idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Legyél szíves nem kicsavarni a hozzászólásaim tartalmát. Köszönöm.[/quote]
Legyél szíves nem mundérban megjelenni, mert úgy érzem rosszul áll rajtad. Köszönöm.
MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:10
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:10
Téma lezárva!
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:12
idézet:
Ezt írta Jareth:
[b]...
Téma lezárva![/quote]
idézet:
(A téma házigazdája: Enolagay, Krinyo) [/quote]
Majd ha vmelyikük... de addig?
[ 2004. január 02.: *Iguana* szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:12
idézet:
Ezt írta Jareth:
Téma lezárva![/quote]
Engedelmeddel, nem te döntöd el. ÉS most Lajos nélkül megkérdezem: KINEK KÉPZELED TE MAGAD?
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:13
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Neked is felteszem a kérdést: mit képzelsz magadról? Milyen alapon tartod magad a többség képviselőjének?[/quote]
Ezek szerint Te már eldöntötted, hogy a kisebbséghez tartozom.
Mi alapján?
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:15
Nagyon kérek mindenkit, hogy tartsuk tiszteletben egymás véleményét, még akkor is, ha nem értünk egyet.Amit fontosnak tartok, hogy itt mindenki vállalja a véleményét, a nevét adja hozzá.Immár lenyugodhattunk, volt rá elég idő.
Köszönöm mindenkinek
Üdv
macska
Ui: Én nem biztos, hogy kérhetem, de talán jó lenne, ha ezt megfelelő stílusban tegyük ha lehet.Én is lenyugodtam, kérek mindenkit, tegye ugyanezt.Kérhetem????? Köszönöm.
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:15
idézet:
Ezt írta Francii:
Ezek szerint Te már eldöntötted, hogy a kisebbséghez tartozom.
Mi alapján?[/quote]
A képviselőn volt a hangsúly.
Részemről egyetértek azzal, amit eddig, és amit ezután fogsz írni a témában. Ergo képviselheted az én véleményemet is. Vagy ez még kevés a többséghez?
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:16
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Engedelmeddel, nem te döntöd el. ÉS most Lajos nélkül megkérdezem: KINEK KÉPZELED TE MAGAD?[/quote]
Ne edd már meg!
Nem azt írta, hogy bezárva, hanem lezárva! Gondolom a saját részéről...![]()
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:17
idézet:
Ezt írta [-Lulu-]:
Hányféle mondatvégi írásjelet ismersz?[/quote]
Hoppá! Arra célzol, hogy a mondataim végére mindig felkiáltójelet teszek? Szerintem ez még mindig jobb, mint a leellenőrizetlen, helyesírási hibáktól hemzsegő, érthetetlen hozzászólás, ami szintén megtalálható (sajnos elég nagy számban) itt a fórumon!
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:19
idézet:
Ezt írta Francii:
Nem azt írta, hogy bezárva, hanem lezárva! Gondolom a saját részéről...[/quote]
Ez így van! Arra céloztam, hogya téma részemről lezárva! Nem gondoltam volna, hogy ezt félre lehet értelmezni, de úgy látom, hogy mégis sikerült!
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:19
idézet:
Ezt írta Francii:
Ne edd már meg!
Nem azt írta, hogy bezárva, hanem lezárva! Gondolom a saját részéről...[/quote]
Akkor ne követelje, hogy magyarázzanak el neki elemi iskolai konkatenációs feladatokat.....
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:20
idézet:
Ezt írta [-Lulu-]:
Hányféle mondatvégi írásjelet ismersz?[/quote]
Ez jó.![]()
![]()
![]()
idézet:
Ezt írta Jareth:
Hoppá! Arra célzol, hogy a mondataim végére mindig felkiáltójelet teszek? Szerintem ez még mindig jobb, mint a leellenőrizetlen, helyesírási hibáktól hemzsegő, érthetetlen hozzászólás, ami szintén megtalálható (sajnos elég nagy számban) itt a fórumon![/quote]
Viszont rosszabb, mint amit az ember elvár értelmes embertársaitól...
idézet:
Ezt írta Taurus:
Egyszer majd talán Te is...![]()
[/quote]
mondod ezt L.Y.-nek...![]()
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:22
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Neked is felteszem a kérdést: mit képzelsz magadról? Milyen alapon tartod magad a többség képviselőjének?[/quote]
Azt még tisztelettel megkérdezném, ebből hogyan szűrted le, hogy bárkit is képviselnék magamon kívül?
Viszont elég sok ember véleményét ismerem az adott témából!
Ha nálad ez azt jelenti, hogy képviselem is őket, akkor lelked rajta...
idézet:
Ezt írta jordan6:
mondod ezt L.Y.-nek...[/quote]
Sztem Jareth-nek mondta...
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:23
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Amennyiben ez itt a többség, akkor csapjatok Rics mellé és követeljétek az én eltávolításomat is - én ugyanis egy más szellemben induló fórumhoz csatlakoztam.[/quote]
A Rics csapatába nem elég bekerülni akarni... azért tenni is kell...
Tudod Laa-Yosh, veled semmi gondom sincs. Eddig nem futottunk össze közvetlenül, ettől függetlenül olvastam jónéhány postodat a szakmai témákban. A mostani vita nem ellened, vagy az új szellemben induló fórum ellen van: egyszerűen csak arról van szó, hogy egyszerűbb lenne az életünk Rics kolléga nélkül. Nekünk is, nektek is.
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:28
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Sztem Jareth-nek mondta...[/quote]
nem változtat...
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:32
idézet:
Ezt írta jordan6:
nem változtat...[/quote]
Sztem is bújj el mögé.