Hmmm, jogos a problémafelvetés, tényleg. Azonban ez a szabály is olyan, mint a többi jótállási/szavatossági, hogy a vásárló hátrányára nem lehet eltérni. Igazad van, nyilván nem egyszerű megállapítani, hogy a gyártó mennyi jótállást vállal az adott országban. De pl. egy e-maillel a gyártóhoz (ha máshogy nem) szvsz legtöbbször kideríthető, és a lényeg az, hogy ezt a kisker nem csökkentheti tovább saját szakállára (ahogy itt esetleg a bf tette). Nyilván nem azonos feltételekkel forgalmaz egy gyártó minden országban, persze nem követelhetem tőle a más országra érvényes jótállási feltételeit, ez OK. De az azért fel szokott tűnni, hogy valami minden más kiskerben több jótállással megy, mint egy adott kiskernél, és az azért már gáz... Egyébként ha ez lenne a helyzet, én még fizetés előtt kifordulnék az üzletből...
Ahol meg nem lehet egyáltalán megmondani, mennyit vállal a gyártó, ott így jártunk, marad az 1 év. Amivel semmi gond nincs, ha Magyarországon mindenhol 1 év, de az nem megy, hogy egyes üzleteknek 3 évvel adja, mások meg 1 évvel veszik... (Szerintem.) Bár ugye ha a fogyasztó választhat, akkor válasszon, hogy megveszi óccsóért 1 év jótállással, vagy kicsit többért 3 évvel. Ebben is van ráció.
A konkrét esetben nem tudom, máshol is a normál 1 évvel forgalmazzák ezeket, vagy esetleg máshol 3 évet adnak rá, más kiskerek?
szerk: megválaszolom a kérdésem: ASUS honlap: "All ASUS motherboard purchased after November 1st, 1999 will carry 3 year limited warranty services." Ez global szinten érvényes, de OEM termékre nem! Lehet, hogy itt van elhantolva az eb? (Más termékeinél odaírta, hogy "Depending on territory", pl. optikai meghajtóknál, ott tényleg nem lehet megállapítani, csak legfeljebb e-mail útján a nagykerhez ("please contact your reseller").)
Szerkesztette: Ariadne 2005. 12. 13. 12:05 -kor