Idézet: didyman - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 10:11
A tojásról meg annyit, hogy a ZEU meg a többi esemény előtt nagyon sokáig úgy működött a dolog, hogy tojás ki, délután összeszed a sz*ros fészekből, ha látható nyomok vannak, akkor esetleg lemos, de egyébként meg felüt és elfogyaszt akár kikevert tojásnak, akár sütinek. A kacsatojást pedig sosem ettük meg. Élünk és jól vagyunk. Dehát manapság divat a bolhából elefántot csinálni és esetleg más ügy érdekében felhasználni

.

pontosan
Szüleimnek van egy kis hobbi-tanya féléje (nem laknak ott), ott félig elvadultan él pár csirke. Eredetileg 20-an voltak, de falánkságunknak köszönhetően már csak 2 tyúk maradt, hogy tojás legyen, meg egy kakas hogy azért ne unatkozzanak.

Na ebből csak azt akartam kihozni, hogy (érdekes módon) sosem szaros a tojás, a csirkék a szalmában maguknak csinálták meg a fészket, és tiszta tojások szoktak ott lenni. (Van egy kis szalmával bélelt ól) Gondolom az étrend lehet a titka, amit "maguknak állítanak össze", kinn van egy csomó féle takarmány, ezen kívül egy "csirkeléptékkel" elég nagy (egyébként nem nagy csak a ház környéke megy egy kis kert) területen amit összeszednek, gazmagok, "ződek", stb

Miért van egy olyan érzésem, hogy nagyüzemileg ez megoldhatatlan?
Remélem mindenki sárgul az irigységtől

, olyan finom csirkehúst meg tojást a tecsóban nem kapni amilyet én szoktam enni
Kemény és kitartó munka idővel meghozza gyümölcsét. A lustasag azonnal.