Epp eleg rossz lehet nekik, hogy ilyen bizonyitvanyt allitottak ki magukrol.
A temak gyorsaban elsullyednek, mint hogy ezt elfelejtsuk...
[ 2003. december 25.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ]
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 12. 25. 11:35
Elküldve: 2003. 12. 25. 12:03
Elküldve: 2003. 12. 25. 12:11
idézet:
Ezt írta WiZARD:
szerintem aki magától nem tud rájönni, hogy miért töröltek egy topicot, az olvasgassa még a szabályzatot, gondolkozzon el, hogy mi volt a topicban...
[/quote]
Szerintem pedig a hozzászólásom ilyen módon kiragadása csúsztatásnak minősül, mert úgy állít be engem, mintha a "palotaforradalmárokkal" értenék egyet, ami nem igaz, hanem éppen ellenkezőleg.
Emellett én arról beszélek, hogy ha az első topicba sem írta oda a mod, hogy miért törli, az helytelen.
Az összes többi törölhető indok nélkül, de az elsőnél akkor is indokolnia kell a törlést -és egy darabig zárva hagyni a topicot törlés előtt-, ha az adott topic és témája a fórumszabályzat ellen vét !
Hogy mást nem mondjak éppen az ilyen lázadások elkerülése végett a saját érdekében (is) !
[ 2003. december 25.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 25. 13:04
Elküldve: 2003. 12. 25. 14:48
Elküldve: 2003. 12. 25. 15:23
idézet:
Én azt tettem volna, hogy a Bolhán nyitottam volna egy "Karácsonyi Jókívánságok" topikot 1 hozzászólással, melyben a megfelelő helyre irányítom a tagságot, és jelzem, hogy ellenkző esetben zárom, majd törlöm a topikokat.[/quote]
?
Te, mint torzsforumozo, nyilvan ismered a szabalyokat. Tudod minek hol a helye, nem? Miert kellene erre felhivni a figyelmedet????
Ettol kezdve az egesz csak felesleges magyarazkodas. A lenyeg, hogy felhuztatok magatokat, mert RiCS nem turte meg (nagyon helyesen) a Bolhan a karacsonyi topikot, ezert nekialltatok floodolni, sot, ha jol lattam a Videokartya reszlegben is kiserleteztel.
Ahelyett, hogy irsz egy privatot vagy mailt az adott tema moderatorainak, vagy masnak, akar meg nekem is. Meg SMS-t is kuldhettel volna, kint van a telefonszamom az impresszumban.
Nem, nektek a balhe kellett. RiCS teny, hogy cselekedhetett volna maskent is, de a jelenlegi ismereteim szerint csak alapvetoen OFFnak indulo temakat torolt. Helyesen. Te is es a tobbiek is nagyon jol tudjatok ezt.
Egyebkent kellemes unnepeket Neked/Nektek is.
[ 2003. december 25.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 25. 15:29
idézet:
Ezt írta Macska:
...
Én tanultam az esetből.Tudomásul vettem a szabályokat. de ha lehet, akkor ha valaki nem megfelelő módon tesz valamit, akkor legalább közöljék vele, hogy késöbb ne kövesse el.Ezenkívül, néha tehetünk kivételt is szerintem, mondjuk 3 napig.Mivel vannak, akik főleg egy-két topikba járnak, a többibe pedig csak be-be néznek,akkor ahol IGÉNY van rá, akkor lehetne nyitni CSAK 1 db(!!) topikot, mondjuk .... Jókívánság topikot a moderátorok engedélyével.Itt azoknak a tagtársak akik ismerik egymást régóta, elmondhatják amit szeretnének.Szerintem ezen nem ütközne meg senki.Ezt eldönteni nem az én tisztem, a modrátoroké.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket
Üdvözlettel
macska
[/quote]
Neked is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.
De.
Már régóta követem a karácsonyi ámokfutásodat (megjegyzem nagyot csalódtam benned) és egy-két észrevételt megfogalmaznék a fentebb idézett mondandóddal kapcsolatban:
1. Tudomásul vetted a szabályokat? Tanultál az esetből?
Remélem.
Remélem, azt megjegyezted, hogy az esztelen flood-olás milyen romboló. Nagyon örülök, hogy a Tuningban nem nyitottad meg az ominózus topikodat.
2. Milyen (erkölcsi?) alapon kéred azt a házigazdáktól, hogy (ugyan a Karácsonyi topik miatt, de mégis) tegyenek kivételt a szabályok alól, miközben te elköveted az egyik legdurvább "bűntettet" a fórumon???
Nem érzed ezt egy kicsit visszásnak???
3. Valóban, nem a te tiszted eldönteni azt, hogy pl. a Bolhán nem oda illő topik megmaradjon-e.
Mert a fórumszabályzat világosan leszögezi, hogy mit, miért, hol, és te már vagy annyira öreg motoros itt, hogy tisztában légy az egyes témakörök funkcióival.
A Karácsonyi üdvözletek topik helye a Szigeten van. Punktum.
Nem hiszem, hogy anniyra megerőltető azon embereknek, akik szeretnének néhány jó szót szólni a barátaikhoz, hogy rákattintsanak a Szigetben lévő topikra...Ha meg lustaságból nem hajlandóak erre, és azzal "védekeznek", hogy ők csak a Bolhára járnak - gratulálok.
4. Az uszító "rágalomhadjáratodat" (amiben nem csak te voltál a hibás, mert volt azért még partnered ebben) pont Karácsony napján indítani - ez nagyon lesújtó képet alakít ki rólad/rólatok.
Főleg, hogy a "szeretet nevében nyitottuk a karácsonyi topikokat" választottátok fő érvetekül...
Szomorú.
5. Nem akarom ismételni Krinyot, de ha problémátok van egy moddal, akkor normális emberek között az első lépés az kellene legyen, hogy privátban megpróbáljátok elintézni a dolgot, és ha ez a kommunikációs csatorna kudarcba fullad, vinni a nyilvánosság elé a problémádat. Szerintem legalábbis. Te megpróbáltad megkeresni privátban Rics-et??? Krinyot? Más, Bolhás modokat???
Remélem nem sértődsz meg, Macska (és a többi emberke sem) a fenti kis eszmefuttatáson. Nem bántásnak szántam.
Nem vezettek hátsó szándékok, csak úgy éreztem, el kell mondanom a véleményemet, mert tegnap este óta egyre gyűlik bennem a keserűség.
Nagyon szomorú vagyok.
És nagyot csalódtam néhány emberben.![]()
[ 2003. december 25.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 25. 15:30
Elküldve: 2003. 12. 25. 15:40
Elküldve: 2003. 12. 25. 15:41
Elküldve: 2003. 12. 25. 16:08
Elküldve: 2003. 12. 25. 17:16
idézet:
Ezt írta Macska:
...
[/quote]
Látom nem értetted (esetleg nem akartad érteni) amit mondtam, nem baj. Ugyanis olyanokat hoztál ki a mondandómból, ami benne sincsen. Úgy látszik túl mélyre süllyedtél az önigazolás és felháborodás ingoványába.
További szép Karácsonyt mindenkinek.
[ 2003. december 25.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 25. 17:37
Elküldve: 2003. 12. 25. 18:37
Elküldve: 2003. 12. 26. 00:15
idézet:
Ezt írta Easy:
Etele, ezt Jordennek irtam, de Te is ismersz, volt mar kozos dolgunk itt a HWSWn...
"..., hogy sokat jarok a bolhan, mar tapasztalatbol is Namost, egy nap atlagosan 5-6szor jovok a HWSWre ebbol 4-5szor a bolhara csak es kizarolag. Erre van idom, ez erdekel stb... Namost, bejovok boldog karacsonyt kivanok elmegyek. Kovetkezore meg latom, hogy nyom nelkul torolve a topic... Egy ilyen unnep alkalmaval ezen ohatatlanul felbosszantom magam, sajnalom."
Szerintem ezzel nem vagyok egydul... Az ev ezen jeles napjain szerintem felre lehetne tenni a szabalykonyvet, nem??? Vagy inkabb napellenzo fel es mereven elore az emberseggel szemben??? Ez jobb??? Te sem gondolhatod komolyan!!![/quote]
Nem mondtam hogy némely dologban nincsen igazatok.Most már nem mászok bele hogy miben.
De a mód egyes személyek részéről már kevésbé tetszett.
Hovatovább Fymnek igaza van, koncentráljunk inkább arra hogy felhízlaljuk magunkat az ünnepek alatt.
Én ma pl. 2 rúd gyümölcskenyeret ettem meg.
Szóval szeressük egymást, gyerekek. (Most a gyümölcskenyeret viszont nem szeretem, mert érdekes dolgokat csinál a gyomrocskámban.)
Nnnnnnnnnaaaaaaa.
[ 2003. december 26.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 26. 00:24
Elküldve: 2003. 12. 26. 01:24
Elküldve: 2003. 12. 26. 02:06
idézet:
Ezt írta LightBringer - aki éppen sorkatona:
26-n még mindenki bepótolhatja...
[/quote]
Legyen ez a végszó!![]()
Elküldve: 2003. 12. 26. 07:05