HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco

#101 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 09. 24. 11:47

Nem éri meg, ne állj sorba, inkább aludjál, TVz, netezz és majd 1-2 hét múlva nézd meg, hogy néz ki a bolt, és vásárolj be a konyhába. Máshova ne!
Amit esetleg megérné megvenni (jó termék, jó áron) abból úgyis csak pár darab van kirakva, mert nem kap többet a bolt. Vagy mert a dolgozók már előző nap lecsapnak rá.

#102 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 24. 14:28

Okés, akkor nyugodtan alszom holnap, míg fél Esztergom egymást öli a Tesco előtt :D

#103 Felhasználó inaktív   Fungo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 24. 15:34

Multkor lattam egy ajanlatot, a lenyeg itt:

Alaplap: ASUS P4T533-C
Memoria: 2x256 DDR :eek: :eek:

Nem eliras volt, mert a reklam aljan ecsetelte a tisztelt elado a DDR memoria gyorsasagat.
Nem tudom, arra meg nem gondoltam, hogy milyen gyorsan szarnyal a DDR egy Rambusos alaplapban.
Szegeny vasarlok :( :(

#104 Felhasználó inaktív   therapy!? 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 09. 24. 21:13

egy nem tul regi interspar reklamujsag "cimpalpjan" egy 800as duronnal szerelt config van. az eggyetlen furcsasag az volt hogy a monitoron mac OS lathato :D

#105 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 25. 08:42

idézet:
Ezt írta therapy!?:
egy nem tul regi interspar reklamujsag "cimpalpjan" egy 800as duronnal szerelt config van. az eggyetlen furcsasag az volt hogy a monitoron mac OS lathato :D[/quote]

jaja az nekem is feltűnt:-)))))
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#106 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 30. 10:22

Nah, hat ok is tevedhetnek :)

#107 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 04. 17:12

Ez nem csak a Tesco-ra jellemző. Múlt havi Metro katalógus: Samsung SyncMaster monitor, 17", ezmegaz, maximális felbontás 1600x1200 72KHz képfrissítés mellett :D Azért ez már jó lehet a szemnek, nem? ;) :)

#108 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 22. 17:05

idézet:
Ezt írta DarkLight:
Sziasztok!

Had meséljek el egy Tescos storyt.
Miután kinőttem a 15" monitoromat, úgy döntöttem, hogy ideje befektetni egy 17"-ba.Épp akció volt a fent említett üzletben, és úgy gondoltam megéri megnézni.
Mivel nem vagyok teljesen láma egy kislemezen vittem egy Nokia monitortesztet.Bemegyek az üzletbe(előtte biztonsági mukinak lemez megmutatva), majd a számtech osztályon megkérdeztem az eladót, hogy letesztelhetem e a monitorokat a progival. Rendes volt mondta, hogy minden ok, csináljam csak. Berakom a lemezt, elindítom a tesztprogit, erre kb 30 secen belül megjelenik egy kék polós arc(kék poló a köcsögök szine a tescóban) és kitépí a lemezt a gépből, majd nekemugrik... :eek: Mit képzelek én mit másolok a gépre...stb.
Mondom neki mi a pálya, meg, hogy előtte engedélyt kértem.
Mire, hogy őt ez nem érdekli, ő az osztályvezető és ő nem adott engedélyt stb.Különben is mi az a progi...kérdi.
Elmondom neki erre kioktat,hogy ilyen árú monitornál(LG 775 FT) ne tesztelgessek már meg ha rendes monitort akarok venni az úgy is jóval drágább....stb.
Hmmmm...kicsit kiakadtam,kb 10 másodperig gondolkoztam azután írtam egy 3 oldalas panaszkönyvet.Mondjuk a fickó szerintem kitörölte vele kb. annyira érdekelhette a dolog, de egy tipikus őstuloknak tünt.Szóval nem csak az árújuk minőségtelen de az embereik is. Ha nincs pénzed senki nem vagy...hihetetlen.
[/quote]

Hadd meséljek el 1 sztorit én is. Augusztus végén anno megnyílt vala a Metro Kecskeméten. Húde hepi volt a nép, hogy mindenki odajár vásárolni, dejólesz. Autóba beül, Metróba száguld, vesz br 69e-ért Fujitsu-Siemens C994 c. és kezdetű történet. A kis 19 collos masina hazavisz, bedug: szellemképes!! Visszavisz: nem akarja a csákó kicserélni, pedig ott is az, erre bemondom a kulcsszót: PANASZKÖNYV. A csákó mint a mérgezett egér rohan, hoz másikat (igaz a tápkábelt kis csellel lenyúlja). Sebaly, hazavisz: ez tökkéletes. Igaz, utána 3 nappal már csak br 63e volt a cumó. Más panaszkönyves példákat is tudnék hozni, de ez volt életemben az eddigi legmarkánsabb. Szal szerintem ENNYIRE nem rossz a helyzet...

Bocs, ha hosszú voltam
:p :rolleyes: :o

#109 Felhasználó inaktív   WiZard82 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 22. 17:53

Uraim!

aki a Tesco-ba meg gepet/alkatreszt vasarolni... az ennek a dontesenek megfelelo ertelmi szintu tamogatas/termek -et fog kapni amit MEG IS ERDEMEL!
howa sulyedunk?
ki vesz a zoldsegesektol szamitogepet? :rolleyes:
ehhez ennyit tok hozzafuzni.
by WiZard

#110 Felhasználó inaktív   plor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 24. 23:21

meg mondjuk az is hozzátartozik sztem, hogy mivel nem nagyon értenek hozzá ezért képesek jó cuccokat NAGYON alacsony áron árulni... bár amennyire jó :D nekem itt csücsül a polcon egy ott vett nyomtató, és semmi bajom nincs vele... kemény 10k FT volt... :) de nem kell nekem hiperszuper 999lap/mp ráérek várni, otthonra tökéletes, és ha elromlik akkor nem halok bele... buktam 1 év alatt 9ezret... :) már a festékpatron többe kerül...

#111 Felhasználó inaktív   Moha7 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 04. 13:49

A tesco nagyon SUXX! Multkor néztem: raklapra kitéve, dobozokban Emtec (ex BASF) CD. Keresném az árat, az sehol. Felkaptam egy CD-t, megnéztem az árellenörzőt: 159 HUF, jó, mondom, ez még oké. Beraktam egy dobozzal és tűz tovább. A kasszánál persze a pénztáros a dobozon lévő vonalkódot olvasta le. Na itt néztem nagyot, mert utólag vettem észre, hogy a 10db CD bizony 1690 HUF volt. :eek: Így kell diszkréten felszámolni 100 forintot a dobozért. Ha jót akartok, doboz nékül vegyetek cd-t (ha egyáltalán érdemes a Tescoban). Ja, mellesleg másnap már a plcra volt pakolva a CD, 169-ért :)
Programmers don't die! They just gosub without return...

#112 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 11. 05. 09:03

idézet:
Ezt írta Moha7:
A tesco nagyon SUXX! Multkor néztem: raklapra kitéve, dobozokban Emtec (ex BASF) CD. Keresném az árat, az sehol. Felkaptam egy CD-t, megnéztem az árellenörzőt: 159 HUF, jó, mondom, ez még oké. Beraktam egy dobozzal és tűz tovább. A kasszánál persze a pénztáros a dobozon lévő vonalkódot olvasta le. Na itt néztem nagyot, mert utólag vettem észre, hogy a 10db CD bizony 1690 HUF volt. :eek: Így kell diszkréten felszámolni 100 forintot a dobozért. Ha jót akartok, doboz nékül vegyetek cd-t (ha egyáltalán érdemes a Tescoban). Ja, mellesleg másnap már a plcra volt pakolva a CD, 169-ért :)[/quote]

Így jár, aki a raklapról szedi le a CD-t és nem a polcról... :)
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#113 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 09:25

idézet:
Ezt írta Péter:
Most olvasom a Tesco-s paperben:

AMD XP !!! Fc-Pga :eek: 1,6Ghz proceszor ami ugye egy 1900Xp+!!! Nem rossz ,biztos jó lesz ez egy socket A-s alaplapba :D vagy tényleg beletették egy Fc-pga-s lapba :D ?Azért látszik,hogy akik ezt össze álítják (már mint a papírt) nem sokat konyítanak a dologhoz.De azok se akik ilyen szarul álítják össze :( vazze,mert mellé benyomnak a gépbe egy G2f2 mx200-at.Persze azt nem írják oda,hogy milyen lapot tesznek alá,szerintem szégyelnék kiírni,hogy pl. Tomato :D

Szóval a srácoknak még kéne gy kicsit fejlődni...
[/quote]

Tudom mar reg volt a hozzaszolas.. de az amd nem flip chip technology-val csinalja a procijait? csakmert ha nem tevedek az fcpga erre hivatott hivatkozni..

ennek meg baratok kozt sincs semmi koze a foglalathoz.

(pl a 9.7kpro radeon is fcpga.. megsem socket 370 ben van.. sot a p4 is fcpga megsem socket 370ben van..)

[ 2002. december 10.: Sumi szerkesztette a hozzászólást ]
Per Aspera Ad Astra

#114 Felhasználó inaktív   Johnny Mnemonic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 09:49

Hello!
Szerintem is sügér az,aki Tescoban vesz komplett gépet,de én pl egerete a konkurencianal vettem,az AU***-ban!A4Tech IRW-25 brutto 3800Ft-ert!Az egesz varosban(Kmt)5EFt körül mozog!Piszkosul jo eger,barki barmit mond,vitat nem nyitok ebben! :cool:

#115 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 12. 18:53

Számítógép asztal van most br:12.000-ért szerintem tuti.Sajna képem nincs hozzá, de nagyon frankó sarokba pászítható és van monitortartója meg az alján polc és kihúzható bill tartó. Szereld magad csomagban.
Jó vásárlást
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#116 Felhasználó inaktív   tjnet 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 12. 19:19

Sziasztok

Ha már TESCO akkor mondanék ellenpéldákat is. Monitor: CTX 710F max felbontás, 1600*1200 75Hz 1024*768 120Hz az ára 57990Ft volt kb fél éve. Másik példa mindentjátszó DVD. HYUNDAI DVD-320A [DVD,CD,MP3,VCD,SVCD,JPG(fotok),MPEG1,MPEG2,DVD-R,DVD-RW,DVD+RW,CD-R,CD-RW]
Szóval ki lehet fogni jó dolgokat is.

#117 Felhasználó inaktív   WiZard82 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 12. 23:28

ja.... szokoevente 1-2szer.... :D :D :D :D
by WiZard

#118 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 12. 23:43

idézet:
Ezt írta Error.Fsi:
Számítógép asztal van most br:12.000-ért szerintem tuti.Sajna képem nincs hozzá, de nagyon frankó sarokba pászítható és van monitortartója meg az alján polc és kihúzható bill tartó. Szereld magad csomagban.
Jó vásárlást
[/quote]

Kár, hogy ez a monitortartó karcsú a 21"-os monitoromhoz...
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#119 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 16. 18:16

idézet:
Ezt írta Péter:
Most olvasom a Tesco-s paperben:

...Persze azt nem írják oda,hogy milyen lapot tesznek alá,szerintem szégyelnék kiírni....

Szóval a srácoknak még kéne gy kicsit fejlődni...
[/quote]

Tesco Gazdaságos tg6s/66mhz :D

-----------------------------------------------

Abit vh6 * PIII 800/256/140Mhz * 512/133 mb sd ram * GeForce 4 mx 440/64 mb ddr TV-out * Maxtor 2R015H1 15 GB ATA 100 * Quantum Fireball ST 2.5A ATA 66 * Peacock 15' * Creative sb 128 PCI * Creative Infra 60oo 40X Cd rom * Windows xp professional *

[ 2002. december 16.: Maxtreme 666 szerkesztette a hozzászólást ]

#120 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 16. 18:20

idézet:
Ezt írta *Iguana*:

Kár, hogy ez a monitortartó karcsú a 21"-os monitoromhoz...
[/quote]

Szerelsz rá nagyobbat :D
amugy nem tom elég nagynak tünik :o
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.