HWSW Informatikai Kerekasztal: MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS Értékeld a témát: -----

#231 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 01. 18:22

Mondhatni kicsúszott a kezeid közül :confused: :cool: :D

#232 Felhasználó inaktív   jordan6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 18:24

idézet:
Ezt írta Macska:

Üdv Jordan6

A cím adott helyzetben született, amennyiben zavaró kijavítom.Meg is teszem.Nekem is változott a véleményem a késöbbi tapasztalatok alapján, melynek hangot is adtam.
Ez a topik már nem a moderátorokról szól, többes számban,amint látom.

Üdv
macska
[/quote]

csak megjegyeztem...
üdv: jordan6
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"

#233 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 18:34

idézet:
Ezt írta jordan6:

csak megjegyeztem...
[/quote]

Üdv Jordan6

Semmi probléma.Nekem is eszembe jutott már, de mivel több helyen hivatkoztam rá, így nem változtattam a címen.Mivel nekem is változott a többesszám tekintetében, így megteszem szívesen,de a véleményen az adott dologról nem változott,véleményem továbbra is fentartom. ;) ;)

Üdv
macska ;)
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#234 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 18:51

idézet:
Ezt írta Jareth:

Pedig regisztrációkor mindenki elfogadta a szabályzatot! Ja, hogy azt be is kellene tartani?
[/quote]

Üdv Jareth

Mindkét félnek, ezt ne felejtsük el.Remélem arra a szabályzatra gondolsz, amiből te idéztél, és én is 2x. ;)
A félreértések elkerülése végett. ;)

Privi ment korábban, biztos megérkezett. ;)

Vannak szabályok, jó lenne a Visszabeszélőbe betenni egy oldalra, és lezárni a témát, ezáltal csak olvasni lehet.Mert én úgy látom 2 van. Egy a regisztrációs oldalon, egy pedig az, amire hivatkoztak nekem a topikban, amelyből te is idéztél, és én is.Ezt is tisztázni kellene, mert akkor hivatkozhatunk szabályokra.Mert a 2 nem teljesen ugyanaz.

Én a másodikra szavazok, mert az sokkal egyértelműbb mindenki számára, az amiből idéztünk mindketten. ;)

Üdv
macska ;)

[ 2004. január 01.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#235 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 19:02

idézet:
Ezt írta RiCS:

Végülis ha elolvasod az elejétől ezt a topikot szépen kikerekedik az egész, de röviden:

Töröltem pár off topikot a bolhán.
[/quote]

Ugye nem gondolod komolyan, hogy nem olvastam végig?
És ugye azt sem, hogy ez válasz?! :eek:
Akkor mégegyszer:

- Milyen következtetéseket vont le ebből az esetből?

(Segítek, ha semmilyet:
e-mail: hwsw főnökség
subject: nem kívánok tovább moderátor lenni
text: érdemeim kétségbevonása mellett szeretném, ha a jövőben csak szigorúan a szakmai érveim kifejtésével kellene törődnöm a hwsw fórumon. Tisztelettel: RiCS)

Ha valamilyet:
Oszd meg velünk és hidd el mindenkinek van tabula rasa!
Attól nagy a nagy ember, hogy tudja mikor téved...

#236 Felhasználó inaktív   Francii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 19:08

Bocs ez nem idevaló, csinálok neki egy új topicot...

[ 2004. január 01.: Francii szerkesztette a hozzászólást ]

#237 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 22:21

idézet:
Ezt írta lameXpert:
Öhöm. Az az érzésem, te pedig semmi mást nem ismersz... a félrebeszélésen kívül.[/IMG][/quote]

Én pedig szívesen hallanék tőled véleményt az idézgetéseken, topic/website linkeléseken és rébuszokban való beszélgetésen kívül is!
Tyraan - Artum Inferniti

#238 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 01. 01. 22:43

idézet:
Ezt írta Jareth:

Én pedig szívesen hallanék tőled véleményt az idézgetéseken, topic/website linkeléseken és rébuszokban való beszélgetésen kívül is!
[/quote]

A vélemény ott van. Megfogalmazva.

Sajnálom, hogy számodra már csak a fentről jövő farbarugás a felfogható, minden egyébre csak egy papírosra való hivatkozással tudsz reagálni :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#239 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 22:50

idézet:
Ezt írta lameXpert:
A vélemény ott van. Megfogalmazva.

Sajnálom, hogy számodra már csak a fentről jövő farbarugás a felfogható, minden egyébre csak egy papírosra való hivatkozással tudsz reagálni :)
[/quote]

Nos, akkor magyarázd el nekem légyszíves, hogy miért volt az probléma (hagyjuk a szabályzatot), hogy több, nem megfelelő rovatba nyitott topicot töröltek? Én is azt tettem volna, ha valaki a 'GAMEWARE' rovatban nyit egy 'B.Ú.É.K.' topicot! Felhívtam volna a figyelmét arra, hogy ez a téma a "SZIGET'-re való és abban a pillanatban bezárom!

Megj.: mellesleg úgy tudom, hogy az első néhány esetben megvolt a figyelmeztetés a topic zárására!

[ 2004. január 01.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Tyraan - Artum Inferniti

#240 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 23:22

idézet:
Ezt írta Jareth:

Nos, akkor magyarázd el nekem légyszíves, hogy miért volt az probléma (hagyjuk a szabályzatot), hogy több, nem megfelelő rovatba nyitott topicot töröltek? Én is azt tettem volna, ha valaki a 'GAMEWARE' rovatban nyit egy 'B.Ú.É.K.' topicot! Felhívtam volna a figyelmét arra, hogy ez a téma a "SZIGET'-re való és abban a pillanatban bezárom!

Megj.: mellesleg úgy tudom, hogy az első néhány esetben megvolt a figyelmeztetés a topic zárására!
[/quote]

Na akkor ülj le szépen Móricka.
Tudod, itt ez egy olvasókönyv lesz. Most talán kezdjük az "a" betűnél. Aztán amikor elérsz a "z" betüig, akkor talán felfogod, hogy mire valók ezek a furcsa ákombákomok.
Ha megvan, akkor utána mesélek még neked, de szépen kérlek, addig ne követelőzz, mert nem kapsz cumit.

idézet:
RiCS
Törzsvendég
Azonosító: 64
Minősítés:

2003. december 30. 20:29
--------------------------------------------------------------------------------
Nos, elég sokan olvasták és fogják olvasni míg elsüllyed, mehet a szigetre.
--------------------

RiCS

"A hardware a számítógép azon része, amelybe bele lehet rúgni" [/quote]

Majd, ha ismered a nagybetűket is, olvasd el. :) Ezt is. Ha megvan, jelentkezhetsz. Csak udvariasan, tudod az hozzátartozik.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#241 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 23:49

idézet:
Ezt írta lameXpert:
Majd, ha ismered a nagybetűket is, olvasd el. :) Ezt is. Ha megvan, jelentkezhetsz. Csak udvariasan, tudod az hozzátartozik.[/quote]

Szeretném, ha idéznél tőlem akár egy olyan hozzászólást is, amikor nem voltam valakivel, akár veled is udvarias!

Mellesleg mit is láthattunk az általad idézett hozzászólásban? A topic címét nem idézted, csak a moderátor reagálását! Én úgy érzem, hogy ha egy topicnak nincs köze a számítástechnikához, akkor annak a 'SZIGET'-en a helye! Ott majd az illetékes moderátor eldönti, hogy mi legyen a sorsa! Azt ne mondjátok nekem, hogy a témájától függetlenül minden topicot átpakolt RiCS a 'SZIGET'-re, mert azt nem hiszem el!

Mellesleg azt hiszem, ideje kiszállnom ebből a vitából! Engem az eset személy szerint nem érint, amennyire tudtam, kifejtettem az álláspontomat! Minden hozzászólásom rögzítve van, az összeset emelt fővel vállalom!

Ha valakinek kedve támadna reagálni, az megteheti, válaszolok is rá, de jöhet privátban is!

IMHO holnap minden kiderül!
Tyraan - Artum Inferniti

#242 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 23:53

idézet:
Ezt írta Jareth:

...
Azt ne mondjátok nekem, hogy a témájától függetlenül minden topicot átpakolt RiCS a 'SZIGET'-re, mert azt nem hiszem el!

...
[/quote]

Igazad van. A jó részét törölte minden figyelmeztetés/értesítés a topiknyitónak nélkül.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#243 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 23:55

idézet:
Ezt írta Jareth:
........ Én úgy érzem, hogy ha egy topicnak nincs köze a számítástechnikához, akkor annak a 'SZIGET'-en a helye! Ott majd az illetékes moderátor eldönti, hogy mi legyen a sorsa! Azt ne mondjátok nekem, hogy a témájától függetlenül minden topicot átpakolt RiCS a 'SZIGET'-re, mert azt nem hiszem el!........[/quote]

Nos, kiskomám, ez roppant udvarias válasz volt, a többi reagálásodhoz hasonlóan......
¤

#244 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 00:00

idézet:
Ezt írta guga:
Azt meg sem merem kérdezni, hogy érted-e mire gondolok, eccer te is csak egy rossz emlék leszel(sajnos).[/quote]

Mit képzelsz magadról?

idézet:

Ne éld bele magad, hogy a bolhapiac nem éli túl a távozásod
[/quote]

Ez pedig bizony rád is érvényes.
LY

#245 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 00:00

idézet:
Ezt írta Francii:
Még szerencse, hogy hosszú távon nem az egyéni akarat érvényesül, hanem a többségi...
[/quote]

Neked is felteszem a kérdést: mit képzelsz magadról? Milyen alapon tartod magad a többség képviselőjének?
LY

#246 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 00:03

idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:

Neked is felteszem a kérdést: mit képzelsz magadról? Milyen alapon tartod magad a többség képviselőjének?
[/quote]

Igaz, nem tőlem kérdezed, de a véleményem kikívánkozik:

Ha még sok embertől megkérdezed, hogy kinek képzeli magát, akkor rájöhetsz, hogy ők a többség.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#247 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 00:05

idézet:
Ezt írta Jareth:
........ Én úgy érzem, hogy ha egy topicnak nincs köze a számítástechnikához, akkor annak a 'SZIGET'-en a helye! Ott majd az illetékes moderátor eldönti, hogy mi legyen a sorsa! Azt ne mondjátok nekem, hogy a témájától függetlenül minden topicot átpakolt RiCS a 'SZIGET'-re, mert azt nem hiszem el!........[/quote]

idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:

[/quote]
¤

#248 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 00:07

idézet:
Ezt írta lameXpert:
[QB][/QB][/quote]

Legyél szíves nem kicsavarni a hozzászólásaim tartalmát. Köszönöm.
LY

#249 Felhasználó inaktív   Taurus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 00:08

idézet:
Ezt írta Jareth:

[/quote]

Ő az idézgetéssel (ezzel nem ismétli amit más már elmondott), linkeléssel, és "rébuszokban való beszélgetés"-el nyilvánít véleményt. Bevallom, eleinte nekem is furcsa, néha érthetetlen, alkalmanként kissé idegesítő volt. Azóta ráhangolódtam, s mindig megértem mondandójának lényegét, mely általában bölcs, rövid, de lényegretörő). Sokszor az én szemléletemet is tükrözi, ezért megkímél a felesleges gépeléstől :). Talán azt mondhatnám, az ember egy idő után felnő ahhoz, hogy megértse. Egyszer majd talán Te is... :)

Hagyjuk meg Neki ezt a stílust, vele így gazdagabb a fórum.
üdv. Taurus

#250 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 00:08

idézet:
Ezt írta Jareth:
Szeretném, ha idéznél tőlem akár egy olyan hozzászólást is, amikor nem voltam valakivel, akár veled is udvarias![/quote]

Hányféle mondatvégi írásjelet ismersz?
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »