idézet:
Ezt írta Locutus:
Majd akkor lestek, ha megjelenik a "TESCO gazdaságos AMD processzor"
Mondjuk sokban nem különbözne a mostanitól...[/quote]
Igeeen...????.... ehhez kepest az Intel meg a Tesco-t is beelozve mar ki is adta a sajatjat, 1.7 es 1.8GHz-en, P4 Ceruza neven...
Nesze neked, mar itt is a gazdasagos P4 processzorod...nekem egy ilyen atom-osero CPU arra (sem) kene, nehogy a kocsi elguruljon...
hobizoli
Tesco
Elküldve: 2002. 08. 20. 23:32
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com
"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"
Elküldve: 2002. 08. 20. 23:47
idézet:
Ezt írta Locutus:
Majd akkor lestek, ha megjelenik a "TESCO gazdaságos AMD processzor"
Mondjuk sokban nem különbözne a mostanitól...[/quote]
Na arra várok, biztos kiveszik belőle a fűtés funkciót és akkor majd menni fog 10Ghz-en hűtés nélkül 24V- core fesszel![]()
Elküldve: 2002. 08. 22. 08:45
idézet:
Ezt írta Mumia:
Na arra várok, biztos kiveszik belőle a fűtés funkciót és akkor majd menni fog 10Ghz-en hűtés nélkül 24V- core fesszel[/quote]
![]()
Elküldve: 2002. 08. 22. 12:10
idézet:
Ezt írta perzecutor:
Mondjuk ehhez mindennap meg kell öket látogatni, de én könnyü helyzetben vagyok, mert 200 méteren belül itt versenyzik a Tesco és az Auchan. [/quote]
Csak nem HC-s vagy?
Elküldve: 2002. 08. 22. 14:19

Miskolci TESCO legütősebb PENTA MAX PC:
ECS P4 Socket 423 mobo
Intel P4 1,4 GHz proc
256 MB PC133 SDRAM
Nvidia Geforce2 MX 64 MB video
30 GB HDD
Int AC'97
Int LAN, Modem
CDROM (?)
MIDI ATX ház, 300W táp
PS/2 bill.
Extrák:
rádiós görény
WIN98 OEM
proc bővíthető 2 GHz-ig
RAM bővíthető 1 GB-ig
olcsó, TESCO gazdaságos (garázdaságos) ár: 270 Ft.

[ 2002. augusztus 23.: greeny szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 08. 22. 14:21

Szerkeszt, na mindegy így fazonosabb.
Elküldve: 2002. 08. 23. 22:37

Nem nem és nem. Ez szvsz sokkal nagyobb gáz minthogy tréfával üssük el. Én egy ilyen áldozat voltam. Az átlagembereknek mi egy vicces fura kissebségnek tűnünk. És itt nem a guruságról beszélek. Én nagy zsiraf vagyok, de annyira már kikupálódtam, hogy lássam NAGYON SOK PÉNZZEL VERIK ÁT A TUDATLAN VÁSÁRLÓT. Getva ótvar konfigeket horribilis áron NE MÁ! 1 hónapja haver elgondolkodott egy cserén. 2 óra alatt kihoztunk egy cakkli-pakkli monitoros csillivilli gépet monjuk erős középkategóriából. (xp1800 256ram rédön7500 jó vinyó, de semmi túlzás, csak télleg ami most megy nagyjából. 280 körül ez már megvan. Na ma láttam az elektrosorállósrendőrös reklámújságban, hogy 287ért már kaphacc egy gf2mx400 10g winc celeron 1.3 sdram tomató cuccot monitor nélkül, részletre is. Fel kéne fogni, hogy ez nagyon nagy nagy szemétség. Elképzelek egy beijedt fullboldok skacot aki otthon bekapcsolja örül 2 hétig, de 1 hónap alatt legalábbis arra rájön, hogy nem hasít a paripa. Én ettől szomorú leszek.
Nevetséges pl. hogy az amd processzorokra a legtöbben úgy reagálnak mintha legalább egy mac-et akarnék rásózni.
Nem az én szavam dee ez parasztvakítás a legkeményebb fajtából.

Lesújtó sztem.
Elküldve: 2002. 08. 23. 22:57
De mit tehetünk? Attól eltekintve, hogy itt siránkozunk.
Elküldve: 2002. 08. 23. 22:59
idézet:
Ezt írta Mumia:
Office Depotban vett egyik ismerősöm konfigot: rávolt írva, hogy Cyrix 300 processzor, 32 ram satöbbi. Így is volt árazva nagyából, hazahozta megnézzük: AMD K6-2 350 64 MB SDrammal. GigaByte AGP-s Super7 alaplap. Azért ez nem tegnap volt, ez akkor igen jó gépnek számított.[/quote]
no, tegnap hirtelen felindulásból vettem náluk egy scannert(rengeteg tlefon után kfélee helyekre), amit akciós(!) katalógusban 23990-ért hirdettek.(btto) A pénztáros lenyomta a gépen a drótkódot, 22990. Nekem a szemem sem rebbent, ti. mint irtam, ismerem öket.A Mediabaan 29900, a többi helyen(Mistral, Aauchan) is kb 15%-al drágább, + kaptaam ezt az ingyen kb. 4%-ot.
Próbálj Te igy akudni egy OTP kölcsönnél
Elküldve: 2002. 08. 24. 06:04
Az emberek nem fél tájékozottak, hanem félre tájékoztatottak.
Az emberek nagy része arra van kondicionálva, hogy a televizióban vagy a sajtóban publikált dolgokat 100%-osan készpénznek vegye.
Lehetsz akármilyen szakértő a saját területeden, akkor is egy senki vagy ahhoz képest, amit egy láma előad a televizióban.
Ha állítod, hogy az általad készített konfig nem rendelkezik azokkal a hibákkal, amit a multinál kapható pc produkál, akkor lehülyéznek vagy egyszerűen okostojásnak tartanak. Ha később az igazad bebizonyosodik, akkor sem fog a beszopatott ember segget csinálni a szájából, sőt örülj neki, ha még szóba áll veled, mert restelli, hogy nem hallgatott rád - nem akar szembesülni a gúnyos mosolyoddal.
A sajtó és a televizió abból csinál királyt vagy koldust, akiből akar.
[ 2002. augusztus 24.: Brokkoli szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 08. 24. 06:45

Ismerős a Tescoban vett gépéhez másolt windowst és office-t kapott úgy kb 2 éve. Neki nem tűnt fel, mikor náluk jártam én vettem észre hogy valami nem stimmel: fénymásolt Certificate volt a papírtok hátuljára ragasztva plusz aláragasztva a serial. Doksi, egyéb nem volt, viszont az árban benne volt elég rendesen.

Elküldve: 2002. 08. 24. 22:13
idézet:
Ezt írta Brokkoli:
...televizióban vagy a sajtóban publikált dolgokat 100%-osan készpénznek vegye.
Lehetsz akármilyen szakértő a saját területeden, akkor is egy senki vagy ahhoz képest, amit egy láma előad a televizióban.
[/quote]
OFF
emlékeztek még arra a balf@szra, aki '99 decemberében valamelyik kereskedelmi adó "hírműsorában" megoldotta a Y2K problémát? előkotort egy 386-ost win3.1-el, és megmutatta, hogy hogyan kell rajta beállítani az órát![]()
![]()
És szentül meg volt győződve róla, hogy ő ezért egy zseni, és mindenki más hozzá nem értő amatőr...
(tényleg, nincs meg valakinek ez a felvétel?)
[ 2002. augusztus 24.: closed szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 08. 24. 22:40
Tényleg, ezt azért megnéznem még egyszer!

Jót röhögnénk megint rajta!

Elküldve: 2002. 08. 24. 23:11
idézet:
Ezt írta Brokkoli:
Az emberek nagy része arra van kondicionálva, hogy a televizióban vagy a sajtóban publikált dolgokat 100%-osan készpénznek vegye.
[/quote]
Ez nagyon igazPedig jó lenne, ha fenntartások nélkül lehetne kezelni a sajtóban elhangzó dolgokat.
Elküldve: 2002. 08. 25. 19:10
idézet:
Ezt írta closed:
emlékeztek még arra a balf@szra, aki '99 decemberében valamelyik kereskedelmi adó "hírműsorában" megoldotta a Y2K
(tényleg, nincs meg valakinek ez a felvétel?)
[ 2002. augusztus 24.: closed szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nekem megvan .mpg-ben, két nap múlva írjál egy mailt, aztán előkotrom, és visszaírom, hogy honnan bírod leszedni. Meg akit még érdekel![]()
Elküldve: 2002. 08. 25. 20:25
A média a pénzből él.
A pénz a sok balfék ember irányításából adódik.
Minél több szemetet vásárolnak az emberek, annál gyorsabban forog a pénz, és minden körben mindenki kihasít belőle valamennyit - kivéve a végfelhasználót.
Az embereknek a kutyagumit is el lehet adni, ha szépen csomagolják, ha benne van az akcióban, ha a tv-ben hirdetik.
Miközben a multi kaszál, a tiszteséges vállalkozó vegetál.
A kárörömért - ami a balfék szívását kiséri - nem adnak kenyeret a közértben.
Elküldve: 2002. 08. 25. 21:10
idézet:
Ezt írta Brokkoli:
Az embereknek a kutyagumit is el lehet adni, ha szépen csomagolják, ha benne van az akcióban, ha a tv-ben hirdetik.
[/quote]
Most már csak arra kéne rájönnöm kik azok az emberek :confused: Mert az én környezetemben nem a többség az biztos.
Elküldve: 2002. 08. 25. 21:20
De sajnos ismerettségi körömben is sokan bedőlnek, a dolgoknak, de meg lehet magyarázni nekik, csak az a baj, hogy legtöbben csak akkor jönnek rá, hogy tájékozódni kell vásárlás előtt amikor párszor már benyelték, vagy akkor sem.
Akkor hogyisvanez?

Elküldve: 2002. 08. 25. 21:44
idézet:
Ezt írta Brokkoli:
Nem kötekedni akarok de...
De sajnos ismerettségi körömben is sokan bedőlnek, a dolgoknak, de meg lehet magyarázni nekik, csak az a baj, hogy legtöbben csak akkor jönnek rá, hogy tájékozódni kell vásárlás előtt amikor párszor már benyelték, vagy akkor sem.
Akkor hogyisvanez?
![]()
![]()
[/quote]
Sokan bedőlnek, az ABC-ben (Tesco pl) kapható gépeknek.
De a TV-reklámoknak senkisem hisz.