Elküldve: 2003. 04. 11. 06:50
Sziasztok!
Tegnapi tuszkós élmény:
Beszereztem egy akciós Lexmark Z25-ös nyomtatót, elsőre megtámadtam a számtech részleget és ott leemeltem egyet a polcról. Utána állok a pénztárnál és míg vártam a soromra tanulmányoztam a doboz tetején levő irást miszerint mit tartalmaz a doboz, ekkor jöttem rá, hogy talán USB kábelt is kéne venni. Akkor goto vissza, de most más irányból közelitettem és belebotlottam a nagy halomba pakolt akciós nyomtatókra, ahol is egy tábla tájékoztatott hogy a nyomtató csak _V_SB(!) csatlakozós, és hogy ilyen kábel nem tartozik hozzá. Persze a számtech részlegen miért is irták volna ki, ugye nem mindennap vesz az ember nyomtatót igy én sem emlékeztem, hogy jár-e vagy sem kábel, no mindegy, ez a kisebbik morgolódás volt.
A másik: nézem hazafele a blokkot és az van rajta hogy "Lexmark Z25+fekete patron" na mondom de jó, akkor van egy tartalék fekete, igenám, de a szines patront suttyomban kiszedtélk belőle, pedig a doboz felirata szerint 1fekete+1szines tartozik hozzá...Mondjuk nem nagy gond, hogy nincs, mert elvagyok szines nélkül is, de talán illett volna kiirni, hogy szines nincs benne. Mert az egy dolog, hogy engem nem zavar, de aki szinest is akar nyomni annak még +7-8000-et kell egy szines patronért adni, annyiból pedig már egy nagyob Lexmarkot vagy Epsont is lehetne venni...
Egyébként kiváncsi lennék, hogy ezt lehet-e a vásárló megtévesztésének minősiteni...