HWSW Informatikai Kerekasztal: TESCO Gazdaságos benzin - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TESCO Gazdaságos benzin

#341 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 12. 19:18

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 19:47

Macika: azért amit leírtál abban ne légy olyan biztos! Tudnék mesélni, mint mondtam apám 20 évig volt benzinkutas! Ha nem vagy valamiről meggyőződve ne írd le, mesélni nem fogok, ha nem hiszed el kérdezz meg egy dörzsölt kutast! Ettől függetlenül a győri Tesco kúton 100% hogy nem csalnak és szerintem a többi Tescon sem!

Utolsó mondatom még egyszer?

Egészen biztos vagyok benne, hogy nem egy modern, 21. századi szabványú/felépítésű benzinkútnál dolgozott a Papád. Hanem ahol olyan szinten volt megbuherálva az egész cucc, hogy benne volt mindenki, aki ott dolgozott (vagy legalábbis tudott róla).
Shell kutakról lehetett hallani ilyet, de ott is inkább az átverésre mentek.
Ahol engedik önkiszolgálásra a dolgot, ott nem nagyon van okosság.

Szerkesztette: *Macika* 2005. 04. 12. 19:20 -kor

Gondolkoztál már ma?

#342 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 19:57

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 20:18

Utolsó mondatom még egyszer?

Egészen biztos vagyok benne, hogy nem egy modern, 21. századi szabványú/felépítésű benzinkútnál dolgozott a Papád. Hanem ahol olyan szinten volt megbuherálva az egész cucc, hogy benne volt mindenki, aki ott dolgozott (vagy legalábbis tudott róla).
Shell kutakról lehetett hallani ilyet, de ott is inkább az átverésre mentek.
Ahol engedik önkiszolgálásra a dolgot, ott nem nagyon van okosság.

Nem kötekedem, vitatjuk a dolgot!

Apum Áfornál kezdte, 1984-ben :D . Utána dolgozott Total kúton, majd MOL-nál. 2002ig MOL-nál volt! Új építésű MOL-nál! Amikor megvolt fizetve a kutas nem kellett neki semmivel se játszani meg MOL kúton szerintem nem is a hülyeség!! Shell kút, na az már más :D ! Hidd el! Átfolyásmérő? :D Nem a kutasnál kell kezdeni, hanem aki hozza a benzint tartályoskocsis. Ha valakinek van ilyen ismerőse, akivel nagyon jóba van, na Ő tudna mesélni! Ahol van önkiszolgálás is mehet a móka, de 1000x nehezebb az tuti! :D Egyébként Tesco kúton 100% hogy nem megy biznic. Olyan kutakon lehet ez, ami magánkézbe van, minimálbérre van bejelentve a kutas, és azt se kapja meg. Ott MINDEN DE MINDEN MEGY! Szóval Tesco, MOL kúton 100ból 1 helyen. Szerintem...

#343 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 20:54

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 20:57

Nem kötekedem, vitatjuk a dolgot!

Apum Áfornál kezdte, 1984-ben :D . Utána dolgozott Total kúton, majd MOL-nál. 2002ig MOL-nál volt! Új építésű MOL-nál! Amikor megvolt fizetve a kutas nem kellett neki semmivel se játszani meg MOL kúton szerintem nem is a hülyeség!! Shell kút, na az már más :D ! Hidd el! Átfolyásmérő? :D Nem a kutasnál kell kezdeni, hanem aki hozza a benzint tartályoskocsis. Ha valakinek van ilyen ismerőse, akivel nagyon jóba van, na Ő tudna mesélni! Ahol van önkiszolgálás is mehet a móka, de 1000x nehezebb az tuti! :D Egyébként Tesco kúton 100% hogy nem megy biznic. Olyan kutakon lehet ez, ami magánkézbe van, minimálbérre van bejelentve a kutas, és azt se kapja meg. Ott MINDEN DE MINDEN MEGY! Szóval Tesco, MOL kúton 100ból 1 helyen. Szerintem...

Nemcsak szerinted. Szerintem is.
Már korábban is le akartam feltételnek, hogy gebines kút kell legyen.
A tankautó az más. De mára azt is szigorították.
Gondolkoztál már ma?

#344 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 11:57

Elég jól szigorították!

Ha megnézel egy új kamiont, nem tudsz belőle leszívni, nem tudsz hozzáférni, számítógép van benne, azonnal letilt! Tehát ahogy fejlődik a technika egyre jobban zárulnak a kiskapuk!

Tesco kúton ma is sokan voltak és jó a benzin! RULEZ :D

#345 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 18:56

Idézet: Yep - Dátum: 2004. márc. 3., szerda - 20:40

Akkor majd nem tankolsz ott! Nem értem miért kell egyböl a fikázással jönni!Már leírtam,de jóóóó Magyar szokás ez!Közben olyan szánalmas "kis" ország vagyunk, hogy namég!
Csak szét kell nézni!Szidjuk a Tescot? Szidjuk,mindezektől függetlenűl a napi 60-100 misi bevétel megvan!Áruházanként persze!Szóval van aki megveszi a termékeket!Esetleg mi nem vásárolunk ott, mert okosnak hisszük magunkat! Na az ilyen "okos" ember a legpalibbbbbb! na mindegy fáj a fejem, így most ez a véleményem!Úgyhogy,meglátjuk milyen lesz a kút!A üza nem is éredekel,  a shop annál inkább!    ;)

Én is azt mondom hogy vannak ott jó dolgok....sok tesco gazdagságos cucc kimondottan jó!! pl. saláta öntetek....az 500forintos cuccal egy az egyben megegyezik...frankóóón....közben meg aszem 199? :D
Meg tészták is jók....
meg még van sok csak nem jut hirtelen eszembe...
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#346 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 10:05

Tesco benzin is korrekt  :up: mióta van Győrben azóta használom és semmi gond vele! Shop is faxa, minden tesco áron van! :D Úgyhogy királyság!

#347 Felhasználó inaktív   zombijimmy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 09. 13:51

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 11:05

Tesco benzin is korrekt  :up: mióta van Győrben azóta használom és semmi gond vele! Shop is faxa, minden tesco áron van! :D Úgyhogy királyság!

Jól mondod. ÉN is a TESCO-nál tankolok és miért??? Hát azért, mert ugyanazt a benzint kapod meg mint bármelyik kúton csak nem 260-ért + 265-ért hanem legalább 10-15 Ft-tal kevesebbért. (Az már más kérdés, hogy mennyi víz van benne :D.)

Szerkesztette: zombijimmy 2005. 05. 09. 13:51 -kor

#348 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 15:44

Idézet: zombijimmy - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 14:51

Jól mondod. ÉN is a TESCO-nál tankolok és miért??? Hát azért, mert ugyanazt a benzint kapod meg mint bármelyik kúton csak nem 260-ért + 265-ért hanem legalább 10-15 Ft-tal kevesebbért. (Az már más kérdés, hogy mennyi víz van benne :D.)

A multkor a Fókuszban(?) volt egy román apóka aki gányolt egy benzinnel és vízzel egyszerre működő 1300-as Daciát :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#349 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 16:38

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 16:44

A multkor a Fókuszban(?) volt egy román apóka aki gányolt egy benzinnel és vízzel egyszerre működő 1300-as Daciát :D

Lehet már kapni olyan cuccot (DIESELBE!!!), amit ha beépítesz, akkor adhatsz neki étolajat...
Télen gázos mondjuk, mert kell valami előmelegítő kütyü is, de azt is megoldották.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#350 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 18:38

Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 17:38

Lehet már kapni olyan cuccot (DIESELBE!!!), amit ha beépítesz, akkor adhatsz neki étolajat...
Télen gázos mondjuk, mert kell valami előmelegítő kütyü is, de azt is megoldották.

:fear:
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#351 Felhasználó inaktív   pike.killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 18:43

Letezik ilyen vagy valami hansolno az egyik ismerosnek van ilyen kocsia. Ha utanna mesz olyan mint ha a MC-ben lennel. :D Ok valami novenyi olajat tankolnak.  :rolleyes:

#352 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 19:19

Én is hallottam ezt és ugy tudom azért nem terjed el mert ez az olajnak az előállítási költsége még elég magas    ;)
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#353 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 19:47

Idézet: komi28 - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 20:19

Én is hallottam ezt és ugy tudom azért nem terjed el mert ez az olajnak az előállítási költsége még elég magas    ;)

Hát nézd 200ft kb 1 litér olaj, ez kb 40el olcsóbb mint a gázolaj...
www.radioQ.hu

#354 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 21:19

Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 20:47

Hát nézd 200ft kb 1 litér olaj, ez kb 40el olcsóbb mint a gázolaj...

Szerintem nem normál étolajat tankolnak ha nem valamilyen mésfélét és ennek magas a költsége. Ha ugyanarra gondolunk  :D
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#355 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 13:12

Idézet: komi28 - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 22:19

Szerintem nem normál étolajat tankolnak ha nem valamilyen mésfélét és ennek magas a költsége. Ha ugyanarra gondolunk  :D

:offtopic:

Havernak 2es Golfba elhasznált étolaj ment a diesel mellé! Vendéglősöktől kapta és ment mint állat, csak rántotthús szag volt az utcában! Meglehet oldani! Harisnyával átszűrte stb... meg speckó dolgok és ment mint zsír! Olyan 50-50%-ban! Szóval kiru! :D

#356 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 10. 16:54

Idézet: komi28 - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 22:19

Akkor nem ugyanarra gondolunk.
A vaterán hirdették, hogy 120ért be is építik, meg valamelyik újságban cikk is volt róla, hogy farnciao.ban már terjed a dolog.
www.radioQ.hu

#357 Felhasználó inaktív   Cecy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 21:18

Sziasztok!

Én Magyar OLajipari kúton dolgozom....
Hát mesélni lehetne...
Azért 1-2 dolgot le tudok szögezni:

A kútfejnél nem lehet semmi gubanc mer a mérési eltérés 0.000% lehet.
Az újabb fajta kocsikon Hőmérséklettől függően lehet akár 8l-el többet is tölteni!(Az ebből
adódó esetleges konfliktushelyzet kivédését tanítják is nekünk tanfolyamon...PL.)
A tartálykocsisokkal más a helyzet mert ugye a levegőt is leméri az a szerencsétlen Mérőműszer ha kell
csak egy kis ravaszság kell+ munkatapasztalat! (Egyre nehezebb mer újít a MOL! A kutas meg utána rögtön tudja ha bibi van! (Egy sor számolás mielőtt elmehet!!))
A nagyobb oktánszámról nem mondok csak annyit h. próbáld ki egyszer (Minnél kevesebb más benzin legyen a tankban!) És vagy bejön vagy nem. Kocsija válogatja!

Viszont nálunk (KÖzepes méretű kút.) sokat számít a becsületem is!
Ahhoz, hogy ki tudd húzni, néha beljebb kell dugni egy kicsit...

#358 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 18. 23:52

Idézet: Cecy - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 22:18

Sziasztok!

Én Magyar OLajipari kúton dolgozom....
Hát mesélni lehetne...
Azért 1-2 dolgot le tudok szögezni:

A kútfejnél nem lehet semmi gubanc mer a mérési eltérés 0.000% lehet.
Az újabb fajta kocsikon Hőmérséklettől függően lehet akár 8l-el többet is tölteni!(Az ebből
adódó esetleges konfliktushelyzet kivédését tanítják is nekünk tanfolyamon...PL.)
A tartálykocsisokkal más a helyzet mert ugye a levegőt is leméri az a szerencsétlen Mérőműszer ha kell
csak egy kis ravaszság kell+ munkatapasztalat! (Egyre nehezebb mer újít a MOL! A kutas meg utána rögtön tudja ha bibi van! (Egy sor számolás mielőtt elmehet!!))
A nagyobb oktánszámról nem mondok csak annyit h. próbáld ki egyszer (Minnél kevesebb más benzin legyen a tankban!) És vagy bejön vagy nem. Kocsija válogatja!

Viszont nálunk (KÖzepes méretű kút.) sokat számít a becsületem is!

Nagyon örülök, hogy végre idejött egy olyan ember, aki nem azért írogat ide, mert unatkozik, akit nem az indulatai vezetnek, nem a vakvilágba beszél és ért is a témához.
Gondolkoztál már ma?

#359 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 19. 14:09

Tényleg így van Cecy jól beszélt! Apukám is 20 évig volt benzinkutas először Áfor majd MOL és ez tényleg így van!

#360 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 20. 12:21

Én ha kiakasztom a pisztolyt és a tankolás végén kiakad akkor még +3litert bele tudok tölteni igaz szórakozni kell! (kb.+1 perc) Ilyenkor a benzin a tágulási térben foglal helyet!
A + literek betöltését fellehet gyorsitani a TV-ben mostanában látott ukrán benzinkutaknál lévö rámpa segitségével. Felálsz féloldalasan a rámpára persze azzal az oldallal ahol a beöntö nyilás van és már töltheted be a cuccot nem kell piszmogni a pisztollyal.

Üdv.

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.