HWSW Informatikai Kerekasztal: Nem is olyan rossz az a KékHal !!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nem is olyan rossz az a KékHal !!!

#121 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 26. 16:37

idézet:
Ezt írta Sasfióka:

Nagy volumenről csak annyit mondok Székesfehérvár. :D Igen számtech cég ellen indult az eljárás, de ők voltak azok, akik a perfelszólító levél kézhezvételét követően peren kívül megegyeztek (igazat adtak).

Viszont volt kis cég utcasarkon, aki azzal kezdte a garis ügyintézést, hogy hehe jól megszívtam, mert ő ugyan nem csinál semmit, menjek bírósághoz, hehe. Na rossz lóra tett :D Mert elmentem bírósághoz. Ő nem tudta, hogy peren kívül is meg lehet még egyezni a perelindítás után :D (Hozzá kell tenni, hogy ebben az esetben egy alaplapról és egy cd olvasóról volt szó, szóval a perköltségen többet vesztett mint a két alkatrész ára összesen!<<< Ezzel azt akarom mondani, hogy nem kell hozzá harmincmilliós megrendelés, hogy legyen belőle bármi is)

Három hónap alatt a pénz/alkatrész a kezemben volt, első esetben pedig egy hónap sem kellett.

Szóval nem nagy vaszisztdasz ez az egész. Csak kicsit furcsálltam, hogy mindenki mondja, hogy neki joga van erre meg erre, de ha jogot kellene érvényesíteni, akkor mint a strucc, homokba a fejet, veszteséget lenyelni. Pedig nem. Erre játszanak amúgy a cégek, hogy ha átverem, úgyis hagyja. De nem kéne. És a "magyar jogrendszer nem tud semmit megoldani százhúsz év alatt sem, meg minek pert kezdeményezni úgyis elbukom és fizetek meg nincs rá harminc évem" sztereotípiákat el kellene felejteni.

Mert pl. nekünk is volt tartozó ügyfelünk, egy év sem kellett és térült a jogi úton érvényesített követelés. Szóval működik, ha JOGOS AZ IGÉNY!

SF

Ui: Még annyit, hogy nem ügyvédi iroda vagyunk :D

[ 2003. október 26.: Sasfióka szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Azt hiszem megtaláltam a jogi képviselőm :D IDE kábellel fizetek majd :D

#122 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 21:46

idézet:
Ezt írta Yoisten:

Azt hiszem megtaláltam a jogi képviselőm :D IDE kábellel fizetek majd :D
[/quote]

:D :D :D
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#123 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 29. 09:05

jart mar nalam is vegrehajto, pedig tenyleg felreszamlaztak, sot el is ismertek.. csak mire birosagra kerult volna az ugy anyam megfogta a csekkeket es befizette a tudtom nelkul, pedig mondtam neki hogy ne. grrr grrr :(
tobben is megerositettek benne hogy az isp fogja bebukni, es nem en.. (olyanok akik isp-knel meloznak)

bocs ha off volt kicsit.

#124 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 30. 10:17

idézet:
Ezt írta Sasfióka:

Nagy volumenről csak annyit mondok Székesfehérvár. :D Igen számtech cég ellen indult az eljárás, de ők voltak azok, akik a perfelszólító levél kézhezvételét követően peren kívül megegyeztek (igazat adtak).

Viszont volt kis cég utcasarkon, aki azzal kezdte a garis ügyintézést, hogy hehe jól megszívtam, mert ő ugyan nem csinál semmit, menjek bírósághoz, hehe. Na rossz lóra tett :D Mert elmentem bírósághoz. Ő nem tudta, hogy peren kívül is meg lehet még egyezni a perelindítás után :D (Hozzá kell tenni, hogy ebben az esetben egy alaplapról és egy cd olvasóról volt szó, szóval a perköltségen többet vesztett mint a két alkatrész ára összesen!<<< Ezzel azt akarom mondani, hogy nem kell hozzá harmincmilliós megrendelés, hogy legyen belőle bármi is)

Három hónap alatt a pénz/alkatrész a kezemben volt, első esetben pedig egy hónap sem kellett.

Szóval nem nagy vaszisztdasz ez az egész. Csak kicsit furcsálltam, hogy mindenki mondja, hogy neki joga van erre meg erre, de ha jogot kellene érvényesíteni, akkor mint a strucc, homokba a fejet, veszteséget lenyelni. Pedig nem. Erre játszanak amúgy a cégek, hogy ha átverem, úgyis hagyja. De nem kéne. És a "magyar jogrendszer nem tud semmit megoldani százhúsz év alatt sem, meg minek pert kezdeményezni úgyis elbukom és fizetek meg nincs rá harminc évem" sztereotípiákat el kellene felejteni.

Mert pl. nekünk is volt tartozó ügyfelünk, egy év sem kellett és térült a jogi úton érvényesített követelés. Szóval működik, ha JOGOS AZ IGÉNY!

SF

Ui: Még annyit, hogy nem ügyvédi iroda vagyunk :D

[ 2003. október 26.: Sasfióka szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

SZUPER :D
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#125 Felhasználó inaktív   Danikoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 30. 15:48

Csak egy kérdés, lehet, hogy nem a legjobb helyen:
van olyan bolt, amivel szinte mindenki elégedett? Hol érdemes akkor vásárolni? :(

#126 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 30. 19:45

Egyszeru.

Forumon tapasztalhato, Mistrallal szembeni gyanakvassal kell bemenni a boltokba, felkeszulve a legrosszabbra, aztan utana garantaltan pozitivan fogsz csalodni, hogy megsem annyira rossz a helyzet, mint ahogyan a forum alapjan kinez.

Meg a Mistralban is lehet pozitivan csalodni!

Tegnap vettem naluk fasza billzetet, aztan ha mar ott voltam, leneztem a szervizukbe, hatha van nekik elfekvoben par cd-takaro elolapjuk, amit semelyik budai szamtechboltban nem birtam szerezni, hiaba kergettem mar 2 honapja, heti rendszeresseggel zaklatva a kornyezo boltokat.

Kimondottan jofej szervizessel futottam ossze, elovett otot, hanyat kerek cimszoval.

Ki akartam fizetni harmat, de nem fogadta el a penzt, mondvan ez nem szerepel a keszleten, hanem maradek.

Na persze, mindezt 40 perc sorban ules utan, de akkor is megerte! :D

Persze a Codegen elolapok nem egeszen passzolnak a Chieftec hazba, de legyen ez az en bajom :cool:

#127 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 02. 14:54

idézet:
Ezt írta nyunyu:
Egyszeru.

Forumon tapasztalhato, Mistrallal szembeni gyanakvassal kell bemenni a boltokba, felkeszulve a legrosszabbra, aztan utana garantaltan pozitivan fogsz csalodni, hogy megsem annyira rossz a helyzet, mint ahogyan a forum alapjan kinez.

Meg a Mistralban is lehet pozitivan csalodni!

Tegnap vettem naluk fasza billzetet, aztan ha mar ott voltam, leneztem a szervizukbe, hatha van nekik elfekvoben par cd-takaro elolapjuk, amit semelyik budai szamtechboltban nem birtam szerezni, hiaba kergettem mar 2 honapja, heti rendszeresseggel zaklatva a kornyezo boltokat.

Kimondottan jofej szervizessel futottam ossze, elovett otot, hanyat kerek cimszoval.

Ki akartam fizetni harmat, de nem fogadta el a penzt, mondvan ez nem szerepel a keszleten, hanem maradek.

Na persze, mindezt 40 perc sorban ules utan, de akkor is megerte! :D

Persze a Codegen elolapok nem egeszen passzolnak a Chieftec hazba, de legyen ez az en bajom :cool:
[/quote]

Én nemrég szórtam ki vagy 20 ilyen takarólapot a csipába. :) Még most is akad egy zacskóval, mindenféle krémszín tónusban.

#128 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 02. 18:34

Fenebe, pedig az egyeb hardverben 2x is megkerdeztem, honnan lehet ilyeneket szerezni...

#129 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 03. 13:20

A MISTRAL az utóbbi időben sokat fejlődött rendesek az ealdók és szolgálatkészek remélem nem csak időlegesen lesz így
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#130 Felhasználó inaktív   Napalm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 12. 18:47

Üdv!

ma vettem egy Abit NF-7 (nem sATA) alaplapot a kékhalban, ez eddig renben is van, minden megvolt benne ami kellett.
Aztán jön a videokari:
Rad 9100-est akartam volna venni(nem sok $-em van rá)
ha nincs akkor 9000pro vagy 9200pro, de az sem volt, de még sima sem, csak SE... :( mondták hogy 9000, 9100 már nem is lesz meg 9200 se nagyon.
Ezek után állok tanácstalanul, erre mondja hogy vigyek gefFX 5200-eset, nagyon jó kari, egy 9200pro-t hoztak vissza, mert az FX jobb volt nála :rolleyes:
O.K. srácok, FX nem kell :)
aztán hosszas tanácskozás után megigérték hogy hoznak holnapra egy 9200es Shappire-t.

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó