HWSW Informatikai Kerekasztal: Bluefish Tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bluefish Tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 19. 13:51

Idézet: Bluefish üzlet - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 13:15

Remélem sikerült megválaszolnom a kérdéseket, és mostantól sokat nézelődök errefelé, ha valami van, kérdezzetek bátran:
Viktor

Szia Viktor!

Április közepén rendeltem Tőletek cuccot a sulinetben. Kb. egy hónap átfutási időt mondtatok, de, ahogyan írtad, a beszállítók keresztbe tehetnek. Én próbáltam időben rendelni, nehogy kicsússzak a még önköltség nélküli időszakból, de mi lesz akkor, ha esetleg június 30.-ig nem érkezik meg az áru? Vissza lehet akkor mondani a rendelést? A rendeléskor előleget fizettem, azt visszakapnám?
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#82 Felhasználó inaktív   Bluefish üzlet 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 19. 14:35

Idézet: Thrawn - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 14:51

Vissza lehet akkor mondani a rendelést? A rendeléskor előleget fizettem, azt visszakapnám?

Szia!

A rendelést vissza nem mondhatod, de amennyiben június 30 után érkezne meg az áru, akkor visszakapod az előleget. Ha tényleg igaz, hogy áprilisban rendelted, akkor már régen túlcsúsztunk az 5-6 hetes határidőn. De nagyon bízom benne, hogy megjön még azelőtt. Azért ennyit nem csúszunk.  :)
Üdv:
Viktor

#83 Felhasználó inaktív   Bluefish üzlet 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 14:54

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 14:50

1. Ha veszek egy árút, ami késöbb garis problémával visszakerül a boltba általam, és a szervíz is megállapítja, hogy ez biza garis problem. Akkor miért a jelenlegi áron veszik vissza, holott eredeti vásárolt számlán szereplő ár alapján kéne?!

2. Ja és a kedves stílus ami fogadott úgy 2 hete amikor nem volt más választásom, csak oda tudtam menni.

Neked is megpróbálok választ adni:

1. Ahogy írtad, jelenlegi áron veszik vissza a terméket. Ez azért van így, mert nagyon gyorsan amortizálódnak a hardverek. Nagyon jól tudhatod te is, hogy a tegnap vett terméknek ma még ugyanaz az ára, holnaputánra már csak 80%-ot ér, egy év múlva pedig 30%-ot sem. És ez lehet, hogy sarkított nézőpont, de így van, és ezzel nem lehet vitatkozni, amikor ilyen gyors a technoilógiai fejlődés. Mellesleg azt kell mondanom, hogy örülj, ha még felajánlották a lehetőséget, hogy az x%-át levásárolhatod a boltban. Ugyanis a menedzsment tegnap újabb ötletet dobott fel, ami még nem publikus, de ha az lesz, közlöm veletek. (Nem mindenkinek lesz jó hír, sajna)

Még ehhez hozzáfűzve, más kérdésére a válasz: A 3 napos gari még mindig működik, ugyanazt a típust kapja meg az illető, és azonnal, ha behozza a hibásat. Amennyiben 3 napon túl hozza be a garis terméket, akkor 15 nap az átfutási idő.

2. Az eladók stílusát nem tudom, és nem is áll módomban felügyelni, az ilyen panaszokat az üzlet vezetőjének fogom továbbítani, ha van rá módom.

Üdv:
Bluefish

#84 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 15:24

Idézet: Bluefish üzlet - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:35

Szia!

A rendelést vissza nem mondhatod, de amennyiben június 30 után érkezne meg az áru, akkor visszakapod az előleget. Ha tényleg igaz, hogy áprilisban rendelted, akkor már régen túlcsúsztunk az 5-6 hetes határidőn. De nagyon bízom benne, hogy megjön még azelőtt. Azért ennyit nem csúszunk.  :)
Üdv:
Viktor

Köszönöm a gyors választ. Még nem csúsztatok túl, kb. 1 hónapos a rendelés. Viszont a válaszod alapján bizakodó vagyok.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#85 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 16:35

Szia Viktor!

Egy kérdés:
beviszem a hibás vinyót mondjuk 11-én, 12-ére letesztelik és megállapítják, h rossz. Miért mondják, h menjek vissza 25-én a papírral! Miért nem lehet azonnal vagy 1-2 napon belül kicserélni? Feltételezem, h van a termékből raktáron. Miért kell 2 hetet várni?

Amúgy  kicsit pipa voltam, mikor a kattogós vinyómat bevittem a szervízbe és a srác azzal próbált elhajtani, h rakjam újra az XP-t, meg hogy lehet a táp vagy a vga a hibás!  :eek: Amikor kattogott a vinyó, ilyen tanácsot adott!! :eek: 
Értem én persze, nehogy nekik kelljen gariban cserélni...
Semper Fi

#86 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 17:06

Idézet: Bluefish üzlet - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:54

1. Ahogy írtad, jelenlegi áron veszik vissza a terméket. Ez azért van így, mert nagyon gyorsan amortizálódnak a hardverek. Nagyon jól tudhatod te is, hogy a tegnap vett terméknek ma még ugyanaz az ára, holnaputánra már csak 80%-ot ér, egy év múlva pedig 30%-ot sem. És ez lehet, hogy sarkított nézőpont, de így van, és ezzel nem lehet vitatkozni, amikor ilyen gyors a technoilógiai fejlődés. Mellesleg azt kell mondanom, hogy örülj, ha még felajánlották a lehetőséget, hogy az x%-át levásárolhatod a boltban. Ugyanis a menedzsment tegnap újabb ötletet dobott fel, ami még nem publikus, de ha az lesz, közlöm veletek. (Nem mindenkinek lesz jó hír, sajna)

Még ehhez hozzáfűzve, más kérdésére a válasz: A 3 napos gari még mindig működik, ugyanazt a típust kapja meg az illető, és azonnal, ha behozza a hibásat. Amennyiben 3 napon túl hozza be a garis terméket, akkor 15 nap az átfutási idő.

Üdv!

Ezzel kapcsolatban csak egy dolog sántit:

Amennyiben egy termék garanciális/szavatossági időn belül meghibásodás mitt csereköteles lesz, akkor nektek mint lehetőség (kötelezettség) megva arra, hogy egy ugyanolyan/azonos tipusú csere terméket adtok a meghibásodott helyett. Ilyen esetben a vevőnek ezt a felajánlott cserét el kell fogadnia nem élhet más lehetőséggel. Mivel a cseredarabot a mindenkori napi áron szerzitek be ezért igy, ebben a formában oké a napi áron történő "elszámolás".

Tegyük fel a példa kedvéért, hogy valaki megvesz egy HW elemet pl januárban X  összegért (X=beszerzési ár("nagyker ár")+haszonkulcs). 6 hónap múlva egy meghibásodás miatt cserejogosult lesz amikor is a forgalmi értéke már csak x/n (n=2;3;4 ... stb). Viszont beszerezni ti is az aktuális beszerzési áron fogjátok tehát hol itt probléma?

Azzal hogy a HW elemek nagyon gyorsan amortizálódnak ezzel maximálisan 1@ értek, bár inkább az értéktvesztés kifejezést használnám az amortizáció helyett.

Viszont, ha nem tudtok (akartok?) ugyanazt/ugyanolyan tipusú cseredarabot adni a vállalt szavatossági időn belül, akkor a vevőnek joga van a teljesitéstől való elállástól, ergo az EREDETI vételárat visszakérni! (Ez a rész lényegét tekintve változatlan maradt a 2003.-ban módositott (tehát életben lévő) FV törvényben is!)

Ez a lehetőség kinál megoldást, védekezést a szolgáltatóknak/üzleteknek azokra az esetekre, amikor is "Gipsz Jakab" user a pl egy éve 40E HUF-ért vásárolt xy alaplapját 11 hó után beteszi a "mikróba" és veri az asztalt, hogy kéri vissza a 40E HUF-ot bert bedöglött az alaplapja. Közben az alaplap 5E HUF-ba kerül az aktuális forgalmi értéken/áron. Ezeket a garancia "spiller"-eket személy szerint is maximálisan elitélem, sőt ha lehetőségem lenne én törvényileg szankcionálnám az ilyeneket elkövetőket. Viszont megint csak itt van az lehetősége az üzleteknek, hogy 11 hó után nem 40E HUF-ért kellene beszerezni egy cseredarabot, hanem 5E = nagyker ár + haszon.
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#87 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 17:06

Idézet: joshua7 - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 17:35

Egy kérdés:
beviszem a hibás vinyót mondjuk 11-én, 12-ére letesztelik és megállapítják, h rossz. Miért mondják, h menjek vissza 25-én a papírral!

Mint fentebb megválaszolta, azért, hogy amortizációt számítsanak fel...

Már megbocsáss Viktor, de ha a cég már elnézést, de szar terméket ad el, azért miért is én fizessek többet? Ergó 1 hét múlva meghibásodik a videókarim, és közben kijött egy új, ami levitte az árakat, akkor miért is én bűnhődöm?

Legjobb tudomásom szerint a bolt köteles a számlán szereplő összegért visszavenni, cserélni, beszámítani a garanciális terméket. Ez nem számtechbolt határozat, hanem álltalános fogyasztóvédelmi törvény.

#88 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 17:09

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 18:06

Mint fentebb megválaszolta, azért, hogy amortizációt számítsanak fel...

Már megbocsáss Viktor, de ha a cég már elnézést, de szar terméket ad el, azért miért is én fizessek többet? Ergó 1 hét múlva meghibásodik a videókarim, és közben kijött egy új, ami levitte az árakat, akkor miért is én bűnhődöm?

Legjobb tudomásom szerint a bolt köteles a számlán szereplő összegért visszavenni, cserélni, beszámítani a garanciális terméket. Ez nem számtechbolt határozat, hanem álltalános fogyasztóvédelmi törvény.

Jól tudod, lsd fentebb ...
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#89 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 17:18

Köszi, sejtettem, mert még régebben belemásztam a témába..., csak míg én írtam, te megelőztél :)

#90 Felhasználó inaktív   Bluefish üzlet 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 09:50

Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 18:06

Viszont, ha nem tudtok (akartok?) ugyanazt/ugyanolyan tipusú cseredarabot adni a vállalt szavatossági időn belül, akkor a vevőnek joga van a teljesitéstől való elállástól, ergo az EREDETI vételárat visszakérni!

A fentihez  :up:  tudok csak hozzászólni:
Amennyiben nem tudunk cseredarabot adni, eddig úgy működött, hogy le lehetett vásárolni, vagy egy másik típust kapott az illető cserébe. Ez is egy hatalmas segítség volt, és ez nem azonnali cserét jelentett, hanem 15 napon belül hoztuk meg az új terméket (ha nem volt raktáron). 15nap múlva, ha nincs meg az áru, visszakérhette a vásárló az árát, ha jól tudom. De mint fentebb már említettem, hogy nem lesz ez sokáig sajnos, úgyhogy örülni kell annak a segítségnek, ami még van. Ez most nem kamu, tényleg igaz, és én is sajnálom, hogy ez változni fog.
A másk probléma, amit felvetettél, hogy x hónap után is ugyanazon az áron vesszük meg az árut, az lehet hogy így van (nem vagyok beszerző!), de mutass egy olyan üzletet, ahol nem így csinálják. Mégiscsak egy kereskedés vagyunk.
Remélem tudtam válaszolni.
Bluefish

#91 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 10:17

Idézet: Bluefish irta:

Amennyiben nem tudunk cseredarabot adni, eddig úgy működött, hogy le lehetett vásárolni, vagy egy másik típust kapott az illető cserébe.

A "vagy egy másik típust kapott az illető cserébe" ebben az esetben általatok "önhatalmulag" bevezetett intézkedés a probléma "elsimitására" (hangsulyozom, elsimitására, nem pedig megoldására), ami nem felel meg a törvényi előirásnak.

Ez is egy hatalmas segítség volt, és ez nem azonnali cserét jelentett, hanem 15 napon belül hoztuk meg az új terméket (ha nem volt raktáron). 15nap múlva, ha nincs meg az áru, visszakérhette a vásárló az árát, ha jól tudom.

Sajna nem jól tudod. Pont ezek az esetek teszik ki a reklamációknak/panaszoknak a zömét a BF-fel szemben.

De mint fentebb már említettem, hogy nem lesz ez sokáig sajnos, úgyhogy örülni kell annak a segítségnek, ami még van. Ez most nem kamu, tényleg igaz, és én is sajnálom, hogy ez változni fog.

Természetesen, mint gyakorlati lehetőség fentáll, hogy ne kövessétek a törvény rendeleteket, a megfelelő következmények vállalása mellet.

A másk probléma, amit felvetettél, hogy x hónap után is ugyanazon az áron vesszük meg az árut, az lehet hogy így van (nem vagyok beszerző!).

Ezt ugye te sem gondolod/mondod komolyan ??? Ezzel azt mondod, hogy az év elején 100.000.HUF-ba kerülő pl.: Saphire 9800Prot most is ugyanannyiért szerzitek be amikor már csak 70.000.-be kerül .... ergo darabonként ráfizettek 30E pluszt, hogy eladhassátok :omg:  :nevet2:  :bolond:

de mutass egy olyan üzletet, ahol nem így csinálják

Bármennyire hihetetlen sok ilyen létezik ...

Mégiscsak egy kereskedés vagyunk.

Ezt inkább hagyjuk ... mármint maga a "kereskedés" mint definició értelmezését ...

#92 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 10:19

Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 18:06

Ezzel kapcsolatban csak egy dolog sántit:

Ez már nem egészen van így!
EU-s dolgokra hivatkozva tavaly nov környékén megvariálták, és a kereskedő érdekeit is figyelembe kell venni. A kereskedő meg jogosan hivatkozik a jelentős amortizációra....

#93 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 10:22

Bocsi, de mostmár csak felvidulok az írásodon. Ugyanazt írtad le mégegyszer. Elmondanád, hogy mi a területed? Mert hogy nem a jogi részleg az látszik.
Nincs olyan, hogy a bolt úgy dönt ő most másképpen gariztat!
És még oda is írod, hogy igen megszegítek a FV törvényt, de milyen rendesek vagytok??? Ez elég rossz PR duma.

Szóval, látszik, hogy próbálsz segíteni a cégen (cégeden), de eléggé rizsa mondatokkal sajnos...

#94 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 10:24

pgyafi: esetleg konkrétumot is tudnál írni?

#95 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 11:06

Idézet: pgyafi - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 11:19

Ez már nem egészen van így!
EU-s dolgokra hivatkozva tavaly nov környékén megvariálták, és a kereskedő érdekeit is figyelembe kell venni. A kereskedő meg jogosan hivatkozik a jelentős amortizációra....

Az EU normativáknak megfelelően módositották a FVT-t. És pont itt a lényeg, hogy az un amortizációval szembeni védelmét a kereskedőknek, azzal fedték le a törvényben, hogy a szavatossági/jótállási időn belül meghibásodott és cserejogosulttá vált eszközt, elsődlegesen egy ugyanolyan tipusra kell cserélni.

Ergo, pl: ha egy éve vásárolt TUSL2c lapod a 11.hónapban meghal, ami akkor egy éve 30E ft volt, akkor most amikor ez 5E-be kerül, a kereskedőnek egy ugyanilyen lapot kell adni cserének, de el KELL fogadnod mint cserét és nem verheted az asztalt, hogy márpedig te 30E-es lapot kérsz cserének.

#96 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 11:19

Szia Viktor a Bluefishből!

Feljebb leírtam, hogy hogy jártam processzorvásárlásnál. Tudom, hogy hülyeség volt nem megnézni, de ez már történelem  :) . Szóval ha még aznap visszaviszem, akkor mit tettetek volna?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#97 Felhasználó inaktív   Bluefish üzlet 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 11:24

Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 11:17

Kedves Blue-MOD, és a többiek!

Először is: nem vagyok jogi tanácsadó, nem vagyok számítástechnikai szakember, én csak megpróbálok néhány kérdésetekre válaszolni.
Viszont, ahogy látom, ti annyira otthon vagytok a törvényekben, rendeletekben, és kívülről fújjátok a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség irányadó paragrafusait, hogy nekem ehhez nem is kell értenem. De ha feladod az anonimitásod, és bejössz a Bluefish-be, és megkeresed a már korábban említett panaszokkal foglalkozó vezetőt, vagy akár személy szerint engem, akkor biztosan dűlőre jutunk. Én pedig nem azért ugrottam be a topicba, hogy itt akárkit is lehűtsek, meg kamu PR szöveget írjak, vagy magyarázkodjak, hanem hogyha kérdésed van, arra megpróbáljak választ adni. És mivel én marketing területen dolgozom, nem érthetek mindenhez száz százalékosan, de annyi tuti, hogy ha valami probléma adódik, tudom, hogy ki a megfelelő személy a megoldásra.
Egy dolgot viszont cáfolnék: egy szóval nem mondtam, hogy mi bármilyen törvényt is áthágunk, ezt a szavaimból forgattátok ki.
Tehát: ha szeretnéd intelligens módon elintézni valami problémádat, akkor szeretettel várlak a Teréz körúton. Ha pedig semmi problémád, és csak uszítod a népet, akkor szánlak.
További szép napot mindenkinek!
Bluefish

#98 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 12:11

[quote name='Bluefish üzlet']Egy dolgot viszont cáfolnék: egy szóval nem mondtam, hogy mi bármilyen törvényt is áthágunk, ezt a szavaimból forgattátok ki.[/quote]

[quote name='Bluefish üzlet' date='2004. máj. 19, szerda - 15:54']1. Ahogy írtad, jelenlegi áron veszik vissza a terméket. [/quote]
Nem forgatok semmit, idézek!

Ha marketinges vagyok és bejövök egy szakmai fórumba, akkor válaszokat adok, nem PR szöveget, ami a reklámokban van.
Egy jogi kérdésre, nem válaszolni próbálok, hanem felhívom a kollegát és megkérdezem, hogy te János hogy is van ez a törvényben? Majd két nap múlva megírom amit János mondott.

Nem bűn, ha valaki nem ért valamihez, csak ha úgy tesz mintha értene...

#99 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 12:17

Idézet: Bluefish üzlet

Kedves Blue-MOD, és a többiek!

Először is: nem vagyok jogi tanácsadó, nem vagyok számítástechnikai szakember, én csak megpróbálok néhány kérdésetekre válaszolni.
Viszont, ahogy látom, ti annyira otthon vagytok a törvényekben, rendeletekben, és kívülről fújjátok a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség irányadó paragrafusait, hogy nekem ehhez nem is kell értenem.
De ha feladod az anonimitásod, és bejössz a Bluefish-be, és megkeresed a már korábban említett panaszokkal foglalkozó vezetőt, vagy akár személy szerint engem, akkor biztosan dűlőre jutunk.

Mint nick név a Blue-MOD, nekem tökéletesen megfelel itt a fórumon. Ha visszaolvasol ebben a topicban, akkor imho kellően nyilvánvalóan (és tényszerüen) leirtam a tapasztalatomat/kifogásomat a problémám kezelésével kapcsolatban. A teljes és részletes "kórtörténetem" elérhető az előző oldalakon, amelyből még a személyemet is ki tudod találni, feltéve ha nem Shift+Delete módon "iktattátok" a levelezésemet, amit veletek folytattam.

Idézet

Én pedig nem azért ugrottam be a topicba, hogy itt akárkit is lehűtsek, meg kamu PR szöveget írjak, vagy magyarázkodjak, hanem hogyha kérdésed van, arra megpróbáljak választ adni. És mivel én marketing területen dolgozom, nem érthetek mindenhez száz százalékosan, de annyi tuti, hogy ha valami probléma adódik, tudom, hogy ki a megfelelő személy a megoldásra.

Egy dolgot viszont cáfolnék: egy szóval nem mondtam, hogy mi bármilyen törvényt is áthágunk, ezt a szavaimból forgattátok ki.

Idézet: BF irta korábban

... Ez azért van így, mert nagyon gyorsan amortizálódnak a hardverek. Nagyon jól tudhatod te is, hogy a tegnap vett terméknek ma még ugyanaz az ára, holnaputánra már csak 80%-ot ér, egy év múlva pedig 30%-ot sem. És ez lehet, hogy sarkított nézőpont, de így van, és ezzel nem lehet vitatkozni, amikor ilyen gyors a technoilógiai fejlődés. Mellesleg azt kell mondanom, hogy örülj, ha még felajánlották a lehetőséget, hogy az x%-át levásárolhatod a boltban. Ugyanis a menedzsment tegnap újabb ötletet dobott fel, ami még nem publikus, de ha az lesz, közlöm veletek. (Nem mindenkinek lesz jó hír, sajna)

1. ezt te irtad és nem kiforgatás
2....  :think: aha  :idea: szóval vannak érdekeltségeitek a magyar törvényhozásban és készültök a törvénymódositásra  :respect:

Idézet

Tehát: ha szeretnéd intelligens módon elintézni valami problémádat, akkor szeretettel várlak a Teréz körúton. Ha pedig semmi problémád, és csak uszítod a népet, akkor szánlak.
További szép napot mindenkinek!
Bluefish

Magam részéről, már próbálkoztam az inteligens megoldással, ti nem voltatok rá vevők .... ezen felül, pedig nincs rá lehetőségem az elfoglaltságom miatt, hogy további időt pazaroljak a személyes látogatásra.

#100 Felhasználó inaktív   Lipko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 13:00

Kedves Bluefish!

Én már kétszer vásároltam nálatok, és kétszer "póruljártam". Nem a kiszolgálással volt gondom, mert az teljesen hibátlan volt. Sajnos mindkét alkalommal hibás volt az áru.

Első eset:
Örs Vezér tér, három napon belül vittem vissza egy CDRW-DVD combót. Odaadom a szervizesenek, egy! perc múlva hozza, hogy ez jó és örüljek, hogy nem fizetteti ki a bevizsgálás díját. Mondom neki, hogy otthon a CD-k 90%-át nem olvassa, DVD-t meg egyáltalán nem. Jön a válasz: gyenge a gépem ehhez a gyors CD-hez (52/24/52). A gépem nem egy mai darab (1.3 Tualatin, 256 mega RAM). OK hazamentem, kipróbál, hátha a szállítástól helyreugrott. Nem jó.
Másnap vissza, mondom ez még mindig nem jó. OK türelmemet kéri, mert áru jött és azt pakolják meg veszik át. Megkérdem mennyit kell várnom: hááát 1-1.5 óra múlva tud velem foglalkozni!!! Kivártam. Aztán persze azonnal kicserélte, megoldhatta volna áruátvétel előtt. KB. 5 perc alatt kiderült, hogy hibás.

Második eset:
Déli PU, videokártya vissza, fut a kép bootoláskor. Szervizes gyerek néz rám, mint a véres rongyra, hogy mi a f***ért van nekem "+2%"-om, most neki azonnal dolgoznia kell.

Ha te marketinges vagy, miért nem törődsz azzal, hogy a szervizeitekbe normális embereket vegyetek föl, ne ilyen ősbunkókat, bocsánat a kivételnek. Azt hiszem ez is hozzátartozik a marketinghez, nem csak a bazi nagy reklám a Deák téren a metróban. Gondolom a franchise üzleteket is nektek kéne ellenőrizni beépített próbavásárlókkal.

Szóval amíg vevő vagy addig  minden OK, ha már ügyfél akkor duplán dühös. Szerinted ez így jó? Én többet nem vásárolok nálatok.

Szerkesztette: Lipko 2004. 05. 20. 13:10 -kor

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.