HWSW Informatikai Kerekasztal: Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról (III.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról (III.) Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 05. 07. 22:34

idézet:
Ezt írta Gagyibyte:

Nem értelek. Nekem azt mondták itt a neten, hogy ez így jó, és eddig működött is. Milyen sw-re gondolsz, te mit használsz?
[/quote]

[url="http://"http://www.mediachance.com/files/dvdlabup0505.exe"]DVDLab[/url] es a hompedzse pedig [url="http://"http://www.mediachance.com/dvdlab"]itt[/url]

De mivel te tobbhangu valamit akarsz, valszeg neked a dvdmaestro a baratod.

[ 2003. május 07.: Supposed Former Infatuation Junkie szerkesztette a hozzászólást ]
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#142 Felhasználó inaktív   Peppi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 05. 08. 08:01

Sziasztok! Én a scenarist-tal küzdök, de van egy problémám. Kellene egy kis segítség. Videoklippeket akarok kiírni. Az alapanyag már megvan, csak az author-ral van bajom. Úgy szeretném, hogy külön title-ben legyenek a klipek. Ezt meg is tudom csinálni, csak az a bajom, hogy nem tudok ugrani egyik számról a másikra. Meg ha meghívom a menüt szám közben, akkor megáll a lejátszás és a menü sem jön be.
Na ez lenne a kérdésem, hogy hogyan is kellene ezeket megcsináni. Hol a fenében kell beállítani, hogy kezelje a gombokat?
Előre is köszi a segítségeteket.

#143 Felhasználó inaktív   Syraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 08. 10:41

idézet:
Ezt írta Peppi:
Sziasztok! Én a scenarist-tal küzdök, de van egy problémám. Kellene egy kis segítség. Videoklippeket akarok kiírni. Az alapanyag már megvan, csak az author-ral van bajom. Úgy szeretném, hogy külön title-ben legyenek a klipek. Ezt meg is tudom csinálni, csak az a bajom, hogy nem tudok ugrani egyik számról a másikra. Meg ha meghívom a menüt szám közben, akkor megáll a lejátszás és a menü sem jön be.
Na ez lenne a kérdésem, hogy hogyan is kellene ezeket megcsináni. Hol a fenében kell beállítani, hogy kezelje a gombokat?
[/quote]

Szerintem ehhez a TMPGenc author is jo, nagyon egyszeru, de csak ennyi tud fejezetet menut csinalni.
Uj: A64 X2 3800+, Asus M2N-E/SLI, 2x512 Geil, 250GB SATA samsung, CoolerMaster Hyper TX

Kövület:Athlon XP 1700+@2400+ (1925MHz 12.5x154), Vulcano 6CU, Abit KR7A133, 3x256 DDR(266@300), Radeon 7500(300/500), Seagate Barracuda IV 7200RPM 60GB, 120GB, Maxtor 80Gb, SB Audigy, Toshiba SD R-5002, Realtek 8019AS 10M Combo, Realtek 8139 10/100 UTP
Canon PowerShot A70

#144 Felhasználó inaktív   Compi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 05. 08. 11:13

idézet:
Ezt írta Supposed Former Infatuation Junkie:

Naszal kurvaneroburningrom nemakarja kiirni az mkisofs kimenetét :(
[/quote]

Nekem siman. Abbol meg hogy "nem akarja kiirni" nem nagyon fogom kitalalni _nalad_ mi a gond... mkisofs teljes parancssora, verzioja? Nero hibauzenet, verzio? BTW miert nem irod ki linux alol? (dvdrecord vagy dvd+rw-tools, recorder szabvanyatol fuggoen)

#145 Felhasználó inaktív   nyelvtan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 05. 08. 11:50

.

[ 2003. május 08.: nyelvtan szerkesztette a hozzászólást ]

#146 Felhasználó inaktív   QuToR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 08. 16:05

Sziasztok!

Újra megkérnék valakit aki járatos ebben a dologban, hogy írja le nekem a megoldást a problémámra:

Van végre egy jó átkódolt mátrixom amiben nem csúszik a felirat, minden jó vele, és megvan hozzá a menű, eredeti ifo fileok. Hogyan tudnám visszatenni a filmre a menűt? Persze jó lenne ha a menű működne is a chapterselect stb.

Segitsen valaki please!

Q
Mindenki arra költi a pénzét amire akarja..... de ha lehet mindenki utaljon a következő számlára egy kicsit 1177.............................

:)

#147 Felhasználó inaktív   Peppi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 05. 08. 16:07

A tmpgenc dvd author azért nem jó nekem, mert az nem rakja külön title-ba a videokat, hanem összefűzi és úgy csinál chapter-eket.

#148 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 08. 17:12

idézet:
Ezt írta Compi:

Nekem siman. Abbol meg hogy "nem akarja kiirni" nem nagyon fogom kitalalni _nalad_ mi a gond... mkisofs teljes parancssora, verzioja? Nero hibauzenet, verzio? BTW miert nem irod ki linux alol? (dvdrecord vagy dvd+rw-tools, recorder szabvanyatol fuggoen)
[/quote]

A problema megoldodott linux rakasa es dvdrecord hasznalat utan. Mint kideritettemm a neronak a 4.34 gigas iso file meret okozott problemat.

#149 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 08. 17:37

idézet:
Ezt írta Peppi:
[/quote]

A dvd virtualis gepnek nem definialtad le rnedesn, hogy mit csinaljon. Valszeg csak annyi van megirva, hogy menubol selcetion->goto track, track end-> return menu.
Magyaran, jatszod a track 2-t, menu gomb +nyom: action - display main menu
jatszod a track 2-t: >>| megnyom: action goto track 3
s.i.t.
Ha lemondanal a playback controlrol meg a menurol akkor pont ugyanugy viselkedne a cucc mint egy cd, mar control szempontjabol. Biztos hogy kell az a menu?

#150 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 08. 20:47

Hi All!

Egy Toshiba SD-R5002-es tulajdonosa vagyok és eddig csak a Nero 5.10.20.-as verziója tudta megszólaltani a drágát. Eléggé úgy látom az írásokból, hogy a Prassi-val lehet igazán jól filmeket írni. A gondom az, hogy a 2.0-ás verziója (ami nekem van) az sajna nem kezeli le a berendezést. A kérdés az, hogy milyen verziót szerezzek és esetleg honnan, hogy ez működőképes legyen. A válaszokat előre is köszönöm.
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#151 Felhasználó inaktív   QuToR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 08. 21:09

idézet:
Ezt írta QuToR:
Sziasztok!

Újra megkérnék valakit aki járatos ebben a dologban, hogy írja le nekem a megoldást a problémámra:

Van végre egy jó átkódolt mátrixom amiben nem csúszik a felirat, minden jó vele, és megvan hozzá a menű, eredeti ifo fileok. Hogyan tudnám visszatenni a filmre a menűt? Persze jó lenne ha a menű működne is a chapterselect stb.

Segitsen valaki please!

Q
[/quote]

Valaki please, please, please!!!!! Tudom, hogy sokan már túlvannak ezen , de én még ilyen lemaradott vagyok

Q
Mindenki arra költi a pénzét amire akarja..... de ha lehet mindenki utaljon a következő számlára egy kicsit 1177.............................

:)

#152 Felhasználó inaktív   Kilyan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 08. 22:23

Qutor: Ifoupdate nem tudom hogy kell.
Maestronál, elötte a mentü szétszeded vobedittel, a kép m2v-ket bmpbe rakod, az overlayhez a subrippet használod és összerakod az egészet. Ennél többet most nem tudok.

#153 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 09. 14:28

Üdv! Nem tudjátok mi újság a még március végén (ha jól emlékszem) beharangozott "ócsó oszt jó" :D LiteOn íróval? Ami írná -/+ lemezeket is ír. Nem találok semmi utalást rá azóta...
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#154 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 09. 20:12

idézet:
Ezt írta Picur:
Üdv! Nem tudjátok mi újság a még március végén (ha jól emlékszem) beharangozott "ócsó oszt jó" :D LiteOn íróval? Ami írná -/+ lemezeket is ír. Nem találok semmi utalást rá azóta...[/quote]

Valszeg azert nem, mert a cucc slideware :D A ketnormas irok 80-95 kHUF + sarcba kerulnek es tartjak az arukat.

#155 Felhasználó inaktív   Gagyibyte 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 09. 22:42

idézet:
Ezt írta Supposed Former Infatuation Junkie:

[url="http://"http://www.mediachance.com/files/dvdlabup0505.exe"]DVDLab[/url] es a hompedzse pedig [url="http://"http://www.mediachance.com/dvdlab"]itt[/url]

De mivel te tobbhangu valamit akarsz, valszeg neked a dvdmaestro a baratod.

[ 2003. május 07.: Supposed Former Infatuation Junkie szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

:confused:
Köszi a segítséget bár nem lettem okosabb. A DVDMaestrot már próbáltam, de azzal túl sok idő.
Van más gondom is:
Van 1 film angol hang angol-magyar felirat szgépben megy az image de leírva asztaliban hiába váltok feliratot csak az angolt játsza le. Ifoeditorban az angol nyelvnél ID: 0x20 a magyarnál ID: 0x2e,0x20 van kiírva, lehet, hogy itt a hiba? Lehet valahogy szerkeszteni, hogy a 0x20 ne legyen ott

[ 2003. május 09.: Gagyibyte szerkesztette a hozzászólást ]
Gagyibyte

#156 Felhasználó inaktív   Syraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 09. 23:44

idézet:
Ezt írta Gagyibyte:

:confused:
Köszi a segítséget bár nem lettem okosabb. A DVDMaestrot már próbáltam, de azzal túl sok idő.
[/quote]

Hat, valamit valamiert. Nekem bevalt a maestro, annal a filmnel is amivel QuToR probalkozik, még szinkront is raktam ra.

[ 2003. május 10.: Syraly szerkesztette a hozzászólást ]
Uj: A64 X2 3800+, Asus M2N-E/SLI, 2x512 Geil, 250GB SATA samsung, CoolerMaster Hyper TX

Kövület:Athlon XP 1700+@2400+ (1925MHz 12.5x154), Vulcano 6CU, Abit KR7A133, 3x256 DDR(266@300), Radeon 7500(300/500), Seagate Barracuda IV 7200RPM 60GB, 120GB, Maxtor 80Gb, SB Audigy, Toshiba SD R-5002, Realtek 8019AS 10M Combo, Realtek 8139 10/100 UTP
Canon PowerShot A70

#157 Felhasználó inaktív   bm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 05. 10. 02:13

idézet:
Ezt írta Henci Papa:
Hi All!

Egy Toshiba SD-R5002-es tulajdonosa vagyok és eddig csak a Nero 5.10.20.-as verziója tudta megszólaltani a drágát. Eléggé úgy látom az írásokból, hogy a Prassi-val lehet igazán jól filmeket írni. A gondom az, hogy a 2.0-ás verziója (ami nekem van) az sajna nem kezeli le a berendezést. A kérdés az, hogy milyen verziót szerezzek és esetleg honnan, hogy ez működőképes legyen. A válaszokat előre is köszönöm.
[/quote]

olvasva ezt a hozzaszolast komolyan mondom nem ertem hogy ti hogyan birjatok ezt az egeszet

EGYSZER MAR LEIRTAM HOGY LE _LEHET TOLTENI A FRISSITEST_ a prassihoz

namost
a) kerdezel valamit de nem is erdekel a valasz
B) nem erted meg amit irok
c) nem talalod a frissitest -> en megtalaltam nem lehet egy nagy ordongosseg [url="http://"http://www.google.com"]www.google.com[/url]

ne haragudj(atok) de ettol komolyan felall a szorom 1 oldallal ezelott (2003. május 02. 13:39. hozaszolasomban leirtam a megoldast erre most megint felteszed ugyanazt a kerdest)

bm

#158 Felhasználó inaktív   -DEXTER- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 10. 11:06

Udv mindenkinek!

Kerdes: Nincs valakinek teljesen veletlenul elado Universal DVD-R lemeze? Ugyanis nekem eddig ez a lemez jott be a legjobban (ugy ertem, meg nem talaltam olyan asztali lejatszot, ami ne vitte volna), most pedig sehol sem kapok ilyet.

Vagy esetleg van valakinek vmi 5lete, hogy milyen masfajta (kaphato, es max 450Ft-os) lemezre lehet meg irni, amit az asztalik is szeretnek?

Koszi a valaszt elore is..

#159 Felhasználó inaktív   Gagyibyte 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 10. 21:10

idézet:
Ezt írta -DEXTER-:
Udv mindenkinek!

Kerdes: Nincs valakinek teljesen veletlenul elado Universal DVD-R lemeze? Ugyanis nekem eddig ez a lemez jott be a legjobban (ugy ertem, meg nem talaltam olyan asztali lejatszot, ami ne vitte volna), most pedig sehol sem kapok ilyet.

Vagy esetleg van valakinek vmi 5lete, hogy milyen masfajta (kaphato, es max 450Ft-os) lemezre lehet meg irni, amit az asztalik is szeretnek?

Koszi a valaszt elore is..
[/quote]

Próbálld ki a Princo-t. Nekem nagyon bejött
Gagyibyte

#160 Felhasználó inaktív   hege8 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 05. 11. 12:11

Hi!

Van egy korrekt dvd struktúrám (ifo,bup,vob) chapterválasztási lehetőséggel, DE hang nélkül.
anélkül, hogy szét kéne berhelni az egészet, hozzá lehet vhogy pattintani az ac3-at?

köszi!

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.