Idézet: Bluefish üzlet - Dátum: 2004. jún. 17., csütörtök - 14:12
Első kérdés: Sulinet. A Sulinetes árlistában igenis előfordul, hogy két ugyanazon termék más áron szerepel. Ennek oka, hogy más beszállítótól jön az áru, és mi feltüntetjük mind a kettőt. Különbség nincs, az olcsóbbat kell megvenni!
2. kérdés: Az eladónak nem kötelessége tudnia, hogy melyik termék melyik beszállítótól jött. Ez a beszerzési vezetők gondja. Ha nem kérdezed meg az eladót, hogy ki a beszállító, ő nem fogja megkeresni neked, mert nem gondoltolvasó. Ám, ha megkéred, hogy légyszi, nézz ennek meg ennek utána, akkor viszont van jogosultsága a programban utánanézni, és meg tudja mondani.
BF
Szia!
Első válaszodra:
Ezt az eladó miért nem tudta? Pedig nagyon egyszerű kérdés, és te tudtál is rá válaszolni.
második válaszodra:
Engem nem érdekel, hogy ki a beszállító, az a lényeg, hogy minél olcsóbban megkapjam a cuccot. Nehogy már nekem kelljen őket hívogatni! Arra vagytok ti, hogy ha bemegyek a boltba, kiszolgáljatok. Ez nem történt meg sajnos. Megkérdeztem tőle, hogy akkor most mi van, utána tud-e nézni. Azt mondta, hogy nem tudja a beszállítók között mi a különbség. No comment.

Súgó
A téma zárva.