HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco

#261 Felhasználó inaktív   @ndrás 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 28. 10:32

Üdv mindenkinek
Tescos termékekkel nekem is volt bajom. Tescos tej lejárat elött három nappal már romlott volt, a wc tartájba rakható tisztító tabletta dobozán a felirat 4db belül 3db, a polcokon lejárt bébiételeket találtam.
PC meg nem ott kell vásárolni. :(

[ 2003. március 28.: @ndrás szerkesztette a hozzászólást ]

#262 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 28. 11:06

idézet:
Ezt írta lameXpert:

Csak elgondolom - mert persze nincs ilyen - a fordított esetbeli anyázást ugyanebben a témakörben eggyel arrébb levő topicban.....
[/quote]

:D :D :D

idézet:
Ezt írta @ndrás:
PC meg nem ott kell vásárolni. :([/quote]

PC sem ott kell vásárolni. :)

Így gondoltad? Kép Kép Kép

#263 Felhasználó inaktív   plor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 28. 22:53

Én már elvből nem veszek olyat ami "Tesco Gazdaságos", mert szerintem azzal valami nincsen rendben... Bár valaki mondta, hogy nagyon finom a Tesco Gazdaságos Ropi, na azzal lehet, hogy kivételt teszek Kép

#264 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 03. 29. 08:22

idézet:
Ezt írta Plor:
Én már elvből nem veszek olyat ami "Tesco Gazdaságos", mert szerintem azzal valami nincsen rendben... ......[/quote]

Lózung
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#265 Felhasználó inaktív   Killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 29. 12:06

idézet:
Ezt írta lameXpert:

Lózung
[/quote]

Ezt milyen kiszerelésben árulják?

#266 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 29. 16:11

idézet:
Ezt írta Killer:

Ezt milyen kiszerelésben árulják?
[/quote]

csukában
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#267 Felhasználó inaktív   Mumtaz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 29. 16:31

idézet:
Ezt írta [Black]:

Ebben csak az az érdekes, hogy kasszánál általában megbontják a csomagolást, és kivesznek egy darab cd-t, annak húzzák be a vonalkódját majd *10.
[/quote]

Fent nevezett "bótban" én még nem láttam, hogy kibontották volna. Viszont én csak akkor megyek oda, ha baromi sok cuccot veszek. Talán ezért.

#268 Felhasználó inaktív   kokler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 01. 07:50

Idezet:"PC-t NE a Tescoban vegyetek!"
A rendorallamban meg egyutt rohogtunk a reklamon:
"Cipot a cipoboltbol..." ;)
Forumlako

#269 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 05. 15:44

idézet:
Ezt írta Plor:
.....Tesco Gazdaságos Ropi, na azzal lehet, hogy kivételt teszek Kép [/quote]

Én a tesco-s hagymás chips-el vagyok így :D

#270 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 05. 21:44

Na, szóval összegzem az eddig hallottakat, mert most olvastam végig az egész topicot.

Tehát:

-számítógépet ne
-műszaki cikket ne
-romlandó és nemromlandó ételt ne
-izé

Saját tapasztalat:

-a fentebb említett dolgok plusz
-a ropi jó
-a TG (Tesco Gazdaságos) citromlé is, bár ne a külső alapján ítéljetek, mert úgy hipónak látszik (annyira nem erős)
-a pékárúk: nincs jobb a sajtostanglinál, ha meleg, és van rajt sajt, meg a többi helybensütött dolog (persze azért vigyázni kell, ne legyen 3 napos)
-részegen, hajnali kettőkor nagy poén bemenni, de a TG sör még akkor sem az igazi

Majd ha eszembe jut valami, azt is megírom.

Ja. Én vettem októberben egy HP 656c nyomtatót 12000ért, mkior mindenhol drágább volt. Azóta is jó, a benne lévő tinta többet ért az áránál. Azóta meg töltöm (InkTec rulez).
KomposztWC

#271 Felhasználó inaktív   Moe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 05. 23:17

idézet:
Ezt írta Grillo:
-számítógépet ne
-műszaki cikket ne
[/quote]

Na, ennyire azért ne rontsuk a hitelüket! :D Szóval, komplett konfigot ugye sehol sem, ez a szabály! :) Egyébk nyilván nem ők szerelik össze ezeket a gépeket. Régebben emlékszem a FEFO volt az egyik partnerük, a katalógusban is szerepelt a nevük. Mostanában meg vmi 'noname' (HWSW-n ismeretlen) cég nevét láttam a még raklapon lévő dobozokon, amelyen a felirat: 10 db Celeron 1700 konfiguráció. Tudatos vásárlóknak már csak ezért is kiesnek ezek az "egybegépek", mert mindenhol csak Celeron van, még ha kivételesen nem is integrált mobo-val/VGA-val.
Múltkor a K*ravillban láttam egy Duron 900 konfigot. Ez azért haladás! :D

Műszaki cikket, ha az egy konkrét típus, szvsz nyugodtan meg lehet venni, ott ahol a legolcsóbb! Mint ahogy azt Grillo is írta a nyomtatóval kapcsolatban. :cool:

Élelmiszerrel kapcs. biztos akad pár ilyen példa, h megromlik, ki kell önteni, stb. De azért ez nem jellemző, a Tesco is nyilván a legjobbat akarja a vevőnek (meg magának :D) az agresszor francia és egyéb hipermarketekkel folytatott konkurenciaharcban. BTW, ezeket sem ők gyártják, hanem ún. márkatermékek, a termelő cég a saját gyárában eleve Tecsó papírba csomagolja a TG-nek szánt terméket, miközben a saját márkanevével is jelen van a piacon, akár éppen a Tesco áruházakban, csak az nyilván drágább. :)

Nem vagyok Tesco-fan ;), csak arra akartam utalni, h sok más cég is hibás ebben a láncolatban, sok hulladék terméket gyártanak itt Mo-n... :rolleyes:

PS: A 'Tesco Gazdaságos' elnevezéstől én is rosszul vagyok, nem sikerült túl jól átültetni az erdeti 'Tesco Value'-t, ami ezért nem ilyen "pejoratív", sőt inkább pozitív...

#272 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 06. 00:22

idézet:
Ezt írta Grillo:-számítógépet ne
-műszaki cikket ne
-izé[/QB][/quote]

idézet:
Ja. Én vettem októberben egy HP 656c nyomtatót 12000ért, mkior mindenhol drágább volt. Azóta is jó, a benne lévő tinta többet ért az áránál. Azóta meg töltöm (InkTec rulez).[/quote]

Önellentmondás rulz. Abban igazad van, hogy célirányosan nem igazán lehet műszaki cuccokat ott venni, de lehet jó áron kifogni őket.
Ofcoz, az írható cd műszaki cikk? Mert akkor én törzsvásárló vagyok... :confused: :D

idézet:

-a TG (Tesco Gazdaságos) citromlé is, bár ne a külső alapján ítéljetek, mert úgy hipónak látszik (annyira nem erős)
-a pékáruk: nincs jobb a sajtostanglinál, ha meleg, és van rajt sajt, meg a többi helybensütött dolog (persze azért vigyázni kell, ne legyen 3 napos)
[/quote]

Ilyen van az A*ch*nban is. :D
Érdekes, nem egyszer láttam T*sc*ban, hogy odament egy hölgy a sajtos stanglihoz/pogácsához, és gyüjtögette a rekeszbe visszaesett sajtdarabokat... Na, ez már T*sc*-feeling a javából... :cool: :D :D

#273 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 06. 00:23

idézet:
Ezt írta mumtaz-LCD SOS:

Fent nevezett "bótban" én még nem láttam, hogy kibontották volna. Viszont én csak akkor megyek oda, ha baromi sok cuccot veszek. Talán ezért.
[/quote]

Nekem azonkívül átlag tíz cucc szokott lenni. Általában behúzzák a kartont, csak az nincs mindig nyilvántartásba véve.

#274 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 07. 19:12

Az ellentmondás igaz, de akkor még kezdő Tescós vótam, ez van, ha vidéken nől fel az ember gyereke. Mára persze ez sem áll.

Mellesleg a Kera..lban ma voltam, LED-et akartam venni, s nekem is megakadt a szemem a 900-as AMD gépen. A háza jó szutykos, igaz nincs is bekapcsolva.

Persze LED nem volt. :D
KomposztWC

#275 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 08. 09:55

idézet:
Ezt írta Grillo:
Mellesleg a Kera..lban....
Persze LED nem volt. :D
[/quote]

Persze, hogy nem volt led. Ha lett volna kb háromszor annyi az ára, mint máshol. Múltkor írható cd-t akartam venni náluk... inkább lemondtam róla... :eek: :D :D :D

#276 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 08. 12:56

idézet:
Ezt írta [Black] - még egy nap:

Persze, hogy nem volt led. Ha lett volna kb háromszor annyi az ára, mint máshol. Múltkor írható cd-t akartam venni náluk... inkább lemondtam róla... :eek: :D :D :D
[/quote]

Úgy látszik, ki kell fogni: mosógépet olcsóbban kaptam náluk, mint a Metroban akciósan lett volna. És még ingyen ki is hozták.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#277 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 11. 04:52

idézet:
Ezt írta Brokkoli:
nem tesco ugyan, de ügyes

http://www.szanalmas...lords/akcio.jpg

[ 2003. március 21.: Brokkoli szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Lehet, hogy nem hosszabb csak magasabb, ha 1 centis a csoki akkor azt az 1 millimétert nehéz észrevenni. Nem hiszem, hogy meg merik csinálni, hogy nem raknak bele +10%-ot mert akkor megbüntethetik őket ha kiderül. Le kéne mérni a súlyukat.

#278 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 11. 05:27

A Tesco ropi tényég jó csak én kicsit szoktam válogatni, hogy ne legyen annyira sós és a péksütemények is finom. 1x szemeztem Tesco Ice Teaval de a csomagolása visszatartott pedig lehet, hogy nagyon finom:-) Amúgy tényleg az van amit fentebb írtak, hogy tök ugyanaz általában mint más termék, csak a gyárban másnak csomagolják. A legjobb példa erre a barack konzerv, vagy 3 fajta van és mind ugyanaz csak a cimke más.

#279 Felhasználó inaktív   Grg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 04. 11. 06:50

Sziasztok!

Tegnapi tuszkós élmény:
Beszereztem egy akciós Lexmark Z25-ös nyomtatót, elsőre megtámadtam a számtech részleget és ott leemeltem egyet a polcról. Utána állok a pénztárnál és míg vártam a soromra tanulmányoztam a doboz tetején levő irást miszerint mit tartalmaz a doboz, ekkor jöttem rá, hogy talán USB kábelt is kéne venni. Akkor goto vissza, de most más irányból közelitettem és belebotlottam a nagy halomba pakolt akciós nyomtatókra, ahol is egy tábla tájékoztatott hogy a nyomtató csak _V_SB(!) csatlakozós, és hogy ilyen kábel nem tartozik hozzá. Persze a számtech részlegen miért is irták volna ki, ugye nem mindennap vesz az ember nyomtatót igy én sem emlékeztem, hogy jár-e vagy sem kábel, no mindegy, ez a kisebbik morgolódás volt.
A másik: nézem hazafele a blokkot és az van rajta hogy "Lexmark Z25+fekete patron" na mondom de jó, akkor van egy tartalék fekete, igenám, de a szines patront suttyomban kiszedtélk belőle, pedig a doboz felirata szerint 1fekete+1szines tartozik hozzá...Mondjuk nem nagy gond, hogy nincs, mert elvagyok szines nélkül is, de talán illett volna kiirni, hogy szines nincs benne. Mert az egy dolog, hogy engem nem zavar, de aki szinest is akar nyomni annak még +7-8000-et kell egy szines patronért adni, annyiból pedig már egy nagyob Lexmarkot vagy Epsont is lehetne venni...
Egyébként kiváncsi lennék, hogy ezt lehet-e a vásárló megtévesztésének minősiteni...

#280 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 11. 07:25

idézet:
Ezt írta Grg:
......Tegnapi tuszkós élmény: .....[/quote]

A meghirdetett akcióban apróbetűvel ugyan, de ott van, hogy 1 db fekete patronnal.........
¤

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.