A következő lenne a problémám. A minap vettem egy 25 db-os Verbatim 8x-os, minuszos hengert. Látszólag olyan volt a csomagolása, mint az eddigieknek - nem ez az első ilyen márkájú 25-ös packom. Miután levettem a védőfóliát, akkor tűnt fel, hogy a doboz fedele illetve alja jóval gagyibb műanyagból van, mint az eddigieknek, hajlik össze-vissza, illetve a kék Verbatim "szalag" is valami kemény, sz*r kartonból van.
Mikor kibontottam, nagyobb meglepik jöttek: a dobozban 2 db műanyagkorong volt, egyik félig meg volt szitázva, de nem volt benne adathordozó réteg. Vagy két lemez tökig ujjlenyomattal, egy másik összekarcolva - kérdem én, akkor most valami nagyon nagy Verba hamisítványt sikerült kifognom, vagy közé keveredett némi selejt? Mellétettem egy régebbi 8x-os Verba DVD-R-t és az egyetlen dolog, amiben a szitázás különbözik a kettő esetében, a lemez alján, a DVD logó alatt az
R4.7 felirat a most vásárolt lemez egészen kicsi, míg a régi, bevált lemezeken legalább kétszer akkora.
A régi lemezeknek ha végigsimítottam ujjal a szélét, mintha le lett volna kerekítve, a most vásároltnak meg durva, éles pereme van. (Arra is gondoltam, hogy ez még valami nagyon régi széria lehet, csak most került elő a raktár mélyéről.)
Aztán jött az írási próba: az első lemezt rögtön elkefélte a Pio108 - ilyen még nem fordult elő mióta DVD-t írok. A log hibaüzenetes részét csatoltam...
A második lemezt már megírta, egyébként gyártókódnak ezt írja ki:
MCC 02RG20
Több lemezt még nem próbáltam, nem akarok egész nap dühöngeni
PPeter mester: szerinted mi lehet a helyzet ezekkel a lemezekkel, a fentebb vázolt körülmények ismeretében (gagyi, selejt / eredeti, elsőszéria)? A hibaüzenet mondd neked valamit?
Bocs, hogy bő lére engedtem

Konstruktív hozzászólásokat pedig köszönöm
(Jah, még egy - láma - kérdés, csak így Colombósan

Hogyan lehet tesztelni a lemez minőségét? Látom ezeket a képeket/diagramokat amiket becsatoltok, de még nem jöttem rá, a Neroban mit kell állítgatni, hogy nálam is menjen ez

)