HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco

#2641 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 26. 22:17

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 21:40

De könyörgöm, itt senki sem gondolkozik?
Megérné BÁRKINEK, hogy az állását kockáztassa egy ilyen stikli miatt? Csak azért, mert ESETLEG beígértek neki egy ki prémiumot karácsony előttre? Na de aki beígérte, az honnan fogja azt előteremteni? Hiszen az a sajt (bár én igazán a húsos baromságra rágtam be), ami megromlik, az dokumentálva van, hogy meddig áll el, mikor jött, mennyi szállítmány. Ha át is csomagolnák, akkor honnan származna az új szavatosságú szállítmány? Mi alapján adnak neki vonalkódot, címkét?

Azt gondolom, hogy a multik, ebben az országban egyenlőre mindent megtehetnek, a végrehajtó ugyis a legkisebb porszem minimálbérért.Dokumentum, vonalkód, cimke?...ugyanmár.....ez a mese már lejárt előttem, amikor többször, szintén nagy forgalmú és üzlethálózattal rendelkező multinál, jól befürödve romlott tejterméket vásároltam, persze cimke alapján kifogástalan és mínőségi árú volt.Inkabb vásárolok a helyi boltban, itt tuti nem baxnak át.Mellesleg egy hazai boltban hagyom az itthon megkeresett zsét és nem egy idegen multi fost támogatok, ami amúgy is jelentős kedvezményekkel bír az állam felé!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2642 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 22:22

Idézet: Evil. - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 22:17

Azt gondolom, hogy a multik, ebben az országban egyenlőre mindent megtehetnek, a végrehajtó ugyis a legkisebb porszem minimálbérért.Dokumentum, vonalkód, cimke?...ugyanmár.....ez a mese már lejárt előttem, amikor többször, szintén nagy forgalmú és üzlethálózattal rendelkező multinál, jól befürödve romlott tejterméket vásároltam, persze cimke alapján kifogástalan és mínőségi árú volt.Inkabb vásárolok a helyi boltban, itt tuti nem baxnak át.Mellesleg egy hazai boltban hagyom az itthon megkeresett zsét és nem egy idegen multi fost támogatok, ami amúgy is jelentős kedvezményekkel bír az állam felé!

Nem ugyanarról beszélünk.
Természetesen maximálisan igazat adok Neked, amikor azt mondod, hogy a magyar gazdákat akarod támogatni a pénzeddel.
Ha valóban ez az oka, hogy nem a multiknál vásárolsz. Egyrészt hihető az indok, másrészt méltányolandó is! De tényleg.

Azonban HÜLYESÉGEKET kitalálni azért, hogy miért nem jó ott vásárolni és bizonygatni is gondolkodás nálkül azt, na azzal már kevésbé tudok azonosulni.
Gondolkoztál már ma?

#2643 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 22:26

Idézet: gxa - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 19:56

Linkeltem egy cikket egy hírportálról. Ha a tartalma nem fedné a valóságot, akkor jó eséllyel már rég darabokra tépték volna a szerkesztőséget az ott szereplő áruházláncak kiéhezett ügyvédjei. Szerintem.

Tudod, ahhoz is kell egy eléggé nyakatekert logika, hogy egy szlovák csirkének a példájából a honi áruházak bármelyikére lehessen helytálló megállapítást tenni.
Ha Szlovákiában az ottani TESCO-ban előfordult ilyen, akkor nálunk is? Az üzlet ugyanaz, nem?
Na de akkor ha Szlovákiában engedélyezett az éles önvédelmi fegyver beszerzése/viselése, akkor nálunk is az? Vagy mégsem? Pedig a fegyver ugyanaz, nem?

NEM LEHET ilyen következtetéseket levonni és ilyen hírek alapján ráhúzni más országokra a dolgot!
Gondolkoztál már ma?

#2644 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 22:31

Idézet: kisködmön - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 21:53

Viszont azországosáruházláncot a helyi boltos védelmében szidják. Nézd meg a topik elejét. Is. :)

Jól van LamEx, na de akkor ésszel tegyék és ne gondolkodás nélkül. Mert ezzel a fajta gondolkodásmentes rágalmazással csak magukat járatják le.

Én is szeretnék olyan tehetős lenni, hogy megengedhessem magamnak, hogy ki tudjam fizetni a magyar termelők által előállított/megtermelt terméket mindenből. Sajnos azonban sokszor szembesülök azzal, hogy minőségben és/vagy árban jobbat tud nyújtani egy külföldi termék számomra.
Mivel a nyakasságom nem képes pénzt csinálni, ezért kénytelen vagyok kompromisszumot kötni és külföldi cikket (is) vásárolni, akkor is, ha volna azonos magyar termék is, csak (jóval) drágábban.

Szóvla egyetértek én, hogy védeni kell a magyar termelőket, de akkor ésszel tegyük és a vásárlók lelkére hatva. És ne olyan butaságokat mondjunk nekik, amire 1 perc gondolkodás után bárki rájön, hogy buta hazugság.
Gondolkoztál már ma?

#2645 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 22:45

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 21:40

Konkrét példát (linkkel) olvashatnánk?
Mert tudod, ha én úgy mondom Rád, hogy Neked görbe a lábad és büdös a szád, hogy életemben sose láttalak és lehet, hogy ez így is marad már örökre, akkor nem igazán leszek szavahihető. És jogosan!

Valamint kérlek térj ki a motivációra is. Miért lenne érdemes megcsinálni annak, aki(k) megcsinálná(k) ezt?

Rohadtul kell utálni a multikat és rájuk sütjük azokat a stikliket, amiket Julcsi néni csinált meg a sarki közértben 20 éve, hogy ne legyen vesztesége NEKI MAGÁNAK!

De könyörgöm, itt senki sem gondolkozik?
Megérné BÁRKINEK, hogy az állását kockáztassa egy ilyen stikli miatt? Csak azért, mert ESETLEG beígértek neki egy ki prémiumot karácsony előttre? Na de aki beígérte, az honnan fogja azt előteremteni? Hiszen az a sajt (bár én igazán a húsos baromságra rágtam be), ami megromlik, az dokumentálva van, hogy meddig áll el, mikor jött, mennyi szállítmány. Ha át is csomagolnák, akkor honnan származna az új szavatosságú szállítmány? Mi alapján adnak neki vonalkódot, címkét?

Azért tudom mert láttam, hogy például mi lesz a lefóliázott, lejárt szavatosságú hússal.
Motiváció: a melósnak azt kell csinálni amit mondanak ha továbbra is ott akar dolgozni.
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#2646 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 22:56

Idézet: komi28 - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 22:45

Azért tudom mert láttam, hogy például mi lesz a lefóliázott, lejárt szavatosságú hússal.
Motiváció: a melósnak azt kell csinálni amit mondanak ha továbbra is ott akar dolgozni.

Nem érted még mindig.

A főnöknek mi a motiváció benne, hogy kötelezővé tegye a beosztottaknak???
Neki több pénze lesz ettől? Miért lenne?
Neki kevesebb lesz, ha megy a selejtbe? Miért lenne?
Őt rúgják seggbe, ha véletlenül kiderül? Igen! Akkor miért tenné?

Érdekelne bővebben, hogy mit láttál, és hogyan lehet, hogy láttad, hogyan lehet, hogy vevő előtt csinálták!

Szerkesztette: *Macika* 2006. 01. 26. 22:58 -kor

Gondolkoztál már ma?

#2647 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 07:08

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 21:22

Sajt =/= hús.

De a lejárt szavatosságú, (ki tudja hányszor) átcímkézett sajttól ugyanúgy megkapod a kis hétvégi vékonyfosásod, mint az átkozmetikázott hústól.

Nem tudom, mi lehet a motiváció, azonban a gyöngyösi Tescoban két éve megtörtént sajt-átcímkézési akció TÉNY, nem a multik elleni hergelés agyszüleménye.
Az akció hajnal egykor zajlott, amikor az üzlet forgalma gyakorlatilag nulla. És a cimborám (aki, ismétlem, számomra 100%-ig szavahihető forrás) nem mint vásárló, hanem mint alkalmazott vett részt benne.

Azt meg szerintem fölösleges firtatni, hogy jár-e bármiféle jutalom azért, ha -papíron- a "selejtgyártást" lejjebb szorítják.

Szerkesztette: debaj 2006. 01. 27. 07:11 -kor

#2648 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 01. 27. 07:17

Idézet: debaj - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 7:08

De a lejárt szavatosságú, (ki tudja hányszor) átcímkézett sajttól ugyanúgy megkapod a kis hétvégi vékonyfosásod, mint az átkozmetikázott hústól.

"Átcímkézni" általában a keménysajtokat szokás, attól viszont biztos nem kapsz hasmenést. :)

Ott a - már ük-üknagyanyád óta ismert és alkalmazott - trükk, hogy a penészesedő részt levágva, a többi még használható.
A szakemberek jogos keserve, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyniok a haszontalan dolgokat.

#2649 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 07:22

Nem tudom, mi lehet a motiváció, azonban a gyöngyösi Tescoban két éve megtörtént sajt-átcímkézési akció TÉNY, nem a multik elleni hergelés agyszüleménye.
Az akció hajnal egykor zajlott, amikor az üzlet forgalma gyakorlatilag nulla. És a cimborám (aki, ismétlem, számomra 100%-ig szavahihető forrás) nem mint vásárló, hanem mint alkalmazott vett részt benne.

Ne haragudj meg, de addig, ameddig valaki nem jön ide, és nem írja azt, hogy IGEN, ÉN csináltam ilyet, vagy IGEN, ott előttem csináltak ilyet, addig nem hiszem el.
Mégpedig azért nem, mert évtizednyi ideje járok a Budapesti TESCO áruházakba vásárlóként, és az indulástól számított 3-4 évig a vásárlótéren kívülre is.

Azért azt a cimborádat megkérdezhetnéd, hogy hogyan kapott vonalkódot (és milyet) az átcímkézett sajt, honnan származtatták, valamint hogy mi (és mekkora összeg) volt a motiváció, ami miatt érdemes volt több ember munkahelyét kockáztatni.

Mondd meg neki, hogy van egy megrögzött fafejű az egyik fórumon, aki szokott gondolkozni, és ő nem hisz neki. Köszi előre is! :)
Gondolkoztál már ma?

#2650 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 07:24

Megkeresem majd az ügyben. :) De azt szerintem kár elvárnod, hogy őt, mint utolsó alkalmi melóst, részletesen tájékoztatták a vonalkód és raktári bejegyzés származásáról, életútjáról ;)

Szerkesztette: debaj 2006. 01. 27. 07:26 -kor

#2651 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 07:25

Azt meg szerintem fölösleges firtatni, hogy jár-e bármiféle jutalom azért, ha -papíron- a "selejtgyártást" lejjebb szorítják.

Miért is lenne fölösleges?

Az ember általában úgy van bekötve, hogy nem keresi érdek nélkül a balhét. Ha nem jelent neki kellő anyagi előremenetelt egy szabálytalanság elkövetése, akkor nem csinálja meg.

Jelen esetben (hogy a szavaiddal éljek) a 'selejtgyártást' egyik dolgozó zsebe sem fogja észrevenni, mivel szabályosan meg kell semmisíteni a lejárt szavatosságú élelmiszert.

Akkor vajon miért érné meg szabálytalansággal kockáztatni a biztos munkahelyet?
Gondolkoztál már ma?

#2652 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 07:30

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 7:25

Akkor vajon miért érné meg szabálytalansággal kockáztatni a biztos munkahelyet?

A prémium valóban nem a melósok zsebébe szokott vándorolni, hanem a vezetőséghez. A mi nagybossunknak sem sok köze van ahhoz, hogy milyen jó minőségben termel a gyártósor, mégis neki van hétszámjegyű fizetése és milliárd kitüntetése. Ha meg bukás van, akkor a melóst rúgják ki, úgyis találnak helyette kettő másikat.
A melós meg azt csinál, amit mondanak neki, mert gyakran nincs másik hely, ahova mehetne. Szóval a "vagy csinálod, amit mondok, vagy mész innen elfele" éppen elég "anyagi előmenetelt" jelent neki a munkanélküli segélyhez és az akár hónapokig tartó kilincseléshez, álláskereséshez képest.

#2653 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 07:41

Idézet: debaj - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 7:30

A prémium valóban nem a melósok zsebébe szokott vándorolni, hanem a vezetőséghez. A mi nagybossunknak sem sok köze van ahhoz, hogy milyen jó minőségben termel a gyártósor, mégis neki van hétszámjegyű fizetése és milliárd kitüntetése. Ha meg bukás van, akkor a melóst rúgják ki, úgyis találnak helyette kettő másikat.
A melós meg azt csinál, amit mondanak neki, mert gyakran nincs másik hely, ahova mehetne. Szóval a "vagy csinálod, amit mondok, vagy mész innen elfele" éppen elég "anyagi előmenetelt" jelent neki a munkanélküli segélyhez és az akár hónapokig tartó kilincseléshez, álláskereséshez képest.

Hááát, biztosan tudod, hogy mit írsz le, gondolom van rá konkrét információd is, nem csak a vakvilágba általánosítgatsz, mindenesetre annyit hadd mondjak, hogy a legutóbbi 2-3 - sajtóban is jóalaposan megszellőztetett - fogyasztóvédelmi bírságnál - amit a TESCO kapott - kivétel nélkül MINDIG a megfelelő részlegvezetőt részesítették megrovásban illetve 1 esetben fegyelmivel honorálták a ténykedését.
Legjobb tudomásom szerint eddig nem fordult elő, hogy ILYEN dolog miatt szerződést bontottak volna ott dolgozó 'kisbeosztottal'. Egészen biztos vagyok benne, hogy tudnék róla, ha lenne ilyen, mint már említettem, a szomszédomban egy TESCO-s pénztáros lakik, aki kezdettől fogva ezt csinálja ott, szóval sokat látott régi bútordarab. És mellesleg nem az a füllentős fajta.
Gondolkoztál már ma?

#2654 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 08:03

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 22:56

Nem érted még mindig.

A főnöknek mi a motiváció benne, hogy kötelezővé tegye a beosztottaknak???
Neki több pénze lesz ettől? Miért lenne?
Neki kevesebb lesz, ha megy a selejtbe? Miért lenne?
Őt rúgják seggbe, ha véletlenül kiderül? Igen! Akkor miért tenné?

Érdekelne bővebben, hogy mit láttál, és hogyan lehet, hogy láttad, hogyan lehet, hogy vevő előtt csinálták!

A főnöknek az a motíváció ha berendel többet mint kellene akkor azért csesztetik mert selejt lesz és valószínü, hogy nem kap majd prémiumot hanem egyéb szankciót /prémium megvonás, stb../.
Nem a vevőként voltam ott.
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#2655 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 08:30

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 8:41

Legjobb tudomásom szerint eddig nem fordult elő, hogy ILYEN dolog miatt szerződést bontottak volna ott dolgozó 'kisbeosztottal'. Egészen biztos vagyok benne, hogy tudnék róla, ha lenne ilyen, mint már említettem, a szomszédomban egy TESCO-s pénztáros lakik, aki kezdettől fogva ezt csinálja ott, szóval sokat látott régi bútordarab. És mellesleg nem az a füllentős fajta.

El kellene menned oda (vagy valamelyik hasonlóba) dolgozni egy kicsit, máris megváltozna a véleményed! A nejem dolgozott ott (neki jobban hiszek mint a szomszédnak..)
A szomszéd pénztáros meg miért mondaná el neked, pl. hogyan termeli vissza a hiányát? Tartja magát a nem szól szám nem fáj fejemhez.

#2656 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 08:42

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 7:41

kivétel nélkül MINDIG a megfelelő részlegvezetőt részesítették megrovásban illetve 1 esetben fegyelmivel honorálták a ténykedését.

Én ezt nem értem. Nálunk olyan szintű hibára, hogy pár kész kipufogódob beömlőcsöve néhány milliméterrel eltér a rajztól, így a (megnemmondommilyenországbanlevő) gyárban nem lehet normálisan összekötni a motorblokkal, már a nyakunkra küldik Németországból a csekát, és a fél üzem meg van róva, a hipermarketekben meg egy, akár emberek egészségét is kockára tevő "mulasztást" elintézettnek lehet tekinteni egyetlen részlegvezető megrovásával, egy esetben fegyelmijével? Ez engem egyáltalán nem nyugtat meg. A részlegvezetőket is be lehet venni a "fogyó áru" kategóriába, ha egyet kihajítunk, lesz az állására száz jelentkező.

Ha meg a melós megtagadja az átcímkézést, annál a kirúgásnál nincs kamera, nincs újságíró. Ha a papírjára azt írják, hogy "szükségszerű létszámleépítés", akkor onnantól pattogni sem igen tud.

#2657 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 10:26

Látom, szép vita kerekedett itt közben.

Macika:
No először is a húsról: valóban az Intersparban esett meg velem mindkét eset. Egyszer néhány éve általuk csomagolt, darabolt húst vettem. Másnap akartam megcsinálni és kibontva megcsapott a kellemes illat. A tálca alján lévő itatóspapír meg tökig volt véres lével. Érdekes, ha a húsboltomban vásárolok, az a cucc nem döglik meg 1 nap alatt.
A másik most volt szeptemberben: előreszeletelt karajt vettünk, nagyon szépen becsomagolt, guszta cucc volt. Kibontva, ahol a szeletek összeértek, zöldes színe volt. Visszavittem, szó nélkül fizettek, na de mégis.
Gondolod, csak az egyik multi csinál ilyet, a másik nem? És az Interben nincs címke, raktárjegy, árukísérő lap?
És egy szóval se mondtam, hogy ne vásárolj a multiban, mert minden szemét. Csak annyit, hogy VAN AMIT NE ott vegyél. Legalábbis én így teszek. Ez igaz mindegyik multira!
A TESCOBAN is volt már qrva büdös a húsospolcok környékén, gondolom nem a konzerv rohadt. Vagy az orrom hazudott (de én hiszek neki).

Tanult szakmámból adódóan tudom milyen betegségek kaphatók el hústól, tejterméktől. És még csak extrém hiba sem kell ehhez. Elég hozzá egy kis  hűtőláncmegszakadás, kissé hosszabb állás, mint ami kívánatos lenne. Nem viccből vannak rá szabályok. Félre ne érts, nem vagyok egy steril Jackson-szindrómás ember, de a potenciális veszélyt igyekszem elkerülni. A baktériumok nagy többsége 30percenként duplázza önmagát nem megfelelő tárolási körülményeknél. Hűtve ez az idő jócskán hosszabbodik de elég idő alatt ott van a romlási folyamat határértékén. Ráadásul a jelenlétüket csak jó esetben kíséri látványos fizikai változás, rossz esetben csak alig észrevehető jelek mutatják. Na ezt én nem kockáztatom, ha nem muszáj.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden, ami lejárt, biztos romlott és megbetegít, de bizonyos friss fogyasztású termékek esetében a kockázat jelentősen megnő.

Átcímkézés: tegnap este szedtem elő a múltkor vett parenyicát. 2 címke volt rajta, a felsőn nem volt fogyaszthatósági idő feltűntetve, csak a csomagolás dátuma. Nagyon nem zavart, füstölt sajt, vákumcsomiban, úgyhogy ennek baja tuti nem volt, de azért érdekes... Jövő héten fotómasinával megyek be a TESCO-ba és csak neked csinálok pár (állítólag nem létező átcímkézett sajtról) fotót. Bár úgyis azt mondod majd, hogy PHOTOSHOP.

És csak egy lehetőség, miért címkéznek át: elba**ta és a frisebb árut forgatta ki előbb. Rajtamaradt a régebbi. Szerinted majd leselejtezi és ezért nem rúgják ki?

Hozzátenném a végén, hogy mindez csak magánvélemény, saját tapasztalataim és tanulmányaim következménye.

Szerkesztette: roo760 2006. 01. 27. 10:28 -kor

#2658 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 10:49

Ja, egyébként tegnap megtekintettem a sajtrészleget. TG kamambér nem volt, volt helyette teszós nemgazdaságos, az meg német termék :)

#2659 Felhasználó inaktív   gxa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 11:26

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 23:26

Tudod, ahhoz is kell egy eléggé nyakatekert logika, hogy egy szlovák csirkének a példájából a honi áruházak bármelyikére lehessen helytálló megállapítást tenni.
Ha Szlovákiában az ottani TESCO-ban előfordult ilyen, akkor nálunk is? Az üzlet ugyanaz, nem?
Na de akkor ha Szlovákiában engedélyezett az éles önvédelmi fegyver beszerzése/viselése, akkor nálunk is az? Vagy mégsem? Pedig a fegyver ugyanaz, nem?

NEM LEHET ilyen következtetéseket levonni és ilyen hírek alapján ráhúzni más országokra a dolgot!

Én nem hiszem, hogy az ottani és itteni Tescok felépítése (szervezeti, technikai értelemben) jelentősen eltér. Tehát ha ott megcsinálták (vmilyen okból, vmilyen módon), akkor ugyanúgy esélyes itthon is. A Te példáddal élve: a fegyver ugyanúgy el fog sülni, akár Szlovákiában, akár itthon húzom meg a ravaszt.

#2660 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 15:40

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 8:30

El kellene menned oda (vagy valamelyik hasonlóba) dolgozni egy kicsit, máris megváltozna a véleményed! A nejem dolgozott ott (neki jobban hiszek mint a szomszédnak..)
A szomszéd pénztáros meg miért mondaná el neked, pl. hogyan termeli vissza a hiányát? Tartja magát a nem szól szám nem fáj fejemhez.

Ha a nejed OTT dolgozott, akkor Te tényleg hiteles infókat tudsz.
Igazán megtehetnéd, hogy megosztanád velünk, mit tudsz ez ügyben, mert engem is érdekelne!
Gondolkoztál már ma?

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.