Mostani eset egyaltalan nem vicces, sot inkabb sirni tudnek miatta.
Eleinte ugy tunt, egy forumtars atveres aldozata lett, de ahogy a tortenet osszeallt egessze, egeszen mas derult ki belole.
Ismeretlen embertol vasarolt? Teny. (meg lehetne elozni, ha be lenne vezetve, hogy csak forumtag nyithat uj topikot a Bolhan...De ezert mar miota pampogunk)
Megallapodasuk pontos tartalmat nem ismerjuk, igy az egy het cseregari nem tudom, mennyire all.
Kiprobaltak a cuccokat, mielott elcsereltek? Ki.
Mukodott? Mukodott.
Hazamegy, modem berak, nem kompatibilis.
Mit csinal erre?
Biztos az alaplap rossz, csereljuk vissza. (menj be egy szamtechboltba, ugy szemkoztrohognek, ha visszaviszel egy uj alaplapot, hogy nem megy vele a modem, hogy csak na. Kicserelni a 70k-s alkatreszeket egy parezres kedveert? Nonszensz)
Kozben persze a masik fel tovabbpasszolta a becserelt alaplapot, ertheto, hiszen neki a penz kell, nem az alaplap.
Ha az egy het visszacsere tenylegesen megigeresre kerult (nem tudhatjuk), akkor persze inkorrekt volt az urge, hiszen nem a megallapodas szerint jart el.
Hogy utana priviben/telefonban mit "beszelgettek", nem tudhatjuk, oszinten szolva nem is erdekel.
Erre mit csinalt joemberunk? Letrehozott egy fikanicket (Fovesztes #1), nyitott egy topikot, amelyben sajnaltatta magat, meg lejaratta a (szerinte) nem korrekt eladot.
Topikot keresere PPeter temette, miutan tobben is serelmeztuk a reszerol igen nagymertekben inkorrekt eljarast, valamint figyelmeztettuk a 10 ev ban levegoben logasara.
Utana a fikanick gazdaja nyitott meg 2 topikot, amiben eloallt egy igen gyenge fedoszoveggel, miszerint a bnoje a masik nick, valamint kiderult vegre az igazsag, mi is tortent valojaban, mi is az az egetrengeto problema, ami miatt az uzleti tranzakcio torleset kerte.
Elado inkorrektseget alatamasztando idezett a levelezesukbol (Fovesztes #2)
Erre fel lett hivva a figyelme, hogy ez mar megint sulyosan buntetendo tetel. (Lasd T2k)
Utana meg kezdi jatszani a martirt, hogy akkor zarjak ki, maximum eggyel kevesebb regi forumozo lesz.
Szanalmas...
Vitas uzleti ugyeket nem igy, a forum nagy nyilvanossaga elott a masikat lejaratva, becsuletserto modon kell megprobalni elintezni.
Egy vitas uzleti ugy miatti idegesseg nem indok arra, hogy a forum szabalyait ilyen nagy mertekben athagva garazdalkodjon valaki.
PPetert nem egeszen ertem, tul joindulatuan jart el szerintem.