Ez csak egy kiragadott példa volt, linkelhettem volna többet is.
Én is nyitottam egy témát a társalgóban, egy nem túl egyszerű játék lett volna, de túlnyomó többségében tele lett az okostónik beszólogatásaival, hogy ennek aztán vajon mi értelme van??? Így aztán hagyom a faszba elsüllyedni, mert idegesítő, amikor zömében csak beugatnak.
Szal mondanám, hogy amíg a fórumszabályzatot nem sérti egy-egy topik és az abban leírtak csak a kis érzékeny lelki világodat, akkor ha lehet kerüljétek a beugatást, hogy szerintem ez értelmetlen meg felesleges, mert nulla közöd van ahhoz, hogy ki mit nyit meg és milyen célzattal, főleg ha nem érted a témát vagy rangon alulinak tartod.
Voltaképpen akármilyen gyengusz kis téma, lehetne önálló arculata és lehetne szórakoztató, mert akik írják, azok úgy alakítják, csak sajnos idő előtt telebasszák páran a topikot a bazmee nem kellett volna ezt ide, mert fasság.
A dolog egyszerű, van olyan hely a fórumon, ami számomra értelmetlen és felesleges vagy egyszerűen olyan mértékű fasságokat írogatnak, hogy inkább messzire elkerülöm, mert néha sírhatnékom támad tőle, annyi az önjelölt szakmajiság.
De nem megyek oda és nem ugatok be. SKIP, mert nem rám tartozik. Vannak moderátorok, lehet nekik jelezni, ha úgy érzed szerinted helytelen, ami ott folyik.
Hja és ha végképp nem állod meg szó nélkül és a moderátorokban sem bízol meg, hogy megfelelően kontrollálják a fórumot és szerinted te helyesebben ítészkednél, akkor itt ez a topik arra, hogy hangot adj véleményednek, de ne mások topikjába kotnyeleskedj.
Szerkesztette: guga 2004. 05. 16. 12:23 -kor

Súgó
A téma zárva.