Idézet: Ariadne - Dátum: 2005. nov. 11., péntek - 15:38
Miért, ki marad hű vásárló az átverés után? Remélem kevés ilyen ember van, ez nem normális dolog...
A fórumozásba meg nagyon bele lehet jönni, én is rossz tapasztalatok miatt indultam neki anno (egy másik fórumon), aztán folytattam más fórumon, más témákban is. Sztem a legtöbben nem csak rossz tapasztalatokat osztanak meg, hanem a jókat is, csak ez utóbbiakra jóval nehezebb szert tenni ebben az országban.
Remélem nem rám céloztál az "átverés után is hű vásárlóval", mert akkor valamit nagyon elnézhettél...
Ki marad hű?
Mivel nincsenek törzsvásárlók, így csak azok maradnak, akiknek CSAK az ár számít (a későbbi esetleges garanciális ügyintézés kimenetele sajnos csak a fórumon való megnyilvánulásra elég, de ott teljes erővel

), ők visszatérő vásárlók, ilyen írásokat számtalan fórumon lehet olvasni (és még az én ismeretségi körömben is van jó néhány ilyen, aki már csak azért is ott vásárol, mert OLCSÓÓÓ, és hátha most jobban jár).
Ami a rossz tapasztalatokat illeti - nekem nincsenek rossz tapasztalataim - de sajnos az is igaz, hogy egyre jobban azt érzem, hogy a magyarországi számítástechnikai piac nekem nem jelent piacot, mivel nem tudja kielégíteni az igényeimet (szinte minden üzletben ugyanaz a választék található meg, köszönhetően a nagykereskedések rossz hozzáállásának, így én - ha lehetőségem lesz rá - már külföldről fogok vásárolni, remélhetőleg jobban járok, mint az itthoni kínálattal).
Volt néhány cég, akinek a kínálata és hozzáállása sokkal jobb volt, mint a többi tucat cégé, de ezek a cégek ma már eltüntek, mivel a piac nem tartotta el őket, köszönhetően az árérzékeny vásárlóknak. Őket tudtam volna jó példaként ajánlani, de már nem tudom.
Egyébként Rád nem céloztam a hozzászólásomban!
És hadd osszak meg egy dilemmát:
van egy műszaki cikk (kb.: 250000 Ft,), amelyre nagyon vágyik a szívem, de nem merem megvenni, mivel ma, Magyarországon a hivatalos márkaszervizben sem tudják javítani a terméket (kezdő szervízesek vannak a szervízben, akik az én leadott készülékemmel fognak gyakorolni).
Na, ilyenkor mit tegyek kockáztassak és vegyem meg reménykedve abban, hogy nem romlik el, vagy ne vegyem meg, vagy vegyem meg külföldről, mert ott olcsóbb és ott talán nem kezdők a szervízesek?
Szerkesztette: Cilinder 2005. 11. 11. 17:01 -kor