Hova tunt a forum szinvonala? II.
Elküldve: 2003. 12. 28. 21:50
Elküldve: 2003. 12. 29. 02:26
idézet:
Ezt írta Fym:
Aki egy ideje olvassa a fórumot, annak lehet képe arról, hogy mit és hogyan illik a fórumon... Regisztrálásom után én is sokáig csak olvastam, hogy tisztába legyek az ilyen dolgokkal... Mostanában viszont megszaporodtak az olyan "kezdők" , akik rossz helyen vagy sokadjára teszik fel ugyan azt a kérdést...[/quote]
Téli szünet van.![]()
Elküldve: 2003. 12. 29. 02:55
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Téli szünet van.[/quote]
Na igen, telen maceras ilyet hasznalni:
![]()
Igy inkabb gepeznek
[ 2003. december 29.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 29. 05:22
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Téli szünet van.[/quote]
Meg nyári szünet. És tavaszi. Az őszről nem is beszélve.![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 12. 29. 13:48
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Meg nyári szünet. És tavaszi. Az őszről nem is beszélve.[/quote]
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 12. 29. 14:18
idézet:
Ezt írta Fym:
Nem, tényleg nem linkek, de azért engedtessen meg, hogy ne csináljak meg minden a T. Fórumtárs helyett... kb. 1 perc alatt dobta ki az eredményt... Ráadásul arról érdeklődött, hogy van-e másnak is ilyen deszkája... Felteheti a kérdését a megfelelő topikban, valószínű, hogy válaszolni fognak rá, ha tudják a választ... De ezért teljesen fölösleges új topikot nyitni...
[ 2003. december 28.: Fym szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Épp szólni akartam ahhoz a témához, hogy hol talál a srác win98 install-lal s ilyen gondokkal foglalkozó dolgokat, amikor be lett zárva. Az nem baj, mert valóban rossz helyen indult el, de a sok, házigazda által keresett egyéb téma között nehéz eligazodni, talán jobb lett volna egyszerűen win98-ra keresni, ugyanis nem biztos, hogy a user sokat akar bogarászni. Van már 1-2 ilyen téma is, a srác megtalálta volna 1-ből, amit keres ("nem lehet win98-at telepíteni...stb.").
Mondjuk megértem a házigazdát, ha meglátja 10^23-szorra azt az oda nem illő topicot, már tele lehet a hócipője, de pl. áthelyezni nem lehetett volna (vagy csak én nem vettem észre...)?
Mondjuk mostanában tényleg mexaporodtak az ilyen dolgok, mert rengetegen jönnek, regisztrálnak, ami nem rossz önmagában, de azért vannak veszélyei is...
Én kicsit szelektívebb lettem volna a kérdés irányába, s az új user irányításába' is. Gondolok itt konkrétan a win98-as gondra, de mindegy.
Szerintem nincs könnyű dolguk a moderátoroknak, s házigazdáknak, mert egyrészt olvashatóvá, kereshetővé kell tenni a fórumot, másrészt meg kell maradjon a "rétegek" szakmai színvonala, etikája, minden. S végülis itt beszélünk, folyamatosan, rengeteg ember, ez nem semmi. Jó volna, ha vki pár év múlva bármire rákeresne, könnyen megtalálná itt meg minden... (nem reklám)
Szóval az egész folyamatosan növexik s ezt nehéz jó irányokba terelgetni.
Amit akartam mondani, az az, hogy ezt csak együtt tudjuk megtenni, mindenki.
[ 2003. december 29.: Warrior szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 29. 15:31
Bár említesz itt egy rossz helyen való nyitást, szóval nemtudom
[ 2003. december 29.: caratyuska szerkesztette a hozzászólást ]
----atyuska----
Elküldve: 2003. 12. 29. 15:59
Na ne,akkor nem lenne semmi dolguk
Jól van ez így
Elküldve: 2003. 12. 29. 16:07
idézet:
Ezt írta serpa:
Na ne,akkor nem lenne semmi dolguk[/quote]
Én örülnék a legjobban (és ezt szerintem az összes házigazda nevében mondhatom), ha nem kellene annyit moderálni! Ha jó helyen nyitsz a témába vágó (és még nem létező) topicot, akkor azt senki sem fogja bezárni!
Elküldve: 2003. 12. 29. 16:18
idézet:
Ezt írta Jareth:
Én örülnék a legjobban (és ezt szerintem az összes házigazda nevében mondhatom), ha nem kellene annyit moderálni! Ha jó helyen nyitsz a témába vágó (és még nem létező) topicot, akkor azt senki sem fogja bezárni![/quote]
De akkor a feladat és a házigazdák száma nem lenne arányban,ergo csökkenteni kellene a HG-ák létszámát![]()
Ez sem jó
Elküldve: 2003. 12. 29. 16:24
:confused:
Krinyo
Elküldve: 2003. 12. 29. 16:29
idézet:
Ezt írta Krinyo:
"De akkor a feladat és a házigazdák száma nem lenne arányban,ergo csökkenteni kellene a HG-ák létszámát"
:confused:
Krinyo[/quote]
Tréfa akart lenni,de látom nem ütögeted a térted
Elküldve: 2003. 12. 29. 16:30
idézet:
Ezt írta serpa:
De akkor a feladat és a házigazdák száma nem lenne arányban,ergo csökkenteni kellene a HG-ák létszámát[/quote]
Nincs igazad! Mellesleg ezt a következtetést miből vontad le?
Elküldve: 2003. 12. 29. 16:31
Ebből
Elküldve: 2003. 12. 29. 17:02
Elküldve: 2003. 12. 29. 17:04
idézet:
Ezt írta caratyuska:
Warrior ez az Ms részlegben volt?
Bár említesz itt egy rossz helyen való nyitást, szóval nemtudom
[ 2003. december 29.: caratyuska szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Félre ne érts, és a többiek se, nem a moderátorok ellen beszélek, meg senki ellen se, csak 1 kis finomítás. A téma alaplap, processzor részlegben volt, nem a zárás a gond, azon nincs mit csodálkozni, figyelvén a mostani állapotokat. Már én sem tudom néha, mit írok. Csak a válaszként kikeresett eredményekkel volt nekem személy szerint bajom annyi, hogy 1-szerűbben is lehetett volna keresni, mert a nyitó srácnak MÁS kellett. Ahol mutatták neki, ott nem biztos, hogy könnyen megtalálta volna.
Csak ennyit akartam elsírni.
Manapság miért lassabb a kereső?
ps: bocsi az előzőért, de törölni már nem tudtam...
Elküldve: 2003. 12. 29. 18:08
idézet:
Ezt írta Warrior:
Manapság miért lassabb a kereső?
[/quote]
Mert sok a topic![]()
...
Elküldve: 2003. 12. 29. 18:18
idézet:
Ezt írta serpa:
Én örülnék a legjobban (és ezt szerintem az összes házigazda nevében mondhatom), ha nem kellene annyit moderálni
Ebből[/quote]
Nem értem... Attól még nem dőlne össze a világ, hogy a napi 'x' topic helyett 'x-3'-mal kellene foglalkoznunk! Itt el kell mondanom, hogy az 'x' értéke az eddigi tapasztalatok alapján legalább 4!
Elküldve: 2004. 01. 03. 02:15
idézet:
Mindenki sejti miről van szó. A kedves Vörös Szegfű kormány "idén" is kitett magáért. Kinek mi a véleménye erről? Szerintem "Monnyonle"-szindróma, esetleg "Mije van a fának?" vagy "Mit csinál a szél?"!
[/quote]
idézet:
Születési időpont: 1987.12.xx [/quote]
Komoly...

Súgó
A téma zárva.