egy kivétel: e-connect
Elküldve: 2003. 06. 27. 15:05
Elküldve: 2003. 06. 27. 15:08
idézet:
Ezt írta Kheops:
hm. vmelyik ekonnek rajongó "lecsillagozott". de jó hogy ezt név nélkül lehet csinálni[/quote]
Az új fórummotor megoldja a csillag problémákat.![]()
![]()
They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.
Elküldve: 2003. 06. 27. 16:43
idézet:
Ezt írta Max Payne:
Az új fórummotor megoldja a csillag problémákat.![]()
[/quote]
Ezt hogy érted? Látni fogom ki csillagozott nekem?
Ezek szerint vki sportot űz a csillagfosztásból!?
Elküldve: 2003. 06. 27. 16:53
idézet:
Ezt írta Kheops:
Ezt hogy érted? Látni fogom ki csillagozott nekem?
Ezek szerint vki sportot űz a csillagfosztásból!?[/quote]
Nem lesz "csillagozás". Lásd: Visszabeszélő > Új fórummotor téma.
Elküldve: 2003. 06. 27. 17:03
idézet:
Ezt írta Kheops:
Hát mostanában legtöbbet ide, meghát csak innen van rá esély, de nem izgat tulságosan. Ha akarom ugyis kikapcsolhatomNem is rád gondoltam
[/quote]
remélem nem is rám!
mert bár külön véleményen vagyunk/voltunk, de én csak kizárólag KCS-ket szoktam adni - ajánlom mindenkinek![]()
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
Elküldve: 2003. 06. 27. 17:07
idézet:
Ezt írta Kheops:
hm. vmelyik ekonnek rajongó "lecsillagozott". de jó hogy ezt név nélkül lehet csinálni[/quote]
Én is remélem, hogy nem rám![]()
kaptam én is tegnap 3 minősítést 1 ebböl TG volt.![]()
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez
Elküldve: 2003. 06. 27. 19:25
leginkabb akkor erdekes, ha hulye-provokativ kedvem van eppen, vagy ha valaki nem tudja elviselni hogy szolok egy rossz szot a kedvenc markajarol..
(de nekem nem faj csillagozzon tg-re nyugodtan barki, megtette eddig is mindenfele apro butasagokert, amiket nem is komolyan irtam waahhahah!)
Elküldve: 2003. 06. 27. 21:00
idézet:
Ezt írta Kheops:
Na akkor nyomtam agy KCS-t, pedig én is e-connect fan vagyok...![]()
+ 1 csillag neked...
![]()
![]()
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 06. 28. 01:47
Elküldve: 2003. 06. 30. 08:21
idézet:
Ezt írta Satch:
Ha jár erre egy "bótos", megmondhatná, van-e esély még idén egy Logitech MOMO kormányra[/quote]
Szia!
Nem tudom, hogy melyikre gondoltál, de én itt láttam:
[url="http://"http://www.varazspalca.hu/hardverek/logitech.htm"]Varázspálca Bt. - Árlista - Hardverek - Logitech[/url]
Üdvözlettel:
Biborkékhóvirág
Elküldve: 2003. 06. 30. 08:51
idézet:
Ezt írta Biborkékhóvirág:
...de én itt láttam:...[/quote]
Árlistában vagy a boltban? :confused: Sajnos ezer+egy árlistán megtalálható, csak épp kapni nem lehet...
SZERK: közben felhívtam őket, és valószínűleg tudnak hozniKöszi, Hóvirág
[ 2003. június 30.: Satch szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 30. 11:44
idézet:
Ezt írta Satch:
Árlistában vagy a boltban? :confused: Sajnos ezer+egy árlistán megtalálható, csak épp kapni nem lehet...
SZERK: közben felhívtam őket, és valószínűleg tudnak hozniKöszi, Hóvirág
[ 2003. június 30.: Satch szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nagyon szívesen. Remélem, hogy elégedett leszel!!!
Biborkékhóvirág
Elküldve: 2003. 07. 01. 09:53
Mar vasaroltam 1-2X az e-connect-ben, eddig mindig ugy, hogy telefonon erdeklodtem/rendeltem meg a cuccot.
Ma ismet hivtam oket, es akivel beszeltem, ertelmesen, kulturaltan, udvariasan elmagyarazta, hogy sajnos nem tudnak telefonos megrendelest elfogadni, mivel tul sok rossz tapasztalatuk volt ezzel kapcsolatban (nem jottek erte, felreertett/teves rendeles), es ezert neten vagy szemelyesen tudok csak rendelni.
Mondtam, hogy nem gond megrendelem neten, erre meg1X elnezest kerta "kellemetlensegekert", megkoszonte a "megertesemet".
Meg kell mondjam, meg a kedvem is jobb lett a "beszelgetes" utan. Ha ilyet tapasztalok akkor mindig meggyozom magam arrol, hogy hiaba irja(/irta) WiZARD azt, hogy Magyarorszag=balkan.hu (regebben olvastam ezt tole (is) par topciban (nem az e-connectel kapcsolatban!)) azert ez nem mindenre vonatkozik.
Jah, az "e-connect-es" dolgozoknak pedig reszvetem a s*ggfejek miatt akik csak rendelni tudnak, az aruert elmeni mar nem.
Elküldve: 2003. 07. 01. 10:27
egyébként énnekem is vannak csúnya gondolataim a magyar néppel kapcsolatban, de ahogy egyre többet járok külföldre szép lassan rájövök, hogy a bunkóság nem a magyar nép jellemzője, hanem az emberiségé...
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2003. 07. 01. 12:44
idézet:
Ezt írta KennyMcCormick:
Meg kell mondjam, meg a kedvem is jobb lett a "beszelgetes" utan. Ha ilyet tapasztalok akkor mindig meggyozom magam arrol, hogy hiaba irja(/irta) WiZARD azt, hogy Magyarorszag=balkan.hu (regebben olvastam ezt tole (is) par topciban (nem az e-connectel kapcsolatban!)) azert ez nem mindenre vonatkozik.[/quote]
nem a bunkóság miatt írom, hogy balkán.hu
hanem azért mert az e-connect is csak 10 nap alatt tud beszerezni, egy 18ezres - nem egy überdrága hűderitka 4 gigás flash kértem - memóriakártyát...
amiről persze nem ők tehetnek, de az egész balkán.hu életérzéshez hozzátartozik, hogy jobb dolgokat nem lehet kapni, vagy csak megrendelésre, vagy csak félév késéssel, vagy dupla áron mint nyugaton.
Elküldve: 2003. 07. 01. 13:20
idézet:
Ezt írta WiZARD:
hanem azért mert az e-connect is csak 10 nap alatt tud beszerezni, egy 18ezres - nem egy überdrága hűderitka 4 gigás flash kértem - memóriakártyát...
amiről persze nem ők tehetnek, de az egész balkán.hu életérzéshez hozzátartozik, hogy jobb dolgokat nem lehet kapni, vagy csak megrendelésre, vagy csak félév késéssel, vagy dupla áron mint nyugaton.[/quote]
/Off
En sem azert irtam amit irtam mert bunkonak tartalak!
Elhiszem hogy elkeserito az amikor lenne is penzed valamire, szeretned is megvenni, de nem tudod mivel nem lehet seholsem kapni.
De szerintem ez a problema (idovel) meg fog oldodni. Tehat szerintem itthon is lehet majd mindent kapni amit kulfoldon. Talan az ujdonsagokra sem kell olyan sokat varni.
De ha a boltok hozzaallasa maradna balkani az lenne a nagyobb gond!
Nah szoval meg1X: az elozo hozzaszolas no offense akart am lenni!
/On
Elküldve: 2003. 07. 01. 15:40
idézet:
Ezt írta KennyMcCormick:
Nah szoval meg1X: az elozo hozzaszolas no offense akart am lenni![/quote]
nem azért írtam, mert bármi olyat éreztem hogy velem lenne bajod.
csak azt írtam, hogy engem legkevésbé érdekel a boltok hozzáállása, sokkal inkább érdekel az, hogy amit akarok azt se tudom megvenni.
bár tényleg pl usaban "kicsit" máshogy megy a gari intézés mint itthon.
jah az e-connectnek egy nagy plusz pont, most kaptam mailt, hogy holnap mehetek a kingston CFért. akárhogy is számolom, nem 10 hanem csak 8 nap volt![]()
Elküldve: 2003. 07. 01. 22:31
idézet:
Ezt írta WiZARD:
amiről persze nem ők tehetnek, de az egész balkán.hu életérzéshez hozzátartozik, hogy jobb dolgokat nem lehet kapni, vagy csak megrendelésre, vagy csak félév késéssel, vagy dupla áron mint nyugaton.[/quote]
Szerinted én mennyit vártam a Radeon 9800Pro-ra??? Vagy a P4C 2,8-ra??? 3 hetet... És nem azért, mert nem akartak nekem adni, hanem azért, mert nem volt Mo.-n!!!![]()
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 07. 02. 07:13
idézet:
Ezt írta WiZARD:
...sokkal inkább érdekel az, hogy amit akarok azt se tudom megvenni.
[/quote]
idézet:
Ezt írta Fym:
...És nem azért, mert nem akartak nekem adni, hanem azért, mert nem volt Mo.-n!!![/quote]
/utolso off
Eloljaroban megjegyzem, hogy en alapvetoen optimista vagyok
Szoval szerintem ezek olyan dolgok, amik idovel meg fognak szunni. Gondolom ezt azert mivel itthon is egyre nagyobb az a tabor, aki akar is, es tud is kolteni az "ujdonsagokra", ill. extra dolgokra. Kulfoldon a szamitogep mar regota nem luxuscikk, igy ertheto, ha ott a minosegi arukbol is joval tobb fogy. Szoval ott nem kell attol felnie a kiskernek hogy berendel r9800pro-bol jopar darabot, es a nyakan marad, nem tudja eladni oket, csak 3 honap mulva 2/3-os aron.
De en ugy latom, hogy a helyzet azert javulast mutat. Egyre tobb olyan termeket latni kiskerek polcain is, amire par evvel ezelott esely sem lett volna.
BTW nekem mar egyszer eszembe jutott az, hogy kellene egy "high-end" termekekkel foglalkozo boltot nyitni. Direkt kulfoldi beszallitokkal (hogy a nagykerekre ne kelljen varni), es csak ujdonsagokkal ill. extra termekekkel. "Kis" raktarkeszlet, de gyors (max. 1 het) szallitas rendeles eseten. Persze nem en leszek az aki ezt a boltot megnyitja, de en el tudom kepzelni azt, hogy lenne letjogosultsaga.
/ nah on![]()
Elküldve: 2003. 07. 02. 13:47
de a helyzet javulni fog ez tuti
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"

Súgó
A téma zárva.