Idézet: perzecutor - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 20:29
Ugyan már, Piftuka, korábban is voltak akik -állítólag- megbántottak

, akkor is eléggé érzékenyen reagáltál, de emlékeim szerint megállapodtunk abban, hogy baromira nem éri meg mellre szívni számodra ismeretlen arcok
írásbeli reakcióit.
Nos, akkor most még egyszer és utoljára válaszolok minden a téma kapcsán hozzám intézett hozzászólásra, s végleg lezárom a dolgot, mert mint mondtam, ennyit az egész nem ér.
Kedves perzecutor!
Változtam én sajnos sokat az elmúlt években, hidd el.

Az egykori idealizmusom például egyre kevésbé kezd tovatűnni. Éppen azért írtam, amit a magyar társadalommal kapcsolatban is.
S hidd el, nem vettem semmit a szívemre, s nem vagyok sértődött. Szimplán mérges vagyok, hogy a mindennapokban található önző, nem törődöm, leszarom, "vadmagyar" viselkedés begyűrűzött szépen lassan ide is. De hát jobban belegondolva, ez nem meglepő. Ide is csak olyanok írnak, akik a mindennapokban is így viselkednek. De hát erre is van megoldás. Nem véletlen, hogy az utóbbi időben gyakran már heti szinten egyszer járok errefelé, akkor is maximum 3-4 témába nézek be. Ennél több megfeküdné az ember gyomrát.

S mint mondtam, anno nem ezért választottam ezt a fórumot.
A színes linkek dolgában pedig valóban az egyéni ízlés dönt. De továbbra is úgy gondolom, hogy talán nem ártott volna pár "hirtelen" embernek megvárni, amíg a fórum üzemeltetői közül érdemben hozzászól valaki a javaslatomhoz. Azaz véleményt bárki írhat, de továbbra is azt gondolom, hogy ha csak úgy képes azt tenni, ahogyan Mumia hozzászólt, akkor arra nem kell kiváncsinak lennem.
S semmi sértődés nincsen abban, hogy látva az ilyen reakciókat
valóban úgy gondolom, hogy
tényleg semmi értelme ezen a fórumon bármi javaslatot tenni. Nem kívánom túlragozni, tényleg ennyi a lényeg.
(A világnézetünkkel és a változással kapcsolatos eszmecserét pedig talán egyszer majd egy pohár ital mellett személyesen megbeszéljük.

)
Idézet: Atti - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 10:50
Piftuka, ha Firefoxot használsz, akkor
itt (<- az egy link) a megoldás, ha a hegy nem megy Mohamedhez...
Kedves Atti, neked köszönöm a tippet (

), de Opera böngészőt használok azóta, amióta internetelérésem van. Ezen a szokásomon nem szándékozom változtatni, mert nagyon megkedveltem.
(Halkan jegyzem meg, hogy fram remekül eltalálta a beidézett első három mintájával, hogy mire is céloztam az eredeti felvetésemmel. Az a barna, zöld és kék szuper.)
Idézet: kroozo - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 2:56
Kedves Piftuka, en egyaltalan nem erzem sem lenezonek, sem pokhendinek, amit irtam. Vagy ha igen, hat akkor legy oly kedves, es helyezd el a kontextusba. Konkretan mi tortent? Felvetettel valamit, en irtam, hogy szerintem nem jo, en nem szeretnem, mire hosszan megmagyaraztad nekem megegyszer. Ha lenezo volt, akkor semmivel nem volt lenezobb, mint az, hogy kb ertetlen 12 eveskent (sot, ha belegondolok, akkor inkabb 8 eveskent) kezeltel engem. Az nem lenezo?

Én elsőre is értettem, hogy nem akarsz változtatást, de mindezt bizonyos "élénk" színekre hivatkozva közölted.
Nos ezért írtam le, hogy szó sem volt élénk színekről. Már az első hozzászólásomban sem. A másodikban ezt fejtettem ki bővebben. Erre vonatkozott a bővebb magyarázatom, és csakis erre. (De hogy te hol olvastál az első hozzászólásomban olyat, hogy élénk színű linkeket szeretnék.) Tehát szó nem volt arról, hogy nem értettem meg, amit elsőre írtál. Mindössze felhívtam a figyelmedet arra, hogy szó sem volt élénk színekről. Ennyi történt, amire aztán hamar érkezett a "mit nem lehet érteni" stílusú hozzászólásod.
Idézet
Arrol mar nem is beszelve, hogy megtisztelhetnel annyival, ha mar kenyes vagy a lenezesre, meg a szabatos stilusra, hogy megrpobalod a nevemet ugy leirni, ahogy latod, nagybetu, es foleg ekezet nelkul. Hama'r...
Namost én a kezdetek óta jellemzően mindenkinek nagybetűvel írom a fórumos becenevét, tekintettel arra, hogy a neveket nagy kezdőbetűvel kell írni, s nálam éppen a tisztelet jele mindaz, hogy figyelek erre. Meglep, hogy valaki éppen azt kéri ki magának, hogy megadom neki a tiszteletet és nagy betűvel írom a nevét. De természetesen a kérésed számomra parancs. Legközelebb kis betűvel írom, ha neked úgy tetszik.
A hosszú "á" és "ó" pedig azért került bele, mert így kell ejteni (múmia, múmiának, krúzó, krúzónak), s akkor már - nyelvtanilag - helyesen is szerettem volna leírni. Bár bevallom, jellemzően 100.000-ből 99.999 esetben azt írtam volna, hogy "Mumia-nak és Kroozo-nak". Őszintén szólva nem tudom, miért így írtam most.
Idézet
Egyebkent pedig abban is erdemes lenne belegondolni, hogy ha tobbeknek -- akik valoszinuleg hozzam hasonloan tovabbra is tanulni meg szorakozni jarnak ide -- feltunik, hogy valahogy mostanaban mindig csak a sertodotted adod, akkor lehet, hogy nem feltetlen a tobbiekkel, vagy csak a tobbiekkel van a baj. De ez mar tenyleg messzire vezet... szoval, az en szalkam mar megtalaltad, most kerlek nezz be a sajat kontaktlencsed ala is

Pascal fórumtársunk hozzám intézett "szösszenetét" olvasva minderre csak arra tudok mondani, hogy ha valakinek az a fixa ideája, hogy én most megsértődtem, vagy mindig megsértődöm, akkor távolról sem akarom ettől eltéríteni. Nem akarok én rosszat senkinek.
S ahogy mondtam fenebb, ismét tanultam valamit ebből az esetből. (Hiába, az ember élete végéig tanul.

)
Most éppen azt, hogy tényleg abszolút nem éri meg az embernek a drága idejét itt bármiféle javaslatokra, s más fórumozókkal való félreértésekből, nézeteltérésekből adódó magyarázkodásra, - már bocsánat - "szarpofozásra" fecsérelnie. Megyek vissza a focitopic-ba, és Forma1-es híreket olvasni. :Đ
Többé nem teszek ilyet, egyben elnézést kérek (minden irónia nélkül) a fórum vezetőségétől, amiért a hozzászólásommal ilyen "OFF topic" áradatot váltottam ki.
Legyetek jók! (Ha tudtok.)