HWSW Informatikai Kerekasztal: TESCO Gazdaságos benzin - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TESCO Gazdaságos benzin

#281 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 12. 08:26

Idézet: Karesz - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 5:46

Persze nem biztos, de ha egyszer az újságban azt írták, hogy olcsóbban adják mint amennyiben van nekik akkor én ezt elhiszem.
Tehát az újság nem azt írta, hogy veszteségesen üzemelnek hanem azt írta, hogy olcsóbban adják mint amennyiben van nekik és ezért törvényszerűen veszteségesek.

Ahh.

Csakhogy a beszerzési ár és a literenkénti költség messze nem ugyanaz. A kettő közé pedig nyugodtan eshet az eladási ár, nem törvénytelen.

#282 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 12:51

a tesco kúton nem adalékolják a benzint,úgy hallottam
a forrás pedig a tankeros ,aki oda is visz benzint
HP Pavilion DV-5 1160eh

#283 Felhasználó inaktív   Hawaiian-surfer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 12. 13:59

Idézet: Sumi - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 15:25

Nem akarok okoskodonak tunni, de mintha Ercsiben lenne koolajfinomito.. es battan csak egy hoeromu:)

Valójában mindkettő Szh. battához tartozik.
Tény, hogy a finomító Batta és Ercsi között van, és a széle Ercsi határánál van.
Az erőmű meg Batta és érd között van valójában.
A finomító széle egyben megyehatár is (Pest-Fejér),így közigazgatásilag a fimomító még pest, míg Ercsi már Fejér megye.
(Ahogy a finomító tejleszkedett, úgy vitték odébb a megyehatárt jelző táblát is..:)  )
Aloha from North Shore Oah'u Hawai'i!

#284 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 01. 14. 21:54

A tesco benzin minősége tuti nem rossz, lehet, hogy egy tápos OMV vagy shell jobb, de baj nem lesz belőle.

Viszont amikor az első magyar tesco kutak megjelentek, akkor a közös ellenség fogalom hozta össze a nagy magyar vadakat. Nem véletlenül parázik a MOL OMV Shell trió.... Tesconak olcsó lesz az üzemeltetés, és nem fog félni egy jó kis árcsökkentéstől.

A magyar úgyis árérzékeny, és minél többen tankolnak majd tesco kútnál, annál kevesebb lesz a fajlagos költség, tehát a végén még nyereséges is lehet. Plusz ha már tankolunk, akkor bevásároljunk is ill. vica versa miatt parázhatnak a hiperek meg a benzinkutasok is :think:
chill,
aDoayen

#285 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 16:23

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 21:54

A tesco benzin minősége tuti nem rossz, lehet, hogy egy tápos OMV vagy shell jobb, de baj nem lesz belőle.

Viszont amikor az első magyar tesco kutak megjelentek, akkor a közös ellenség fogalom hozta össze a nagy magyar vadakat. Nem véletlenül parázik a MOL OMV Shell trió.... Tesconak olcsó lesz az üzemeltetés, és nem fog félni egy jó kis árcsökkentéstől.

A magyar úgyis árérzékeny, és minél többen tankolnak majd tesco kútnál, annál kevesebb lesz a fajlagos költség, tehát a végén még nyereséges is lehet. Plusz ha már tankolunk, akkor bevásároljunk is ill. vica versa miatt parázhatnak a hiperek meg a benzinkutasok is :think:

Így van, sok cégnek fűződik ellenérdeke ahhoz, hogy a TESCO (de általában a multik) lehetetlenné tegyék a játékot az árucikkekkel. Egy-egy innen-onnan (de mindenképpen 'tuti' helyről) hallott pletyka jó szolgálatot tud tenni a vásárlók bizalmának rombolásával. De hát ilyen a világ.

Aki nem hajlandó saját tapasztalatokat szerezni, az menjen a többi birka után, akik saját vélemény nélkül együtt bégetnek.
Aki pedig bevállalja az úttörő szerepet, az gyakran még jól is járhat.
Gondolkoztál már ma?

#286 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 18:27

Itt Sopronban is majdnem kész van már a tesco kút. Biztos lesz nagy forgalma. Vagy nem...

Én nemtom, egyszer tankoltam kb 100liternyi ukrán 95-öst még a tipomba, abból injektorcsere lett :)

Egyszer meg auchan 95-ös a Hondába. Na azután az OMV benzin egy hátbarúgással is felért. Ennyi a tapasztalatom :)

#287 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 18:34

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 18:27

Itt Sopronban is majdnem kész van már a tesco kút. Biztos lesz nagy forgalma. Vagy nem...

Én nemtom, egyszer tankoltam kb 100liternyi ukrán 95-öst még a tipomba, abból injektorcsere lett :)

Egyszer meg auchan 95-ös a Hondába. Na azután az OMV benzin egy hátbarúgással is felért. Ennyi a tapasztalatom :)

Én már jó fél éve Tescos kúton tankolok, 3L-es 24v-s autómba, ha 70L-t tankolok, az ár már nem mindegy, az injektornak meg semmi baja, ellenben a szemközt lévő OMV kút nem nagyon lelkes, amikor a Tescos kúton tömeg van, az OMV-nél akkor is max 1-2 ember lézeng. Először furcsa volt, de az osztrákok/németek is a Tesconál tankolnak, egyáltalán nem féltik az autóikat.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#288 Felhasználó inaktív   ebah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 22:26

Kicsit off-topic lehet, de szerintem ide illik. Szlovákiában tankoltam a bánrévei határátkelőnél, full tank után, kb 30-40 kilométer után kigyulladt az Elektronikus motorvezérlés hibáját jelző lámpa. (Fabia) Úgy tudom, hogy érzékelhető az üzemanyag fajtája (kopogásérzékelő segítségével). Lehetséges, hogy a rossz benzin miatt gyulladt ki a lámpa? Esetleg meg van keverve valamivel a benzin? Mindenesetre holnap leszívom a tankból, ha egyáltalán le lehet és nincs fizikailag akadályozva(bár van egy gyanúm hogy igen). Tele v-powerrel aztán meglátom mi lesz...

#289 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 22:36

Idézet: ebah - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 23:26

Kicsit off-topic lehet, de szerintem ide illik. Szlovákiában tankoltam a bánrévei határátkelőnél, full tank után, kb 30-40 kilométer után kigyulladt az Elektronikus motorvezérlés hibáját jelző lámpa. (Fabia) Úgy tudom, hogy érzékelhető az üzemanyag fajtája (kopogásérzékelő segítségével). Lehetséges, hogy a rossz benzin miatt gyulladt ki a lámpa? Esetleg meg van keverve valamivel a benzin? Mindenesetre holnap leszívom a tankból, ha egyáltalán le lehet és nincs fizikailag akadályozva(bár van egy gyanúm hogy igen). Tele v-powerrel aztán meglátom mi lesz...

Egyszer majdnem vettem egy sráctól Fábiát. Ő HU-RO között hajkurászta, tankolt bele minden félét. Különösebb baja nem is volt, csak sokalltam a másfél év alatt belenyomott 120ezret, de a lényeg, hogy tisztán emlékszem, annál az autónál is az volt, hogy állandóan világított. Rá is kérdeztem, és habár nem emlékszem szóról-szóra, de a lényeg az volt, hogy ez kvázi rendben van, mert elmondása szerint talán még nem is tankolt olyat, hogy az ne világított volna állandóan és hogy talán nem kell rá figyelmet fordítani.
Gondolom nem sokat segítettem, azért kérdezz meg pár Fábia tulajt is imho.
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#290 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 22:38

Idézet: ebah - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 23:26

Kicsit off-topic lehet, de szerintem ide illik ...

Ja, amúgy igazad van, _nem_ illik ide. Itt csak TESCO benyáról beszélgetünk ;)
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#291 Felhasználó inaktív   Műanyag 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 01:31

egyébkéntis a tesco csak azétr jo mert elmehetsz éjjel bevásárolni, és nincs sok ember, meg zaj körülötted. (mondjuk közel kell hozzá lakni, vagy kocsival menni..)
Conf: Abit IC7, P4nw. 3.0@3.75, 1GB CorsairTwinX3200LLP, 9800Pro+Inno watercooling, DMX6 Fire audiocard, 2xSamsung160GB Sata HDD, TEAC DVDRW, HP CDRW, Innovatek watercooling, Zalman CPU Block, Zalman chipset cooling,  Razer Diamonblack1600Dpi Mouse, Antec Sonata ház

#292 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 18. 00:12

Idézet: Műanyag - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 1:31

egyébkéntis a tesco csak azétr jo mert elmehetsz éjjel bevásárolni, és nincs sok ember, meg zaj körülötted. (mondjuk közel kell hozzá lakni, vagy kocsival menni..)

Nem CSAK azért jó, de elsősorban ezért.
Gondolkoztál már ma?

#293 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 20:31

Én is mióta győrbe van tesco kút azóta ott tankolok SOHA SEMMI bajom nem volt tőle! És kiru, hogyha veszek egy ücsit vagy egy csokit nem kell 5x annyit fizetnem, hanem megveszek ott mindent tesco áron és ha nincs nyitva a tesco akkor is tudok mondjuk szeletelt kenyeret vagy ücsit vagy bármit! szóval akinek nem tetszik az hülye!:) shell kútról volt már bajom kocsival! ami győrnél omv  kút van az lassan be is csúkhat 1 szem autó nincs SOHA a kúton! SOHA! szóval TESCO kút RULEZ!

#294 Felhasználó inaktív   ramore 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 23:40

Úgy hallottam Angliában már piacvezető lett a Tesco a benzin bizniszben. Remélem ezt sikerül elérniük itthon is!

#295 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 12. 08:33

Idézet: Hawaiian-surfer - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 13:59

Tény, hogy a finomító Batta és Ercsi között van, és a széle Ercsi határánál van.
Az erőmű meg Batta és érd között van valójában.

Ez érdekes, én vonattal elmegyek mellette sokat és úgy néz ki, hogy Ercsitől kb. 4-5km a finomító széle, a finomító másik végétől egy szűk erdősávnyira kezdődik Batta, a hőerőmű pedig az állomást elhagyva máris látható a város mellett, Érd pedig innen újabb 4-5 km...
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#296 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 12:16

Idézet: didyman - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 8:33

Ez érdekes, én vonattal elmegyek mellette sokat és úgy néz ki, hogy Ercsitől kb. 4-5km a finomító széle, a finomító másik végétől egy szűk erdősávnyira kezdődik Batta, a hőerőmű pedig az állomást elhagyva máris látható a város mellett, Érd pedig innen újabb 4-5 km...

off: Én Battán lakom és a finomitó tényleg összeér Ercsivel, az erőmű pedig érdtől 4-5 km-re van.

#297 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 12:58

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 20:31

győrbe van
És kiru,
egy ücsit
vagy ücsit
csúkhat
1 szem autó nincs SOHA a kúton!

gratulálunk az újmagyar beíráshoz. ubisali lesz a vacsihoz, mi?

#298 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:31

Idézet: bean - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 13:58

gratulálunk az újmagyar beíráshoz. ubisali lesz a vacsihoz, mi?

kűgyé 1 esit a mobcsijára amibe +kérded hogy honna tanúlt ijen nyelvet, mer énse vágom.
v.csak én vok fel vílágosúlatlan hogy máskép beszélek?
na mind1. :D

ps: a teszko benzintöl énse vok rosszul SOHASE, mondjuk nem is fogyasztok sokat. :eek:

Szerkesztette: deuce 2005. 03. 22. 14:33 -kor

#299 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 13:48

Én is tankoltam már párszor ott, semmi gond. Amúgy is keveredik a Jet meg a MOL benzinnel mert nem üres tankkal megyek oda...

Ami nagyon tetszik: A Shopban annyi az árú mint a boltban nem pedig olyan rohadt drága, mint egy másfajta benzinkútnál... :) Persze ez érthető, hisz TESCO.

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#300 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 17:33

Idézet: Charles - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 13:48

Én is tankoltam már párszor ott, semmi gond. Amúgy is keveredik a Jet meg a MOL benzinnel mert nem üres tankkal megyek oda...

Ami nagyon tetszik: A Shopban annyi az árú mint a boltban nem pedig olyan rohadt drága, mint egy másfajta benzinkútnál... :) Persze ez érthető, hisz TESCO.

Üdv!

Na de vigyázz, ezt nem elismerni divat, hanem leprolizni!!!! :))
Fúúújjjj...

Tudod, az a menő, ha az OMV-nél 2,3x ennyiért veszed meg ugyanazt a terméket. Mert nem vagy szarrágó!!!
Gondolkoztál már ma?

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.