Idézet: ebah - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 23:26
Kicsit off-topic lehet, de szerintem ide illik. Szlovákiában tankoltam a bánrévei határátkelőnél, full tank után, kb 30-40 kilométer után kigyulladt az Elektronikus motorvezérlés hibáját jelző lámpa. (Fabia) Úgy tudom, hogy érzékelhető az üzemanyag fajtája (kopogásérzékelő segítségével). Lehetséges, hogy a rossz benzin miatt gyulladt ki a lámpa? Esetleg meg van keverve valamivel a benzin? Mindenesetre holnap leszívom a tankból, ha egyáltalán le lehet és nincs fizikailag akadályozva(bár van egy gyanúm hogy igen). Tele v-powerrel aztán meglátom mi lesz...
Egyszer majdnem vettem egy sráctól Fábiát. Ő HU-RO között hajkurászta, tankolt bele minden félét. Különösebb baja nem is volt, csak sokalltam a másfél év alatt belenyomott 120ezret, de a lényeg, hogy tisztán emlékszem, annál az autónál is az volt, hogy állandóan világított. Rá is kérdeztem, és habár nem emlékszem szóról-szóra, de a lényeg az volt, hogy ez kvázi rendben van, mert elmondása szerint talán még nem is tankolt olyat, hogy az ne világított volna állandóan és hogy talán nem kell rá figyelmet fordítani.
Gondolom nem sokat segítettem, azért kérdezz meg pár Fábia tulajt is imho.