Idézet: pjotr007 - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 17:15
Mumtaz, ha tényleg kívűlről jött a túlfesz, akkor tényleg menj az áramszolgáltatóhoz, nekem már fizettek ki így gépet!
(Nem értem, de arra van pénzed, hogy ne csinálj balhét és megengeded, hogy a mistrál lenyúljon az árkülönbözetttel, amiből pont vehettél volna egy szünetmentest használtan...)
Én ezzel befejezem az OFF-olást.
Panelban lakom. Sajnos az a gáz, hogy a túláramot nem az elmű okozta, legalábbis a gondnok szerint nem, hanem szerinte valaki babrált a kapcsolószekrényben a kábelezéssel. Ezt csak az támasztja alá, hogy csak ebben a lépcsőházban történt meg, a másik háromban nem. És ha babráltak vele, a kapcsolószobához csak a házkezelőnek és a gondnoknak van kulcsa. Nagy cucc, hogy múltkor pl valaki poénból kinyitotta a fűtésrendszer leeresztő csapját, máskor meg kinyitotta a fűtés légtelenítőjét a 10. emelet feletti gépházban (mint a Niagara).
Ennyit erről. Sajna az ELMŰ ezért nem vállalhat felelősséget (én sem vállalnék), de úgy tudom, azért kivizsgálják a dolgot. De ez már teljesen más téma.
Mondtátok a garis dolgokat. Nos, minden, amit visszavittem gariban a MISTRAL-ba, az valóban garanciális hiba volt. A táp nem adott le megfelelő szuflát, a 9250-es videokari elkezdett szemetelni, a pénteki 9550-es hullámzó, valamint a DVI kimenete kék képet adott és ezt már akkor, mikor beleraktam a gépbe, tehát NEM az elektromos galiba miatt. És - mint mondottam - a mostani 9550-es is hullámzik, de jó a DVI-je. Ennyi.
Az, hogy a 9250-est nem teljes árában számolták be én akkor éppen ott tartottam, hogy nem érdekel hogyan, de cseréljék be. Mikor az IMBP tápot bevittem, akkor szólni sem kellett, teljes árban számolták be. A MISTRAL garilevelén ott van, hogy a 11 hónapon belüli garanciás - hibátlan - cuccokat be lehet vinni, és az éppen aktuális árának 50%-ért beszámolják egy új hardverbe. Ez sem épp törvényszagú és szerintem bunkó módon hasonlóan számolják a garanciális cseréket is, amikor csak lehet. De nem értem az ott dolgozó embereket. Mindegyiknek tulajdoni részesedése van a MISTRAL-ba, vagy külön prémiumot kapnak minden egyes átb*szott ügyfél után!?