:confused: Szerintem a srác 6800GT-je már erősen off, hacsak a mistral nem tette rá a kezét a postára is :Đ .
Nem tudom okát mi$tral-jelenségnek, ha olvastál pár régebbi oldalt a témában, láthattad, hogy az elvben őket meglehetősen hivatalos módon képviselő illető(k) miket írt(ak), milyen stílusban. Mégis, én is bemegyek hozzjuk, mert szembe jön olykor, mikor kell, Fehérváron aztán egy normális srác dolgozik ott, meg úgy nagy általánosságban az (kiskereskedelmi, 1-2db-os mennyiséget vásárló) embernek nincs dolga a gyöszös garis ügyintézéssel (hiszen a megvett alkatrészek nagy része azért csak működik gariidőn belül

), és csak a relatíve jó árakat köti a cég nevéhez. Én, mint kiskereskedő, a garis intézés jellege miatt egy egeret nem vennék ott, mert inkább veszek 5%-al többért, de tudom, hogy gariban olyan ellátás van, hogy ihaj

. Ha magamnak veszek valamit, akkor bátrabb vagyok (vettem már ventilátort is tőlük).
Ugyanakkor a garis intézés ilyen megoldására némiképp jelenthet magyarázatot 2-more vélekedése, én hiába foglalkozom számítástechnikával sok éve, ugyanúgy tudok bénázni, hibázni és bizony kellemesebb, ha ezt a hibát a saját, nehezen beforduló hasznom rovása helyett az alkatrészt gyártó céggel nyeletem le, akiknek nyilván nem múlik ezen a hétvégi nyugodt pihi. Valljuk be, ez így van, bizonyítani egy meghibásodás pontos okát nem lehet az elektronikában. Lehet, hogy gyárilag hibás volt az alaplap, lehet, hogy az én gyakorlott kezeimben mégis volt annyi töltés, amitől elszállt és lehet az is, hogy srác iőközben jobbat akar és elintézi a garis cserét valami piezoelektromos eszközzel. Sajnos szakértő embereknél is találkozom olyan hiányosságokkal amik szinte szülik a hibákat és biztosan én sem tudok még eleget.
Nnnah.