HWSW Informatikai Kerekasztal: Hova tunt a forum szinvonala? III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hova tunt a forum szinvonala? III. Értékeld a témát: -----

#901 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 16. 12:18

Mostanában nagy divatja lett beugatni topikokba, hogy mafasznak nyitottad ezt, értelmetlen, felesleges, nulla.

Ez csak egy kiragadott példa volt, linkelhettem volna többet is.

Én is nyitottam egy témát a társalgóban, egy nem túl egyszerű játék lett volna, de túlnyomó többségében tele lett az okostónik beszólogatásaival, hogy ennek aztán vajon mi értelme van??? Így aztán hagyom a faszba elsüllyedni, mert idegesítő, amikor zömében csak beugatnak.

Szal mondanám, hogy amíg a fórumszabályzatot nem sérti egy-egy topik és az abban leírtak csak a kis érzékeny lelki világodat, akkor ha lehet kerüljétek a beugatást, hogy szerintem ez értelmetlen meg felesleges, mert nulla közöd van ahhoz, hogy ki mit nyit meg és milyen célzattal, főleg ha nem érted a témát vagy rangon alulinak tartod.

Voltaképpen akármilyen gyengusz kis téma, lehetne önálló arculata és lehetne szórakoztató, mert akik írják, azok úgy alakítják, csak sajnos idő előtt telebasszák páran a topikot a bazmee nem kellett volna ezt ide, mert fasság.

A dolog egyszerű, van olyan hely a fórumon, ami számomra értelmetlen és felesleges vagy egyszerűen olyan mértékű fasságokat írogatnak, hogy inkább messzire elkerülöm, mert néha sírhatnékom támad tőle, annyi az önjelölt szakmajiság.

De nem megyek oda és nem ugatok be. SKIP, mert nem rám tartozik. Vannak moderátorok, lehet nekik jelezni, ha úgy érzed szerinted helytelen, ami ott folyik.

Hja és ha végképp nem állod meg szó nélkül és a moderátorokban sem bízol meg, hogy megfelelően kontrollálják a fórumot és szerinted te helyesebben ítészkednél, akkor itt ez a topik arra, hogy hangot adj véleményednek, de ne mások topikjába kotnyeleskedj.

Szerkesztette: guga 2004. 05. 16. 12:23 -kor

#902 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 13:23

Idézet: guga - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 13:18

Szal mondanám, hogy amíg a fórumszabályzatot nem sérti egy-egy topik és az abban leírtak csak a kis érzékeny lelki világodat, akkor ha lehet kerüljétek a beugatást, hogy szerintem ez értelmetlen meg felesleges, mert nulla közöd van ahhoz, hogy ki mit nyit meg és milyen célzattal, főleg ha nem érted a témát vagy rangon alulinak tartod.

Ugyanilyen alapon "nulla közöd van ahhoz"  hogy ki mihez szól hozzá "és milyen célzattal", "amíg a fórumszabályzatot nem sérti".
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#903 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 16. 13:27

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 14:23

Ugyanilyen alapon "nulla közöd van ahhoz"  hogy ki mihez szól hozzá "és milyen célzattal", "amíg a fórumszabályzatot nem sérti".

Ha viszont a saját topikjában történik, nem biztos.
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#904 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 16. 13:32

Idézet: Mono - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 14:27

Ha viszont a saját topikjában történik, nem biztos.

Mire célzol?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#905 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 13:39

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 14:32

Mire célzol?

Semmire nem célzok. Mondok.

Ha csinálok egy topikot - mint pl. guga - és abban történnek ilyen beszólások, hogy "ezt minek, minek ez ide", akkor részemről jogosabb lehet azt firtatni, hogy minek ír be ilyen kérdéseket, inkább ne szólt volna hozzá.

Így gondoltam. :)
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#906 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 07:05

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 17:37

Nos kedves Litium, no comment. Ez vagy te. Fentebbi sorokban mindent leírtál magadról. Hiába próbálsz flame-t gerjeszteni, nem fog sikerülni.  :kma:

Jah és tudom, az én anyámat, mert te nem értesz valamit. Tudod mit pajti: tanulj. Rád fér.

Én azt hiszem normális szóltam hozzád.

Na mindegy hagyjuk.

#907 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 05. 17. 07:14

Idézet: Litium - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 8:05

Na mindegy hagyjuk.

jóreggelt. látom, hazahoztak a szüleid.
mindenesetre a szutyok aláírásodat kevésbé feltűnőre kéne alakítanod, nem biztos, hogy mindenkit érdekel.

#908 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 07:22

Idézet: joe39 - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 8:14

jóreggelt. látom, hazahoztak a szüleid.
mindenesetre a szutyok aláírásodat kevésbé feltűnőre kéne alakítanod, nem biztos, hogy mindenkit érdekel.

Á most erre igazán mit írjak?Kezdek nagyon elfáradni az ilyen és ehez hasonló embekéktől....Csak azt nem értem mért nem cselekszik valaki konzekvensen....Mért olvasod a topkijaimat mért írsz bele...Mért foglakozol velem?

Olyan sok mindent írnék neked most mégsem teszem.

#909 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 07:54

Idézet: Litium - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 8:22

Á most erre igazán mit írjak?Kezdek nagyon elfáradni az ilyen és ehez hasonló embekéktől....Csak azt nem értem mért nem cselekszik valaki konzekvensen....Mért olvasod a topkijaimat mért írsz bele...Mért foglakozol velem?

Olyan sok mindent írnék neked most mégsem teszem.

nem idézem be a privátodat, bár nincs benne semmi olyan, amit ne láthatna más.
hivatkozol benne az általad nyitott topicok látogatottságára. igazad van.
de!
ez egy alapvetően HWSW fórum, (gyk: hardverekkel, és szoftverekkel foglalkozik.

ebben a kérdésben tettél a fórumhoz bármit is, vagy csak a színvonalat süllyeszted?
(nem) mellesleg:
az időjós topicod címe nagyon ismerős volt, mint kiderült, az origósnak is te vagy a szerzője, csak régebben indítottad.
a piás topicodba csak egy infót kapott más, nem te.

#910 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 08:10

Idézet: joe39 - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 8:54

nem idézem be a privátodat, bár nincs benne semmi olyan, amit ne láthatna más.
hivatkozol benne az általad nyitott topicok látogatottságára. igazad van.
de!
ez egy alapvetően HWSW fórum, (gyk: hardverekkel, és szoftverekkel foglalkozik.

ebben a kérdésben tettél a fórumhoz bármit is, vagy csak a színvonalat süllyeszted?
(nem) mellesleg:
az időjós topicod címe nagyon ismerős volt, mint kiderült, az origósnak is te vagy a szerzője, csak régebben indítottad.
a piás topicodba csak egy infót kapott más, nem te.

És ez mért bánt téged kis komám.Jó ötlet volt ezért itt is megcsináltam.Igen kb 4 hozzászólást írtam egy játékkal kapcsolatba, valamint az evoban volt még egy topikom. Kb 10 hozzászólás összesen.

Most boldog vagy?

JOE vagy a 39. már a sorban és kezdem nagyon unni ezt az örökös nyávogást a hwsw-n.Lehet hogy hamarosan felfüggesztem a tevékenységemet erre-fele.És csak annak örülök hogy az ilyen 39. kis senkiknek nem lesz mit leugatniuk és szépen lassan eltünnek ők is.

Tudod vannak azok a fórumozók akik engem ovódás hülye gyereknek titulálnak és nem foglalkoznak velem a topikjaimat nem olvassák ami melett alatt a nevem áll hozzá nem szólnak.Velünk nincsen semmi gond megértem véleményüket elfogadom.

És vannak azok a 39. senkik az igencsak szánalomra méltó egyének akik közlik hogy túl nagybetűs az aláírásom aztán follyamatosan a honlapunkat nézegetik.Magyaráznak hogy ez meg ez a topik minek kell olvassák sőt még hozzá is sszólnak.Tudod ezek gerinctelen sunyi hátulról támadó alakok.Ahogy már említettem 39. senkik.

#911 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 08:17

Összes hozzászólás: 3869
( 0.25% százaléka az összes hozzászólásnak )
Hozzászólás naponta: 3.6
Legaktívabb ebben a fórumban: Sziget
1173 hozzászólás ebben a fórumban
( 28% -a az összes hozzászólásnak )

Valószínűleg a hozzászólásaid 28 százaléka folymatos nyávogás "szinvonal emelés".Tudod nem az a baj hogy belém kötsz hanem hogy azokat is leszólod ezzel akik azokba a bizonyos topikhoz hozzászólnak.Nekem a hwsw egy játéknak indult egy mókának 2002 óta folymatosan próbálok alkalmazkodni mert elfogadom azt hogy valaki(k)nek ez a fórum szívügye.Ha nem szólna senki hozzám nem lennék itt.

Szerkesztette: Litium 2004. 05. 17. 08:19 -kor

#912 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 08:24

Idézet: Litium - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 9:10

[...]

Ne kapd fel a vizet Liti...
Én például ugyancsak nem túl sűrűn szóltam hozzá pl. a kocsmás topikhoz, ennek ellenére jónéhányszor majd' halálra röhögtem magam az ott olvasottakon, és ez szerintem .

Szerintem nincs semmi baj azzal, hogy valaki főleg a Szigeten aktív, ugyanis senkit sem lehet kitiltani a fórumról csak azért mert nem egy informatikai zseni...

Nem tudom mi van itt a fórumon mostanában, de megsűrűsödtek az összekapások, a felesleges piszkálódások, a kötekedések. Tényleg; hová is tűnt a fórum szinvonala?

ps.: Minek veszekedni, amikor verekedni is lehet... :D  ;)

Szerkesztette: SuMMeR 2004. 05. 17. 08:26 -kor

#913 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 08:28

Idézet: Litium - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 8:05

Na mindegy hagyjuk.

Szerintem meg jobb lett volna ha nem szólsz hozzám. Én sem szóltam hozzád. Maradjunk ennél a formulánál, abból nem lesz baj.
Szerintem is hagyjuk.

#914 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 08:30

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 9:24

Ne kapd fel a vizet Liti...
Én például ugyancsak nem túl sűrűn szóltam hozzá a pl. a kocsmás topikhoz, ennek ellenére jónéhányszor majd' halálra röhögtem magam az ott olvasottakon, és ez szerintem .

Szerintem nincs semmi baj azzal, hogy valaki főleg a Szigeten aktív, ugyanis senkit sem lehet kitiltani a fórumról csak azért mert nem egy informatikai zseni...

Nem tudom mi van itt a fórumon mostanában, de megsűrűsödtek az összekapások, a felesleges piszkálódások, a kötekedések. Tényleg; hová is tűnt a fórum színvonala?

ps.: Minek veszekedni, amikor verekedni is lehet... :D  ;)

Az a bajom hogy én próbálom moderálni magamat (még a fórum szabályzatot is elolvastam :D ) de mostanában egyre többször találkozom olyanokkal akiknek minden írásukban a szigetet, társalgót pocskondiázzák.Nem az a baj hogy engem támadnak hanem hogy azokat is akik az általam létrehozott topikba beleírnak.Nem értem mért rontja a színvonalat a társalgóban egy időjárás topik vagy a zöldszilánk esetleg a Tv-s topikom....

#915 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 08:34

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 9:28

Szerintem meg jobb lett volna ha nem szólsz hozzám. Én sem szóltam hozzád. Maradjunk ennél a formulánál, abból nem lesz baj.
Szerintem is hagyjuk.

Ok, privátban elrendeztük. ;)

#916 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 08:36

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 9:34

:up:

#917 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 08:40

Kihúzhatod a bakancsod a hátsómból.  :smoker:
(Litium, nem neked szólt, de szerintem te is tudod, hogy kinek. :D)

#918 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 08:42

Idézet: Litium - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 9:17

Összes hozzászólás: 3869
( 0.25% százaléka az összes hozzászólásnak )
Hozzászólás naponta: 3.6
Legaktívabb ebben a fórumban: Sziget
1173 hozzászólás ebben a fórumban
( 28% -a az összes hozzászólásnak )

Valószínűleg a hozzászólásaid 28 százaléka folymatos nyávogás "szinvonal emelés".Tudod nem az a baj hogy belém kötsz hanem hogy azokat is leszólod ezzel akik azokba a bizonyos topikhoz hozzászólnak.Nekem a hwsw egy játéknak indult egy mókának 2002 óta folymatosan próbálok alkalmazkodni mert elfogadom azt hogy valaki(k)nek ez a fórum szívügye.Ha nem szólna senki hozzám nem lennék itt.

köszönöm megtisztelő és intő szavaidat, majd meghúzom magam.
tudatlanságodat csak tájékozatlanságod múlja felül, tudhatnád, hogy többezer hozzászólás(számo)t benyelt a fórummotor cseréje. ezáltal nem regisztráltként is megtalálod ugyanazt a felhasználót.
igen, megtalálható voltam a szigeten is, de inkább a hálózati eszközöknél keress. 

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 9:34

:think:

#919 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 08:42

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 9:40

Kihúzhatod a bakancsod a hátsómból.  :smoker:
(Litium, nem neked szólt, de szerintem te is tudod, hogy kinek. :D)

(azért teljesen hüle sem vagyok)
És hogy joe nak is jó legyen megváltoztattam az aláírásom méretét :D :D

#920 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 08:46

Idézet: joe39 - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 9:42

köszönöm megtisztelő és intő szavaidat, majd meghúzom magam.
tudatlanságodat csak tájékozatlanságod múlja felül, tudhatnád, hogy többezer hozzászólás(számo)t benyelt a fórummotor cseréje. ezáltal nem regisztráltként is megtalálod ugyanazt a felhasználót.
igen, megtalálható voltam a szigeten is, de inkább a hálózati eszközöknél keress. 

:think:

Nem kell csak menj haza és gondold át az életed...... :D

Mindenesetre szerintem az mondjuk nem lenne annyira rossz ha nem szólnál be()le olyanba amihez szerintem nincs túl sok közöd.Ha gondod van privátba kérlek és ne a topikjaimat szemeteld össze.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.