HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco

#2281 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 03. 17:23

kritálycukor :omg: :D

Szerkesztette: HavocS 2006. 01. 03. 17:24 -kor

|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#2282 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 18:07

Idézet: F4f0rg1 - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 11:17

Az effektive munkat vegzo dolgozok fizetese altalaban nem eri el azt a szintet, amely valoban megiletne oket. A hasznot a vezetoi szinten nyuljak le, a dolgozo meg csak dolgozzon es kussoljon.

Vagy dolgozzon jól, legyen udvarias, ne vágja át a vendéget és kap borravalót. Csak egy másik lehetőség, ha esetleg erre nem gondoltál  :rolleyes:
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#2283 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 18:55

Idézet: F4f0rg1 - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 10:00

nyunyu:

Vannak helyek, ahol maskeppen trukkoznek, eszre sem veszi az ember. Tudok meg par trukkot a kavekkal kapcsolatban is, es nem csak azzal kapcsolatosan.
Visszaterve a Tesco peksegehez... En konnyen eltudom kepzelni, hogy az  a pekeru, amit ok arulnak olyan alapanyagokbol keszul, vagy tartalmaz olyan elemeket, amelyeket mar a polcokrol le kellett szedni. Ezert is lehet olcsobb. Aminek lejar a szavatossaga, vagy megserul a csomagolasa, azt ugy nem lehetne eladni, a veszteseg reszet kepezne. A vesztesegek csokkentese mindenhol fontos szempont.

De jó, ha kikönyököl az ember száján a jóindulat.

Nem akarsz belegondolni, hogy többmázsás sütés esetén mi meló volna a szétszakadt kilós liszteket beleöntögetni a keverőbe? És hogy a göngyölegek mennyire hamar szúrnának szemet egy ellenőrzés alkalmával.
És hogy hányszáz mázsa liszt esetén jutna pár százas haszon azoknak a zsebébe, akik kockáztatnák az állásukat? Hiszen azoknak a szakadt zacskójú liszteknek is van beszerzési ára, általában több, mint a nagytételben vásárolt kenyérliszt-keverék.
Ami mellesleg készre kevert keverék, csak bele kell önteni a keverőbe. Nem bízzák az ottani pékekre az előállítását.

Úgy szeretem, amikor emberek úgy kezdenek el gondolkozni, hogy nem láttak semmit, csak kombinálnak...
Gondolkoztál már ma?

#2284 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 19:19

Idézet: Gali - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 21:20

Van  már tescos tokaji, csak nem írják rá, hogy gazdaságos, próbálta már valaki?

Ez súlyos.... :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2285 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 19:30

Ja, egyébként a munkámból kifolyólag volt már dolgom pékséggel(nem pék vagyok :) ).
Nincs még átgépesítve uniós normáknak megfelelően.Kicsit érdekes az a baromi nagy dagasztógép azzal a nagy állat edényszerű valamivel amiben a tészta van.Van is rajta festék meg nincs is.Szerintem még az életbe nem volt rendesen átmosva.Kb 35-40 éves lehet.Ki tudja hány helyen van még ilyen.
Tulajdonképpen az ÁNTSZ meg az ÁÉEÁ csak azért nem záratta még be mert a technológiából kifolyólag innen nem indulhat el semmilyen ételmérgezés stb.
Úgyhogy a legbiztosabb a saját kenyérsütő.
Csak ne a tecsóból :up:  :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2286 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 04:18

Idézet: carcass - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 19:30

Ja, egyébként a munkámból kifolyólag volt már dolgom pékséggel(nem pék vagyok :) ).
Nincs még átgépesítve uniós normáknak megfelelően.Kicsit érdekes az a baromi nagy dagasztógép azzal a nagy állat edényszerű valamivel amiben a tészta van.Van is rajta festék meg nincs is.Szerintem még az életbe nem volt rendesen átmosva.Kb 35-40 éves lehet.Ki tudja hány helyen van még ilyen.
Tulajdonképpen az ÁNTSZ meg az ÁÉEÁ csak azért nem záratta még be mert a technológiából kifolyólag innen nem indulhat el semmilyen ételmérgezés stb.
Úgyhogy a legbiztosabb a saját kenyérsütő.
Csak ne a tecsóból :up:  :)

NEm hiszem, hogy a TESCO-ban láttál volna ilyen aligfestékes gépet.
Ott minden a legmodernebb rozsdamentes acélból van.
Tudom, mert amikor indultak (jó 10 éve), akkor én csináltam a lisztescímkéket nekik évekig. És megrendeléskor végigvezettek pár olyan helyen, ahová köznapi ember csak úgy nem jut be.
Gondolkoztál már ma?

#2287 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 07:49

Idézet: Rive - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 16:21

Mehehe. :omg:  :rolleyes:  :D

#2288 Felhasználó inaktív   F4f0rg1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 08:49

Macika!

Az altalam leirtaknak semmi koze ahhoz, hogy joindulatu vagyok, vagy sem. Egyebkent nem tartom magam rosszindulatu embernek. Hidd el, en orulnek a legjobban, ha nem kellene ilyeneket irnom.
Lehet hogy a szetszakadt zsakos lisztet nem hasznaljak fel /bar en ketlem/, de tobb forrasbol halodtam mar, hogy egyeb anyagokat, siman felhasznalnak, amit mar nem lehetne. Pl. sajtos stanglihoz olyan sajtot, amit mar nem igazan szabadna.
Ellenorzes? Magyarorszagon szinte mindenkit meglehet gyozni arrol, hogy amit lat, az nem az, aminek latszik. Mindossze egy boritek kell hozza.
Meg egy dolog... Decemberben lehet hogy te nem hallottad a hirekben, hogy az ANTSZ es mas szervek altal megvizsgalt aruhazlancok mindegyikenel talaltak sulyos hibakat? Volt olyan, amit be is kellett zaratni. Mar belegondolni sem merek, hogy ott mi volt a problema.
Rosszindulatrol tehat szo nincsen, Sajnos ezek a tenyek, ha tetszik, ha nem. Persze mindig vannak kivetelek, en is ismertem ilyen pekseget, de sajnos ok tonkre is mentek, nem tudtak felvenni a versenyt a nyomott arakkal, minosegi termekeikkel.

#2289 Felhasználó inaktív   Joooe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 08:59

Az a furcsa, hogy szinte minden ellenőrzésnél találnak hibákat, sokszor nem csak formaságokat, hanem igen durvákat. (lásd szaros szaloncukor) Mégsem fognak folyamatos ellenőrzésbe, nagyobb bírságok kiszabásába, csak úgy néha, ötletszerűen ellenőriznek.
Kemény és kitartó munka idővel meghozza gyümölcsét. A lustasag azonnal.

#2290 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 11:34

Idézet: F4f0rg1 - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 8:49

Macika!

Az altalam leirtaknak semmi koze ahhoz, hogy joindulatu vagyok, vagy sem. Egyebkent nem tartom magam rosszindulatu embernek. Hidd el, en orulnek a legjobban, ha nem kellene ilyeneket irnom.
Lehet hogy a szetszakadt zsakos lisztet nem hasznaljak fel /bar en ketlem/, de tobb forrasbol halodtam mar, hogy egyeb anyagokat, siman felhasznalnak, amit mar nem lehetne. Pl. sajtos stanglihoz olyan sajtot, amit mar nem igazan szabadna.
Ellenorzes? Magyarorszagon szinte mindenkit meglehet gyozni arrol, hogy amit lat, az nem az, aminek latszik. Mindossze egy boritek kell hozza.
Meg egy dolog... Decemberben lehet hogy te nem hallottad a hirekben, hogy az ANTSZ es mas szervek altal megvizsgalt aruhazlancok mindegyikenel talaltak sulyos hibakat? Volt olyan, amit be is kellett zaratni. Mar belegondolni sem merek, hogy ott mi volt a problema.
Rosszindulatrol tehat szo nincsen, Sajnos ezek a tenyek, ha tetszik, ha nem. Persze mindig vannak kivetelek, en is ismertem ilyen pekseget, de sajnos ok tonkre is mentek, nem tudtak felvenni a versenyt a nyomott arakkal, minosegi termekeikkel.

OK, szép általános korrupciós elméleted ott hibádzik csak, hogy valakinek meg kell töltenie azt a borítékot pénzzel.
Azt pedig olyan pénzből érdemes, ami be is jön, és lehetőleg nem az összeset korrupcióra felhasználva. Iszonyat kicsik ezek a nyerészkedési lehetőségek, hidd el, nem éri meg egyszerűen.

Erről a sajtosstangli-dologról hallottam már mástól is. Ő nem tudott válaszolni a kérdésemre.
Ha Te is telrjeszted, akkor valószínűleg (remélem) belegondoltál, mi mennyi.
Érdekelne, hogy elmagyaráznád-e nekem (de tényleg, mint a teljesen tudatlan 5-évesnek) hogy SZERINTED mi és mennyi haszon lehet ebből egy üzletnél, mondjuk egy jó nagynál, a Budaörsi vagy a PE Tesco-nál.

Várom soraidat, számoljunk együtt!
Gondolkoztál már ma?

#2291 Felhasználó inaktív   F4f0rg1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 12:25

Macika!

Nem en terjesztem a sajtos stanglikkal kapcsolatos hireket, en is csak hallomasbol tudok roluk, no meg itteni beirasokbol. Nekem is van olyan ismerosom /8 evig egy suliba jartunk/, aki dolgozott a Tesco-ban, es tole is hallottam ilyen dolgokrol.
Nem hiszem, hogy barmit is bizonygatnom kellene, vagy magyaraznom. Ezt mar megtettek helyettem a mediaban szereplo hirekben nem egy alkalommal.
Nem nyereszkedesrol van szo, hanem a vesztesegek minimalizalasarol. A "legkisebb is szamit szlogen" nem csak rolunk vasarlokrol szol. Az uzleti versenyhekyzet megkivanja, hogy minden kolteseget, veszteseget a leheto legksiebb szintre kell szoritani, kulonben hosszutavon nem fogsz talponmaradni.
Ne csak azt az osszeget vedd figyelembe, amit azzal lehet megsporolni, hogy az eladhatatlant is eladjak! Ugyanezt a termeket nem kell elszallitattni, nem kell gondoskodni a megsemmisiteserol, egyeb felhasznalasi lehetosegeirol. En mar vettem romlott sajtot a Tescoban, ami vagy nem megfeleloen volt tarolva, vagy ujravolt datumozva /erre konkret bizonyitek is van, errol is volt szo vmelyik TV musorban/. Konnyen eltudom kepzelni, hogy egy ido utan ezek a sajtok stanglik tetejere kerulnek.
Korrupcio...
Ha hiszed, ha nem ez egy letezo dolog kis hazankban, egy nemzetkozi felmeres szerint, igen "elokelo" helyen allunk etekintetben. Minden altalunk ismert ellenorzesnel talalnak hibat ezeknel az uzleteknel is, hol kisebb problemak vannak, hol igen sulyosak. Az EU tagjakent allando, minden napos vizsgalatnak, ellenorzesnek kellene lennie minden elelmiszert forgalmazo egysegben. Minden nap lehete talalni kifogasolni valot, ha mast nem, az uzletek higenias allapotat. Megsincs minden alkalommal szankcio ilyen esetekben. Tisztaban vagyok vele, hogy az sem vezetne eredmenyre, es nem is lenne ertelme. De azert nehezen hiheto, hogy evente csupan 1x talalnak valami komolyabb problemat. A tobbi esetben maskeppen oldodnak meg a dolgok, persze ebben te nem hiszel. :)

#2292 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 13:36

Idézet: F4f0rg1 - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 14:35

Es nem csak nalunk, Magyarorszagon van ez igy.

Tegnap vettem itt Svédországban egy mp3 lejátszót.
Az üzletbe az emberke azt mondta, hogy ebbe nem elem való, hanem beépített aksija van, nem lehet cserélni, csak USB-n keresztül lehet tölteni. Persze előtte megnéztem neten, és tudtam, hogy sima AAA elem megy bele és az eladó láma.
Azért a kocsiban kibontottam és megnéztem, hogy tényleg elemes e, természetesen az volt.
Bekapcsolásnál elég gyanús volt, hogy van rajta 1 giga zene, mert az ilyet fel szokták tűntetni a dobozon. Gondoltam, hogy ez valami extra amit nem írtak ki. Itthon aztán elkezdtem nézegetni a lejátszót. A leírásban a tartozékok között volt védőtok is, a csomagban nem volt. :think: (Az üzletben barátnőm direkt rákérdezett, hogy ehhez lehet e venni védőtokot. Az eladó azt mondta, hogy van benne, ki is bontotta de nem volt, erre azt mondta, hogy akkor biztos a Sony-val keveri össze.) Két USB csatlakozót adtak hozzá, az egyik nem volt összefogatva a gyári kis dróttal. :) A zenék között volt két saját mikrofonnal felvett wav is. :)
Szép lassan leesett amit nem gondoltam volna, átcssztek és nem egy vadi újat adtak. :down: Ma mehetek vissza kicsréltetni.
A világon mindenhol próbálkoznak az emberekkel, nem csak Magyarországon.

#2293 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 13:38

Idézet: carcass - Dátum: 2006. jan. 1., vasárnap - 20:45

Karácsony előtt pár nappal láttam hogyan borul le a földre egy egész polc dvd lejátszó.Sztán csak úgy dobálták vissza nagy lendülettel.Egyszerűen  csak  :OOO .
Szóval nem volt semmi.
Meg a kiszolgálószemélyzetet is rendesen körözni kell az egyes részlegeken.Tiszta beszarás az egész.

Nincs ezzel különösebb baj, a csomagolás azért van, hogy megvédje a benne lévő cuccot. Gondlod mire az üzletbe ér párnákon hordozzák? :)

#2294 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 19:00

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 13:36

A világon mindenhol próbálkoznak az emberekkel, nem csak Magyarországon.

Igen jó meglátás. De mivel a magyarok azt látják ami itt történik és ami külföldön van, azt nem igazán, így nem is csoda, hogy folyamatosan fikázzák kis országunkat.
Egyébként bennünk (bennetek:D) vevőkben is van hiba. Ugyanis elvárják, hogy bevizsgálás nélkül cseréljék a cuccot 3 napon belül (ugye-ugye), de azt is elvárják, hogy aztán el a polcra ne kerüljön vissza újként ha nincs is baja (ez utóbbit teljesen jogosan várják el egyébként). Bukjon a szemét kereskedő, a parazita!  :D

Egyébként Macika, elhiszem, hogy hadakozol az álinformációk ellen, az ellen kell is. De nehogy azt hidd, hogy a Tesco (vagy akár másik hiper) makulátlan. Pl. nem szoros Tesco-téma, de ha pl. 3 hete azt mondják neked, hogy szaros szaloncukrot árulnak a boltok, arra is azt mondtad volna, lehetetlen. Aztán mégis...
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#2295 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 19:34

Idézet: Jazzos - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 19:00

Ugyanis elvárják, hogy bevizsgálás nélkül cseréljék a cuccot 3 napon belül (ugye-ugye), de azt is elvárják, hogy aztán el a polcra ne kerüljön vissza újként ha nincs is baja (ez utóbbit teljesen jogosan várják el egyébként). Bukjon a szemét kereskedő, a parazita!  :D

Ha rendesen visszacsomagogolják az mp3 lejátszót, akkor nem vettem volna észre. Viszont így nem azt a terméket kaptam amiért fizettem (használt, hiányos tartozékokkal). Előtte még eszebe is jutott, hogy szokás szerint ott kibontom és megnézem rendesen a lejátszót, de nem is feltételeztem, hogy ilyet hoznak ki a raktárból.
Szerencsére nem kellett küzdeni velük, azt mondták, hogy félreraknak egyet és cserélik.

Még egy példa.
A boltban sonkát vettünk. Egy fiatal srác szeletelte géppel, és _minden szeletet_ a csupasz kezére vágott, onnét rakta a fóliára (eddig a többi eladó mindig fóliaksztyűben vágták).

#2296 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 20:07

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 19:34

Ha rendesen visszacsomagogolják az mp3 lejátszót, akkor nem vettem volna észre. Viszont így nem azt a terméket kaptam amiért fizettem (használt, hiányos tartozékokkal). Előtte még eszebe is jutott, hogy szokás szerint ott kibontom és megnézem rendesen a lejátszót, de nem is feltételeztem, hogy ilyet hoznak ki a raktárból.
Szerencsére nem kellett küzdeni velük, azt mondták, hogy félreraknak egyet és cserélik.

Még egy példa.
A boltban sonkát vettünk. Egy fiatal srác szeletelte géppel, és _minden szeletet_ a csupasz kezére vágott, onnét rakta a fóliára (eddig a többi eladó mindig fóliaksztyűben vágták).

Szóval lassan felzárkózik Svédország Magyarországhoz.  :) Mindenesetre különbség, hogy Svédország még csak gyerekcipőben jár az ilyen dolgokban, addig Magyarországon ennek 1000 éves hagyománya van. Sajnos.
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#2297 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 21:08

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 20:07

Szóval lassan felzárkózik Svédország Magyarországhoz.  :) Mindenesetre különbség, hogy Svédország még csak gyerekcipőben jár az ilyen dolgokban, addig Magyarországon ennek 1000 éves hagyománya van. Sajnos.

Ezeken a két eseten kívül nem volt más problémám, de ahol emberek dolgoznak, ott ez mindenhol megvan.
A Reality TV-n ment egy adás amiben rejtett kamerás felvételeket mutattak, hogy az éttermek konyhájában miket művelnek az emberek. Egy jó ideig nem megyek étterembe az biztos. :D

#2298 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 21:20

Idézet: F4f0rg1 - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 12:25

1. En mar vettem romlott sajtot a Tescoban, ami vagy nem megfeleloen volt tarolva, vagy ujravolt datumozva /erre konkret bizonyitek is van, errol is volt szo vmelyik TV musorban/. Konnyen eltudom kepzelni, hogy egy ido utan ezek a sajtok stanglik tetejere kerulnek.

2. Korrupcio...
Ha hiszed, ha nem ez egy letezo dolog kis hazankban, egy nemzetkozi felmeres szerint, igen "elokelo" helyen allunk etekintetben. Minden altalunk ismert ellenorzesnel talalnak hibat ezeknel az uzleteknel is, hol kisebb problemak vannak, hol igen sulyosak. Az EU tagjakent allando, minden napos vizsgalatnak, ellenorzesnek kellene lennie minden elelmiszert forgalmazo egysegben. Minden nap lehete talalni kifogasolni valot, ha mast nem, az uzletek higenias allapotat. Megsincs minden alkalommal szankcio ilyen esetekben. Tisztaban vagyok vele, hogy az sem vezetne eredmenyre, es nem is lenne ertelme. De azert nehezen hiheto, hogy evente csupan 1x talalnak valami komolyabb problemat. A tobbi esetben maskeppen oldodnak meg a dolgok, persze ebben te nem hiszel. :)

1. Ezt értem. De ennyi infoból miért terjeszted azt, hogy úgy csinálják a sajtos stanglit?

Én is vettem már kékes-zöldre penészedett sajtot. Épp amikor vissza akartam vinni és verni az asztalt, akkor mondta a nejem, hogy ez gorgonzola. :)

2. Értem, no de én mindig ilyenkor blokkolok le, hogy hogy jön az, hogy 'jóindulatúan' mindenre/mindenkire rámondani, hogy korrupt. Anyám ilyen, ki is borít mindig rendszeresen. De ő már lassan 70 felé jár, nem nagyon fog változni, na meg az előző rendszer meg is 'tanította' erre-arra.

De Te fiatal vagy, igazán nem értem, miért kell így gondolkozni.
Persze a Te dolgod, nem feladatom, hogy megváltossalak, csak tényleg nem értem, hogy hogyan lehet káros előítélet nélkül eljutni a nemzetközi korrupciós megítéléstől addig, hogy biztos romolott sajtot tesznek a stanglira. Mindezt teljes meggyőződéssel, saját tapasztalat nélkül, 1 perc alatt.

Ne haragudj meg, hogy ennyire hitetlen vagyok, de én kifejezetten elítélem azokat, akik saját tapasztalat nélkül, össze-visszaszedett előítéletekből alkotnak véleményt, és azt sajátként hangoztatják tovább.
Ez az én hibám.
Gondolkoztál már ma?

#2299 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 21:26

Idézet: Jazzos - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 19:00

Egyébként Macika, elhiszem, hogy hadakozol az álinformációk ellen, az ellen kell is. De nehogy azt hidd, hogy a Tesco (vagy akár másik hiper) makulátlan. Pl. nem szoros Tesco-téma, de ha pl. 3 hete azt mondják neked, hogy szaros szaloncukrot árulnak a boltok, arra is azt mondtad volna, lehetetlen. Aztán mégis...

Több helyről is hallottam már ezt a szaros szaloncukrot, pont nem voltam akkoriban net-közelben, nem tudnátok linket adni, mi is volt ez pontosan, honnan az infóitok?

Mellesleg - amennyit a híradóban láttam belőle - ott egyik forgalmazónak sem volt köze a szaloncukorhoz, készre csomagolva kapták a Bombonettitől. Aki viszont papírokkal tudja bizonyítani, hogy az egészésgügyi határértéket meg sem közelítette a szaloncukorban található baktériumok száma. Vagy ez másik sztori?

Mindenesetre a TESCO abból nem is árult, na meg egyébként is csak egy generális fikázáshoz adna erőt, ha üzletláncokat minősítenénk édesipari gyárak hanyagsága miatt. Nem?
Gondolkoztál már ma?

#2300 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 04. 21:50

A szaloncukorhoz tényleg nem sok köze van  TESCOnak, viszont a sajtos stangli esetét simán el tudom képzelni. Ettől lesz TESCO gazdaságos. :D

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.