindig megoldást találnunk? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?

#913 Felhasználó inaktív   Cilinder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 15:45

Idézet: Ariadne - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 15:12

Jaj, Cilinder, ne keverjük a szezont a fazonnal... Ne legyen már a kollektív munkajog meg a pénzügyi jog ugyanaz, mint a fogyasztóvédelem...  Bár tény, hogy egyes esetekben a banki szolgáltatások bejönnek a fogyvédelembe, de szabad a választás ott is, mindig a pénzünkkel szavazunk... (OFF: Az OTP-nél meg nem tudom, pontosan milyen alapon történt, de véletlenül nem a sok láma devizahitelt felvevő panaszkodik, hogy a forint-euró/svájci frank/mittudoménmi árfolyam változás miatt többet kell fizetni? Mert a pszáf rojtosra járatta a száját erről, és sokan nem merülnek bele eléggé a témába, mielőtt aláírnák a szerződést. Tudom, nekem is szükségem lesz rá, nem azért mondom...)

Én csak erre a mondatra reagáltam (ebben szó sem volt a fogyasztóvédelemről):

"Azt sem tudnám elképzelni, hogy Magyarországon egy megkötött szerződés tartalmát az egyik fél kénye-kedve szerint visszamenőleg megváltoztathatná."

#914 Felhasználó inaktív   Ariadne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 15:58

Idézet: Cilinder - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 16:45

Én csak erre a mondatra reagáltam (ebben szó sem volt a fogyasztóvédelemről):

"Azt sem tudnám elképzelni, hogy Magyarországon egy megkötött szerződés tartalmát az egyik fél kénye-kedve szerint visszamenőleg megváltoztathatná."

Akkor viszont, ha a számtech cégek jótállásos ügyintézéséről van szó, akkor kikerülhetetlen...
Muszáj mindig megoldást találnunk? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?

#915 Felhasználó inaktív   Victorius 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 13. 16:48

2-more!

Egy baj van azzal, amit írsz: ezzel a hozzáállással ne dolgozzon senki ügyfélszolgálaton :down:  :down:

Ha valakinek túlságosan fejlett az igazságérzete, vagy az önérzete, ne dolgozzon ilyen helyen.

Az alap szitu a következő: adott egy kereskedő, aki addig kereskedő, amíg ügyfele van. Azaz, ő a vásárló pénzéből vesz magának autót, zoknit, a feleségének virágot, tvt stb. Ahhoz, hogy továbbra is legyen elegendő ügyfele, ügyfélközpontú magatartást és szolgáltatást kell nyújtania! Ha ezt teszi, akkor ez egy tipikus win-win helyzet, mindkét fél nyer. (Az ügyfélközpontúság elemei: az ügyfél nyelvén beszélni, empátia, problémamegoldás, szolgálni, de nem szolgai módon, igényt felismerni, igényt kielégíteni stb.)

Kérdem én, hogy Neked, mint szervizes, melyik ügyfél 100 forintja ér többet? A laikusé, aki okoskodik, vagy a szakértőjé, aki nem teszi ezt? Ugye, egyértelmű a válasz: UGYANANNYIT ÉR! Neked semmi mást nem kell ott nézned, csupán egy dolgot: ő az ügyfél, s én az ő pénzéből élek! Ahhoz, hogy továbbra is hpzzám járjon, az kell, hogy ő innen elégedetten távozzon. Az elégedetlen ügyfél a rosszindulat nagykövete!

Amikor egy ügyfél hozzád fordul a problémájával egy dolgod van: megoldani a problémáját s ezáltal elégedetté tenni! Nem vizsgálni közben, hogy ő neked szimpatikus vagy nem, tahó, vagy múűvelt, igaza van, vagy nincs! Igazságopt majd fent a mennyben szolgáltatnak (Deák Ferenc), te azzal ne törődj.

S most térjünk rá a Mistralra: a baj az, hogy ők nem ilyen szellemben működnek. Nem kezelik egyenrangú félként a vásárlót, azt hiszik, hogy a vásárló van értük, s nem fordítva! Alapvető, törvény által biztosított jogaiktól fosztják meg a vásárlóikat (azokat, akiknek a pénzéből élnek) pusztán hitvallásból, önkényesen és következetesen. Na, ezért haragszanak rájuk annyian.

Sajnos a magyar ember tahó. Tőlünk balra ez nem így van, ott létezik kulturált reklamáció kezelés. Egy cégről legtöbbet nem az üzleti eredményei, hanem a reklamációkezelés céges kultúrája és gyakorlata árul el a legtöbbet.

Egy cég számára egyetlen dolog nem mindegy: lesz-e holnap ügyfele. Amikor egy ügyfélszolgálatos ügyfelével kötekedik, harcol, piszkálódik, igazságot keres, büszke az önérzetére, kívánom, hogy ezt a kérdést tegye fel magának!
NEM VÁSÁROLOK A MISTRALNAL, MERT NEKEM FONTOS A GARANCIA!!!

#916 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 17:23

Idézet: Victorius - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 17:48

2-more!

Egy baj van azzal, amit írsz: ezzel a hozzáállással ne dolgozzon senki ügyfélszolgálaton :down:  :down:

Ha valakinek túlságosan fejlett az igazságérzete, vagy az önérzete, ne dolgozzon ilyen helyen.

1. Nem üfsz.-os -- de ha az lenne, igazad lenne.  ;)

2. Neki is MAXIMÁLISAN igaza van -- ha nem cég képviseletében dolizol jo pénzért, beindul az orrba-szájba szopatás  :fuck:

Nyugodtan olvasd el én OFF-om -- lehet, nem is annyira az...  :(
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#917 Felhasználó inaktív   Joooe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 20:04

Idézet

Egy cég számára egyetlen dolog nem mindegy: lesz-e holnap ügyfele. Amikor egy ügyfélszolgálatos ügyfelével kötekedik, harcol, piszkálódik, igazságot keres, büszke az önérzetére, kívánom, hogy ezt a kérdést tegye fel magának!

A probléma ott van - és talán ezért harapódzott el ennnyire a jogsértő magatartás számtech területen - hogy a vásárlók nagy része fiatal, nem tudatos, még nem kiforott elvárásokkal rendelekező ember.
Ők akár meg is szokják, és már szinte természetesnek vesznek más megközelítésből abszurd dolgokat (nem indul újra a gari, nem a vételár az elszámolási alap, elhúzódik a javítás, nagykerre mutogatás, nem vesznek fel jegyzőkönyvet, nem adják tovább a teljes garit a vásárlónak, a vásárlónak mindent tudnia kell és nem is kell őt tájékoztatni(sőt kinevetni hogy milyen hülye volt), stb, stb, stb...)
Az ilyen fórumokat olvasva meglepően sok ember gondolja úgy, hogy ezek rendben vannak  :OOO
Szerintem ezért nem pusztultak még ki a mistral-félék. Ezért volt szükség arra, hogy bevonják a kötelező jótállási körbe a számtech alkatrészeket. Szerencsére egyre több embert látok, aki elkerüli az ilyen helyeket.
Kemény és kitartó munka idővel meghozza gyümölcsét. A lustasag azonnal.

#918 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 21:38

Ezzel az "ilyen hozzáállással ne dolgozzon az ember ügyfélszolgálaton" dologra nem tudok mit mondani, szerencsére engem áldott birkatürelemmel vert meg a sors az ilyen emberekkel szemben, igaz ez nem a jólelkűség, hanem jórészt a konfliktustól való félelemben gyökeredzik, de sebaj, gyakorlatilag még sose fordult elő, hogy olyan ember felé szakadt volna el a cérna, akiből élek. A baj az, hogy az emberek a jóhoz nagyon hamar hozzászoknak. És amikor már sima trend lesz az, hogy nem baj ha este 11kor még ott szopsz egy pohár viz nélkül, aprópénzért, amikor simán felhivnak hétvégén reggel 6kor, hogy AZONNAL menj mert a nasa-szintű levelezés nem megy, mikor a TV beprogramozásához is téged akarnak zargatni, mindezt saját kocsival, ha lehet markotabödögére is az unokatesóhoz, és persze vigyél ingyen ramot-procit-blabla, akkor rájön az ember, hogy elbaxta az életét.
Amugy, Macikák sztorijához, és hogy a beteg agyamba egy kicsit benézhessenek a népek: nálam ez ugy ment volna, hogy ott dekkoltam volna hajnalig, közben elanekdotáztam volna minden xarról, végül az NFS-MW-ra adtam volna egy másolatot egy saját DVDn, végül, mikor rákérdeznek mivel tartoznak, szabadkozva azt mondtam volna semmivel, majd mondom ha bármi gáz van, hivjanak nyugodtan, és hazakocogok. Hálistennek barátnőt nem tudnék átutalni a srácnak, mert nincsen :D Ez vagyok én, általában, sőt, szinte mindig. Ha adnak zsetont, jó, ha nem, az se baj, ha meg meg se kérdezik, nyelek egyet, és ennyi, minden esetben le tudom vonni a megfelelő konzekvenciát. Csinálom ezt dacára a tenger negativ esetemnek, pl amikor halasztás, nem-ráérés okán olyan emberek húzták a szájukat, akiknek gyakorlatilag ingyen dolgoztam, intéztem cuccot, progit, mindent, és még meg is kérdezték, hogy biztosan ott voltam e ahol mondtam, vagy amikor olyan melóért, amiért más lehúzta volna a gatyáját is, meg sem kérdezik mennyi az annyi, és nem mondom hogy ilyenekből van a kevesebb. Miért? Mert szeretem csinálni. Igen, utólag azt mondom egy szopatós, asztal alatt a retekben kúszós, P1es heftölős eset után is, hogy igen, végső soron megint megcsináltam valamit, megint csináltam egy kis JÓT valakinek, ezt mondtam akkor is, amikor kivágtak a mistralból mint macskát sz*rni, még próbaidőmet, azt a tenger 8 napot is b*szták kifizetni a mai napig, aztán a seregre, vagy a svarc melókra, és még sorolhatnám.
Hogy mindezt miért? Hogy picit teljesebb legyen a kép, és ne az legyen, hogy itt ez a hőzöngő, ügyfélgyűlölő ex-mistralos népnyúzó f*szkalap, mit akar már.

#919 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 01:37

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 22:38

Amugy, Macikák sztorijához, és hogy a beteg agyamba egy kicsit benézhessenek a népek: nálam ez ugy ment volna, hogy ott dekkoltam volna hajnalig, közben elanekdotáztam volna minden xarról, végül az NFS-MW-ra adtam volna egy másolatot egy saját DVDn, végül, mikor rákérdeznek mivel tartoznak, szabadkozva azt mondtam volna semmivel, majd mondom ha bármi gáz van, hivjanak nyugodtan, és hazakocogok.

Cewa, 2More...  :)

Ekkorát rég röhögtem már!  :D

Ezt ugye te se gdolod komolyan?  :lol:

Egyébként felajánlottam, hogy adjon a srác 1 üres lemezt és átnyomom -- nem, az nem jo!
Az én példányom kell, és tegnap előttre.   :fuck:

A társaság lámaságát ismerve amugy erősen kétlem, hpgy be tudnának mount-olni egy alkohol cd-képet! Magammal csesznék csak ki, mert még 2 nap lenne, mire elmagyaráznám. Hagyjanak csak logva, cépen  :cool:

Szerkesztette: Macikák 2005. 12. 14. 01:37 -kor

#920 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 02:08

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 22:38

A baj az, hogy az emberek a jóhoz nagyon hamar hozzászoknak. És amikor már sima trend lesz az, hogy nem baj ha este 11kor még ott szopsz egy pohár viz nélkül, aprópénzért, amikor simán felhivnak hétvégén reggel 6kor, hogy AZONNAL menj mert a nasa-szintű levelezés nem megy, mikor a TV beprogramozásához is téged akarnak zargatni, mindezt saját kocsival, ha lehet markotabödögére is az unokatesóhoz, és persze vigyél ingyen ramot-procit-blabla, akkor rájön az ember, hogy elbaxta az életét.

És ime, itt van a kolléga ur igaza, vastagon!

Mert ha ugye nem ismi lenne? És kezdettől tisztázva lett vna, hogy 1 MEGKEZDETT ora melodia = x Ft, akkor nem lenne problem... ELVBEN.

Nekem is szakadozik le a pofikám, sürün! Nyáron légkondi -- 100+ ezerért. Most vizágy -- 270 ezerért... OK! Közöm nulla. De van ott ZS. Csak épp a gépre (akcijos coragép mert ott volt hüde occso a P4 -- 256 MB (SD!)RAM-mal...  Canyon alaplappal, Meg mostanra már dögledező fuxxtor vinyoval, továbbá szart se érő GF4 MX400-zal. Eccer nézem, miért lassabb az akkori, 800-as cerkámnál? Felnyitom, 40 eres, régi IDE-kábel volt, mind a kettő benne :D ) meg az én munkadijamra nem fussa, valahogy, ja? De azé fusson rajta mden, én meg csináljak meg mdent, természetesen...  :mad:

Képlet a következő, tisztelt olvasok:

ISMERŐS  =  KORLÁTLAN és INGYEN MUNKA és
FELhasználo = KIhasználo

Azért van igaza 2More kollégámnak, mert oan extrákat kérnek tőlünk ingyen és bérmentve, önként és dalolva, amit egy TV- mosogép- vagy gáz-szerelőtől álmukban sem jutna eszükbe -- örülnek, ha jol-rosszul azt megcsinálja, amiért hivták és hálálkodva fizetik az összeget, amit mond! De egy számtech-es csináljon meg MINDENT ingyen és bérmentve -- pláne, ha még ismerős is na igen...  :fuck: 

A saját dolgaimrol pedig, mélyen hallgatok, ezentul -- bármeik juzernél...  :)

Szerkesztette: Macikák 2005. 12. 14. 02:19 -kor

#921 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 08:40

Idézet: Macikák - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 3:08

És ime, itt van a kolléga ur igaza, vastagon!

Mert ha ugye nem ismi lenne? És kezdettől tisztázva lett vna, hogy 1 MEGKEZDETT ora melodia = x Ft, akkor nem lenne problem... ELVBEN.

Nekem is szakadozik le a pofikám, sürün! Nyáron légkondi -- 100+ ezerért. Most vizágy -- 270 ezerért... OK! Közöm nulla. De van ott ZS. Csak épp a gépre (akcijos coragép mert ott volt hüde occso a P4 -- 256 MB (SD!)RAM-mal...  Canyon alaplappal, Meg mostanra már dögledező fuxxtor vinyoval, továbbá szart se érő GF4 MX400-zal. Eccer nézem, miért lassabb az akkori, 800-as cerkámnál? Felnyitom, 40 eres, régi IDE-kábel volt, mind a kettő benne :D ) meg az én munkadijamra nem fussa, valahogy, ja? De azé fusson rajta mden, én meg csináljak meg mdent, természetesen...  :mad:

Képlet a következő, tisztelt olvasok:

ISMERŐS  =  KORLÁTLAN és INGYEN MUNKA és
FELhasználo = KIhasználo

Azért van igaza 2More kollégámnak, mert oan extrákat kérnek tőlünk ingyen és bérmentve, önként és dalolva, amit egy TV- mosogép- vagy gáz-szerelőtől álmukban sem jutna eszükbe -- örülnek, ha jol-rosszul azt megcsinálja, amiért hivták és hálálkodva fizetik az összeget, amit mond! De egy számtech-es csináljon meg MINDENT ingyen és bérmentve -- pláne, ha még ismerős is na igen...  :fuck: 

A saját dolgaimrol pedig, mélyen hallgatok, ezentul -- bármeik juzernél...  :)

:offtopic:

nem akarok beeszolni, amugy mostanában ritkán szolok azaz irok:))

de ez a Mistralos topik:))

Amugy nekem nagyon egyszerü a megoldás (mondjuk a héten már 3x szemeteztek le, időhiány miatt nem tudtam elmenni TELEPITENI:) Ö

Na szoval a megoldás, NEM ÉRTEK HOZZÁ :)

Itt azt hiszem lezárhatom, mert van másik topik ahol a Láma uzert vesézzük ki:))

Amugy még nem vásároltam a Mistral-ba már vagy 4-5 éve, mosolygok amikor a történeteket olvasgatom. Csodálkozom hogy a lámaságot a beletörödést szépen ide beirja mindenki.

Amugy meg nem is olyan olcso a cég, a francnak kell ott vásárolni

#922 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 08:48

Idézet: adamsky - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 9:40

nem akarok beeszolni, amugy mostanában ritkán szolok azaz irok:))

de ez a Mistralos topik:))

OK. Jogos.

Tlg.  :offtopic:

Tán az ien juzereket kéne kdeni a frustralba -- nekik ugyis mindegy, hogy kit huznak le...  :p

#923 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 09:53

Idézet: Macikák - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 9:48

OK. Jogos.

Tlg.  :offtopic:

Tán az ien juzereket kéne kdeni a frustralba -- nekik ugyis mindegy, hogy kit huznak le...  :p

:D

#924 Felhasználó inaktív   james1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 13:54

Sziasztok!

Nem olvastam végig az egész fóromot, csak az utolsó 3-4 oldalt kb., de voltak érdekes dolgok :D

A én mistralos élményem (az egyetlen) a következő:

Már van két éve is annak, amikor betértem az egyik vidéki mistral üzletbe és vásároltam egy logitech MX500as egeret. Nem volt olcsó (14e+), de úgy voltam vele, h úgyse mindennap veszek egeret, meg a legjobbat akartam (igaz ha még gyűjtögetni is kellett rá). Hazavittem, kibontottam és "mitádisten" lötyögött a bal egérgomb... Másnap vittem is vissza panaszolva, h mi a helyzet. Én persze azt mondtam, h adjanak egy másikat(ez volt az utolsó...) vagy a lóvét vissza. Szerintem jogos volt a felháborodásom, mert miért pont a 14ezres egér lötyög, a 1000 Ft-os meg nem. A koma a pult mögött felhívta a pesti központot, h mi a franc van ilyenkor... A főnök persze azt mondta, h nem ad se másik egeret, se pénzt vissza.
Felküldés mistral szervízbe, ahol megállapították, h semmi baja.
Ezek után egér ment fogyasztóvédelemhez, ahol mikroszkópos vizsgálat meg mitttomén mi után megállapították, h a hiba  nem gátolja a termék használatát a működésben... Pfff... :mad:  Mondjuk azt igazán mérlegelhették volna, hogy nem a legolcsóbb bóvliról van szó...
Ezek után otthon szétbuheráltam, beragasztottam egy darab szigetelőszalagcsíkot a gomb alá és nem lötyög. :up: 
Ezzel az egésszel azt érték el nálam, hogy soha nem fogok semmit se vásárolni náluk, sőt ha vki venni akar vmit elsőként a mistralról beszélem le.

Na jól kiírtam magam, peace  :)

#925 Felhasználó inaktív   Victorius 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 16:47

Idézet: james1 - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 14:54

Sziasztok!

Nem olvastam végig az egész fóromot, csak az utolsó 3-4 oldalt kb., de voltak érdekes dolgok :D

A én mistralos élményem (az egyetlen) a következő:

Már van két éve is annak, amikor betértem az egyik vidéki mistral üzletbe és vásároltam egy logitech MX500as egeret. Nem volt olcsó (14e+), de úgy voltam vele, h úgyse mindennap veszek egeret, meg a legjobbat akartam (igaz ha még gyűjtögetni is kellett rá). Hazavittem, kibontottam és "mitádisten" lötyögött a bal egérgomb... Másnap vittem is vissza panaszolva, h mi a helyzet. Én persze azt mondtam, h adjanak egy másikat(ez volt az utolsó...) vagy a lóvét vissza. Szerintem jogos volt a felháborodásom, mert miért pont a 14ezres egér lötyög, a 1000 Ft-os meg nem. A koma a pult mögött felhívta a pesti központot, h mi a franc van ilyenkor... A főnök persze azt mondta, h nem ad se másik egeret, se pénzt vissza.
Felküldés mistral szervízbe, ahol megállapították, h semmi baja.
Ezek után egér ment fogyasztóvédelemhez, ahol mikroszkópos vizsgálat meg mitttomén mi után megállapították, h a hiba  nem gátolja a termék használatát a működésben... Pfff... :mad:  Mondjuk azt igazán mérlegelhették volna, hogy nem a legolcsóbb bóvliról van szó...
Ezek után otthon szétbuheráltam, beragasztottam egy darab szigetelőszalagcsíkot a gomb alá és nem lötyög. :up: 
Ezzel az egésszel azt érték el nálam, hogy soha nem fogok semmit se vásárolni náluk, sőt ha vki venni akar vmit elsőként a mistralról beszélem le.

Na jól kiírtam magam, peace  :)

Idézet

Helyes! Az egésznek ez a lényege!
NEM VÁSÁROLOK A MISTRALNAL, MERT NEKEM FONTOS A GARANCIA!!!

#926 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 17:20

Akkor ide is ideirom a kékhalas topicba már leirtam.

Jó lenne, ha felfognák: A rossz hir 100x gyorsabban terjed mint a jó

Még ez nem jutott el az agyukig.

Üdv.

#927 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 20:34

Mondjuk az, hogy a Logitech egy sz*r, ahhoz nemtom mi a fsz köze van a mistralnak, vagy akárkinek, pláne ha az FVF sem talált hibát benne, azt nem tudom...

#928 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 22:24

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 21:34

Mondjuk az, hogy a Logitech egy sz*r, ahhoz nemtom mi a fsz köze van a mistralnak, vagy akárkinek, pláne ha az FVF sem talált hibát benne, azt nem tudom...

Hali 2More  :) Aszittem, legalább bolintasz a kirohanásomra?  ;)

Ez  :offtopic:  volt. Na most, az ON.

Sztem, irotársunk a frustral hozzáállását kifogásolja elsősorban -- amugy teljes joggal!
Más kérdés, hogy:
1. Sosem vennék 14k-ért egeret, de ez totál szubjektiv ahogy tkp.
2. Az egész dolog, az  :)

Én már nem egy bolt garanciális feltételeiben láttam azt a szösszenetet, hogy
"SZEMÉLYES HASZNÁLATRA SZÁNT ESZKÖZT (EGÉR, BILL, HEAD-SET, STB.) NEM CSERÉLÜNK!

Na, ezen megint el lehet elmélkedni...  :respect:

#929 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 22:30

Kirohonás? Ja arra gondolsz, hogy komolyan gondoltam e a hajnalig ingyenszopást, ingyendvdvel? Igen, és meg is csináltam már nemegyszer :D
Amugy, ezt az egér-bill-headset dolgot valahol meg lehet érteni, habár csak egy szintig, lévén, az ilyen kézzel-lábbal-füllel taperált xirxarnál higéniai okok is szóba jöhetnek. Menetrendszerinti hülye példa, a vibrátort sem cserélik ki emiatt :D :D :D

#930 Felhasználó inaktív   Cilinder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 22:40

Idézet: Macikák - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 22:24

Én már nem egy bolt garanciális feltételeiben láttam azt a szösszenetet, hogy
"SZEMÉLYES HASZNÁLATRA SZÁNT ESZKÖZT (EGÉR, BILL, HEAD-SET, STB.) NEM CSERÉLÜNK!

Miért a nyomtató és a lapolvasó nem személyes használatú?  :omg:

Ez csupán csak azért érdekes, mert soha, semmilyen esetben ez nem okozott problémát a garanciális ügyintézésben (sem kiskereskedésben, sem nagykereskedésben)

Na, ez egy kibújás a garanciális ügyintézés alól!!!  :mad:

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.