Noname-esített márkák
Elküldve: 2004. 03. 16. 13:24
Elküldve: 2004. 03. 16. 13:32

Mondjuk azt nem értem, hogy ez miért PÁF.
[ 2004. március 16.: zsber szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 16. 13:36
idézet:
Ezt írta zsber:
Egyébként nekem mind a két általad említett olcsóbb termékkel volt dolgom, és nem volt velük semmi bajom eddig még.
Mondjuk azt nem értem, hogy ez miért PÁF.
[/quote]
Nem tudom én sem, mi lesz belőle, ezért írtam a PÁF-ba. Majd legfeljebb költözünk...
Nekem ASRock-kal annyi bajom volt eddig, hogy sajna komolyan veszi azt, ami a nyákra van szitázva: ha egy vincsid és egy CD-ROM-od van, kösd külön kábelre, egyébként vicces Windózer-telepítésben lesz részed...
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:01
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:01
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:02
idézet:
Ezt írta zsber:
Több Asrock i845 chipset-es lapot raktam már össze irodai gépnek, de ilyen problámám sem volt, még velük. Pedig általában egy kábelen van a cd, meg a vinyó.[/quote]
Ehhez meg szervizes szempontból is külön gratula.
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:03
idézet:
Ezt írta Jahno:
Ehhez meg szervizes szempontból is külön gratula.[/quote]
Valószínűleg velem van a baj, de miért is?
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:05
idézet:
Ezt írta Jahno:
Samtront meg ha jól tudom nem a Samsung gyártja....[/quote]
De, ami nem üti meg a Samsunk márkanév minőségét, az Samtron.
Meg ami nem Technics, az Panasonic, amelyik meg az sem, az Matsushita.
Meg ami nem tokaji, az hordósbor.....
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:07
idézet:
Ezt írta Jahno:
Samtront meg ha jól tudom nem a Samsung gyártja, csak a licenszet adja. Különben miért lenne nagyságrendekkel szarabb?[/quote]
Nem azt mondtam, hogy szarabb, hanem azt kérdeztem, szarabb-e. És ha igen, mennyivel?
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:09
idézet:
Ezt írta zsber:
Több Asrock i845 chipset-es lapot raktam már össze irodai gépnek, de ilyen problámám sem volt, még velük. Pedig általában egy kábelen van a cd, meg a vinyó.[/quote]
Ha jól emléxem, nem minden típusnál van így, de sokuknál igen (pl. K7S8X). Vajh' miért...?
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:13
idézet:
Ezt írta A_Sittes:
Ha jól emléxem, nem minden típusnál van így, de sokuknál igen (pl. K7S8X). Vajh' miért...?[/quote]
Megnéztem rá van írva, nem jegyeztem meg pontosan, hogy mi, de valami olyasmi, hogy a kompatibilitási és az optimális működés érdekében ne használja egyszerre a cd-t és a vinyót egy kábelen.
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:22
idézet:
Ezt írta lameXpert:
De, ami nem üti meg a Samsunk márkanév minőségét, az Samtron.
Meg ami nem Technics, az Panasonic, amelyik meg az sem, az Matsushita.
Meg ami nem tokaji, az hordósbor.....[/quote]
Jééé én azt hittem a Pana gyártja a Technics-et, és nem forditva. Bár azt tudtam h a Mats. az Pana. (vagy hogy is van ez?)
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:26
idézet:
Ezt írta zsber:
Megnéztem rá van írva, nem jegyeztem meg pontosan, hogy mi, de valami olyasmi, hogy a kompatibilitási és az optimális működés érdekében ne használja egyszerre a cd-t és a vinyót egy kábelen.[/quote]
Erre gondoltam. A vicc: van, amikor nem probléma a felirat figyelmen kívül hagyása, van, amikor igen. Mi okból?
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:29

Elküldve: 2004. 03. 16. 14:38
idézet:
Ezt írta Wyco:
Jééé én azt hittem a Pana gyártja a Technics-et, és nem forditva. Bár azt tudtam h a Mats. az Pana. (vagy hogy is van ez?)[/quote]
Egyik Matsushita, másik mellett meg van Kotobuki is. Bár régen volt, most már a Pana videóm Szlovákiából jött![]()
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:41
idézet:
Ezt írta A_Sittes:
Nem azt mondtam, hogy szarabb, hanem azt kérdeztem, szarabb-e. És ha igen, mennyivel?[/quote]
Sokkal. Nem szeretem a flamet, de szerintem most piacon legjobb monitorokat a Samsung csinálja. Évek óta. Nekem még 550b-m van, azóta 757P, estébé, eladtunk párat, egyik sem bírja olyan hosszú távon, meg olyan szép képpel. Eleinte az Iiyamára is esküdtem, de pár év után jól betorzulnak a képek, meg döglenek meg benne a cuccok. Samtron meg szerintem ipari hulladék, pár hónap után már gyengül a képcső, soknak a képe alapban is szarabb, nagyobb frekin meg homályosodik, ilyesmi. Egyáltalán gyártanak még ilyet?
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:46
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:48
idézet:
Ezt írta Jahno:
.... Egyáltalán gyártanak még ilyet?[/quote]
![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:53
idézet:
Ezt írta Jahno:
Egyáltalán gyártanak még ilyet?[/quote]
Naná! Minden nagyker, aki forgalmaz Samsung moncsit, ott figyelnek a Samstronok is.
Kérdem én (mint tettem azt a topik nyitásakor): mire jó ez?
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:54
idézet:
Ezt írta lameXpert:
[/quote]
Közben megnéztem, csontra annyiért adják, mint az LG-t, akkor már talán inkább azt kérném. Vagy 17-esben alig 2ezer összeggel több egy korrekt Samsung. Nemértem. Mindegy, én Samsungra koncentrálok, míg arról is ki nem derül, hogy mégiscsak hullósakat kezd el gyártani.