HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco

#2901 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 15. 16:01

Lényegtelen. Ott sincs nevesítve a tettes, az áruházon röhögtünk. Amíg nyüzsögnek a hiperekben az eszetlen feliratok, egymásnak ellentmondó árcímkék, általános jelenség a hanyagság, addig nem lehet rámutatni egy emberre, hogy igen, ő a hibás.

Szerkesztette: debaj 2006. 02. 15. 16:04 -kor

#2902 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 16:14

Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 18:33

Kép

ez pont olyan mint annak idején a Leukoplast amire rá volt írva, hogy "külsőleg" :D
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2903 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 16:55

Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 13:03

Rébuszokra gondolok. :D

Lamex szindróma? :D

Tacskó: A tojás és a tálcás csirkehús továbbra is borzalmas. A legutóbb vettem ilyen előpácolt víkend csirkét, ennek mintha nem lett volna mellékíze. :think: Vagy csak nem éreztem a páctól... :D
Wherever you go, go with all your heart.

#2904 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 18:11

Utóbbi :think: A pác alattomos egy dolog. :)

#2905 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 12:54

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 16:55

Lamex szindróma? :D

Tacskó: A tojás és a tálcás csirkehús továbbra is borzalmas. A legutóbb vettem ilyen előpácolt víkend csirkét, ennek mintha nem lett volna mellékíze. :think: Vagy csak nem éreztem a páctól... :D

A 30 db-os tálcás TESCO tojás mostanában inkább füjtojás méreteket kezdett közelíteni, el kell felejteni, mert annyira nem olcsó, vannak más alternatívák.

A védőgázas, vagy pácolt tálcás húskészítmények nem TESCO gyártmányúak, az ÖSSZES megtalálható bármelyik hypermarket (sőt, kisebb üzletek) polcain is a METRO-tól az Auchanon, Corán át az Intersparig.
Gondolkoztál már ma?

#2906 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 17. 13:07

Kép

Szerkesztette: nyunyu 2006. 02. 17. 13:08 -kor

#2907 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 14:54

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 13:07

Nocsak, arab testvéreinkénél is van magyar nyelvű üzlet?

Szerkesztette: *Macika* 2006. 02. 17. 14:55 -kor

Gondolkoztál már ma?

#2908 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 21:56

Nekik kifejezetten H5N1-es baromfibol keszul, hogy meg nagyobb legyen a hatas.(ha mar disznohust nem esznek)

Szerkesztette: nyunyu 2006. 02. 17. 22:01 -kor

#2909 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 02. 17. 22:41

Azért van benne dilemma, mer ugye ha vírus, akkor ahhoz hús is kell bele, de ez a robbanótöltet szója rovására megy. Nem olyan egyszerű ez.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2910 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 22:54

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 12:54

A 30 db-os tálcás TESCO tojás mostanában inkább füjtojás méreteket kezdett közelíteni, el kell felejteni, mert annyira nem olcsó, vannak más alternatívák.

A védőgázas, vagy pácolt tálcás húskészítmények nem TESCO gyártmányúak, az ÖSSZES megtalálható bármelyik hypermarket (sőt, kisebb üzletek) polcain is a METRO-tól az Auchanon, Corán át az Intersparig.

A 30-as tojás már régóta fürjtojás filing. Egyszer próbáltam valamikor tavaly tavasszal, aztán azóta se.
Viszont a víkend csirkének nem volt mellékíze, ma is azt ettem.

#2911 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 23:10

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 22:54

A 30-as tojás már régóta fürjtojás filing. Egyszer próbáltam valamikor tavaly tavasszal, aztán azóta se.
Viszont a víkend csirkének nem volt mellékíze, ma is azt ettem.

Rájöttem én is, hogy ha a 10-es XL méretű tojásból veszek 2 dobozzal, akkor árban és súlyban is ugyanott vagyok, mint ha 30-at vettem volna, a tálcásból. Csak ezek legalább óriásiak és szépek.

Nem tudom, ugyanarra gondolok-e, de ilyen nagyobb, tán 1,5 kilós(?) tálcás kiszerelésben lehet kapni különböző (kínai, magyaros, gombás,  stb.) pácos csirkehús filé darabokat. Sokszor vettünk már olyat és nagyon finom volt. Mondjuk nem olcsó, az biztos.
Mi fondue-sütőben fogyasztás előtt sütöttük közvetlenül.
Gondolkoztál már ma?

#2912 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 12:12

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 23:10

Nem tudom, ugyanarra gondolok-e, de ilyen nagyobb, tán 1,5 kilós(?) tálcás kiszerelésben lehet kapni különböző (kínai, magyaros, gombás,  stb.) pácos csirkehús filé darabokat. Sokszor vettünk már olyat és nagyon finom volt. Mondjuk nem olcsó, az biztos.
Mi fondue-sütőben fogyasztás előtt sütöttük közvetlenül.

Ez a víkend csirke is kb. 1.5 kilós, tálcás, de ez egy teljes csirke félbevágva, sütőzacskóban.
A papírja 65 percnyi sütést ír elő, de annyi idő alatt nálam sz*rrá ég, csak ha nem takaréklángon megy a sütő.

Van az a gyros-csirke, abból szoktam nagyon jó egytálételt csinálni. A csirkedarabokat olajban megpárolom, vok zöldséget adok hozzá (thaiföldi a kedvencem), majd ha összerotyogott, akkor kifőtt tollhegy tésztához keverem. A végén még reszelt sajt is mehet rá. Ez sem olcsó mulatság, viszont egész egyszerű és nagyon finom. :)

#2913 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 17:26

Asztaa, most látom hogy lehet a tescoban nagynyomású mosót venni 9900-ért. ;) Gondolom egyszerhasználatos...
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2914 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 20:27

Idézet: carcass - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 17:26

Asztaa, most látom hogy lehet a tescoban nagynyomású mosót venni 9900-ért. ;) Gondolom egyszerhasználatos...

Gondolom ugyanúgy egyszerhasználatos, mint a 4.990-ért vásárolt 18V-os akkumulátoros fúró-csavarhúzóm. Azt >3 éve használom. Hetente legalább 1-2x.
Gondolkoztál már ma?

#2915 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 09:31

Ki lehet fogni használhatót is ilyen helyen, de kb. 10% az esélyed rá.
Alighanem, ha a kezedbe adnék egy DeWalt, Flex akkus fúrót és rendes körülmények között kipróbálnád, nem számítógépcsavar behajtáshoz, másnap már menni is a tescos akkus cucc a kukába....
De lehet, hogy a tiéd azért jó, mert három éves, akkor még nem volt ez a hatalmas szemét dömping...
Azt is meg lehet nézni, hogy egy ilyen magasnyomású mosó pár száz wattot eszik, akkora mint egy retikül és olyan súly is van az én 130Bar-os Kranzle mosóm 2000-2500W körül fogyaszt és min. 30kiló.....és az még egy kis gép, majdnem a legkisebb kranzle...

Szerkesztette: pjotr007 2006. 02. 21. 09:34 -kor

#2916 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 09:35

Kollega gipszkartonszerelo?

Szamitogepben osszesen nincs annyi csavar, mint ami 2 m2 gipszkartonhoz kell...

#2917 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 09:40

Olyan már volt, hogy fúrás fémbe, előfúrás már megvolt, 10-essel kellett fúrni, odaadtama srácnak a dewalt-ot, mondtam neki fogja meg rendesen, errre közölte, hogy ne aggódjak neki otthon 24V-os van ez meg csak egy 12V-os tud vele bánni, megnyomta a gombot, már ugrott is ki a kezéből a szerszám, azért a nyomaték nem hazudik.. :)

#2918 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 11:57

Akkus csavarhúzó...

Bútort vettem, számítógépasztalt. Kaptam kölcsön egy ilyen 3-4ezres cuccot... Hát nem bírtam vele behajtani a cuccokat. Haverom áthozta 50ezres makitáját 1 pill alatt összeraktuk vele a bútort. Ég és föld a különbség... Számítógép szereléshez 5-10 csavar behajtásához tökéletes a tescos cucc, de másra nem nagyon...

#2919 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 12:42

Érdekes, hogy ha valaki vesz egy pc-t a tescoból, akkor mindenki nekiesik, hogy hogyan lehet ilyen szemetet megvenni, de szerszámmal már nincs baj, pedig, egy tescos ezerforintos fúró több nagyságrenddel silányabb, mint bármelyik tescos pc....

#2920 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 13:01

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 12:42

Érdekes, hogy ha valaki vesz egy pc-t a tescoból, akkor mindenki nekiesik, hogy hogyan lehet ilyen szemetet megvenni, de szerszámmal már nincs baj, pedig, egy tescos ezerforintos fúró több nagyságrenddel silányabb, mint bármelyik tescos pc....

A különbség abban rejlik -- _részben_, mert értem én azért, hogy mit akarsz mondani -- hogy az esetek többségében a tescoban vett szerszámokkal kisebb az elvárás, az akkus csavarhúzó ált max számítógépet szerelni kell, nagyritkán bútort öszzerakni, egyszer túlélhető, a nagynyomású izével is max kocsit meg kertibútort, esetleg medencét pucol az ember, valljuk meg, a tényleg komoly szerszám sok esetben túllövés, egy tisztességes gőzborotva alá be se merném tenni a kínai műanyag kertibútort ;)

Ezzel szemben a tescos PCvel szemben meg pont nem, sőt sok esetben épp olyanok veszik, akiknek igazából erőgép kellene (ugye mindenki ismeri a ,,csak játékra kell'' kezdetű beszélgetéseket... ;))

Szerkesztette: kroozo 2006. 02. 21. 13:01 -kor

And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.