HWSW Informatikai Kerekasztal: MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS Értékeld a témát: -----

#51 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 25. 11:35

A masik temaban valaszoltam. Gondolom valamiert szar volt egyesek karacsonya, hogy jobb hijjan ide irogattak es csinaltak a fesztivalt. Nem tetezem a bajt szankciokkal, latom mar csitul a dolog.

Epp eleg rossz lehet nekik, hogy ilyen bizonyitvanyt allitottak ki magukrol. :(
A temak gyorsaban elsullyednek, mint hogy ezt elfelejtsuk...

[ 2003. december 25.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ]
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#52 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 12:03

Persze persze soporjunk mindent a szonyeg ala. Mindennek van oka, mint azt mashol is irtam, es ha ezeket nem szuntetitek meg az TITEKET minosit kedves hazigazdak... :rolleyes:
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása!

#53 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 12:11

idézet:
Ezt írta WiZARD:

szerintem aki magától nem tud rájönni, hogy miért töröltek egy topicot, az olvasgassa még a szabályzatot, gondolkozzon el, hogy mi volt a topicban...

[/quote]

Szerintem pedig a hozzászólásom ilyen módon kiragadása csúsztatásnak minősül, mert úgy állít be engem, mintha a "palotaforradalmárokkal" értenék egyet, ami nem igaz, hanem éppen ellenkezőleg.
Emellett én arról beszélek, hogy ha az első topicba sem írta oda a mod, hogy miért törli, az helytelen.
Az összes többi törölhető indok nélkül, de az elsőnél akkor is indokolnia kell a törlést -és egy darabig zárva hagyni a topicot törlés előtt-, ha az adott topic és témája a fórumszabályzat ellen vét !

Hogy mást nem mondjak éppen az ilyen lázadások elkerülése végett a saját érdekében (is) !

[ 2003. december 25.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#54 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 13:04

Kép

Krinyo

#55 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 14:48

Üdv Krinyo

Az számomra érdekes, hogy hosszabb ideig voltak ilyen topikok a Bolhán.Esetleg 1 napig is.Ezt követően a topic címek utaltak az indokolatlan törlésekre.A moderátor a háttérben maradva, ezekben a "címes" topikokban sem jelezte, tette egyértelművé, hogy nem kívánatos, szabályellenes(!!) amit tesznek.Megtehette volna, ha akarta volna.Megtehette volna az én első "Moderátorok Figyelmébe" topikomban is, hogy jelzi.Nem jelzett semmit, szó nélkül törölte.Ez a topik másról szólt, hogy miért oda írtam azt elmondtam.A másik nem tetszést nyilvánitó topiknak szintén ez lett a sorsa.Én úgy látom, hogy ha a moderátor az én topikomat mint egy más témáról szóló ELSŐ topikomat legalább indokkal zárja,amit a topikban kértem is(!!). Ezáltal megjelenik az adott moderátor,akkor megbeszélhettük volna nyilvánosan, a megfelelő helyen a problémát, tisztázhattuk volna.Volt olyan moderátor aki ezt megtette!!Olvasgatva a véleményeket, azért ezt meg lehetett volna tenni.Én azt láttam, hogy a moderátor a háttérből egyszerűen törölget, nem lehetett tudni ki ő, és miért.Ha a moderátor nem tette volna azt, amit tett, és úgy ahogy ezt tette, az egészre nem került volna sor.

Én azt tettem volna, hogy a Bolhán nyitottam volna egy "Karácsonyi Jókívánságok" topikot 1 hozzászólással, melyben a megfelelő helyre irányítom a tagságot, és jelzem, hogy ellenkző esetben zárom, majd törlöm a topikokat. Mindezt természetesen megfelelő stílusban, és esetleg a tagság is tanul belőle.Netán, annyi energiával amivel törölte a kérdéses topikokat szó nélkül. Ha erre van mód (nem tudom, de mintha láttam volna már moderátorok általi áthelyezéseket), át is helyezhette volna a megfelelő helyre.Ez jóval kevesebb energiába került volna, mint az, ami lett a végén belőle.Ehhez nem kellet vona más, mint TOLERANCIA,EMBERSÉG az adott helyzetben.Vannak más szintű moderátorok, akik legalább emberszámba veszik a tagságot.

Szép a mundér becsületének védelme, de azért a véleményem az, hogy a moderátori oldalon is történt hiba.

Én tanultam az esetből.Tudomásul vettem a szabályokat. de ha lehet, akkor ha valaki nem megfelelő módon tesz valamit, akkor legalább közöljék vele, hogy késöbb ne kövesse el.Ezenkívül, néha tehetünk kivételt is szerintem, mondjuk 3 napig.Mivel vannak, akik főleg egy-két topikba járnak, a többibe pedig csak be-be néznek,akkor ahol IGÉNY van rá, akkor lehetne nyitni CSAK 1 db(!!) topikot, mondjuk .... Jókívánság topikot a moderátorok engedélyével.Itt azoknak a tagtársak akik ismerik egymást régóta, elmondhatják amit szeretnének.Szerintem ezen nem ütközne meg senki.Ezt eldönteni nem az én tisztem, a modrátoroké.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket

Üdvözlettel
macska ;)

[ 2003. december 25.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#56 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 15:23

idézet:
Én azt tettem volna, hogy a Bolhán nyitottam volna egy "Karácsonyi Jókívánságok" topikot 1 hozzászólással, melyben a megfelelő helyre irányítom a tagságot, és jelzem, hogy ellenkző esetben zárom, majd törlöm a topikokat.[/quote]

?

Te, mint torzsforumozo, nyilvan ismered a szabalyokat. Tudod minek hol a helye, nem? Miert kellene erre felhivni a figyelmedet????

Ettol kezdve az egesz csak felesleges magyarazkodas. A lenyeg, hogy felhuztatok magatokat, mert RiCS nem turte meg (nagyon helyesen) a Bolhan a karacsonyi topikot, ezert nekialltatok floodolni, sot, ha jol lattam a Videokartya reszlegben is kiserleteztel.
Ahelyett, hogy irsz egy privatot vagy mailt az adott tema moderatorainak, vagy masnak, akar meg nekem is. Meg SMS-t is kuldhettel volna, kint van a telefonszamom az impresszumban.
Nem, nektek a balhe kellett. RiCS teny, hogy cselekedhetett volna maskent is, de a jelenlegi ismereteim szerint csak alapvetoen OFFnak indulo temakat torolt. Helyesen. Te is es a tobbiek is nagyon jol tudjatok ezt.

Egyebkent kellemes unnepeket Neked/Nektek is.

[ 2003. december 25.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ]

#57 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 15:29

idézet:
Ezt írta Macska:

...
Én tanultam az esetből.Tudomásul vettem a szabályokat. de ha lehet, akkor ha valaki nem megfelelő módon tesz valamit, akkor legalább közöljék vele, hogy késöbb ne kövesse el.Ezenkívül, néha tehetünk kivételt is szerintem, mondjuk 3 napig.Mivel vannak, akik főleg egy-két topikba járnak, a többibe pedig csak be-be néznek,akkor ahol IGÉNY van rá, akkor lehetne nyitni CSAK 1 db(!!) topikot, mondjuk .... Jókívánság topikot a moderátorok engedélyével.Itt azoknak a tagtársak akik ismerik egymást régóta, elmondhatják amit szeretnének.Szerintem ezen nem ütközne meg senki.Ezt eldönteni nem az én tisztem, a modrátoroké.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket

Üdvözlettel
macska ;)

[/quote]

Neked is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.

De.

Már régóta követem a karácsonyi ámokfutásodat (megjegyzem nagyot csalódtam benned :( ) és egy-két észrevételt megfogalmaznék a fentebb idézett mondandóddal kapcsolatban:

1. Tudomásul vetted a szabályokat? Tanultál az esetből?
Remélem.
Remélem, azt megjegyezted, hogy az esztelen flood-olás milyen romboló. Nagyon örülök, hogy a Tuningban nem nyitottad meg az ominózus topikodat. :(

2. Milyen (erkölcsi?) alapon kéred azt a házigazdáktól, hogy (ugyan a Karácsonyi topik miatt, de mégis) tegyenek kivételt a szabályok alól, miközben te elköveted az egyik legdurvább "bűntettet" a fórumon???
Nem érzed ezt egy kicsit visszásnak???

3. Valóban, nem a te tiszted eldönteni azt, hogy pl. a Bolhán nem oda illő topik megmaradjon-e.
Mert a fórumszabályzat világosan leszögezi, hogy mit, miért, hol, és te már vagy annyira öreg motoros itt, hogy tisztában légy az egyes témakörök funkcióival.
A Karácsonyi üdvözletek topik helye a Szigeten van. Punktum.
Nem hiszem, hogy anniyra megerőltető azon embereknek, akik szeretnének néhány jó szót szólni a barátaikhoz, hogy rákattintsanak a Szigetben lévő topikra... :( Ha meg lustaságból nem hajlandóak erre, és azzal "védekeznek", hogy ők csak a Bolhára járnak - gratulálok. :(

4. Az uszító "rágalomhadjáratodat" (amiben nem csak te voltál a hibás, mert volt azért még partnered ebben) pont Karácsony napján indítani - ez nagyon lesújtó képet alakít ki rólad/rólatok.
Főleg, hogy a "szeretet nevében nyitottuk a karácsonyi topikokat" választottátok fő érvetekül...
Szomorú.

5. Nem akarom ismételni Krinyot, de ha problémátok van egy moddal, akkor normális emberek között az első lépés az kellene legyen, hogy privátban megpróbáljátok elintézni a dolgot, és ha ez a kommunikációs csatorna kudarcba fullad, vinni a nyilvánosság elé a problémádat. Szerintem legalábbis. Te megpróbáltad megkeresni privátban Rics-et??? Krinyot? Más, Bolhás modokat???

Remélem nem sértődsz meg, Macska (és a többi emberke sem) a fenti kis eszmefuttatáson. Nem bántásnak szántam.
Nem vezettek hátsó szándékok, csak úgy éreztem, el kell mondanom a véleményemet, mert tegnap este óta egyre gyűlik bennem a keserűség.

Nagyon szomorú vagyok.

És nagyot csalódtam néhány emberben. :( :(

[ 2003. december 25.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]

#58 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 15:30

Ejj. Krinyo megelőzött, amíg írtam, ő a rövidebb szösszenetét gyorsan elküldte. :)

#59 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 15:40

Etele, ezt Jordennek irtam, de Te is ismersz, volt mar kozos dolgunk itt a HWSWn...

"..., hogy sokat jarok a bolhan, mar tapasztalatbol is Namost, egy nap atlagosan 5-6szor jovok a HWSWre ebbol 4-5szor a bolhara csak es kizarolag. Erre van idom, ez erdekel stb... Namost, bejovok boldog karacsonyt kivanok elmegyek. Kovetkezore meg latom, hogy nyom nelkul torolve a topic... Egy ilyen unnep alkalmaval ezen ohatatlanul felbosszantom magam, sajnalom."

Szerintem ezzel nem vagyok egydul... Az ev ezen jeles napjain szerintem felre lehetne tenni a szabalykonyvet, nem??? Vagy inkabb napellenzo fel es mereven elore az emberseggel szemben??? Ez jobb??? Te sem gondolhatod komolyan!!!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása!

#60 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 15:41

Emberek lépjetek már túl a sz@rdobáláson, bújjon mindenki vissza a családi fészekbe, élvezze az otthon melegét és lehetőleg töltse a napot semmittevéssel. Olyan kevés ilyen nap adatik meg. Miért kell még ezeket is veszekedéssel tölteni? Arra ott a maradék 350-360 nap, nem? ;)

#61 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 15:50

idézet:
Ezt írta FakeJack:
...[/quote]

:)

#62 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 16:08

Üdv ETELE

A gondom pontosan az volt, hogy nem jelzett semmit az adott moderátor.Nem tudtam ki csinálja. Ha a lustaságról beszélsz, légyszíves gondolj erre is.3X törölte a topicomat szó nélkül, jelzés nélkül,NÉV Nélkül (pedig kértem !!, jelezzen vissza.Lehet, ez nem lustaság, egész más.Semmi jelzést nem kaptam, pedig lett volna rá lehetősége.Az egészből nem lett volna semmi, ha ő lereagálja a jelzést, mert kapott, nem is egyet.Szerettem volna megbeszélni a problémát azzal a moderátorral aki törölt.Nem egy másikkal, de nem válalta fel magát.Ismerek egy-két moderátort, és legalább 3-mat tudnék mondani, aki jelzett volna, és 3 mondatban korrektül megbeszélhettük volna.Azt érzem, hogy engem tartotok hibásnak a helyzet alakulásáért, a moderátor jól tette amit tett.Én szeretem megbeszélni az adott problémát azzal, akivel esetlegesen fennáll, nem mással.Pontosan azért, mert az ő indokait szeretném meghallgatni, értelmezni.Ezenkívül tudtam, hogy egy moderátor biztos ott van, és figyeli a fórumot.Nem szeretek rohangálni máshoz.Ő azonban a névtelenségbe burkolózva dolgozott.Ha számára nem gond, hogy jelezzen (KÉRTEM IS !!, nem privátban, magán a fórumon, a " A
MODERÁTOROK FIGYELMÉBE!!!"topikban,nyiltan, egyértelműen (!!), a cím is utalt rá (!!), szóra sem méltatott !!

Megkérdezném:

Szerinted ez a korrekt eljárás egy moderátor részéről???? Épp figyeli a fórumot, egyértelmű jelzést kap, sőt a topikban is KIFEJEZETTEN KÉRTEM!!!. Mert így kezdődött!!!! Most akkor rohanjak másik moderátorhoz???? Zavarjam????

Én is csalódtam, de nagyon, egy, és csak is egy moderátorban. :(

Én "bűnt" követtem el a szavaid szerint. Ő pedig helyesen cselekedett.Azt látom, hogy megint egyértelműen az egészből van levonva a konklúzió, az hogy végül is mi vezetett idáig, az már senkit nem érdekel a moderátorok részéről.Szerintem egy moderátor hozzáállása,aki a gép előtt van, tudna segíteni, ha akarna,de még a nevét sem válalja fel,nem jelentkezik,nem reagál, csak töröl. :(

Ennyi. :(

Üdv
macska ;)

ui: A moderátor szerintem attól az aki, mert ha felvetődik egy probléma, akkor azt rendezi.Főleg ha ott van, és figyelemmel kíséri az eseményeket. ;)

#63 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 17:16

idézet:
Ezt írta Macska:

...
[/quote]

Látom nem értetted (esetleg nem akartad érteni) amit mondtam, nem baj. Ugyanis olyanokat hoztál ki a mondandómból, ami benne sincsen. Úgy látszik túl mélyre süllyedtél az önigazolás és felháborodás ingoványába. :(

További szép Karácsonyt mindenkinek. :)

[ 2003. december 25.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]

#64 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 17:37

Üdv Etele

Szabályok is vannak, amelyeket be kell tartani.Van viszont egy megfelelő moderátori magatartás, mellyel a felvetődő "problémákat" kezelni lehet, és akkor minden sokkal egyszerübb. ;)
Találkoztam már ilyennel, nem is volt semmi gond. ;)

Én ezt szűrtem le az egészből.

Üdv
macska ;)

#65 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 25. 18:37

Többen is említették már előttem: Karácsony van, nem kéne parttalan vitatkozással tölteni az időt... Élvezzétek az ünnepet, próbáljuk meg szeretni / tisztelni egy mást, vagy ha nem megy akkor csak annyit tenni, hogy nem idegesítjük fel magunkat teljesen fölöslegesen... Szerintem ez az ünnep erről szól, és ezért nem is szóltam bele ebbe a vitába eddig, pedig mélységesen csalódtam... Főleg azért, mert pont a tegnapi napon robbantak ki a dolgok... :(
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#66 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 00:15

idézet:
Ezt írta Easy:
Etele, ezt Jordennek irtam, de Te is ismersz, volt mar kozos dolgunk itt a HWSWn...

"..., hogy sokat jarok a bolhan, mar tapasztalatbol is Namost, egy nap atlagosan 5-6szor jovok a HWSWre ebbol 4-5szor a bolhara csak es kizarolag. Erre van idom, ez erdekel stb... Namost, bejovok boldog karacsonyt kivanok elmegyek. Kovetkezore meg latom, hogy nyom nelkul torolve a topic... Egy ilyen unnep alkalmaval ezen ohatatlanul felbosszantom magam, sajnalom."

Szerintem ezzel nem vagyok egydul... Az ev ezen jeles napjain szerintem felre lehetne tenni a szabalykonyvet, nem??? Vagy inkabb napellenzo fel es mereven elore az emberseggel szemben??? Ez jobb??? Te sem gondolhatod komolyan!!!
[/quote]

Nem mondtam hogy némely dologban nincsen igazatok. :) Most már nem mászok bele hogy miben. :)

De a mód egyes személyek részéről már kevésbé tetszett. :(

Hovatovább Fymnek igaza van, koncentráljunk inkább arra hogy felhízlaljuk magunkat az ünnepek alatt. :)

Én ma pl. 2 rúd gyümölcskenyeret ettem meg. :)

Szóval szeressük egymást, gyerekek. (Most a gyümölcskenyeret viszont nem szeretem, mert érdekes dolgokat csinál a gyomrocskámban. :) )

Nnnnnnnnnaaaaaaa. ;)

[ 2003. december 26.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]

#67 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 00:24

Kép

#68 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 01:24

1. Kösz a javítást az aláírásnál... ;)

2. Valóban nem voltam itt jó sokáig, és nemsokára ismét nem leszek, de én fenntartom azt, amit mondtam. Ez a karácsonyi topicmizéria mind2 fél részéről sokkal kultúráltabban is megoldható lett volna.

Kár, hogy ilyenkor bárkinek is eszébe jut az, hogy bármin is vitatkozzon. A mai világban már 2-3 napig sem képesek az emberek egymásra tekintettel lenni. Figyeljünk oda egymásra és főleg magunkra!

26-n még mindenki bepótolhatja... :rolleyes:

Üdv.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#69 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 02:06

idézet:
Ezt írta LightBringer - aki éppen sorkatona:

26-n még mindenki bepótolhatja...
[/quote]

Legyen ez a végszó! :)

#70 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 07:05

A fórum/moderátor szabályzatával nem függhet össze a moderátor(ok) magatartásával, szerintem ott megtörtént a hiba, megértem, hogy mit történt a moderátornál a valós életben, én is ilyen voltam múlt évben, jövő is lesz. :)

Összeségben fel kell függeszteni az egyik moderátort, míg rendbe nem hoz...

Másik: a fórum szabályzatával egyetértek, csak a moderátor magatartásával nem...

Macska: hát ez van, mindenütt szabályok vannak... :D Én is régen uszító voltam a másik fórumon. ;) Előbb-utóbb megtanul az ember.

Remélem jobb lesz az egyik moderátor hangulata. :rolleyes:

[ 2003. december 26.: bolic73 system szerkesztette a hozzászólást ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.