HWSW Informatikai Kerekasztal: Bolhapiac - Not for resale - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bolhapiac - Not for resale Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 01. 12:28

Idézet: Samott - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:24

En nem allok oda senki melle... de ha a boltban kivalasztott termeket nezegetve azt mondja valaki, hogy ket sarokkal arrebb ugyan azt megkapom 20%-al olcsobban akkor annak orulok es valoszinuleg megfogadom a tanacsat... :) (megjegyzem a Bolhan sem kritizaltam meg soha senkinek az arait)

Samott

Akkor összefoglalhatom egy szóban, hogy másról beszélsz? :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#482 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 01. 12:29

Idézet: Samott - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:27

A vevot vedi, nem teged tamad... annyiert arulod amennyiert akarod... senki nem kenyszerithet arra hogy olcsobban add. De ha van jobb ajanlat ne csodalkozz ha ott veszik meg es nem nalad... ilyen a piacgazdasag.

Samott

Idézet

FőDudu Létrehozva: 2004. szept. 29., szerda - 21:20   
  Törzsvendég

Csoport: Fórumtag
Senki nem húzta le a monitorjaidat, de amit itt bizonyos árszinten árulnak, azt nem érdemes dupla áron árulnod ugyanitt! Ugyanazt árulod mint több más fórumtárs de dupla áron.

Ha ezt nem fogod fel, akkor nem ezen a fórumon van a helyed!
Apróneten annyiért hirdeted amennyiért akarod (max senki nem érdeklődik), de itt ha nem én szóltam volna a magas ár miatt, akkor hidd el megtette volna más.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#483 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 01. 12:29

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:26

...

Egy olyan hozzászólást hozol fel, ahol a Bolha közössége pont a hozzászóló ellen sorakozott fel, ritka egyöntetűséggel?

Hanyatlasz.
Elköltöztem :-)

#484 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 01. 12:34

Idézet: Rive - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:20

Arról, hogy ha más a norma, akkor senkit se érdekel, ha ennél különbnek tartod magad. Szokj vagy szökj, ha nem bírod magad körül az 'alacsonyabbrendűeket'.

Nem nekem kell elfogadhatónak tartanom egy-egy konkrét esetben. Masszívan fals álláspontról indulsz ki.

Senki sem mondja meg neked, mit mennyiért árulhatsz. Ellenben - tekintve, hogy ez egy fórum, néhány, a fórumtagok által elfogadott normával - bizonyos esetekben véleményezni fogják.

Hajlandó lennél végre felfogni, hogy a tulajdonos billentyűzetéből a 'bolha önszabályozó lett' mit jelent? Segítsek? Azt, hogy a közösségé a döntő szó.

Teljesen eszemnél vagyok. Azt írom rólad, hogy egy működő közösség bevett szabályait szeretnéd szétrombolni, pusztán azért, mert a magad szabályait felsőbbrendűbbnek tartod.
Ugyanezt tették a Jezsuiták is, szerte a világban.
Nem, nem én keverem/kevertem össze az 'élettér' kiindulópontú népirtásokkal.

Rive!

Én nagyon úgy látom, hogy nem akarod megérteni, amit mondok. Ezzel még nem is lenne baj, de kezd kifejezetten irritálni, hogy neonáci, népírtónak próbálsz beállítani. Ha már oly' szívesen utalsz az "elfogadott normákra", akkor megjegyzem, hogy a Fórumszabályzat által felállított normákat elfogadtad, amikor regisztráltál. Ennek függvényében nagyon gyorsan állj le az ilyen bújtatott személyeskedéssel, mert a Fórumszabályzat tiltja!

Arról pedig, hogy ki hiszi magát különbnek... Ha a közösség az egyén fölé helyezi magát, akkor ki is az, aki "alacsonyabbrendűnek" tekint valakit?

Nem kell válaszolnod! Költői kérdés.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#485 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 12:35

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:28

Akkor összefoglalhatom egy szóban, hogy másról beszélsz? :)

Ket szo volt... ;) Nekem ugy tunik ugyan arrol beszelunk... hol tevedek?

FőDudu hozzaszolasa elfogadhato lenne a felkover reszt nelkul... es egy linkel az olcsobb forrasra. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#486 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 01. 12:38

Idézet: Samott - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:27

A vevot vedi, nem teged tamad... annyiert arulod amennyiert akarod... senki nem kenyszerithet arra hogy olcsobban add. De ha van jobb ajanlat ne csodalkozz ha ott veszik meg es nem nalad... ilyen a piacgazdasag.

Samott

Hú, dear Samott! ...

Nagyon másról beszélsz! Ilyeneket írsz: "annyiert arulod amennyiert akarod... senki nem kenyszerithet arra hogy olcsobban add.", amiko jelen pillanatban is éppen ez történik.

Erre pedig: "De ha van jobb ajanlat ne csodalkozz ha ott veszik meg es nem nalad..." annyit, hogy én éppen erről beszélek! Hogy ha az eladó ajánlatára egy árva vevő nem jelentkezik, mert az adott helyen lévő kereslet sokallja az árát, az az eladó magánügye!

Ezzel pedig: " ilyen a piacgazdasag." egyetértek, és végig ezt szajkóztam. Nem én voltam, aki ezt elkülöníti a Bolhapiactól, pedig pontosan semmi különbség nincsen a kettő között.
Helyesebben fogalmazva nem szabadna, hogy legyen!

#487 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 01. 12:40

Idézet: Rive - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:29

Egy olyan hozzászólást hozol fel, ahol a Bolha közössége pont a hozzászóló ellen sorakozott fel, ritka egyöntetűséggel?

Hanyatlasz.

Annyira nagyon felsorakoztak az eladó mögött, hogy az életben többé nem tudja eladni azokat a monitorokat itt a HWSW-n!

Na bravo!

#488 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 12:41

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:34

Én nagyon úgy látom, hogy nem akarod megérteni, amit mondok. Ezzel még nem is lenne baj, de kezd kifejezetten irritálni, hogy neonáci, népírtónak próbálsz beállítani. Ha már oly' szívesen utalsz az "elfogadott normákra", akkor megjegyzem, hogy a Fórumszabályzat által felállított normákat elfogadtad, amikor regisztráltál. Ennek függvényében nagyon gyorsan állj le az ilyen bújtatott személyeskedéssel, mert a Fórumszabályzat tiltja!

???

Valami nagyon nagy fogalmi zavarod van a 'neonáci' meg a 'népirtó' körül :think:
Vagy direkt azért ezeket próbálod a számba adni, hogy nagyobb mártír lehess?
Vagy mivan?

Idézet

Teljesen eszemnél vagyok. Azt írom rólad, hogy egy működő közösség bevett szabályait szeretnéd szétrombolni, pusztán azért, mert a magad szabályait felsőbbrendűbbnek tartod.
Ugyanezt tették a Jezsuiták is, szerte a világban.
Nem, nem én keverem/kevertem össze az 'élettér' kiindulópontú népirtásokkal.

A költői kérdésedet inkább nem véleményezném.

#489 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 12:45

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:40

Annyira nagyon felsorakoztak az eladó mögött, hogy az életben többé nem tudja eladni azokat a monitorokat itt a HWSW-n!

Na bravo!

Azzal a hátszéllel, amit abban a topikban kapott, az idézett hozzászólás ellenében, azzal akár ő, akár bárki más egy kamionnyit is eladhatna azokból a monitorokból. Ismét nagyon-nagyon... hm... érdekes értelmezése a dolgoknak az, amit felmutatsz.

Szerkesztette: Rive 2004. 10. 01. 12:51 -kor

#490 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 12:50

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:14

Erre a személyeskedésre semmi szükség. Ha kifogytak az érvek, nem kell az offense...

Nem személyeskedtem.

Egyébként - ha már itt tartunk - akkor leszel szíves megnézni Fuptika nekem szóló post-ját:

Idézet

De most kimondottan gusztustalannak tartalak...

Idézet

Szóval az előző hozzászólásod aljas, és rosszindulatú volt.

Idézet

...de arra jó, hogy keverd a szart vele.

Összefoglalom: gusztustalan vagyok, aljas, rosszindulatú és szarkeverő. :D
Na ezt nevezem én személyeskedésnek, kedves Moderátor Úr. :omg:

RE: egyébként az egész Piftuka-s dolog ebből indult ki (szerintem tök ártatlan kérdés, és semmi de semmi bántó nincsen benne), erre megkaptam hogy szenzásióhajhász vagyok, tojok arra amit kedves fórumtársunk ír, sőt, el sem olvasom normálisan a postjait, arról nem is beszélve, hogy még megérteni és értelmezni sem kívánom az úriembert... :D  :omg:

Szerkesztette: Etele 2004. 10. 01. 13:03 -kor

#491 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 12:50

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:38

Hú, dear Samott! ...

Nagyon másról beszélsz! Ilyeneket írsz: "annyiert arulod amennyiert akarod... senki nem kenyszerithet arra hogy olcsobban add.", amiko jelen pillanatban is éppen ez történik.

Erre pedig: "De ha van jobb ajanlat ne csodalkozz ha ott veszik meg es nem nalad..." annyit, hogy én éppen erről beszélek! Hogy ha az eladó ajánlatára egy árva vevő nem jelentkezik, mert az adott helyen lévő kereslet sokallja az árát, az az eladó magánügye!

Ezzel pedig: " ilyen a piacgazdasag." egyetértek, és végig ezt szajkóztam. Nem én voltam, aki ezt elkülöníti a Bolhapiactól, pedig pontosan semmi különbség nincsen a kettő között.
Helyesebben fogalmazva nem szabadna, hogy legyen!

Igazad lehet... :)

En alapvetoen mint vevo jelenhetek meg a Bolhan... es bizony nekem szimpatikus ha felhivjak a figyelmemet arra, hogy az aru amire eppen alkuszok mashol olcsobban kaphato... az elado velemenye meg kulonosebben nem erdekel, ha ugyanazt az arut mashol tenyleg megkapom olcsobban. Ha ennek hianyaban a realis ar felett vennem meg a cuccot akkor bizony becsapva ereznem magam...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#492 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 01. 12:51

Idézet: Samott - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:35

Ket szo volt... ;) Nekem ugy tunik ugyan arrol beszelunk... hol tevedek?

FőDudu hozzaszolasa elfogadhato lenne a felkover reszt nelkul... es egy linkel az olcsobb forrasra. ;)

Samott

Igen, remélem ennek szellemében azzal mész a temetésen kondoleálni, hogy "isten nyugosztalja, de nagy kurva vót". :)
¤

#493 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 12:53

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:51

Igen, remélem ennek szellemében azzal mész a temetésen kondoleálni, hogy "isten nyugosztalja, de nagy kurva vót". :)

Biztos bennem van a hiba, de nem ertem a parhuzamot...

Samott

#494 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 01. 12:53

Idézet: Rive - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:29

Hanyatlasz.

Te meg még mindig nem emelkedsz fel. De hogy még a szemedet is csak lesütve hordod....  :eek:  :think:

Rendületlenül nem a bolháról van szó, hanem a viselkedésről.
¤

#495 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 12:54

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:53

Te meg még mindig nem emelkedsz fel. De hogy még a szemedet is csak lesütve hordod....  :eek:  :think:

Rendületlenül nem a bolháról van szó, hanem a viselkedésről.

Mármint, hogy Ángliában illik úgy viselkedni, mint az Ánglisok :think:

#496 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 01. 12:54

Idézet: Samott - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:53

Biztos bennem van a hiba, de nem ertem a parhuzamot...

Samott

Nem is mertem volna mást mondani. De tudom, előbb-utóbb megérted, hogy mikor, minek, hol van helye. És formája.
¤

#497 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 12:54

Ha belekotyoghatok: FőDudu ominózus hozzászólását már annyiszor citáltátok elő elrettentő példaként, hogy bizony kezd unalmas lenni. :( Ugyanakkor az valahogy mindig kimarad, hogy Omega mögé együntetűen felsorakoztak a "bolhások"... :eek:

RE: miközben írtam, termeltetek. :)
LameX: értem én, hogy a viselkedésről (is) szó van ebben az esetben. De hát a HWSW fórum egyéb szekcióiban is előfordulnak efféle vadhajtások, ez (szigorúan szvsz) együtt jár azzal, hogy egy baromi nagy közösségről van szó.
Én is csináltam már olyat, amire nem vagyok büszke - ezzel gondolom sokan mások is így vannak...

Szerkesztette: Etele 2004. 10. 01. 12:57 -kor

#498 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 01. 12:55

Idézet: Rive - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:54

Mármint, hogy Ángliában illik úgy viselkedni, mint az Ánglisok :think:

Hmm, szóval börtönben csakis rablógyilkosként... :)
¤

#499 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 01. 12:56

Idézet: Etele - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:54

Ha belekotyoghatok: FőDudu ominózus hozzászólását már annyiszor citáltátok elő elrettentő példaként, hogy bizony kezd unalmas lenni. :( Ugyanakkor az valahogy mindig kimarad, hogy Omega mögé együntetűen felsorakoztak a "bolhások"... :eek:

Tudod, ha megért az ember, akkor az nem unalmas, hanem megértett. :)
¤

#500 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 12:58

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 13:55

Hmm, szóval börtönben csakis rablógyilkosként... :)

Ha oda mégy, akkor ott felőlem úgy viselkedhetsz, ahogy csak akarsz. Tőlem akár meg is mondhatod nekik, hogy pfuj, micsoda rablógyilkos banda, és hogy mennyivel jobb vagy náluk :)

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.