HWSW Informatikai Kerekasztal: Bluefish Tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bluefish Tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 11. 21:09

Idézet: GreaT - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 20:50

A következő történt: Abit NF7-s V2.0 vásárlás kb 1 éve. Akkoriban még kurrens cikknek számított és elég gyorsan elkapkodták. Telefonon elrakat, felutazás Pestre. Doboz átvesz, nem néz bele, kifizet haza autó. Otthon csodálkozás ohne ATA/Floppy kábelek és hátlap és még hiányzott a serillel átalakító is. Telefon kiscsaj felveszi: A fenti dolgok nem tartozékok, jó akkor szeretném ha mindent összeszednének és ha mindek ok, akkor telefonáljanak és már megyek is érte. Eltelt 1 hét semmi, telefonon a  kiscsaj: Megvan minden mehetek érte. Autó, utazás: Kérdezem hogy hol a cucc? Terjesen hülye arckifejezéssel mindja, hogy ő nem tud róla semmit. Mejek a szervízbe, ott kértem a kábeleket erre a faszikám hoz nekem round-os kábel szettet aminek meg is örültem, mivel nem is az jár az alaplaphoz. Jó akkor jöjjön az Serillel..... ÁÁÁÁ az nem tartozéka az alaplapnak... Jó menjek a boltban majd ott intézkednek... Tudományos eladó gyerek: őőőő az tényleg nem tartozék és nem is tudja, hogy mi az.... Kérdezem tőle: Te itt dolgozol? Láttál már NF7-S dobozt? Igen, és olvasni is tudsz? Igen, akkor szerinted mit jelent a Serillel felírat a bal felső sarokban? Őőő nem tudja... Jó, akkor addig várok, amíg nem hoztok egyet a nagykerből. Kis suttogás/fej összedugás.. A tudományos eladó gyerek hátra megy, majd érkezik, kezében a hőn óhajtott Serillel átalakítóval. Na itt van az "enyém" odaadom neked. Érdekes az előbb még azt sem tudtad, hogy mi ez????

Hát ez szánalmas, de az ilyen láma eladók indenhol előfordulnak  :down:  :down:  :down:

#582 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 21:15

A következő történt: Abit NF7-s V2.0 vásárlás kb 1 éve. Akkoriban még kurrens cikknek számított és elég gyorsan elkapkodták. Telefonon elrakat, felutazás Pestre. Doboz átvesz, nem néz bele, kifizet haza autó. Otthon csodálkozás ohne ATA/Floppy kábelek és hátlap és még hiányzott a serillel átalakító is. Telefon kiscsaj felveszi: A fenti dolgok nem tartozékok, jó akkor szeretném ha mindent összeszednének és ha mindek ok, akkor telefonáljanak és már megyek is érte. Eltelt 1 hét semmi, telefonon a  kiscsaj: Megvan minden mehetek érte. Autó, utazás: Kérdezem hogy hol a cucc? Terjesen hülye arckifejezéssel mindja, hogy ő nem tud róla semmit. Mejek a szervízbe, ott kértem a kábeleket erre a faszikám hoz nekem round-os kábel szettet aminek meg is örültem, mivel nem is az jár az alaplaphoz. Jó akkor jöjjön az Serillel..... ÁÁÁÁ az nem tartozéka az alaplapnak... Jó menjek a boltban majd ott intézkednek... Tudományos eladó gyerek: őőőő az tényleg nem tartozék és nem is tudja, hogy mi az.... Kérdezem tőle: Te itt dolgozol? Láttál már NF7-S dobozt? Igen, és olvasni is tudsz? Igen, akkor szerinted mit jelent a Serillel felírat a bal felső sarokban? Őőő nem tudja... Jó, akkor addig várok, amíg nem hoztok egyet a nagykerből. Kis suttogás/fej összedugás.. A tudományos eladó gyerek hátra megy, majd érkezik, kezében a hőn óhajtott Serillel átalakítóval. Na itt van az "enyém" odaadom neked. Érdekes az előbb még azt sem tudtad, hogy mi ez????

Megalol
Engem legutoljára a 466-os kingmax rammal szivattak. Bevittem, hogy nem viszi a 466-ot, de a másik amit szintén náluk vettem, az meg igen. Akkor állt a hajam az égnek, mikor 400-on akarták tesztelni :eek: , mivel nincs olyan alaplapjuk, amibe beleraknák
:confused:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#583 Felhasználó inaktív   ohej 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 21:27

...Telefonon elrakat, felutazás Pestre. Doboz átvesz, nem néz bele, kifizet haza autó.

...tanulság...,doboz átvesz,bele néz,kifizet haza autó,és nincs semmi gond ;)  ;)

#584 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 21:35

Idézet: ohej - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 21:27

...tanulság...,doboz átvesz,bele néz,kifizet haza autó,és nincs semmi gond ;)  ;)

Na igen, valszeg kilopták belőle.

#585 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 23:50

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 21:35

Na igen, valszeg kilopták belőle.

Ja, tudományos eladó gyerek kilopta, dehát vissza kellett adnia :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#586 Felhasználó inaktív   GreaT 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 12. 00:44

Egy másik történet.... Egyik ismerős Abit Nf7-S V2.0-es alaplapja elszállt. A 6db fetből 3 és még a három fet driver is ficcent, mindez pedig a north-bridge zárlata miatt. Nem jó volt az aktív hűtés illesztése. Mondtam neki, hogy akkor irány vissza a Bluefish-be. Ott a következő magyarázatot adták 2 hét beviszgálás után, az alaplap nem javítható, mert pákával szétégette az ismerősöm a panelt, ezért ki sem cseréljük. Az "égetés" egy kis fenyőgyanta volt a processzor egyik lábán, amely láthatóan tényleg forrasztva volt, de ha jól megnézitek,akkor láthatjátok hogy az összes NF7-nek gyárilag ilyen a lába. Tehát az ismerősöm szétégette a panelt és emiatt nincs is csere..... Jó kis kifogás..... Tehát jól figyelni a vásárláskor és kikötni, hogy ezt nem ti forrasztottátok.....

Suxxxx....
Chaintech VNF4 Ultra Zenith VE; AMD A64 3200+@2450 ; Arctic Cooling Freezer 64 ; 2*512M Kingmax Hardcore ; Sapphire X800Pro@XT  ; 160G Samsung SATA ; Glacialtech IceCrown 1000 ; Audigy2 ZS ; Coolink AP-450DX ; Fujitsu-Siemens T19-1 ; Genius 5.1 HT (wood)

#587 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 06:46

Voltam be eccer a miskolci kirendeltségükbe:

(én)-Van KáVéEm (KVM) szvicssetek?? (Keyboard Video Mouse)
(boltos)-Az meg mi?!
(én)-Viszon' látásra...

Szerkesztette: stol 2005. 03. 12. 06:48 -kor

#588 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 12. 08:25

Idézet: Fyz - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 15:49

kattkatt

Figy, a kattogás az sokszor lehet amiatt, hogy a venti kicsit "leszáll" és a lapát verődik valami díszlécben (az Abit Ti4200-eseknél láttam ilyet). Kicsit nyomorgasd odébb a keretet.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#589 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 09:51

Idézet: stol - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 6:46

Voltam be eccer a miskolci kirendeltségükbe:

(én)-Van KáVéEm (KVM) szvicssetek?? (Keyboard Video Mouse)
(boltos)-Az meg mi?!
(én)-Viszon' látásra...

Nem egy tul gyakran hasznalt 3betus, hogy mindenki fejbol vagja...

#590 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 11:04

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 9:51

Nem egy tul gyakran hasznalt 3betus, hogy mindenki fejbol vagja...

De, elmondtam, hogy 2 gép között kapcsolja a video, egér, és bill-jelet....
Ezekután, nem maradtam szívesen.

#591 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 07:21

Nem közvetlen a bluefish-hez kapcsolódik, de akár itt is megtörténhet. Ha gariztatásba viszem vissza a vga-mat akkor milyen úton-módon kérhetem, hogy adják vissza a pénzt v. egy másikat kérek helyette ráfizetéssel?

#592 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 07:40

Amennyiben nem tudják javítani, illetve ugyanoylanra scerélni garinbelül. :up:

Story from Kékhal:
Vettem az Örsön egy BT aaptert, és kit látok kijönni a szervízből? Azt a srácot, aki úgy akart kb. 1 éve eladni nekem egy túlfeszvédőt a Mistralban, hogy azt sem tudta, hogy mi az, és még a dobozn olvasható különböző idegen nyelveken fellelhető feliratokat sem tudta magyar nyelvre átültetni. :D
Akkor ez a cég előrelépésnek, vagy visszalépésnek számít szakmailag a Franciaszélhez képest? :think:
Üdvözlettel:
Gabi

#593 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 07:45

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 7:40

Amennyiben nem tudják javítani, illetve ugyanoylanra scerélni garinbelül. :up:

Story from Kékhal:
Vettem az Örsön egy BT aaptert, és kit látok kijönni a szervízből? Azt a srácot, aki úgy akart kb. 1 éve eladni nekem egy túlfeszvédőt a Mistralban, hogy azt sem tudta, hogy mi az, és még a dobozn olvasható különböző idegen nyelveken fellelhető feliratokat sem tudta magyar nyelvre átültetni. :D
Akkor ez a cég előrelépésnek, vagy visszalépésnek számít szakmailag a Franciaszélhez képest? :think:

Hát az baj, még sajna látom a cég árlistáján :-(

Biztos összejárnak  :D

#594 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 13:53

A következő történt: Abit NF7-s V2.0 vásárlás kb 1 éve. Akkoriban még kurrens cikknek számított és elég gyorsan elkapkodták. Telefonon elrakat, felutazás Pestre. Doboz átvesz, nem néz bele, kifizet haza autó. Otthon csodálkozás ohne ATA/Floppy kábelek és hátlap és még hiányzott a serillel átalakító is.

TELJESEN ugyan így jártam én is anno a 2003 novemberben vett NF7-S 2.0-s lapommal. Visszamentem és úgy kellett verni az asztalt, hogy ugyan adják már oda hozzá, ami jár... Nekem a kézikönyv és a cd és a Seriell volt benne más nem...  :eek:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#595 Felhasználó inaktív   matternoster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 19:31

Sziasztok,

még novemberben vettem márkás 512MB 400MHz Hynix ramot, szépen mentek, mígnem tegnap-tegnap előtt elkezdett fagyogatni a rendszer. Nem tudtam már hová nyúljak, Memtest-et lefuttatom, ezer hiba-jesszus, mondom, eddig miért működött? Másik gépbe átrak, ott is futtat, 2 óra után 12 hiba, mondom, ez bizony garis. Ugye, nem fognak szórakozni velem a Teréz krt-n, hogy miért nem novemberben hoztam vissza? Már eleve parázom, hogy megpróbálnak szívózni velem, bár, még nem gariztattam bluefish-ben, várom a jótanácsokat! :respect:

Üdv.

Matter
Matternoster

M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W

#596 Felhasználó inaktív   McHals 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 30. 12:18

Röff! Garival még náluk nem volt gondom... csak az eladókkal, akkor is vevőként. Értitek? Bementem x dologért, ami az árlistán volt. Az eladó lenézően közölte, hogy az x nincs, meg nem lehet itt az összes áru, ami az árlistán rajta van, mert akkor hatalmas üzlet kellene. Mondom jó, nem is feltételeztem. Végül úgy kellett kikönyörögni, hogy akkor rendeljük má' meg, mert kellene. Hát ennyi.

#597 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 12:29

Nekem tegnap rendes volt a az egyik srác, kinyitotta a táp csomagolását, elmondta, hogy a410-es chieftekekkel gond van ezért inkább a Tehrmaltake-t ajánlja (az más kérdés, hogy öregecske konstrukció amit tartanak, nem vettem meg..) korábban is minidig utánanéztek mindennek, (kivéve egy tunert nem tudnak megrendelni nekem...).
Ja ez Kaposváron van.
Elolvastam a feltételeiket is, azzal sincs probléma, egész olcsón házhoz mennek, ingyen szerelik össze, meg a +2% csregarancia is tetszik...
Már csak az a gond a céggel, hogy semmit nem tartanak ami nekem kéne, se tápot, se tunert...

#598 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 16:05

----nem ide szántam,bocs.

Szerkesztette: dani83 2005. 04. 04. 16:05 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#599 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 10. 08:03

Április 12-én ÚJ KIRENDELTSÉG : GYŐRBEN :D

Udvarias kiszolgálás, nyitási akciók stb.... Hirdetés, szórólap, plakát!

Na eljut hozzánk is! Faxa! Kíváncsi leszek. Pesten párszor vásárolgattam, egy dvd írót + egy winyót + egy komplett valami fos gépet vettem ismerősnek azokkal nem volt baj! Majd meglátjuk milyen lesz itt Győrben. Kíváncsi vagyok! Bár a topicot ismerve, sok jóra nem számíthatok!  :D

#600 Felhasználó inaktív   Füleske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 10. 14:16

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. ápr. 10., vasárnap - 9:03

Április 12-én ÚJ KIRENDELTSÉG : GYŐRBEN :D

Udvarias kiszolgálás, nyitási akciók stb.... Hirdetés, szórólap, plakát!

Na eljut hozzánk is! Faxa! Kíváncsi leszek. Pesten párszor vásárolgattam, egy dvd írót + egy winyót + egy komplett valami fos gépet vettem ismerősnek azokkal nem volt baj! Majd meglátjuk milyen lesz itt Győrben. Kíváncsi vagyok! Bár a topicot ismerve, sok jóra nem számíthatok!  :D

Igen , bár megnézve a pesti árakat szerintem drágább mint a győri boltok többsége  :eek:
:think:
Gazdaságos szemek by AOC

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »