HWSW Informatikai Kerekasztal: MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 26. 22:38

idézet:
Ezt írta Öregszem:

Mondd, biztos, hogy erre a fórumra jársz?
Az utóbbi hetekben (hónapokban?), minden mod veszett törölgetésbe kezdett. Mintha pont a Gazda hergelte volna fel őket. Vagy bónuszpontokat kapnának a törlésekért.

De hogy félre ne érts(etek), szerintem is így van jól.
[/quote]

Erről nincs szó. Nincs bónuszrendszer, nincsen törölgetésre való felbujtás.

#82 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 23:02

Biztos nincsen bónusz a törlésért? Mert bár én eddig egyetlen topikot sem töröltem, de ha megéri, akkor ráfekszem a témára... LOL :) :) :) :D

#83 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 23:04

idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Biztos nincsen bónusz a törlésért? Mert bár én eddig egyetlen topikot sem töröltem, de ha megéri, akkor ráfekszem a témára... LOL :) :) :) :D[/quote]

És ezt csak most mondod??? :eek: :eek: :D
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#84 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 23:13

Én is csak azt tudom, hogy ha a kezdő hozzászólást töröljük, akkor az egész téma törlődik! :D Komolyan! Egyszerűen nem volt még szükség arra, hogy topicot töröljek... Mellesleg meg kell, hogy mondjam, hogy ha egy topic arról szól, amiről kell és ott van, ahol kell, akkor senki sem fogja bezárni/törölni! A fórumszabályzatban mindenki megtalálhatja azokat az okokat, amik miatt egy témát bezárnak/törölnek! Tehát mi kell, hogy a topicodat 2 perc múlva zárva találd? Meg kell sértened a fórumszabályzatot!

Macska: szerinted a te topicodat és az összes ilyen jellegű topicot miért zárták be? Csak nem vétettél a fórumszabályzat ellen? Tudd meg, hogy egy moderátor csak akkor moderál, ha szükség van rá!

[ 2003. december 26.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Tyraan - Artum Inferniti

#85 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 12. 26. 23:17

idézet:
Ezt írta Jareth:
........ Tehát mi kell, hogy a topicodat 2 perc múlva zárva találd? Meg kell sértened a fórumszabályzatot![/quote]

A k..... edves anyját a fórumszabályzatnak elég?
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#86 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 23:25

idézet:
Ezt írta lameXpert:
A k..... edves anyját a fórumszabályzatnak elég?[/quote]

ROTFL! :D

Elsőre nem esett le, hogy mit akarsz ezzel mondani... :)
Tyraan - Artum Inferniti

#87 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 23:27

idézet:
Ezt írta Jareth:

ROTFL! :D

Elsőre nem esett le, hogy mit akarsz ezzel mondani... :)
[/quote]

Az hagyján, nekem másodikra sem... :confused: Kép Kép

Ahh... leesett... :D

[ 2003. december 26.: FakeJack szerkesztette a hozzászólást ]

#88 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 23:43

idézet:
Ezt írta Jareth:
Én is csak azt tudom, hogy ha a kezdő hozzászólást töröljük, akkor az egész téma törlődik! :D Komolyan! Egyszerűen nem volt még szükség arra, hogy topicot töröljek... Mellesleg meg kell, hogy mondjam, hogy ha egy topic arról szól, amiről kell és ott van, ahol kell, akkor senki sem fogja bezárni/törölni! A fórumszabályzatban mindenki megtalálhatja azokat az okokat, amik miatt egy témát bezárnak/törölnek! Tehát mi kell, hogy a topicodat 2 perc múlva zárva találd? Meg kell sértened a fórumszabályzatot!

Macska: szerinted a te topicodat és az összes ilyen jellegű topicot miért zárták be? Csak nem vétettél a fórumszabályzat ellen? Tudd meg, hogy egy moderátor csak akkor moderál, ha szükség van rá!

[ 2003. december 26.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Üdv Jareth

Mit jelent bezárni?????? Téma Bezárva a bal alsó sarokban ?????

Üdv
macska ;)

[ 2003. december 27.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#89 Felhasználó inaktív   serpa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 27. 07:24

idézet:
Ezt írta Krinyo:
Miert, ez karacsonyi topik? Amugy ha jol latom mar meglelte a helyet...

Krinyo
[/quote]

Semmi bajom a topiccal sem a nyitójával(sőt senkivel),csak az előttem író mintha szigorú szakmaiságot emlegetett volna :)
Miért baj az ha a szabályokon belül van 1kis lazaság is :)

[ 2003. december 27.: serpa szerkesztette a hozzászólást ]

#90 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 27. 09:41

idézet:
Ezt írta Macska:
Mit jelent bezárni?????? Téma Bezárva a bal alsó sarokban ????? [/quote]

Igen!

Mellesleg én is ellene vagyok a figyelmeztetés nélküli zárásoknak/törléseknek, de ahogy hallottam a történteket, meg tudom érteni az illetékes házigazdát!
Tyraan - Artum Inferniti

#91 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 27. 11:18

idézet:
Ezt írta serpa:
Miért baj az ha a szabályokon belül van 1kis lazaság is :)[/quote]

A jelenlegi szabályzat (sajnos) még lehetővé teszi a lazaságot, de az "új" fórumon már ilyenek nem lesznek...
Tyraan - Artum Inferniti

#92 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 27. 11:22

idézet:
Ezt írta Jareth:

A jelenlegi szabályzat (sajnos) még lehetővé teszi a lazaságot, de az "új" fórumon már ilyenek nem lesznek...
[/quote]

Ezen alapult a szocializmus is......
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#93 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 27. 11:54

Úgy látszik, Szilveszterkor sokan nem fognak petárdát venni és durrogtatni, 10 után elcsendesednek és a Rákóczi úton az aluljáró helyett nem választják a felszíni átkelést ... mert az tiltott ... alapból ... kivétel ... kivétel ?!? :confused: ...

Senki sem akart rosszat, mégis sokak szájíze keserű lett Karácsony este, mindkét oldalon. Ezen kéne elgondolkodni, nem pedig a másikra [vagy a Szabályzatra] mutogatni.

udv fram
Ciciman is on borda

#94 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 27. 11:58

idézet:
Ezt írta Jareth: A jelenlegi szabályzat (sajnos) még lehetővé teszi a lazaságot, de az "új" fórumon már ilyenek nem lesznek...[/quote]

idézet:
Ezt írta Krinyo: ... ezzel csak azt akartam mondani, hogy a szabalyzat nem a koran. Csupan kereteket es vedelmet ad. Nem fogunk ott allni minden hozzaszolas mellett, hogy ellenorizzuk milyen oldalra mutatnak a benne szereplo linkek, nem fogjuk ellenorizni egyesevel a forumba feltett kepeket, hogy van-e bennuk vizjel, stb. Egyaltalan nem biztos, hogy egy teszemazt prohardverre mutato link feltetlenul ki lesz szerkesztve, ha valaki ezt eszreveszi.
[/quote]
Ciciman is on borda

#95 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 27. 13:53

fram: nagyon jó az idézet! Ellenben le szeretném szögezni azt, hogy nem szabad összehasonlítani egy Prohardverre mutató linket egy warez témájúval, valamint a frászkarikát' kitétel sem azonos egy személyeskedő hozzászólással!

A szabályzat valóban nem szentírás, de most vagy betartatjuk vagy nem ér az egész semmit!
Tyraan - Artum Inferniti

#96 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 27. 14:12

idézet:
Ezt írta Jareth:
A szabályzat valóban nem szentírás, de most vagy betartatjuk vagy nem ér az egész semmit![/quote]

A papírnak van betűje és szelleme..... na kinek akarsz betartani és mit? :)
¤

#97 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2003. 12. 27. 14:36

idézet:
Ezt írta Jareth:

...A szabályzat valóban nem szentírás, de most vagy betartatjuk vagy nem ér az egész semmit!
[/quote]

A szabályok iránymutatóak, kellő rugalmasság szükségeltetik a betartatásukhoz, ellenkező esetben valóban megvalósul a rendőrállam, amit ugye senki nem szeretne.

Az új (és megjegyzem még nem végleges) szabályzat -melynek megalkotásában tevékenyen részt vettem- nem azért olyan terjedelmes, és csaknem minden részletre kitérő, mert mostantól (azaz a költözéstől) aztán dracoi szigor lesz. A fórumozók igen nagy hányadát tekintve ezek evidens (eddig iratlan formában létező) szabályok, melyek nagy részét a való életben is alkalmazzuk, betartjuk...

Ahogy az új szövegezés bevezetőjében is olvasható, a szabályzat elsősorban (jogi) védelmet, ha úgy tetszik kapaszkodót nyújt fórumozónak és fórumtulajdonosnak egyaránt. Egyformán.

A jogsérelem mértéke sokmindent meghatároz, amikor (moderátori) beavatkozásra kerül sor; A szubjektum a legtöbb esetben mindenképpen meghatározó szerephez jut.
Ugyanakkor a fórumozóknak el kell fogadniuk, hogy ezen a fórumon többnyire ugyanazok a személyek hajtják végre a "törvényeket", akik hozzák/hozták azokat, tehát ha úgy tetszik áll a klasszikus idézet: "...ez nem demokrácia". :)

Aki ezt a gondolatot nem tudja magáévá tenni, elfogadni, az bizonyos szempontból a saját dolgát nehezíti meg, miképpen az a moderátor is, aki úgy gondolja, hogy erre időről - időre emlékeztetni kell a fórumozókat... :)

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#98 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 27. 15:12

idézet:
Ezt írta Jareth:

Igen!

Mellesleg én is ellene vagyok a figyelmeztetés nélküli zárásoknak/törléseknek, de ahogy hallottam a történteket, meg tudom érteni az illetékes házigazdát!
[/quote]

Üdv Jareth

Ha az adott moderátor így tesz,akkor nem lett volna semmi gond. ;) Mert ott a NEVE (!!), és esetleg megbeszélhettük volna a dolgot!!(Ez csak rám vonatkozik, az én topikomra.) Ha netán még beírt volna indokot is, csak ennyit: "A topiknak a Szigeten a helye ;)".Az én topikom meg sem születik. (!!)
Az én első topikomnak: " A topiknak a Visszabeszélőben a helye",akkor szintén semmi gond, nem is kellett volna "megbeszélnem" VELE semmit.Azért, mert az adott helyzetben (!!), határozott álláspontot képvisel.

Ha megteszi, hogy áthelyezi esetleg a Jókívánság topikokat a megfelelő helyre, akkor még EMBERSÉGES is.

10 moderátorból 9 így cselekedett volna, a szabályokat figyelembe véve. Vagy az első, vagy a második megoldást választva. ;)

A MÓD, ahogy cselekedett,az ami kiakasztott az ADOTT körülmények között, bár arra is felhívták többen a figyelmemet, hogy nincsenek ADOTT körülmények, szabályok vannak.Tudomásul vettem.Mindez mellet szerintem van helyes moderátori magatartás is.Ha felvetek egy problémát, akkor felveszi velem a kapcsolatot, ha már sem az egyik, sem a másik megoldást nem választotta.Azért ő, mert nekem volt NEVEM !!, NEKI NEM !! Arról nem is beszélve, hogy az első topikomban ezt kifejezetten KÉRTEM!! Megbeszéltük volna, és megint nem lett volna semmi gond. ;)Ott volt a gépe előtt, figyelemmel kísérte az eseményeket.

10-ből 9 moderátor megtette volna ;), de valószínű idáig nem jutott volna a dolog, mert nem is vetődhetett volna fel a MÓD problémája.

Üdv
macska ;)
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#99 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 27. 15:14

Macska! Nem érzed úgy hogy most már kicsit túlragozod a dolgot? :confused: :(
Mindenféle rossz szándék nélkül kérdezem...

[ 2003. december 27.: Etele szerkesztette a hozzászólást ]

#100 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 27. 15:20

idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv

Karácsony van. Mér téged zavar????? Ilyenkor legyen 100 ilyen topic.!!!!!!!!!!!!!!!!

Karácsony van. Érted?????????????????????????????????????????

Ezenkívűl nem csak Karácsonyi topikot töröltek!!!!!!!!!!!
Az a mód, ahogy ezt tették???????

Moderátorokat keresünk!!!!!!

Ha kultúráltan teszel valamit, azt ne töröljék szó nélkül!!!! A kedves családját szabályozgassa otthon Karácsonykor a kedves moderátor!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha valami baja van, adja hozzá a nevét, indokolja meg!!!! Kultúrált, emberhez méltóan!!!!

[ 2003. december 24.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Jaja! Ez így tisztességes.
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.